Hej hoppas alla haft en kul helg,

Själv firade jag min pojkväns födelsedag i fredags. Åt ute och hade det trevligt.
Och Igår lördag hade jag dansuppvisning! Det var kul!

Toppade mig precis också, vi har en hårfrisör jättenära hemmet så passade på att klippa lite. Billigt var det å så det var ju värt!:D

Igår kom min älskade Alva med sin värdfamilj (hon bor i D.C nuförtiden) till San Francisco så jag kokar av excitement att träffa henne i veckan!!! Hoppas verkligen vi lyckas ses en hel del!!

Trevlig vecka på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter på bussen till skolan, har lite lektioner och sen kan jag åka hem och plugga eller så. Under veckodagarna är det mest det som pågår, skola och hem och plugg om det behöva.

Kände verkligen för att bada i poolen igår typ men jag misstänker att det skulle se knas ut om jag badar i Februari... Men egentligen spelar det ju ingen roll vad andra tycker men jag skippade det i alla fall, ingen som var hemma och kunde göra sällskap ändå.

-


Vill passa på att gratta alla födelsedagsbarn runt omkring nu! Min systerson Vide, min stora syster, min kusin, min morfar och idag mina kära vän Sara! Stort grattis till er alla 💕🙌🏻

Haré bra!

Likes

Comments

Igår hade jag väldigt kul! Började dagen med en tripp till Santa Cruz för att ha en underbar stund på stranden med pojkvännen. Sedan for vi vidare mot gallerian och The Cheesecake Factory för en härlig middag! Det var lång väntetid på bord men det var det värt!

Fick en dekorerad cheesecake tack vare min fina Moe. Summa sumarum så hade jag en fantastiskt underbar födelsedag och alla hjärtans dag❤️💕

Likes

Comments

Hejhallå och glad alla hjärtans dag!💕

Idag är min födelsedag och jag blir TJUGO ÅR!! Wehoooo bra ålder hoppas jag i alla fall 😏😄

Har precis varit på en klubb i San Francisco med några vänner. Det var sjukt kul! Lite annorlunda från de av Uppsalas klubbar jag har varit på, på ett och annat sätt haha menmen.

Ha en trevlig dag allihopa ! ❤️

Likes

Comments

Halloj förlåt för dålig uppdatering! Har inte riktigt så mycket att uppdatera om haha, förutom att livet som student med Roommates är väldigt kul. Vi fick precis en ny tjej som flyttade in vilket är väldigt trevligt, hon är från Japan och bor nu i det lilla rummet vi hade extra.
Annars är skolan i full gång förutom att det är ledigt imorgon och på måndag (woop woop fritid). I dansgruppen övar vi för fullt för nästa uppträdande som kommer vara om några veckor.

Åh by the way, vädret de senaste dagarna har varit Underbart!! Sol och värme, det har gillats! Vet inte om det är bara något temporärt dock, vi får väl se !

Nu ska vi gå på nya Marvel-filmen Deadpool!

Trevlig helg!

Likes

Comments

Äntligen är det Februari! En månad som ligger mig varmt och hjärtat. Och det är ganska varmt ute mitt på dagen dessa dagar också. Kanske inte kommer hålla i sig dock.
Denna vecka har vi fixat lite med typ den sista inredningen i lägenheten. Det känns bra och ser äntligen bra och inte kaos ut!!
Nu ska jag ut på ett lopp med min värdfamilj som jag inte har träffat på nån vecka! Ska bli trevligt att träffa dem :)

Ha det bra!

Likes

Comments