Header

Postad i: Everyday Life, Musik & Video

Något jag tycker om att kolla på är dessa sorters videos, vilket jag bara börjat gilla nu den senaste tiden! Tror att det har att göra med att jag och Albin kommer att flytta ihop efter bröllopet och jag kan inte vänta tills jag får dekorera vårt gemensamma hem, eller tja... Dekorera det ihop. Jag älskar ju mörka färger så som svart, grå och så vidare men jag har någon svaghet till ljusa lägenheter, tycker det ger en väldigt glad och positiv refektion till hemmet i helhet när det ser så ljust ut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bröllop, Everyday Life, Känslor & Tankar

Det här med att inte kunna sova, varje kväll. Somnar jag runt fem på morgonen, ingen aning om varför. Vad gör jag dessa timmar? Strö kollar tv, jobbar lite på styrelsearbete, gillar lite bilder på Instagram och sådana saker. Idag har jag försökt dyka in i den stor djungeln med ringar, och jag kan bara säga att det är helt sjukt vad mycket som finns. Det finns bokstavligen något för alla! Albin valde en kupad guldring till mig när han friade och vi bestämde oss att den skinande "stora" ringen kommer jag att få välja själv! Så dessa timmar jag suttit och kollat in allt som finns att välja mellan, har jag inte riktigt hittat någon som är: Wow, denna är så jag! Denna vill jag har i en evighet på samma finger! Men jag kan gladeligen säga att jag iallafall har hittat typen av ringen jag gillar, sedan så är alla ringar annorlunda och har sin egen detalj som en annan ring inte har! Vilket är svårt att märka men det är så.

Likes

Comments

Postad i: Bröllop

The big day är om exakt 269 dagar, med andra ord om 8 månader och 26 dagar. Och tills dess har vi en massa planering att göra, de som känner mig vet hur mycket jag älskar att skriva planering, listor och ha en bra framförhållning till framtida projekt. Vad som är viktigt när jag och Albin ska planera är att sätta oss tidig med det, för vi kan hålla på att planera och diskutera drömmar och idéer i flera flera timmar. Exempelvis när vi var hemma hos mamma för två veckor sedan skulle vi endast kolla runt klockan elva på kvällen en liten dekoration om vi skulle tänka oss att ha. Det slutade med att jag plockade undan datorn klockan halv fem på morgonen, det är så mysigt och tiden flyger verkligen iväg när vi gör det.  ​Finns inget roligare att göra än att planer för tillfället! 

Likes

Comments

Postad i: Musik & Video

Har följt denna människa en längre tid på Instagram och förutom att han är konstnär när det gäller smink. Dock är det ett stort plus att han är så rolig, små klippen han laddade upp på Instagram fick mig alltid att skratta ihjäl och vet inte hur många gånger jag taggat mina vänner i hans inlägg, för han är verkligen SÅ ROLIG. Gissa vem som var så glad och taggad på att han öppnat upp en Youtube-kanal, me of course. Han och hans systers relation är så rolig, sitter bara och flabbar när jag ser dem tillsammans!

Likes

Comments

Postad i: Everyday Life

Sitter denna ljusa morgon i pyjamas och skriver music quiz som ska användas imorgon på studentpuben, bestämde mig för att köra på gamla godingar nämligen; 80-talets klassiker! Så artister som Malvin Gaye, The Bangles och The Weather girls är självklart med! Förutom det tar jag och äter en stabil frukost, är inte så duktig på vakna tidigt men börjar kämpa mig upp nu för tiden. Så jag är nog den mest morgon trötta människa som existerar! Men än så länge överlever jag morgonen, efter quizet är det dags som arbetsansvarig att skriva både torsdagens och fredagens station schema (Schemat som arbetarna följer vart de ska jobba under kvällen) Det blir nog mycket hemma häng, förutom att jag har två möten och ett tränings pass idag!

Likes

Comments

Postad i: Känslor & Tankar

Motgångar... Kan nog vara ett av de värsta känslorna man kan ha som ung, eller ja som liten, vuxen, gammal. Ja, motgångar kan nog vara en av de jobbigaste känslor man kan känna. Frågan är dock hur man väljer att bemöta dem, är det ilska det bästa sättet, nedstämdhet eller går man och dränker den sorgen i någon dålig vana? Jag kan vara ärlig med att säga att förut kunde jag känna motgångs känslorna redan innan jag fick beskedet av motgång. Blev genast nedstämd, ledsen men även sur och irriterad. När jag väl fick min motgång var jag alltid beredd att lägga mig ned och dö, gråta var något jag ofta gjorde över motgångar. Sedan lät jag det gnaga, länge länge länge. Tills jag en dag muntrades upp av någon av mina nära och kära. Men nu då? Hur reagerar Gabriela Alexandra Urzua nu? Jag känner att med tiden efter att jag träffade Albin, så märkte han detta beteende väldigt tidigt i vårt förhållande vilket var något han aktivt valde att försöka bekämpa sedan dagen han upptäckte det, Idag känner jag att jag kan faktiskt låta motgångs känslorna komma när jag får själva beskedet och jag lägger mig inte ner och dör. Och det är så skönt att kunna acceptera att det kan bli så och att mån får rycka upp sig och helt enkelt göra om och göra rätt.

Gammal bild från studentdagen 2016 med mina älskade tjejer

Likes

Comments

Postad i: Bröllop, Känslor & Tankar, Musik & Video

En låt som gör mig väldigt emotionell, är denna; How long will i love you av Ellie Goulding. Så himla vacker låt, älskar texten. Hur hon verkligen försöker förklara med ord hur mycket hon älskar någon, och om hur mycket mer hon skulle kunna om hon får. Vet inte hur många gånger jag suttit och lyssnat på denna och känt ögonen tåras upp av den, denna är en av låtarna som har diskuterats ifall den ska vara med på bröllopet.

Likes

Comments

Postad i: Everyday Life

Ja, som ni nu kanske förstått så studerar jag Fred och Utvecklingsstudier där jag just nu är inne på mitt andra år. Började studera direkt efter gymnasiet och har inte varit mer nöjd av något annat beslut någonsin. Förutom att studera så är jag aktiv som viceordförande i Röda Korsets Ungdoms Förbund även förkortat till RKUF. Där är jag ansvarig för RKUF i Växjö's media och hemsida. Jag är den som laddar upp bilder på vår hemsida och Instagram samt skapar evenemang och skriver inlägg till Facebook sidan! Jag är även aktiv inom min utbildningsförening även där är jag viceordförande, dock har jag hand om något helt annat, jag är nämligen arbetsansvarig för en av campus studentpubar. Där jag ska samla ihop jobbare för när SAMVETE (min utbildningsförening) ska jobba, vilket är en rolig post för jag träffar nya människor hela tiden men samtidigt stressig särskilt de veckor vi inte får ihop tillräckligt med jobbare. Detta leder ju till att jag springer rätt ofta på möten och evenemang med föreningarna. Dock njuter jag rätt mycket av att bara vara hemma och kolla serier, jag älskar att dricka te det är svårt att sitta och vara sur över en kopp te, Älskar att tillbringa min tid med min käraste Albin.

Bild från förra terminens jobbsittning ↑
Bild från när vi stod och värvade medlemmar i Universitetet ↓

Bild från en av kvällarna SAMVETE stod bakom baren ↑
Bild från Pride paraden 2017 ↓

Likes

Comments

Postad i: Everyday Life

Nu är jag här igen, på en tom sida. Det var längesen jag bloggade, kanske var 2015 sista gången som jag skrev ett inlägg? Minns inte riktigt, men once again I'm here. Tänkte att det kunde fungera som lite avlastning för hjärnan, att få skriva av sig menar jag. Och skriva om vår planering, så jag kan kolla tillbaka någon dag och minnas hur mycket som behövdes ordnas till bröllopet.

Likes

Comments