I veckan har jag fått chansen att jobba med lite av min mentala fobi också, riktigt tufft, men det funkar ändå. Det är otroligt svårt att förklara hur svårt vissa saker kan vara för en annan person som inte varit med om olika fobier, depressioner och panikångest. 

Ett stort steg för mig togs i veckan, av en sådan "liten" sak som att pröva ett annat gym, tufft dagarna innan, mentalt påfrestande dagarna efter, men idag känns det rätt så okej, dock vet jag inte när jag åker dit igen, men jag skriver att jag inte vet när jag åker dit igen, inte att jag inte kommer åka dit igen, så som sagt små små steg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Min lunch denna vecka, riktigt gott, mycket mat, däremot har jag inte kaloriräkningen i huvudet med mig, så den får jag skriva upp här senare!
 

Likes

Comments

 
Inte fasen trodde jag att jag skulle ha sådan tur i mitt liv att träffa så fina människor!
Riktigt härlig fredagskväll på gymmet!

Likes

Comments

 
Jag älskar en fräsch sallad, men avskyr när det saftat och geggat ihop, så planerar ytterligare och kör på flera lådor istället.
Långa dagar på jobbet kräver mer planering, så även en frukost och ett mellis är fixat att följa med, middagen står i likadana lådor hemma i kylen.

Likes

Comments

 
Fixat matlådor som jag ser fram emot!

Storhandlat ikväll och fått i ordning en början!
 

Likes

Comments


 

Kaloriräkning, träningsplanering, recepttänk, mellis, trevlig bäjjb och sång!

Det är super att få känna en superkock-sångerska som kan bryta ner saker i min nivå så att även min tröga hjärna kan hänga med. Jag som avskyr att laga mat, egentligen bara gillar att äta det som inte är bra och i gigantiska mängder får inspiration på hög nivå! 👍👍👍

 

Likes

Comments

 
Jobbade på bicep och triceps idag. Gick riktigt bra, där i början.... Mitt i allt tog batteriet i mina lurar slut och bah! Tala om att man fiser av, blir tydligt oerhört omotiverad av att höra alla som surrar i telefonen på gymmet och pratar och tjoar omkring (var mkt sådant dag), men är iallafall glad att bicepsövningarna gick riktigt fint, kände bra kontakt i varje rep, prövade lite andra övningar som kommer bli en del i armträningen!
 
Note to myself! LADDA LURARNA!

Likes

Comments

 
Fruktansvärt skoj att få med sig denna donna på gymmet. Full av energi och tjurigare än en oxe!
Härligt pass!

Likes

Comments

 

Härlig värk i benen efter gårdagens pass. Riktigt trisst att det inte kan bli gym ikväll, men ibland får man inte ihop det när man är ensam med barnet, men tiden med sonen är väl investerad tid!

Att vara med honom är en av mina två favoritsaker så ;)

 

Likes

Comments

 

Legday! Hittade igen vaderna idag också 💪
Vilken tur jag har vader som jobbar med mig och inte emot mig 🙏

 

Likes

Comments