En liten tbt till en grym kväll i Hunnebo med mina underbaraste!

Likes

Comments

Godkväll vänner! Hoppas allt är fint med er, just nu sitter jag här helt full i magen (till och med illamående) av thaimat som jag gjorde för en stund sedan. Måste lära att behärska mig kring mat, he-he. Slutar alltid med att jag mår illa och det är något av det värsta jag vet, att jag gjort matlåda för imorgon med samma mat känns inte speciellt lockande nu kan jag säga.

På tal om något helt annat så har jag blivit väldigt glömsk det senaste, jag glömmer ALLT. Jag glömmer när jag bestämmer saker med vänner och saker jag lovar någon att jag ska göra, glömmer vad det är för dag, glömmer hur jag jobbar och glömmer saker som måste göras på jobbet, glömmer vad jag gjort på dagarna och speciellt vad jag gjort dagarna innan, frågar någon om jag ätit har jag ingen aning osv, osv! Blir så jädra trött på mig själv för detta också, jag som annars har koll på det mesta är helt Doris nu för tiden och har varit de senaste månaderna. Vad kan ha hänt? Stress? Alla säger stress men jag är TRÖTT på stress, kan den inte bara lämna mig ifred? Blöh.. Mycket gnäll nu.

Jag lovade er att berätta om solid också, men för att tala om min relativt nyfunna vän DEMENT igen så får jag tyvärr ärligt och uppriktigt säga att jag inte minns så jävla mycket detaljer. Minns att det var kul och att min fantastiska vän jag var där med är helt grym och även en guldklimp i mitt liv. Miriam ägde och upptäckte att hon är en jävligt ball brud, träffade på några av mina goa vänner och hade 3 Underbara dagar!

Likes

Comments

View tracker

Är helt slut efter 3 dagar på solid sound, men har haft riktigt roligt och det är mer än värt att vara totalt väck idag, haha! Så jag har egentligen inte gjort något vettigt idag, gick upp vid 10tiden och åkte direkt upp till mamma för att kolla lite på säsong 4 av Orange is the new black med Corinne och Sam. Sedan åkte de iväg på bowling som jag inte orkade med, så de kommer hit sen för lite bingokväll! Och det är väl i princip min dag, ta-da! He-he.

Hoppas ni är lite aktivare och piggare än mig idag, så tänkte jag att jag skriver lite om solid sound-dagarna imorgon när jag vaknat till lite. Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon!..eller godmiddag? För mig är det egentligen inte morgon då jag redan hunnit laga middag och även käkat upp den(obviously). Det blev spenatsoppa med ägg, enkelt och så jädra gott!

Gårdagen var lugn som vi tänkte, Thomas var väl egentligen den enda som var någon ide att kolla på! Hade knappt hört någon av hans låtar men han var faktiskt duktig, efter igår har jag lagt till några låtar som jag också går runt och nynnar på- så fina och bara jättemysiga! Vi var väl hemma vid 00-tiden kanske, men det var ändå lite skönt på ett sätt att vara hemma "tidigt"!

Idag blir det nog mycket roligare, fler artister man vill se och förmodligen även fler folk också vilket alltid är kul! Det svåra idag för mig är att veta när jag ska börja göra mig i ordning, haha, det är lite oklart när vi ska dra ner men det löser sig säkert! Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi!

Likes

Comments

Jobbat sedan tidig morgon, och nu har jag precis slängt ihop lite gott att mätta magen med. Snart ska jag duscha och fixa mig för kvällen, ska med min goa vän till festivalen nere i stan. Dag 1 idag, verkar som att det blir lugnt där nere då det är den "sämsta" dagen idag, de andra dagarna blir nog roligare!

Ta hand om er, så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Världens mysigaste dag igår hade JAG! Jag började dagen med att gå upp i ottan för att duscha innan jobbet som drog igång 07, jag jobbade sedan inte längre än till 12 då de varit så snälla och släppte mig lite tidigare för att jag skulle hinna till Dopet som började 13:30, fick alltså bara springa hem och sminka mig snabbt och rusa iväg igen.

Är så tacksam för att jag var bjuden dit, till dopet för Leonelle, världens sötaste onge verkligen!! En underbar liten prinsessa, smälte när jag fick se henne. Dopet var så fint, mamma till L (även världens finaste) hade verkligen lyckats pussla ihop ett fint upplägg. En riktig mästare på att baka bland annat då det var SÅ fina och GODA bakelser!
Tusen tack för inbjudan❤️

Efter dopet åkte jag direkt hem för ombyte, för att sedan sticka iväg igen till min goa vän Kristin. Som de pensionärer vi är hade vi BINGOKVÄLL, ja, ni läste rätt! Snart 20 och bingokväll, men det var riktigt mys att sitta och tjattra och äta massa gott. Så tacksam för att ha henne som min vän! Och att man lyckades få ihop en liten bingo var bara bonus för dagen.

Så dagen igår var helt underbar! Idag är jag ledig, men ska vid 11-tiden ta bussen ut mot Khamn för att hämta min bil som stått där i 3 veckor. Pappa har varit en riktig champion som fått fixa och stått ut med den jädra bilen.. Men han lyckades med att fixa bromsbelägg och allt som hörde till och nu är den redo att hämtas - så det är det som står på schemat helt enkelt. Där ute lär jag väl hänga under dagen och sedan drar jag med mig mina vapendragare tillbaka hem igen, Syster och Sam!
Ni får ha det så gott, så hörs vi snart igen!

Likes

Comments