Header
View tracker

DAILY

H&M väst / Zara premium leather pants / Filippa K tröja / Stuart Weitman boots / Zac Posen bag / Chanel brooch

I Paris var det fortfarande varmt när vi var där med Astrid så en väst var perfekt att slänga över axlarna och promenera på Paris vackra gator. Åh vad jag saknar den staden, skulle kunna tänka mig åka dit tusen gånger om!! Finns alltid något att uppleva i Paris. Så himla härligt där då det inte blir så där riktigt kallt där som det kan bli här i Sverige. Har så lätt att förälska mig i platser där man inte behöver klä sig så varmt. Tycker det är så snyggt med långa västar över en enkel look. Här och här är tcp coola väster jag inte hade tackat nej till!

Likes

Comments

DAILY

Då min fabulösa mamma fyllt 40 hade det ordnats en Gatsby party i lördags. Var så otroligt kul med all släkt och familjevänner som var där! Det bjöds på champagne i sann 20-tal stil, borlesque dans och en massa skratt och dans. Fler bilder är påväg, skall bara få dem av fotografen så ska dem upp här. Här ovan är några på mig och C.

Likes

Comments

JE VOUDRAIS

Beige, tan, cream,peachy...
Dessa toner fungerar lika bra till alla årstider.
Co-ord sättet högst upp är hur snyggt som helst med lite solbränna till galna utekvällar och fester.
Bomberjackan kan inte jag sluta titta på. Det är ett sådant statement plagg som kommer dra till sig alla blickar. Cool över t-shirt, snygg över klänning, fab att slänga över axlarna på fest.
Duster coat har varit på allas läppar sedan 2015 I guess. Ett nyklassisk plagg att slänga över en enkel outfit för en final touch!
Klänningen med slits är så perfekt enligt mig. Slitsen. Chokern. Färgen. Åh!
Har länge velat hitta en snygg kostym som är i en ledig stil som man kan ha till utgång. Tänk er att precis som på bilden ha den sådär urringat, plus kanske en diamant chocker and voila!!
This skirt, oh dear. Älskar plagg som går använda vid flera olika tillfällen. Den här kan du ha både till vardags som till fest.
Sedan har vi två klassiska body's. Här har vi ännu två plagg som vi kan matcha till allt, bära till alla tillfällen och tacka oss själva för att vi klickade ner dem i varukorgen.

m s v x o

Likes

Comments

DAILY
För mig är måndagen en ny snart. En ny chans att göra något bra. Att ta ett steg för att närma mig mot mitt mål.
Här kommer några tips på hur du får en produktiv vecka a lá Valerié.

  • PLANERA: Jag planerar alltid upp min vecka, ibland två i förväg för att ha ständig koll på allt som händer så att jag inte missar något viktigt eller kul. Finns massor med fina kalendrar som kan till och med vara kul att skriva i. Här och här har ni några som jag tycker är fina att båda ha i väska och på skrivbordet.
  • GÅ UPP I TID: Jag försöker alltid att ställa klockan en timma tidigare än vad jag kanske behöver. På så sätt kan jag hinna med plugg som kanske skulle ta upp hela eftermiddagen,bloggingen eller bara om jag känner för att ha en extra mysig morgon utan stress.
  • ME TIME: Att bara planera in massa plugg kan kännas väldigt tråkigt. Försök att ändra konceptet "att längta till helgen för att göra kul saker". Testa att planera in en mysig middag med dina härliga tjejer, kanske en dejt eller en fab workout med nån babe på din favorit gym. eller varför inte ha en liten spa stund för dig själv, med en ansiktsmask, måla naglarna och så vidare. Personligen älskar jag att gå och fixa naglar på min favorit salong här i min stad. En soya roiboos chai, ny krispig upplaga av Vogue and voila!


  • GET THAT INSPO: Mitt absolut bästa tips är att inspirera och motivera dig själv!! Alltså hur viktigt som helst!! När jag är jättetrött på skolan och inte hittar motivationen kollar jag alltid på mina favorit youtubers som vloggar om sitt liv som studenter och är hur duktiga som helst! Sedan har jag flera accounts på instagram samt tumblr som jag följer och inspireras av. Ett tips är också att hitta en förebild, kanske någon framgångsrik person som har lyckats i livet och det som de lyckats med är kanske ditt mål med. På så sätt är det enklare att fortsätta kämpa för man ser hos sin förebild vad som väntar en själv om man baraa fortsätter kämpa.


  • SETT YOUR OWN BOUDARIES: Jag vet exakt hur lätt det kan vara att pusha sig själv för hårt. Dem flesta av oss som är väldigt ambitiösa har det lätt för att överstressa och trampa över våra egna förmågor. Bestäm dig för ett mål och tänk ut om den är realistisk för dig att faktiskt uppnå. Det är lätt att jämföra sig med andra och tänka "Om hon lyckas att få ett A i det där ämnet så kan jag också". Alla människor har olika förutsättningar och att sträva efter det för dig ouppnåeliga kommer bara att bryta dig ner. Det är lätt att känna att man inte kan när det ämnen vi får lära oss i skolan inte omfattar alla våra talanger. But don't you give up. Hitta vad som fungerar för dig och gör det. Just do it love!

Likes

Comments

View tracker

OUTFITS

H&M kappa /H&M shorts / Uniqlo tröja / Stuart Weizman boots / Gyvenchy armband / Christian Dior scarf

m s v x o

Likes

Comments

LIFESTYLE

Jag har alltid intresserad mig för mode och stil. När jag fyllde fem år kom jag med en statement till min fabulösa och chica farmor som lärt mig massor och mode, att jag hade planer på att bli en prinsessa när jag skulle bli stor. Mina farföräldrar tog alltid alla mina ideér och tankar som om de kom från en vuxen. Så dagen efter fick en bok som bokstavligen hette " Hur man blir en prinsessa". Nu handlade inte boken om hur man skulle bli en prinsessa utan det var en metafor för vett och etikett samt hur man fick ett öga för stil.

Jag kunde då än inte läsa så farmor fick läsa högt för mig. Något jag förstod väldigt snart var att vara en prinsessa var ingen lätt uppgift att klara av. I boken stod det allt om hur man skulle gå rätt och snyggt, hur man skulle öva på att hålla hållningen, och precis som i Princess Diaries fick jag öva att gå med böcker på huvudet. Kan vi bara ta en tyst minut för hur ambitiös och mål fokuserad en femåring kan vara?

Så redan från den åldern blev jag intresserad av allt som har med stil att göra vilket gäller inrednings design med. Jag tror att det här med att kombinera olika material och hur de komponeras tillsammans är vad som är intressant för mig. Hur saker som ingen annan kan ens föreställa sig att passa ihop bara flyter samman i i mina tankar.

Älskar.

Älskar allt som har med kreativitet att göra och främst mode,design och beauty.
Likes

Comments

DAILY

Angelina

226 Rue de Rivoli, 75001 Paris, France

Om du är som mig och uppskattar härliga bakelser och vill ta det till nästa nivå - är Angelina i Paris ett måste för dig!
Min fabulösa vän och guide Astrid tog mig dit efter en shoppingsrunda en eftermiddag på Le Bon Marche . Angelina var som en dröm som får en att känna sig som Natasha Rostova i Krig och fred av Tolstoy eller som Blair i Gossip Girl I S4E1m ni vet när hon och Serena är i Paris.
Café't befinner sig precis vid Jardin des Tuileries och en fantastisk chic hotell Le Meurice vilket är perfekt utsikt medan man väntar i en kö (!!!) in till cafét. Yes you heard me girl. I närmare 40 minuter stod vi i en kö till cafét. Man skulle kunna to att vi skulle på en rockkonsert. But no, den som väntar på något gott (bokstavligen).. you know the drill.

Beställde världens godaste chocolat chaud och en eclair. Väldigt "chokoladigt" som ni förstår. Kan fortfarande inte dricka choklad efter Angelina, haha. But so worth it!

m s v x o


Likes

Comments

DAILY, FASHION

Roberto Cavalli tunnika / Kurt Greiger sandaller

En liten throwback till Rhodes i somras. Alltså den här känslan av värme, havsbris och solbränna. Nu i vintermörker längtar jag tillbaka som mest verkligen. Ser fram emot sommaren så otroligt mycket. Förhoppningsvis blir det både London och Rivieran med min fina vän @byelinnilsson håller tummarna för det! Hon ska snart göra häftigaste resan till Asien i tre månader kan ni förstå hur kul det kommer vara att få följa hennes resa!! Vad är er dröm destination?

m s v x oLikes

Comments