​Nu är det Oktober vilket betyder att vintern börjar närma sig. Vinter betyder SNÖ. Vi som bor i Norden vet vad det innebär; stora massor snö för barnen att leka i men kan även innebära fara. Det är dags att börja tänka på det nu. Har det snöat mycket på sistone i ditt område och du är osäker på vad du ska göra? Man vet aldrig om taket kan tåla den vikten av frysta vattenmolekyler, så ring då några som kan! Jag rekommenderar helt klart Allriv, som ja, river bort all snö och is. Hur perfekt? Då slipper du klaga över att din ryss gjör ont efter att ha skottat bort all snö med en rostig spade. Det är ett smart och säkert alternativ.

Det som är farligt är inte hur många meter snö som vilar på taket, utan själva massan. Blötsnö är mycket tyngre än mjölig/pulvrig vit snö! Det har uppskattats att ca 15 cm blötsnö har samma vikt som 95 cm lössnö. Ni vet som i filmer när det kommit så mycket snö så att människor antingen blir utelåsta eller innelåsta? Om snön börjar komma åt dörrkarmen vet man att detta kan leda till problem. För att undvika problem så kommer Allriv till hjälp!

Ni kan lita på arbetarna hos Allriv, de har utbildning och är licenserade till takskottning. "Skotta säkert" innehåller riktlinjer som strikt följs av snöskottarna.

All takskottning, snöskottning och plogning i Stockholm kan Allriv hantera, så tveka inte, ring direkt för att undvika skador eller extra kostnader i längden!

Kontakt: ​Jour - 0760945885 // Kontor - +46 (8) - ALLRIV 08-25 57 48 // Mail - info@allriv.se 

​Direktkontakt: Mail ​lasse@allriv.se // Mobil - 070-424 86 85

Så tveka inte, ring till ett av dessa nummer eller maila om du är osäker på om all snö kan leda till problem. Allriv står alltid till din tjänst!

I samarbete med ALLRIV.SELikes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Har ni hört talas om Rabattkodsidor.se? Om inte, så bara måste ni kika in där!! De flesta har ju någongång handlat online, am I right? Men inte alla vet om att det finns sidor som denna där du får rabatt! Rabattkodsidor.se har samlat de mest kända onlineshopping-sajterna som Ellos, Imso, Apollo, XBeauty, Bangerhead och så mycket mer! Så nästa gång ni ska shoppa online och vill spara pengar genom rabatt eller i vissa fall slippa frakten. Du skriver in koden vid kassan.

Nu när en ny säsong närmar sig kan det vara kul att uppdatera garderoben med nya plagg och accesoarer, och för ett billigare pris! Mode behöver inte vara dyrt i alla fall. För att använda dig av rabattkoderna på Rabattkodsidor.se behöver du inte vara medlem eller betala. Låter inte det super? Jo det är klart att det gör! In och kika på alla rabattkoder som väntar på att användas! Lycka till ♥

Likes

Comments

​Hittade detta fina kollage på någon blogg, så fint och inspirerande!

Likes

Comments

Ofta när man vill ge bort en present tänker man på saker, t.ex kläder eller smink. Tänk steget längre och ge bort en present personen verkligen kommer att minnas, som en fantastisk upplevelse! Sidan Upplevelse.com är helt underbar, där du kan välja bland kategorierna mat, skönhet, hälsa, sport, fritid och så mycket mer! Det jag skulle rekommendera är chockladmassage, kan det bli lyxigare eller? Fiskpedikyr har jag hört ska vara fantastisk, och att fötterna blir jättelena efteråt. Detta passar bra att ge bort vid alla tillfällen, för det finns så mycket att välja mellan! Som julklapp, födelsedagspresent eller om man bara vill göra en speciell person glad!

Här finns presenter för alla åldrar, spelar ingen roll om man är 10 eller 85!

För sportintresserade finns privatlektioner i tennis, en hockeymatch för två eller varför inte prova på fäktning? Priserna är väldigt rimliga vilket är ett plus.

KLICKA HÄR för att kika igenom alla fantastisk erbjudanden de har att erbjuda!

Likes

Comments