Heej! Hoppas ni mår jätte bra! Jag mår lite sådär är lite trött men ska kolla på film snart.
Igår så var jag på event och de va så så kul, bara att jag va väldigt "seg" jag åt inget och hade huvudvärk osv. Men jag längtar verkligen till att gå på eventer fler gånger. Jag åkte dit med min bror och hans flickvän. Jag tyckte vi var så fina haha. Amanda Lundgren,kissies, bl.a var där. Jag såg kissie och blev så glad haha jag skulle tagit bild med henne men de va lite stressigt, Amanda såg jag inte förstår inte hur jag kunde missa henne, fan haha. Men jag kommer åka till andra event fler gånger då passar jag på att ta bild<3

Jag la ut på instagram en bild på alla som va där. Thobias, kissie, och massa andra. Thobias, Jesper.p, paoow gillade och jag har aldrig vart så glad haha nej men ja ni förstår.men de va väldigt kul där och instagram har blivit roligare för mig tyckte de va väldigt trist förut:/

Jag skulle skriva en Hel del nu men är trött och har 3% så jag säger godnatt och lägger upp imorgon igen!
😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej finisar! Hoppas ni mår bra. Förlåt för sån dålig uppdatering igeeeen! Försöker mitt bästa men på tors eller fre kmr de upp bilder osv. Idag så har jag varit med @jellicas ( min svägerska ) och luan ( faster åt honom ) och min bror @samys. Vi va ute och åt på la farcita, aldrig blivit så lätt sa hela vägen hem " ahhh! Min maaage! " haha och sen så gick vi till mig o chillade.


På torsdag så skulle jag på event, men vi får se hur Angie mår. Om vi åker blir de mitt första event. Så kuul! Min bror sa somsagt de kommer va massor med YouTubers och kändisar osv. Hur kul som helst!

Detta får bli ett kort inlägg
😘 hörs senare!

Likes

Comments

Hej allesammans! Förlåt för sån dålig uppdatering, har bara inte haft så mycket att skriva om. Iallafall idag så har jag bara "vilat" mått jätte dåligt dem här dagarna, så fanns inte så mycket att göra idag. Iallafall igår så var de en bra dag då jag var ute hela dagen nästan med @jellicas och @samys, vi var ute och tog en fika och åt på la farcita. Sen så var jag bara så trött!

Jag skulle jag praoa men alla sa "nej" eller "vi tar inga praktikanter" osv osv. Så jag vart ledig hela denna vecka, ändå väldigt skönt. Sommarlov är de snart typ om 2 veckor. Jag skulle låna en klänning av Angelica till min skolavslutning och sen tänkte jag bara platta mitt hår och locka de. Jag får tänka hur mitt hår ska bli till skolavslutningen haha.

Blev inte så mycket och skriva om just nu men jag uppdaterar när jag har nåt och skriva om. <3
👋🏻

Likes

Comments

Hej allesammans! Just nu är jag i skolan och har rast. Jag åt 11 och sedan har jag vart med mina vänner, min planering är klar så finns inte så mycket och göra. Snart är de sommarlov ska bli sååå sååå sååå skönt! Jag börjar 7:an.

I sommar kommer jag åka till mitt hemland kosovo, har saknat mina kusiner så mycket! Finns inte så mycket och göra i Sverige när man inte har kusiner. Jag har 2 lägenheter där eftersom vi är en sån stor familj. Tror också jag ska måla mitt rum i sommar kanske gammaldags rosa typ.

I höstas ( tror Jag ) fick jag mina första betyg och blev inte så glad. Så jag har verkligen gjort mitt bästa nu efter jag fick mina betyg. Engelskan har alltid vart min favorit geografi och historia också, Matten däremot är inget för mig haha. Fick väldigt bra betyg i geografi proven och engelska proven, matte proven vart jag bara nöjd med ett prov där jag fick B.

Nu ska jag sluta skriva så mycket kommer bli en "saga" snart haha! <3
Vad ska ni göra/gjort idag?

Likes

Comments

Heeej! tänkte bara skriva ett inlägg nu eftersom de är mitt första inlägg. jag kom hem från skolan nyss någonstans vid 3, hade varit med en kompis en stund, vi gjorde inget speciellt bara hängde. Just nu är jag hemma och gör inget än att äta glass haha, var väldigt längesen sen jag åt glass så äntligen finns de glass hemma. Snart ska jag iallafall plugga till mitt tyska prov, de va iallafall nåt häfte som jag inte gjorde klart, så de blir plugg plugg plugg.

För några dagar sen så skaffade jag nouw appen och tänkte "äsch vi börjar blogga nu" så jag har pratat med mina föräldrar osv om bloggandet och de va okej för dem. Jag försökte designa min blogg om man kan säga så haha, gick inte så bra men tillslut fixa jag de yay:)
Men nu behöver jag plugga, de kommer bättre uppdatering snart! <3333

Likes

Comments

Instagram@valonelaknaa