Glad midsommar på er!🇸🇪

Hoppas ni fortsätter en underbar dag, hos andra eller hemma.
Själv firar jag genom att äta god mat hos min SIS Ebba och hennes lillebror Herman. Vi spelar minecraft och snackar lite. Även har vi spelat draw something. Här är några bilder nedan 👇🏼 :-)


Draw something

Minecraft

Fast nu har vi tagit en paus från minecraft pga att allt bara raderas hela tiden... Tyvärr.

Fortsätt nu en jätte bra dag!

Så hörs vi!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Hoppas ni haft en bra dag! För det har jag!
Idag har jag bara slappat hemma framför tv:n och datorn. På datorn har jag kollat på youtube på bästa misslisibell ( www.mislissibell.se ) och stamsite. Sen har jag också sjungit lite karaoke med min stereo mic. Underbart!Jag tänkte visa och skriva om fyra av mina favoritprodukter i duschen och efter!


Först men inte minst... Bodyshop!
En väldigt god lukt av en shower gel, lukt av passion frukt. Denna shower gel fick jag av Vanessa nyligen med en annan produkt.

Det är 250 ml vilket är det enda som finns.
Den kostar 85 kr.

Sedan... Bodyshop igen.
Detta är en body butter från the body shop, som har lukten passion som shower gel:en och båda två luktar väldigt gott! Detta var den andra produkten som jag fick av Vanessa.

Funktion
Body buttern ger en effektiv och krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Absorberas lätt av huden och gör den mjuk och len i upp till 24 timmar.

Den kostar 185 kr.

Sedan är det Lore'al Paris...
Elevital smooth & polish.

En hårinpackning för tjejer med långt och glanslöst hår. Man kan välja själv hur den ska användas, antingen gnugga in det i hårbotten eller använda det i hårbotten och topparna som jag gör.
Sedan ska den låta värka i 2-3 minuter. Själv låter jag den värka i 3.

Sist men inte minst... En body scrub från gunry.
Själv tycker jag att den är rätt bra.

Denna bodyscrub renar och mjukgör torr hud med fuktgivande kräm och korn ifrån persikakärna och valnötsskal. Få en slät, ren hud med en lätt, fräsch doft av Aloe Vera och Kamomill.

Jag tycker att alla dessa produkter är väldigt bra!
Hoppas ni tyckte om och inspirerades av detta inlägg.

Så hörs vi!


Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det väldigt blåsigt väder nästan som igår, tyvärr... Fast ute blir det inget i vilket fall.
Idag ska jag bara lata mig framför datorn och skriva i bloggen, kolla något klipp på youtube och spela minecraft; för er som undrar vad jag heter på minecraft, så heter jag nellyl. Ses kanske på mineplex?
Jag cyklade hem från Vanessa igår runt 4-5 tiden tror jag, i tisdags till igår så hade jag och Vanessa övernattning hos henne, och det var jätte kul! Vi stack ut på en cykeltur då och då och var hemma och slappade vid tvn. Inget mer än det, fast alla dagar är ju inte så intressanta? Sedan lagade vi mat, vi började med nio köttbullar var och sedan vart vi fortfarande hungriga så vi slängde på 4 fiskpinnar också.

Är det något speciellt ni vill att vi ska skriva om så är det bara att kommentera! :-)

Hörs snart!

Likes

Comments

Godmorgon!

Dagen startar med en god frukost hemma hos Vanessa, sedan drar vi förmodligen ut på en cykeltur om vädret friskar upp sig. Just nu duggregnar det med 15 grader. Jag har kollat på vädret i telefonen och damn! Regn hela dan! Och om ca 8 min börjar ösregnet enligt min iphone... Därför blir det en dag inne idag.
Till lunch kommer jag och Vanessa steka några köttbullar. Det blir en väldigt sen lunch, ungefär vid kl 15.30.
Sedan resten av dagen kommer att gå till att umgås. Nelly åker hem ungefär vid klockan 5, fast kanske till och med senare.

Ha en underbar dag!

Vanellz

Likes

Comments