Ja, denna träning går det inte bra med, var hos läkaren igår, var tydligen inte alls frisk, men fick lite hjälp så nu hoppas jag att kroppen ska orka det sista.
Märks när man inte orkar vara igång en hel dag utan att bli knäckt.
Men vi tar en dag i taget, jag har mitt sug efter träningen, jag vill köra hårt, jag vill och jag KAN (ska bara bli frisk först).
 
Jobbigt då mina nutrilettdagar inte går nu, kroppen behöver verkligen all energi just nu, och tänker ge den det.
Knaprar halstabletter konstant, alvedon/ipren, vilket gör att jag inte blir hungrig utan "glömmer bort att äta", vilket kommer ge helt fel resultat desvärre.
Men jag är faktiskt inte bitter ändå, jag har mitt mål, det må vara ruskigt långt bort, men jag har det trots allt inom räckhåll.
 
Fick se några bilder idag, från min systers bröllop, har alltid älskar när man ser nyckelbenen på mig (något jag inte gjort på länge), på dom bilderna så var jag många kilo lättare, samt att man såg dom.
Ska knycka bilderna nästa gång jag åker hem till systra mi.
 
Nära 7000 steg idag, vill inte pressa för mkt då det leder till stora hostattacker, så det får räcka, i morgon blir en riktig vilardag för hela kroppen, välbehövligt.
 
Nu ska vi kurera skiten ur den här förkylningen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fortfarande sjuk, rösten river, halsen känns som att den dels håller på att torka sönder, men även som att det sitter små små knivar och vrider om konstant...
 
Otroligt less, däremot har jag lyckats ta mig två promenader i sakta mak 2 dagar i rad, skönt att fått i sig både frisk luft men även lite ljus.
 
Älskar Norrland!
 
Även om det har varit en crappy vinter i snöväg (plusgrandes i princip konstant, regn och nästan ingen snö)
, men en normal vinter är så otroligt vacker!
 

Likes

Comments

till att vara hemma.
Öronen spränger, kommer inte förvåna mig om jag nyser sönder någon av trumhinnorna idag. Extremt tryck över öron och bihålorna.
Började käka rinexin igår och det har tagit bort trycket lite iallafall.
Rösten är i princip obefintlig, gör ont att prata eller ens svälja.
Snorig - som bara den
 
Nej, jag vill verkligen inte vara sjuk, men kurerade mig inte ordentligt förra veckan när allt höll på utan tänkte bara rent skita i att jag var förkyld (ja jag vet det är bland det sämsta), så nu idag ska jag bädda ner mig i soffan, ny serie "Da Vincis deamons", och sedan ska jag bara vila skiten ur denna förkylning.
 
Riktigt ledsen över att det går ut över träningen, inte kunnat träna på snart 2 veckor, fortsatte dock med lite squats då min plank och squatchallange är slut, tänkte mig 4 gånger i veckan á 90st, sedan öka med vikter, men nu blir det vila även från det.
 
Så ligger det till här, tycker riktigt synd om mig själv, och idag tänker jag inte ha dåligt samvete över det.
 
Nu en kopp te (ja, alla som känner mig, när jag är riktigt sjuk så dricker jag te, aldrig annars då jag inte är förtjust i det), och sedan bara vila vila vila.
 
Ser fram emot en frisk kropp som ska få börja arbeta på gymmet så fort som möjligt!
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Fått låna hem mammas gåband.  Vet att går jag ca 10.000 steg om dagen så går jag ner i vikt plus att det är det bästa sättet att bli av med mamma-magen. 
Har en sjuk son hemma igen, plus att jag tror att jag själv håller på att bli sjuk, men en liten halvhurtig halvtimma på gåbandet fick avsluta kvällen. 
Tog mig tyvärr inte upp i 10.000 men men. Nya tag i morgon. 
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Frysit som en tok i veckan, men samtidigt insett att jag druckit waaaay to little med vatten - skämmes, det händer abselut inget på vågen då.
 
Igårkväll tog jag och maken en riktig frossarkväll, flyttade till fre istället för lö, blev tårta, bisvi, chips och cola...
Åt tills jag bokstavligt talat mådde illa, och lärde mig på en gång att nej så gör man inte, njut och ta lite istället, inte frossa!!!
 
Idag åkte jag hem till föräldrarna, efter först kalas (fuskade med en liiiten bit daimtårta), och sedan mellis hos föräldrarna (långt ifrån nyttigasate), så får jag dåligt samvete.
Åt en sjukligt god och faktiskt nyttig middag, potatis och rotsaker i ugn tillsammans med en köttgryta, oj så gott!
Däremot ingen zeroläsk, utan blev fanta citron, så dessa två dagar nu kommer ge mig ångest.
 
Var otroligt träningssugen i morse, gick maken på nerverna, trodde han skulle få psykbryt på mig.
Men kändes väldigt stressigt att hinna iväg till gymmet. Så ikväll blir det att dra med mor min på en prom för att försöka komma upp i 10 000 steg iallafall, kanske sätta mig en liten stund på deras träningscykel också, vi får se vad som hinns med.
 
I morgon MÅSTE jag iallfall på gymmet, mitt favvopass så vill verkligen iväg!
Får se om det blir efter att sonen somnat eller på dagen, kommer hem sen och ska iväg med sonen på föreställning också, så blir mest troligt efter 19.
 
 
Godaste middagen
 
 
 
 
 

Likes

Comments