Idag åker min familj hem till Sverige. Känns så jobbigt att jag inte kommer träffa dem på länge... Åh nä ska försöka klara det.

På förmiddagen var vi ut på promenad i kullar i Stanford området. Det var väldigt fint och härlig luft. Så skönt att andas "till synes" bra luft.

God fortsättning!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God jul och Merry Christmas alla!

Julafton började med frukost på Taco Bell och bilfärd mot San Diego. Där tog vi in på hotell och gick på Sea World, en stor park med massor med vattendjur och lite andra sorters djur. Det var så häftigt! Såg en show med Späckhuggare, en med Delfiner och en med Sjölejon. Jag har velat se en show med späckhuggare sedan barnsben och så fick vi se det!!

Julafton avrundades med en god middag på hotellets restaurang och lite julklappsutdelning och jag åt lite svenskt godis jag fick av min underbara syster !

Idag åt vi frukost på hotellet (amerikanska pannkakor och toast, mmmm😋), och började sedan hemfärden som åks längs med Highway 1.

En annorlunda men rolig och fantastiskt vacker julafton för mig och min familj som är här!
Ha en god jul och fortsättning!

Likes

Comments

Idag är vi i änglarnas stad, och Guuud så vackert det är!!! Första gången här för mig och det är underbart fint och en härlig miljö! Nu kommer bilder😄

Jag önskar er alla en RIKTIGT god jul nu💕😄

Likes

Comments

Igår var vi och tittade Football-match på Levi's Stadium. Det var kul!! Väldigt kallt att sitta högt upp men ändå värt det, det var en spännande upplevelse för oss som första-gångs tittare. 😄

På kvällen igår (söndag) gjorde min familj svensk julbords-mat, helt underbart gulligt och gott! Och icke-svenskarna fick prova och det var faktiskt väldigt kul att se och ganska uppskattat😃

Likes

Comments

Vi var i Napa Valley och Sonoma idag på en guidad vingårds-tur. Det var mycket trevligt, även då jag och min kusin inte kunde prova vinerna (då vi är under 21 år gamla). Men vackert var det, och regnigt!

Väldigt kul! Funfact, en sån där rund tunna kan ta 300 vinflaskor på en gång!!!!

Likes

Comments

Idag var vi runt i området lite, jag och familjen. Åt på min favoritrestaurang och såg skolan och The Bay och sådant , supertrevligt! :)

Likes

Comments

Det var snö i Denver!!! Och Moe fick se äkta snö för första gången någonsin! Åh så fascinerad han var, och jag var över hans reaktion, haha så gullig!😄

Likes

Comments

I Denver där vi mellanlandade hem från D.C fanns denna fina karta över USA, vilken jag på bilden målade stjärnorna på var denna resa åkte.

Det var en intressant karta med utpekning på kända ställen i olika stater.

Likes

Comments

JIPPIEYAAAY min familj är här i Kalifornien!!! I alla fall mamma, Johan, Marre och Hanna!

De kom hit ikväll och åååh så härligt det är att träffa dem igen!!! Älskar't!!!!😍🙌🏻

-

Imorn blire nog lite sightseeing i mina nya hemområden för dem. Uppdaterar nog lite bilder under helgen!

Kramar, ha en underbar helg och ledighet!

Likes

Comments