En vandring uppför grouse mountain. 2830 trappsteg i dimma. Utsikten får vi se någon annan gång ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gick vi på musikalen The book of mormon och den var amaaazing. ✌🏼️

Likes

Comments

Strosade i Gastown idag. Romantiskt och fint. Gick några gator för långt och hamnade i slummen, marijuana dimman och bedrövligheter. Vänder tillbaka och kollar på när ett vackert brudpar tar sina fina bröllopsbilder under de glittrande ljusen. Kontrasterna i denna värld.

Många middagar och långa fina samtal med denna vän och sambo för tillfället.

Likes

Comments

Vi började dagen med case föreläsningen på neurologen med AT-läkarna och sen spännande klinikjobb på neurooftalmologen. Redan trötta på det förvirrande forskarlivet och önskar vi kunde hänga på kliniken hela tiden istället.

Vad händer annars på labbet? Inte mycket, läser och läser och läser artiklar vi knappt förstår. Stoppar snabbt ner mobilen när någon går förbi och svär åt shawopen wi-fi. Vi har också haft labblunch och provat tripe. Hmm, ingen höjdare. Med tripen alltså. 

Den här restaurangen däremot har kö ut på gatan varje dag i veckan, och vi bor typ grannar med den. Lokala favoriten. (Hehehe)

Likes

Comments

Mötte upp Saga och Linn för lite ölprovning en tisdags kväll. 👌🏼

Likes

Comments

Amanda började sina första dagar i Vancouver utan några saker då hennes väska aldrig dök upp (någon annan hade tagit fel och fått med sig den hem). Jobbigt när man ska vara iväg i 5 månader men utöver det så har våra första dagar i Vancouver varit soliga och fina.

Vi bor i detta fina hus i en lägenhet nere till vänster som är ÖVER ALL FÖRVÄNTAN! Den är så fin och vår dusch är en dröm! Plus läget är kanon. Nära till vattnet och strandpromenaden, bra restauranger på 4th och bra bussförbindelser. Omringade av barnfamiljer känner vi oss trygga.

Likes

Comments