Den 19/8 började jag skolan igen. I år blir det sista året på grundskolan vilket känns jätte skönt. Förra terminen gick fort och höstterminen innan det gick ännu fortare. Man måste ta vara på det sista året nu eftersom det inte kommer att vara en självklarhet att man kommer att träffa alla sina gamla kompisar efter grundskolan. Nu gäller det att satsa också för att höja betygen och meritpoängen så mycket som det går. Känner mig inte stressad än, men det kommer väl(:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag bad Gunilla mig att åka till kenneln och ta hand om 25 valpar och 2 tikar. Gunilla skulle bort så hon behövde någon som skulle se efter, mata och rasta dom!

Det här var min lunch idag!

Likes

Comments

Det var kul och avslappnade på yogan trots att jag är så himla stel att det är pinsamt. Får jobba på det hehe

Likes

Comments

Idag blir det yoga på morgonkvisten i orangeriet på örbyhus slottet. Jag åkte till landet igår av olika anledningar så idag blir det yoga!

Likes

Comments

Jag trodde att idag skulle bli en sådan där dag då man gör absolut ingenting. Jag slöade framför tv:n till kl 15 då mamma kom hem. Vi gick ut och fikade och sen ringde vår kompis Anja och frågade om jag ville med till nått badställe. Så på eftermiddagen blev det bad och middag med Anja. Nu ska jag snart träffa min syrra för att gå och se på Ted 2. Mys!

Likes

Comments

Nu har jag haft ett uppehåll på min blogg-som jag såklart har en förklaring på.

mitt internet tog slut och jag har varit på landet där vi inte har wifi än.

Så vad har hänt?

Jag har färgat håret till min naturliga hårfärg


Min älskling har fyllt 9, hurray<3

Min syrra (plus familj) kom och hälsade på oss på landet med sin nya valp ådi (ådi är den grå till vänster). Kul att charlie (den bruna) fick en lekkompis<3

Pride 2015<33333333333333

På kvällen firade vi pride med god mat och mysigt sällskap

Ny väska från chiquelle.se

​(inte min bild)

Likes

Comments


Likes

Comments

Min outfit var on point, verkligen haha!!

Det var en jätte mysig kväll och det gick bra ridningen och på invigningen hos extra mamman<3

Likes

Comments

Den här dagen har verkligen inte startat bra. Jag vaknade vid åtta med jätte ont i magen, somnade sedan om till elva och ligger nu i soffan och tittar på min favoritfilm "13 snart 30".
Jag får så mycket nostalgikänslor när jag ser den<3

Det var meningen att jag skulle till Uppsala idag för att göra några ärenden men det blev nu uppskjutet. Ikväll ska jag rida privatlektion på min älskling och efter det ska jag på en invigning.

Likes

Comments

Idag har det nästan regnat hela dagen så jag har inte kunnat göra mycket. Jag har städat, dammsugat och skurat. Det och titta på film är nästan det enda man kan göra en regnig dag. Nu ska jag krypa ihop i soffan med en filt och äta lite varm lunch!

Likes

Comments