Idag var jag lite mer normal i dygnsrytmen. Vaknade 10.30 och åt och packade upp väskan, snackade lite med familjen också vilket var mycket trevligt.

Såg på temperaturen att det var 31 grader idag, så jag kunde knappt bärga mig att gå ut!! Gick runt i Mountain View och försökte hitta "Downtown", ett område med massa restauranger och sådant. Var lite rädd att jag inte skulle hitta tillbaka hem, men det gjorde jag😄
Det är sååå vackert här, fick se massa fina områden på min promenad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej allihopa!!

Jag har landat i USA och sitter just nu i soffan hos värdfamiljen. De har bemött mig underbart väl och än så länge har jag som tur är fått en underbar uppfattning om Mountain View (där jag bor)!!

Flygresan hit gick fantastiskt. Kände mig som en liten drottning med serverad mat och tv vid sätet. Jag är inte van med så stora flyg haha!

Att lämna av min familj på Arlanda var känslosamt och jag fick gå genom säkerhetskontrollen med tårar i ögonen... Men känner att det är så det fick bli, jag vill ju verkligen göra den här resan.

Sen jag kom fram har jag hunnit sett lite av området, varit på en Elementary school, varit på massage (wow såå skönt) och ätit gott, och sovit myycket. Sov från ca 22-17.30?!?! Jag tyckte jag var ganska fine med sådär lite jet-lag men så vaknade jag nästa dag och insåg att den var grövre än jag trodde, haha.

Får se hur nästa dag blir, om jag är piggare kanske!

Vi hörs,

Hugs from California ❤️

Likes

Comments

Nu är det bara ensiffrigt kvar!!!!!

Likes

Comments

Igår hade jag och en vän fest på hennes loge, och det blev sjuukt lyckat tyckte vi, helt amazing

Likes

Comments