Som vanligt flyger veckan förbi med stormsteg. Onsdagen var det personal möte vilket var trevligt och effektivt så jag kom hem vid 20:30. Så då var det bara att äta innan det var dags att sova.

sen gick Torsdagen fort och jag hade lite pkanering innan jag åkte med bussen hem. Då fick jag massor av katt mys hemma 💕

Fredagen slutade jag tidigt och fixade lite med att sätta upp barnens teckningar eftersom att min buss var inställd. Efter det så tog jag  bussen till Skövde och sen vidare till Tidaholm. Jag hinner ju inte träffa familjen så mycket så då passade jag på 😊

Det blev lite kaffe och bulle med massor av prat med mormor, lillebror och kusinen Glenn. Sen hann jag kolla lite när brorsan spelade också innan jag skulle vidare på lite kalas.

Kalaset var ju för Mikaels farmor, så det var roligt att träffa på hans familj med. Där blev det tacos och sen en riktigt god lingon kaka, lite lagom sött till kaffet 😊

Åter till titeln på detta inlägg, jag har köpt lite nya växter åt min kameleont Ammy. Hon har ätit dåligt vilket jag inte var säker på vad anledningen var. men det visade sig att en planta inte trivdes mes värmen i terrariet så den började vissna. Så idag handlade jag fler Paraplypardalis, då vi redan vet att de växer bra.

Så nu har jag stått och möblerat om i terrariet och planterat in de nya plantorna. När Ammy kom in i terrariet igen fick hon lite godis som hon åt upp fort. Så hon verkar trivas och ha matlust iallafall 😊

Första bilden är ifrån första veckan vi hade Ammy, men vi skaffade en grön stor paraply planta som Ammy kunde klättra i också (har ej bild på när de båda fanns i terrariet). Synd att den lila Bromelian vissnade av värmen :/

Andra bilden är hur det ser ut nu. Hon har massor av grenar att klättra på och hon kan gömma sig bland alla tre paraply plantorna om hon vill vara ifred 😊

Det blev mycket jobb och jord under naglarna, men så värt det när jag såg hur hon klättrade runt för att se vad som är nytt för att sen sola vid de nya blommorna 💕

Förhoppningsvis äter hon mer imorgon så vet jag att det bara var det som störde henne.
/Vampirekiss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

senaste inlägget jag såg på bloggen var visst från 2014, så det är nog dags att börja skriva av sig idag.

för att vara helt ärlig så var det stressigt och en jobbig tid under 2014 nästan till sommaren 2016. Att flytta hemifrån för att bo ensam efter att hela sitt liv bott med sin familj. Sen att man nu levde i ett litet rum med en kokvrå istället för ett två våningshus kändes..lite fel. Jag kände mig nog inte helt hemma enkelt sagt.

Senare blev jag tvungen att lägga min utbildning på paus 2015, det irriterar mig även idag att min utbildning inte är klar. Den tiden kommer när den riden finns. Jag flyttade även ihop med min pojkvän Mikael, denna gång fick vi en tvåa i samma område. Där trivs jag även idag, det är lite lagom storlek.

senare det året blev det tufft för oss utan fast arbete, det blev att kämpa för att leva normalt. tiden blev värre när vi båda var arbetslösa och jag jobbade som vikarie på många olika skolor och även som  personligassistent.

Detta året har jag dock haft vikariat i 6 månader för att nu jobba med 1 års anställning på en annan förskola. Mikael jobbade också ett halvår och fortsätter nu sin utbildning. Vi har det bra nu, nästan lyxigt i jämförelse med vad vi har gått igenom. Vi står varandra närmare också genom allt vi klarat av.

jag är bara så nöjd över att vi klarade av alla dessa hinder, nu mår vi fint med våra tre husdjur. Våra två katter Lunsan som flyttade med Mikael, Sniff som vi "adopterade" av mina syslingar och vår lilla kameleont Ammy. 

Detta blev långt men jag får fortsätta skriva lite mer vardagligt i mina nästa inlägg.
/ Vampirekiss

Likes

Comments

Ja, som rubriken säger så känns det lite tungt just idag. Känns liksom som om massor av människor bara går emot mig. Alla mina förslag och idéer liksom slängs i sjön innan de blivit fullt hörda. Jag är även en person som hellst inte talar i onödan vilket gör det riktigt jobbigt då man faktiskt pratar om viktiga grejor och andra vänder ryggen till. Istället får man väl sitta tyst, speciellt om ingen bryr sig om vad man har att säga. Ska man sitta och hålla orden själv även om man bara vill skrika ut dem? Säga att man har rätt och att en vettig människa iallafall skulle kunna lyssna för att sen se tyngden bakom orden som man uttrycker? Ja, det är svårt när världen vill gå emot en då man har det lite tungt.

Det blir däremot oftast lättare efter en tung period i livet. När allt är över så kommer förhoppningsvis stämningen att lätta lite, då det inte är lika mycket plugg och jobb sökning hela tiden. Imorgon så kommer jag nog må lite bättre iallafall. Det blir u att dra ut på en ridtur, vilket var nästan extremt längesen jag kunde få göra. Självklart blir det ju kul att umgås med kusinen Linnea samtidigt i allt det roliga. Sen bär det ju av till midsommar firande i Gudhem med massa vänner, det kommer förhoppningsvis att pigga upp också.

Love / Vampirekiss

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag skrev något inlägg här. Det blir lätt så när man ska läsa ca 400 sidor varje vecka plus uppgifter och resorna till Göteborg. Tänkte försöka skriva något litet varje vecka iallafall för att få igång bloggen igen. Vilket är en idé jag fick nu när jag vaknade vid 04:00 så vi får se hur min trötta tanke funkar.

Annars så trivs jag med mitt pluggande, det är tungt vissa gånger men det känns ändå kul på ett sätt för att man lär sig så mycket och det känns som om jag växer som individ. Tyvärr så lider andra delar istället, jag hinner knappt träffa någon förutom under helger. Jobbigt läge men det är något som jag får leva med just nu. Att inte kunna ha tid till hästar är också grymt jobbigt. En kostsam sport och sen ska man hitta ett bra ställe att rida på vilket blir svårt då man knappt hinner kolla upp det.

Massa problem överallt, förhoppningsvis kommer jag fixa en smidig lösning snart.
Love/ Vampirekiss

Likes

Comments

Ikväll blir det att fira att ännu en kurs är över och att tentan är klar. Det gör man med lite choklad och gamla saker som man brukade kolla på. Satt med Mikael och Johan för att titta på ett gamalt tv program som hette Damöb, ett små kul program med konstiga rappare.
 
 
 
(Mysig ny choklad ifrån Lindth som även har ett gulligt kartong paket med trevlig text både utanpå och inuti).
 
 
 
Sen så har jag även kollat upp gamla videos som jag brukade titta på då jag var mer utav ett manga och anime fan. Ganska kul att se det igen måste jag säga. Massor av parodier på saker och söta animeringar till gullig musik.
 
Under helgen kommer jag förhoppningsvis ha en foto dag med Linnéa och det kommer nog upp lite foton ifrån det också! 
 
Love/Vampirekiss

Likes

Comments

Så grymt mycket just nu måste jag bara säga. De senaste kurserna i skolan har varit riktigt krävande, nu så är det snart slut på denna kursen iallafall. Kommer att ha en hemtenta under torsdag och fredag men, jag känner att det kommer funka ganska bra. Bara segt att den måste vara mellan 3-6 sidor lång..

Annars så känner jag att det går ganska trögt på bloggen med både inlägg samt bilder. Det finns bilder ifrån halloween men det är inte ännu skickade till mig. Sen så kommer jag möjligtvis fota lite grann med Linnéa i helgen så det kommer att komma mera!

Love/Vampirekiss

Likes

Comments

  


 

 

Ha en bra halloween allihopa!

 

 

Likes

Comments

Japp, det är tungt i höst mörkret nu. Vaknar innan solen och hinner om jag har tur se lite grann av himmelens ljus innan jag drar mig hemåt i tåget igen. Mitt i hösten så ligger kurser som suger energi ifrån både kroppen och tanken. Då är det ju underbart bra att jag gillar Halloween så otroligt mycket och att jag finner allt regn ytterst mysigt. På tal om detta så satte jag mig idag för att pröva ut hur jag skulle göra min Halloween sminkning.

 

 

 

 


Lätt stencilerade linjer för att få till allt på rätt ställen . Kommer nog att använda denna bilden så att jag snabbt kan fixa till hela sminkningen på lördag. Alltid lika kul att se allas tankar i sina utklädnader. Längtar verkligen! 

 

 

Love/Vampirekiss


Likes

Comments

Just nu så har jag en kurs som gör att jag måste vara på skolan väldigt mycket och därför blir det inte så mycket inlägg som jag har planerat. Förhoppningsvis blir det mer om några veckor. Hoppas att det blir fint väder däremot eftersom att jag ska ut på Hajk i ett dygn med min klassgrupp på 22 pers. Massor av roliga saker med vandring, lekar, lektioner och kanot paddling. Förhoppningsvis regnar det inte allt för mycket bara.

  


 

Love/Vampirekiss

Likes

Comments