Tjohej! Blev att sova enda till 6 PM idag nästan. Men det var värt shoppingen igår!
Vi kom till gallerian ca 1 AM, och det var inte lätt att hitta parkering. Väl inne var det myycket folk. Kön till H&M var galet lång!! Vi lyckades hitta några goa rea-fynd😄
När klockan var 6-7 AM var det färre folk, och så började även vi dra oss hemåt. Så shopping från 1-7 AM blev det. Intressant och väldigt konstigt att det var mitt i natten och vi shoppade. Men så värt det!!!

Nu ikväll har vi ätit middag på IKEA och köpt lite saker, jag köpte glögg så Moe ska få smaka haha, och det är ju supergott såhär till jul enligt mig så det är najs.

Glad advent-helg ! 🕯

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag (egentligen igår) är det den stora helgdagen Thanksgiving här i Amerika! Jag har mest varit med underbara pojkvännen och chillat. Nu ska vi ut på Black Friday-shopping, mitt i natten haha. Ska bli spännande!!! Meddelar hur det var senare 😄

Trevlig helg allesammans! ❤️

Likes

Comments

Temperaturen åker upp å ner med timmarna här nästan, nu är jag utomhus sen kväll och det är väldigt kallt om mina bara ben (ja bara pga dressrehearsal). Men på dagen var det riktigt varmt ! Inte för att jag varit ute så mycket under dagen idag men såg termometer i alla fall.

Nu är det fullt kör inför vinter-showen med Dance-company! Vilket är väldigt kul! Ser fram emot den, den är den 4e December.

Annars har jag plugg att göra och umgås med vänner så mycket jag kan. Igår hade jag en liten shopping-runda med underbara Chio, försökte hitta kläder till dansframträdandet. Gick sådär men jag fann en klänning till slut!

Mmm bra bild menmen haha något i alla fall!

Bilden ovan är vackra downtown Mountain View, eller rättare sagt busstationen där jag tar bussen till skolan.

Trevlig helg!

Likes

Comments

Hade en härlig fredagkväll i helgen med min fina vän Chio. Åt efterlängtad sushi och Gelato-glass 🙌🏻😍

Likes

Comments

Hejjj,

Haft en underbart avkopplande dag med shopping och vänner. Tyckte jag behövde lite vinter-tröjor då det är lite kallt ibland 😁

Startade dagen idag med att Face-Timea med mina bästa vänner också (Well kollade Netflix innan men ändå), åååh så jag saknar dem och åååh så de kan underhålla en!

-

Sist men definitivt inte minst vill jag säga Pray for Paris, det är galet vad som kan hända i världen och jag hoppas verkligen att alla mår så bra de kan och att allt kan bli bra på något sätt. ❤️

Likes

Comments

Idag har jag fixat lite grejer, ätit supergod Pizza!! Rekommenderar Pieology Pizzeria 🙌🏻👌🏻

Sen for vi spontant till Ikea för jag ville ha Marabou choklad, hehehhe. Så kul att se typiska svenska saker lite sådär! Köpte lördagsgodis!!!! Älskar't! Mycket dyrare på Ikea här än i Sverige dock kom jag fram till... Men nu får killen min prova lördagsgodis, och det verkar uppskattat! 🙌🏻😍

Likes

Comments

Idag fyller min älskade mamma år! Stort grattis till dig mamma, jag saknar dig så mycket!! ❤️

I California är det plugg och skola och vänner för mig! Hoppas och försöker få in så mycket fritid jag kan, men det är inte alltid lätt.
Ganska kallt har det börjat bli också, hualigen vad kallt det var igår kväll. Ändå är det inte så kallt som jag är van vid i november. Men jag gillar't ändå!

Nu ska jag på danslektion, hiphop står på schemat.

Glad helg på er! ✨

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är Halloween här!! Så kul!!! Det är tidig kväll nu och kvällen är ännu lite oplanerad, men det kan bli najs hoppas jag!

Hoppas alla har en fantastisk Halloween-helg!🙌🏻👻

Jag är klädd till Taylor Swift ikväll, försökte i alla fall 😄

Likes

Comments