Denna vecka har varit mycket pluggande för mig. En uppsats och hade midterm idag! Det var spännande, mitt första prov i USA! Hoppas på att det gick bra !!

Just nu är jag med familjen på gymmet. Funderar fortfarande på vad jag ska vara på halloween... Men vet i alla fall vad jag ska vara imorgon då det är typ "pre-halloween" på danslektionen! Kommer nog bild ;)

Trevlig fredag på er!:D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej,

Denna helg har varit lång, härligt! I fredags vare danslektion och efteråt hängde jag med några vänner. Vi åkte till en fantastisk plats med en underbar vy över Silicon Valley!

I lördags hade Foothill Dance Company som jag är med i sitt första uppträdande för terminen!! Det var superkul! Vi har tränat ihop ett nummer ett tag som vi nu åkte till ett college i San Fransisco och visade upp. Även andra skolor uppträde denna kväll.
Innan uppträdandet var det dansworkshops som jag och några vänner gick på, så otroligt kul! Det var en jätteduktig dansare som lärde ut HipHop; perfekt.

Idag söndag har jag och vän mest varit hemma, och handlat nödvändiga saker.

Imorgon blir det skola för fulla muggar, det är ju Halloween-vecka i veckan så lite spännande är det allt!! Lite aktiviteter på skolan såsom utklädnings-tävling, och hela samhället är ganska utstyrslat med Halloween-dekorationer så det är jättekul att se på :D

Jag vet inte vad jag ska vara på Hallween ännu... Funderar och funderar. Tips mottages gärna tack!! Hoppas alla får en awesome vecka!

Ha det bäst :)

Likes

Comments

Idag var en trevlig dag, var på danslektionerna och engelsklektionen, som menat. Efter skolan gick jag till frisören, vilket var väldigt skönt. Toppade håret vilket jag nog inte gjort sedan i Juni så det var behövligt!

Likes

Comments

Hej hallå!

Förlåt för så lite uppdatering! Har varit sjuk hela förra veckan. Började under helgen med halsont och så stannade jag hemma en dag, dagen efter hos Health Services på skolan fick jag medicin mot en halsinfektion. Hualigen vad ont jag har haft. Var hemma några dagar och försökte med skola några. Jag har tur som inte mådde värre i alla fall!
Imorgon planerar jag på att gå till skolan, jag hoppas det ska gå bra!

Hoppas alla mår bra!

Vi hörs😊

Likes

Comments

Hejsan!
Tyvärr har jag haft två sjukdagar igår och idag. Min hals gör väldigt ont:( Idag stannade jag hemma från skolan men imorgon hoppas jag att jag mår bättre och kan gå till skolan.

Hoppas ni alla mår bra! ⭐️

Likes

Comments

Idag packades cyklar in i bilen och jag och familjen åkte till Santa Cruz, som är bara en stunds resa bort. Det är en stad vid kusten, den är så otroligt vacker!

Vi åt lunch på piren, på en restaurang där ute. Mums!

Efter lunchen provade jag Gelato-glass för troligen första gången. Det var inte dåligt det inte!!

~

Nu blir det lite plugga. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments

Mitt hår har blivit så mycket ljusare än förut! Tonade det mörkt i juni men det lär vara helt borta nu. Men jag trivs i denna färg så det är ju lugnt som tur är!

-

Skolan är i full fart och det är så trevligt så. Satt och pluggade utomhus igår, det var jätteskönt faktiskt! Hörde lite fåglar kvittra och några pratade runt omkring, en bra studiero faktiskt!

Ta hand om er, ha så kul!!!!!!:D

Likes

Comments

Denna lördag for jag till San Francisco och hade det superdupermysigt!

Fick se den underbara utsikten från Twin Peaks❤️

Likes

Comments

Nu är det oktober och idag är det varmt igen!! Det var liiite kyligare tidigare i veckan och det regnade till och med !! Satt i regnet i 10 minuter utan att reagera sen ba ropade jag ut typ "OMG det regnar!!" (pratade i telefon så därför kunde jag ropa haha).
Känns så knas nu när det är oktober och det är varmt! Men älskar det heheh.
Ska köpa lite extra kläder att dansa i nu innan lektionen ikväll tror jag. Har så mycket dans men inte tillräckligt med tröjor tycker jag, men att det är mycket dans det gillar jag!

Ha en trevlig helg allesammans!

Likes

Comments