Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oktobernätter, långa, mår bra men trött jag vet inte. Vi får se imorn jag vet ej

Likes

Comments

Inatt vill jag bara få ut allt. Vill få ut min sorg, min trötthet, allting. Jag känner verkligen tyngden i mitt bröst och tårarna rinner bara som aldrig förut. Det var längesen jag grät. Jag har inte kunnat, jag har velat men inte kunnat. Det har varit för tomt. För tomt för att ens orka känna någonting, för tomt för att veta att det ens finns något att känna. Ibland vill jag bara känna mig som en sten, ibland är det skönt att absolut känna noll. Att bara stänga av allting, sin kropp, sina känslor, sitt huvud. För att få bort tankarna bara, för att få bort ångesten. Men ibland är det skönt att få ut allting. Som nu. Huvudet dunkar otroligt mycket och jag känner bara att det är jobbigt att andas i min egna kropp. Nu börjar det igen, jag vill inte, jag orkar inte gå igenom en depression nu. Det känns tyngre än förut. Det gör det verkligen och jag vet inte vad det är. Om jag visste skulle jag försöka göra något åt detta, men jag vet verkligen inte vad det är. Jag vet verkligen inte. Jag önskar bara att någon kunde hjälpa mig att glömma detta för iallafall en sekund. Jag önskar att någon bara kunde hålla om mig om det så var för en sekund, för att slippa mörkret själv. Jag önskar verkligen det. För ibland blir det alldeles för tungt för mig att hantera. Ibland orkar jag inte bara. Nu orkar jag verkligen inte. Nu orkar jag inte ens andas, det är för svårt för att andas och jag orkar bara inte.

Likes

Comments

I'm jealous of the rain
That falls upon your skin
It's closer than my hands have been
I'm jealous of the rain
I'm jealous of the wind
That ripples through your clothes
It's closer than your shadow
Oh, I'm jealous of the wind, 'cause
I wished you the best of
All this world could give
And I told you when you left me
There's nothing to forgive
But I always thought you'd come back, tell me
All you found was heartbreak and misery
It's hard for me to say,
I'm jealous of the way
You're happy without me
I'm jealous of the nights
That I don't spend with you
I'm wondering who you lay next to
Oh, I'm jealous of the nights
I'm jealous of the love
Love that wasn't here
Gone for someone else to share
Oh, I'm jealous of the love, 'cause
I wished you the best of
All this world could give
And I told you when you left me
There's nothing to forgive
But I always thought you'd come back, tell me
All you found was heartbreak and misery
It's hard for me to say,
I'm jealous of the way
You're happy without me
As I sink in the sand
Watch you slip through my hands
Oh, as I die here another day
'Cause all I do is cry behind this smile
I wished you the best of all this world could give
And I told you when you left me
There's nothing to forgive
But I always thought you'd come back, tell me
All you found was heartbreak and misery
It's hard for me to say,
I'm jealous of the way
You're happy without me
It's hard for me to say,
I'm jealous of the way
You're happy without me

Likes

Comments

Som ni som läser kanske förstått så har bloggen legat lite på is då jag inte alls haft lust att skriva. Mycket som händer nu och majoriteten av tiden så har jag grov ångest. Vet inte riktigt vad som händer eftersom jag är så oorganiserad haha. Chocker.
Imorn har jag matteprov iallafall vilket kommer gå käpprakt åt helvete. Vet dock att det är mitt eget fel eftersom jag inte pluggat tillräckligt men orkar inte bry mig helt ärligt. Bara jag får ett E.
En rolig nyhet som hände för nån vecka sen var att JAG FICK COLDPLAY BILJETTER TILL ULLEVI NÄSTA ÅR!!!! Är så jävla glad, ska gå med syster och Livia vilket kommer bli så jävla kul då det är min dröm. Sen att det är på Ullevi under bar himmel gör allt ännu mer drömmigt. Fick lite ryck och köpte extra biljetter som jag ska sälja så har atm 7 Coldplay biljetter hehe.
Det är lite shit som har hänt men kommer ej ihåg vad det är jag ska berätta om ens så jag får ta det lite under veckan. Sjukt ändå att jag haft läsare VARJE DAG trots att jag varit borta i nästan 2 veckor. Förstår inte ens hur ni hittar hit.
Jag gymmade iallafall idag innan skolan vilket kändes skönt, ska på pass imorgon, gymma på både onsdag, torsdag och fredag så det känns sjukt bra. Något orkar jag göra iallafall.
Jag hade även konsert i lördags på dieselverkstan som ligger i sickla, alla ettor tvåor och treor + gamla musikelever. Helt sjukt hur många proffsiga det faktiskt kom. Vissa var från 02ESMU. Jag går liksom i 15 så ni kan ju gissa hur gamla dem var.
Spelade gitarr på 3 låtar, trummor på en och sjöng "I hate u I Love u" med Christoffer. Var så nervös eftersom det var så himla mycket människor där men är så stolt att jag gjorde det. Den låten känner jag mig också in i på något sätt så det var rätt magiskt att få sjunga den med min bästavän. Nu ska jag sussa godnatt

Likes

Comments

Somnade alltså klockan 19.00 igår blir det ju och vaknade för en timme sen. Har världens ångest , vet inte för vad och vet ej varför jag känner så , vet verkligen inte

Likes

Comments

Om några timmar slår klockan över till måndag. Orkar jag det? Nej. Kan jag göra något åt det? Nej. Vill jag bara ligga i min säng och sova mig genom veckan? Ja. Men what to do liksom som vanligt. Det är bara att ta mig igenom det. Som varje vecka.
Är inte så deppig som jag låter, är bara otroligt trött (like always) och har inte en riktig plan för veckan utan tar bara allt som det kommer. Har ej någon plan för något dock, känns bara som jag flyter framåt utan att riktigt förstå vad jag typ gör. Nåja som sagt what to fucking do.
Haft en någorlunda rolig helg. Kommer inte ihåg vad jag gjorde i fredags, tror jag var hemma och tog det lugnt bara. I lördags var det lite mindre ta det lugnt om man säger så och det var länge sen som jag festade. Nåja åkte hem någorlunda tidigt ändå för ville bara hem till sängen.
Idag då? Åstadkommit noll. Orkar jag bry mig? Nej.

Likes

Comments

Hösten börjar verkligen bita på en känner jag. Iallafall på mig. Varje år på hösten/vintern så får jag en liten mindre depression, varierar hur länge dem varar men jag får dem iallafall. Jag känner hur mörkret och kylan typ sakta börjar få mig på sämre humör genom att jag sover nästan hela tiden. Jag är ständigt trött och jag somnar verkligen vart jag än är. Gråter antingen hela tiden eller så har jag inga känslor alls. Det varierar men jag känner lite symptom på den nu.
Börjar bara tänka på allting som jag hittills varit med detta år. Jobbiga minnen kommer upp och jag känner mig bara otroligt nere. Tänker på vilken tillflykt jag alltid hade när jag mådde som sämst, hur han ändå förstod mig bäst när jag mådde såhär, för det gjorde han. Ingen har känt mig så bra som han gjorde. Jag lät honom verkligen in i min själ, jag lät honom få se mig ut och in, in och ut. Varenda milli millimeter visste han om. Jag var inte aldrig nöjd hur han ibland handskades med mig när jag mådde dåligt just för att det var ofta, men oftast var han verkligen där för mig och var min enda trygga tillflykt från allt. Allt var längesen, det känns så konstigt. Nästan lika konstigt som när jag såg honom. Han kändes så overklig, verkligen. Det kändes så himla overkligt bara vet inte hur jag ska förklara.
Jaja vet inte hur roligt det är att lyssna på mina deppiga tankar. Jag blir bara arg när jag låter mig själv tänka på typ allt som händer mig just nu för jag är inte nöjd med så mycket. Jag vet verkligen inte ,

Likes

Comments

Hoppas alla hade en bra fredag igår och har en fortsatt bra lördagskväll!
Jag själv är påväg till stan och ska träffa upp Simone! Sen ikväll ska jag förhoppningsvist träffa en annan person vilket ska bli väldigt mysigt det med!
Igår träffade jag upp Moa och Maya på Balzac och drack lite. Vi drog vidare sen och satte oss vid Norra Real och bara tog det lugnt och pratade. Såg även mitt ex där av slump vilket var rätt konstigt, inte sett honom sen jag dumpade honom för 3 månader sen och vet inte hur stor chans det var att vi var på exakt samma ställe exakt samma tid. Nåja.
Har inte jätte mycket mer att skriva, är på bra humör och är happy vilket är det som räknas! Puss

Likes

Comments

Hej mina få mystiska läsare, blogginläggen kommer med väldigt glesa mellanrum då jag verkligen inte har något roligt att skriva. Just nu sover, äter och pluggar jag. Har knappt tid för att gymma ens vilket suger då det är då jag kan rensa mitt huvud och allt på jobbiga tankar. Har haft en väldigt jobbig vecka när det kommer till skolan och imorn har jag 3 examinationer på en och samma dag vilket är väldigt jobbigt. Får även ångest för att jag inte använt denna vecka som jag borde. Blir allmänt arg på mig själv att jag säger att jag ska göra så mycket men att det aldrig blir av. Får ta tag i mig själv snart känner jag haha.
Imorgon är det fredag. Går skolan till klockan 5 , sen blir det ett gympass och efter det äta middag ute någonstans. Efter det så får vi se vart kvällen leder mig. Kommer antagligen vara alldeles för trött för att dra ut och festa så jag skiter nog i det. Vill typ bara ligga inne, mysa med någon och kolla på film. Alltså mitt mysbehov nu på hösten är nog värst, myste liksom hela kvällen och natten igår men behöver fortfarande mer närhet hahah sad</3 jaja nog om det. Nu ska jag försöka plugga lite inför imorgon.

Likes

Comments