Och jag jobbar på, går själv och städar gör jag. Jag går runt med lurarna hela dagen typ, och har hittat massor av kul att lyssna på! Jag börjar sjääälvklart dagen med p3:s Morgonpasset, sedan lyssnar jag på en massa dokumentärer och poddar och sådant!

Har hittills lyssnat på dokumentärer om kött-normen, psykiska sjukdomar, Zara och Noels podd och så vidare. Dessa program ger mig större perspektiv på vissa saker! Superkul och jätteintressant!!

Ett stort tips är att ladda ner p3:s app, SR Plays app eller något annat där det finns tillgång till en massa intressanta program. Enligt mig är det ett PERFEKT sätt att lära sig saker och få perspektiv på saker och ting!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fyller min bästa vän, danspartner och vapendragare 19 år! Nu blire feeest✨🎈

Likes

Comments

(Bild från Google)Hej!

Caroline heter jag, och om en månad exakt sitter jag (förhoppningsvis) på ett flygplan på väg till San Francisco. Jag ska nämligen studera på College i Foothill utanför San Francisco under ett läsår från och med i September. Jag är såååå taggad!!

I De Förenta Staterna ska jag plugga dans, vilket är en av mina passioner här i livet. Jag vet såklart inte exakt hur det kommer bli eller gå till när jag väl är framme, men det återstår att se och hoppas ni vill följa min resa!

Det kommer komma lite inlägg om lite vad som helst i mitt liv troligen, så det är nog inte bara själva resan som blir fokus. Aja, vi får se helt enkelt.

Hare gött

Likes

Comments