​Jag ser ett mönster, formen, färgen, layouten och klockan är 6 på morgonen. Halsen känns sträv så där som det bara gör när en begynnande förkylning är på intågande. Jag som inte varit sjuk på flera år. Bara hoppas att det är inbillning eller snabbt övergående. För någon bakterieinvasion har jag varken tid eller lust med. Så nu sitter vi här. Jag på stolen vid skrivbordet, hundarna i var sin korg och en kopp kaffe. Nej, inte hundarna, de har fått sin frukost och varit ute på en snabb rastning. Det är mörkt och tyst. En och annan granne är vaken och snart drar de iväg till sina jobb, jag ser billjusen som försvinner längs vägen. Och halsen gör ont. Bannat också. Misstänker barnbakterier och de brukar inte vara roliga. Å andra sidan kvittar det varifrån smittan kommer. Det är förkylningstider så egentligen bara att vänta. Men en kort tanke ändå att jag ju knappt är utanför huset får mig att fundera lite. Och så går tankarna på gamla mamma. Måtte inte hon bli förkyld också. Det räcker så bra med en bruten lårbenshals i förrgår. Operationen gick bra igår och hon lär bli kvar på sjukhuset ett tag. Himla otur är det minsta man kan säga men tyvärr inte förvånande. Det är så vanligt bland äldre som blir skörare med åren samtidigt som balansen blir sämre. Hon ramlade hemma på hallgolvet och kunde lyckligtvis ringa på sitt larm som hon har på handleden. Nu får vi se framåt och hoppas att hon återhämtar sig ordentligt. 

Nu ska jag väcka Illustrator och Indesign och sätta igång med katalogprojektet. Igår var det total idétorka. Så hopplöst att liksom bli fånigt sittande framför datorn, bläddra fram och tillbaka och hit och dit och inte komma på vad jag ska göra. Eller vad jag ska välja att göra av allt jag behöver göra. Det är ju inte så att jag skulle vara sysslolös när inlämningsuppgiften är klar. Hemsidan måste arbetas på, men jag kommer inte igång riktigt. Igår fastnade jag på allmänna villkor och policy's, sådant som måste finnas om man ska sälja något på nätet. En kort önskedröm vore ju att få lite hjälp med den biten men det är bara att ta tag i själv. Så det så. 

Godmorgon och ha en toppendag! Det är torsdag redan och imorgon är det fredag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja,, det där med perspektiv är ju lite kul 😜
En vägg (eller tre väggar) och ett rutigt golv. De där rutorna måste gå att fixa på något enklare sätt än att sitta o peta med alla hörn,,
Sedan så var det det där med att InDesign plötsligt bestämde sig för att det minsann inte ska gå att flytta objekt. Som jag har letat efter felet!
Det krävdes en omstart av datorn för att det skulle fungera igen. Alltså inte jag som råkat peta på någon knapp som lamslår alltihop.

Likes

Comments