Hello!

klockan är just nu 5 i 9 och jag, mamma, pappa och Lovina sitter vid hotellets rooftop pool och myser. Vi kom fram till Miami, efter en del förseningar, runt 2 tiden. Det tog ca en timma efter att vi gått av planet till det att vi åkte ifrån flygplatsen, säkerheten är brutal här asså , man får lämna fingeravtryck ta bild och visa pass (samt esta) femtioelva gånger innan man är klar. Tycker även att det är så hemskt att vi från Skandinavien/Europa (vet inte exakt vilka länder som räknas in) endast behöver ansöka om esta och gå i en separat kö medan folk från t.ex Mellanöstern får gå i en egen kö och istället ansöka om visum som är mycket svårare att få. Sjukt hur folk separeras på grund av sin etnicitet som att vissa etniciteter skulle utgöra en större fara??

Aja hur som helst, när vi kom fram till hotellet lämnade vi väskorna och gick direkt upp till poolen och chilla där en stund. Efter det gick vi och åt på en jätte mysig liten italiensk restaurang, italiensk mat är min favorit, där jag åt en suuuper god sallad med mango, papaya och avokado :) mums Sedan gick vi på en promenad runt om kring här och förbi stranden som var super fin och sen satte vi oss o tog var sin drink och nu sitter vi här.

Imorgon tänkte vi chilla på stranden hela dagen typ. Ska försöka antingen springa eller ta en pw på morgonen (lär nog bli en pw för jag är lat) och sen bara ta det lugnt, kanske shoppa lite. Jag har btw varit upp i snart 24h eftersom vi gick upp 4 på natten, är ganska trött nu och flygresan från Berlin till Miami var hemsk. Det tog 10h och de framför, oss eller ah framför mig iallafall, var extremt otrevliga och allmänt konstiga. Planet var så trångt och har fortfarande ont i hela kroppen. usch aja ska sova nu men här är några (ganska många heh) bilder från dagen:


PUSS:)

Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag på landvetter flygplats och ska snart ta planet till Berlin för att mellanlanda där o sen vidare till USA därifrån. Så tänkte passa på att skriva ett första inlägg nu för att fördriva tiden.

Vi ska till florida och vara där i 3 veckor. VI landar i Miami och sen vidare till Orlando efter ett par dagar och efter Orlanda ska vi Cape Coral där vi hyrt hus och sen avslutar vi med ett par dagar till i Miami och sen åker vi hem igen. Jag har funderat på att börja blogga igen, gjorde det när jag var mindre, och tyckte att det ett bra tillfälle nu ingen bloggtorka när man hittar på saker hela tiden och är ute och reser.

hörs igen när jag landat i USA:)

PUSS:)

Likes

Comments