Header

Idag har jag varit i USA i hela 100 dagar (!!!). Hur sjukt är inte det? På ett sätt har det gått så himla snabbt, men på ett annat sätt känns det som att jag har bott här hela mitt liv. Känns som jag har vuxit upp här och att detta är mitt liv nu, väldigt svårt att förklara riktigt hur jag känner (haha). Men det har i alla fall gått 100 dagar sedan jag kom hit. Har resor planerade och det ska bli så himla kul!!! Längtar verkligen.

Vi hörs!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heyyyy! Har inte gjort dagliga inlägg på väldigt länge nu och det är för att inspirationen inte har funnits och jag har inte haft lust att blogga dagligen. Under min rematch så var det väldigt stressigt och mycket jobb och sedan mycket häng med mina vänner där borta. Men nu har det gått en vecka sedan jag kom till Houston och till min nya värdfamilj. Det känns så himla bra med familjen, redan nu känner jag mig som en del av familjen och vi hänger med varandra som hela tiden, lär känna varandra mer och har kul tillsammans. Det känns som om jag har känt dem i flera månader och inte bara en vecka. Så hela veckan har jag spenderat med familjen för att jag vill lära känna dem och känna mig bekväm i huset vilket jag gjorde typ första dagen jag var här. Jag har inte åkt in till city än men det gör jag nog i helgen, och ska försöka träffa andra au pairer i närheten. Problemet med det är att det inte finns många alls i närheten, måste typ köra i 30 min innan jag kan hitta många au pairer vilket suger lite. Men jag skriver mer angående staden när jag lärt känna den lite.

Likes

Comments

3 minnen från Oktober:

Spontan roadtrip till Los Angeles var bästa minnet från Oktober helt klart!!! När jag åkte in i rematch tänkte jag på min dröm som alltid varit att besöka LA. Då på onsdagen frågade jag en kompis om hon ville åka till LA med mig, köra bil ner och bara ha de kul och hon var på!! Nästa dag försökte vi hitta fler personer att åka med på resan och vi hittade två tjejer som bodde ungefär 30 minuter ifrån oss. Sedan hyrde vi bil och på lördag kl2 på natten så körde bilen ner mot LA. Vi var framme runt 8 och hela dagen spenderades i LA, hollywood walk of fame, beverly hills, hollywood skylten, venice beach, santa monica och sedan for vi till Santa Barbara. Hade en superkväll i Santa Barbara och sedan åkte vi tillbaka på söndagen. SÅ BRA HELG!!!! även om jag var så himla trött efteråt då jag kört hela vägen ner, där och sedan tillbaka (men det var för att jag ville).

En kväll i Palo Alto med en av mina närmsta vänner i Cali. Jag och Livia klickade direkt och vi har hängt i princip varje dag sen vi lärde känna varandra. Hon är så himla konstig och rolig precis som jag vilket gör oss till den perfekta matchen. Vi har alltid så kul tillsammans och kvällen i Palo Alto var ingen skillnad. Även fast vi inte gjorde så mycket så hade vi svinkul tillsammans!!!

Min sista dag i Kalifornien, var i San Francisco med Pernilla och sedan åt jag på cheesecake factory med Livia och Jessica. Alltså dagen var super inne i city, åkte cable cars, gick runt i the mall och bara hängde och hade kul. Sedan åkte vi hem tog några bilder i med flaggan i Hillsborough och sedan så släppte Pernilla av mig och vi sa hejdå. Sedan så hämtade Livia upp mig och vi körde till Cheesecake factory där vi mötte Jessica. Alltså den kvällen kommer jag aldrig att glömma. Vi bara skrattade HELA kvällen, vi hade så himla kul!!!!!!

Jobbigaste minnet från Oktober:

Definitivt rematch och all stress det innebar.

Denna månaden spenderade jag såhär:

Med vänner framförallt, på nya äventyr och med mina värdbarn. Superbra månad!

Nästa månad vill jag:

RESA MER!!! Ska till Florida och det ska bli superkul. Sedan funderar jag på att göra någon roadtrip inom Texas. Vi får helt enkelt se vad månaden har att erbjuda. Jag är dock så himla taggad inför thanksgiving, då jag aldrig firat någon innan. Och så taggad på black friday som landar dagen efter thanksgiving då ALLT är på rea!!!! *shopping*

PUSS

Likes

Comments

Så idag fick jag beskedet att jag ska flytta till Houston Texas, eller en lite mindre stad i närheten som heter Spring. Jag är så exalterad över att flytta och bo hos en annan familj, träffa nya människor, få ett nytt hem, en ny stad att kalla sin egen. Men samtidigt är jag lite nervös och ledsen då jag behöver lämna mina vänner och min fina stad här, älskar det verkligen här i Cali, men kommer att åka hit och hälsa på (!!). Det är spännande med nytt äventyr än igen och att få lära känna en ny stad, nya människor, ny familj. Jag kommer börja blogga som vanligt igen när jag kommer fram till Houston. Har haft så mycket pågående just nu så har blivit svårt att skriva, men det börjar snart igen, så håll utkik!


See ya' soon TEXAS!

Likes

Comments

Alltså så mycket känslor. Pratade med en värdfamilj och dom verkar hur bra som helst, men de bor på ett ställe som för mig känns väldigt isolerat även om det inte är det. Det verkligen kom till mig efter samtalet att jag kommer lämna denna staden, alla fina vänner man träffat. Alltså blir verkligen ledsen när jag tänker på det, för nu har jag skapat mina vänner liksom, som jag gillar att umgås med och så ska jag flytta. Har inte riktigt tänkt på det, men så är det. Vet inte om det bara är känslorna av att lämna området och vännerna som gör det svårt för mig att hitta familj eller om det beror på något annat. Har ingen aning alltså. Ska dessutom prata med värdfamiljen imorgon igen, så då får vi se. Försöker tänka både fördelar och nackdelar, men hatar detta alltså.

Vi hörs imorgon. Hejdå, från en väldigt förvirrad tjej.

Älskar denna bilden (tagen by moi).

Likes

Comments

Sååå guys, har inte hunnit blogga, har varit så himla trött de senaste dagarna. Så vår roadtrip till LA började lördag kl.2 på natten och vi tog snabbaste vägen ner, jag körde hela vägen så kan säga att jag var riktigt trött efter helgen. Men väl i LA så åkte vi till Hollywood, Beverly Hills, Hollywood skylten, Santa Monica pier och Venice beach och sedan på kvällen åkte vi till Santa Barbara för att sova där. Var uppe i 25h i sträck alltså!!! Vi hängde i Santa Barbara och på söndagen så gick vi runt lite i staden, till piren, i downtown och åt lunch innan vi begav oss hemåt igen. Jag körde hela vägen hem med, och det var så fint att köra alltså, även fast man var lite trött. Det var en massa berg och fina utsikter. Men helgen var en av de bästa sedan jag kommit hit, fick liksom uppleva en dröm jag haft väldigt länge!!

Vi hörs ikväll igen!

Likes

Comments

Tjoho!! Så idag hämtade jag upp vår bil som vi har hyrt för helgen, sedan köpte jag lite gott att ha med på vägen dit. Klockan är snart 9pm här och ska gå och lägga mig, för ska vakna klockan 1 på natten igen, för att göra mig iordning och sedan åka lite innan klockan 2. Vi ska åka väldigt tidigt då vi slipper trafik. Det ska bli så kul och jag är så himla taggad på att åka!!! Jag tror vi ska ta Highway 1 till LA och sedan ta snabbaste vägen hem, vi får se! Men är så himla taggad i alla fall. Kommer posta mycket på instagram, så håll utkik (insta: valentina_demiri)!!

Ciao

Likes

Comments

Tja!! Så idag blev det officiellt. Vi ska bila ner till LA lördag morgon och stanna till på söndag. Ska bli så himla kul. Hyrde bil idag och ska hämta upp den imorgon. Vi är fyra tjejer som ska dit tillsammans och jag är sjukt taggad. Vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt i LA. Vill verkligen se alla typiska turist ställen (!!).

Imorgon är det fredag, blir att sova i några få timmar imorgon kväll innan jag ska upp runt 2 på morgonen/mitt i natten för att bila ner till LA. Kan lova att det blir en massa energidricka (hehe). Jag är nämligen den enda som ska köra då det blir billigare.

Vi hörs imorgon! Ska försöka uppdatera när jag är i LA, men vet inte hur bra mitt nätverk kommer att vara och om jag kommer ha tid till det. Vi får helt enkelt se.

Ciao

Likes

Comments

Hej!! Hann inte blogga om gårdagen, så gör det nu istället. Så igår hände inte så mycket, kommer typ inte ens ihåg (haha). Men i alla fall, är fortfarande i matchningsprocessen och letar familj.

Jo juste!! Igår bestämde jag mig för att jag ville ta en roadtrip till LA, och det gör jag nu i helgen. Så taggad! Tänkte bättre att åka dit nu, för skulle jag hamna på andra sidan av USA så blir det dyrare att åka dit. Mer om det i nästa inlägg!

Ciao

Likes

Comments