Förlåt för ibland när jag får lite för lite tid att blogga så nu hoppas jag detta inlägg med bilder kan göra upp liite i alla fall för de lite för få inläggen senaste veckorna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj,
Snart är det Maj, Gu vad tiden går! Kan faktiskt inte riktigt fatta att jag har varit här i 8!! månader redan?! Samtidigt har så mycket saker hunnit hända; massor med lektioner, hunden, LA, familjebesök, en flytt. Wow. Överväldigande men jag är såååå glad att jag har fått denna chans och att jag är här.

-

Jag ska snarast möjligt köpa biljett hem också! Så taggad på att träffa alla igen!!! Men jag kommer sakna detta, och förhoppningsvis kommer jag komma tillbaka.

-

Men än är det inte hemfärd till Sverige! Jag ska nu hem och plugga och ta det lugnt. Jag pluggar just nu Anthropology, Psychology och dans. Alla de kurserna är som tur är väldigt intressanta och kul.

-

Förresten! Jag får finbesök om ca 4 veckor som jag längtar såå till! Jippiee!

Ha det bäst!

Likes

Comments

En av dagarna i LA hyrde vi en båt för en timme som vi fick köra runt i Marina Del Rey hamnen, det var riktigt mysigt!

Likes

Comments

På fredagen började vi med en god frukost på Dunkin' donuts. Smarrigt!!

Sedan for vi till Universal Studios, en park som ni kanske känner igen. De har film teman och är lokaliserad där vissa filmer faktiskt har spelats in. Vi åkte en Studio tour som visade runt i området där de har "Studios" för filminspelning. Det var väldigt intressant faktiskt!

Detta var då en stad som är fejk, alltså det är bara en framsida av en byggnad men inte så mycket inomhus om man öppnar en dörr i byggnaden.

Här var något brinnande och en "haj" kom upp ur vattnet och skrämdes.

I parken åkte vi vissa underbara 4D-rides. Det var tillexempel från Fast and Furious så åkte vi in i ett rum med gigantisk är skärm som visade ett klipp och det kändes verkligen som att du blev meddragen i vad de gjorde, sjukt kul! Lite läskigt också hehe.

En väldigt lyckad dag såattsäga!

Likes

Comments

I onsdags förra veckan åkte vi ner till Los Angeles. Vi ville passa på och slappna av lite förra quartern och det fick vi äntligen!

Första dagen där åkte vi till Griffith Park Observatory och kollade på underbar utsikt! Vi åkte sedan till en blåsig Venice Beach och vandrade runt.

Vi åt en underbart god middag på min favoritrestaurang - Cheesecake Factory.

När vi åkte in i område där vi skulle äta såg jag något fantastiskt. En butik där det stod "Sweet and Swedish", då upptäckte jag att det var en godisbutik med svenskt godis!!!! Jag blev så exalterad , saknar riktigt svenskt godis såååå mycket!

Så det var en väldigt fin dag!

Likes

Comments

Heeej jag ber så mycket om ursäkt för den usla uppdateringen här under spring break-veckan. Jag åkte till Los Angeles med Moe!! Så vi far runt och jag hade inte mycket tid att blogga, förlåt för det.
Men desto bättre ska det bli nu för jag tänkte ladda upp lite olika inlägg om resan.

Just nu sitter jag och väntar på bussen hem från skolan efter min andra dag på "spring quarter". Och jag kan nog säga att det troligen är värmerekord här i Bay Area för hittills i 2016, ca 26 grader celsius just nu. Varmaste jag har sett på termometern i alla fall.

Men inga klagomål det är härligt detta! Måste bara se upp så jag inte bränner mig.

Stay tuned så kommer inlägg om min trip till LA :)

Likes

Comments