Header

Igår var jag och tre tjejer till som bor i mitt hus lite rastlösa så vi bestämde oss att ta oss till en bar och sitta där hela kvällen vilket vi gjorde. Lite coolt ändå att alla dom här tre tjejerna pratar samma språk (franska) men är från tre helt olika länder, bara jag förresten som faktiskt inte visste att nästan hela 50% av befolkningen i Canada pratar franska? Vi spelade något brickspel på baren och vann varsin tequilashot som man fick i champangeglas?? Skumt. Vi hittade förresten bankomater för dvärgar, ja påriktigt. Dom är gjorda för kortväxta människor och det är väl bra för de behöver också använda bankomater, men kunde inte hjälpa att skratta när jag såg dem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Några trevliga bilder jag tog igår efter a hell of a pilates pass, ah nä vadå pilates är väl inte ens träning? Jo säger träningsvärken idag, kan knappt gå haha. Förresten, feel good passen är ju utomhus och igår va det ett gäng gubbar, ja gubbar som var hur fulla som helst som tyckte det skulle vara jättekul att förstöra hela pilates passet genom att mitt under allt komma in och skrika, försöka röra tjejernas kroppar, härma instruktören på ett sjukt underligt sätt osv, alltså GUBBAR?? Vi snackar alltså 65+, ibland undrar man ju alltså.

Likes

Comments

Fyfan mitt hår har verkligen tagit stryk av all sol senaste tiden, det är SJUKT slitet och for real grönt/oranget i färgen. Funderar på att klippa lite kort men då lär väl kära Maria blocka mitt nummer som hon gjorde när Elina klippte page hahaha #neverforget.

I topparna är det typ GENOMSKINLIGT, ruggigt

Funderar på något sånt hära :)))))))

Likes

Comments

Jäklar va VARMT yoga passet va igår, det va typ 40 grader ute påriktigt och att göra yoga i det var inte det lättaste, man är ju inte annat än människa så man blev ju en aning svettig på fötterna och händerna när man höll dom mot mattan så jag gled mest runt där. Sen var man ju en aning ringrostig och stel som en grandmother men det är en annan story. Dom har något feel good tema här i Brisbane sen september där vem som helst får delta i allt ifrån yoga, pilates, zumba, squatpass osv ute i en park precis vid stranden, hur underbart är inte det egentligen? För folk som kanske inte har råd med gymkort eller helt enkelt bara vill testa på något pass de aldrig gjort förut är det hur perfekt som helst att bara haka på det här, gymkort är förövrig jättedyrt här, kostar i VECKAN vad jag betalade i MÅNADEN i Sverige. Ja jag tycker det är en hur awesome idé som helst som Sverige borde följa efter.

Likes

Comments

Påväg till Yoga lesson på stranden i 5 miljoner grader, hörs efter när jag är klar med att bada i svett ;-)))))

Likes

Comments

Tog typ 3 timmar att få det vita i ansiktet att fastna för jag glömde ta bort mitt vanliga smink innan, blev helt fläckigt å hemskt men man ska ju trotsallt vara ruggig på Halloween. Slutade ändå upp hyfsat läskig och taxi chaffisen som körde hem oss fick en mini heartattack när han såg mig haha. För många här som klädde ut sig till sexy nurses och katter typ så man stod ju ut ur mängden, aldrig förstått mig på det där med att klä sig till typ en snygg polis, Halloween hallå är det inte menat att vi ska vara läskiga då?//försökt få bort mitt jigsaw smink hela dagen

Likes

Comments

Trevlig Halloween överraskning man hittade i sovrummet, och nej den är inte fake, otroligt riktig och otroligt mycket större i verkligheten än på bild

Likes

Comments

Hur läskig är inte den här clownen? :-(((((

Idag efter skolan gick vi ett gäng och köpte lite blod å sånt, det e ju Halloween (nu kommer mamma läsa detta å ringa sen å berätta för mig att halloween faktiskt är IMORGON jo ja jag vet redan mamma) vi var i en asskum halloweenshop med skummaste sakerna och figurerna runt om i butiken, älskhatar halloween, gillar högtiden men jag e seriöst riktigt rädd för clowner och dom är ju överallt, så naehhh

Vi gick också till en foodmarket som bara har öppet på fre-sön, massa små foodtrucks (som inte syns på bilderna dock) och sånt där man bara ser in the movies, vi stod i säkert 30 min för att kunna bestämma vad man skulle äta, slutade upp med godaste tacosen någonsin (sry mami).

Likes

Comments

Godmorgon! ÄNTLIGEN är jag påväg till skolan, trodde aldrig JAG av alla människor skulle längta till skolan men efter att man varit så sjuk som jag varit senaste dagarna och bara legat i min säng dag in och dag ut så är man glad av att få göra vad som helst. Under de senaste dagarna har jag säkert kollat på hälften av alla världens filmer (kollade påriktigt ut 3 hela säsonger av switched at birth också) den serien är asbra förresten så den borde alla kolla på, tror den till och med är baserad på en true story.

Undrar hur många som kommer påpeka mitt svullna rödprickiga ansikte idag, det är svårt att inte lägga märke till det. Skönt att bli frisk till en fredag förresten som dessutom är den första dagen den här veckan det INTE regnar. Seriöst regnet jag sett här senaste tiden är det sjukaste jag sett, det är typ ORKANER med brutala regnskurar, ja ni som har mig på snap vet ju </3 när jag gick in i skolan förra veckan så var det soligt och vindstilla, när jag gick ut spöregnade det blåste otroligt mycket och träd hade blåst sönder överallt haha.

//saknar Sveriges soliga höstväder

Likes

Comments

​Mitt första sjukhusbesök i Teneriffa

Att komma ihåg:sov aldrig med fläkten på högsta. I söndags vaknade jag upp med TJOCKASTE halsen så jag inte ens kunde dricka vatten och hade feber och allt det där så ja jag fick ta mig till läkaren för att få pencillin utskrivet som sedan resulterade i en allergisk reaktion, ja jag tål tydligen inte det längre så nu är jag helt RÖDPRICKIG i hela ansiktet, ser faktiskt rätt roligt ut hoppas dock det går bort snart annars får jag väl helt enkelt klä ut mig till en läskig nyckelpiga på halloween eller något. Typiskt mig att bli sjuk hela tiden,nu var ju det här bara en rejäl förkylning och inte alls så dramatiskt som tidigare i år men det börjar ju nästan kännas som man varit på LÄKARTURNE för att testa på vilket land/stad/sjukhus har bästa läkarna för jag har ju typ träffat minst 50stycken senaste året, hemskt.

Likes

Comments