Smör.

Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte gillar smörgåsar med smör på. Och smink.

Är det någon som bestämt att man MÅSTE ha pålägg på sin macka? Jag har aldrig blivit tillsagd på skarpen om detta i alla fall. "Gå och bädda sängen och glöm för bövelen inte pålägget på mackan!".

Ska du inte ha pålägg på din macka? Jo, smör. Men du kan ju inte äta smörgås utan pålägg på. Jo, jag har bara och behöver bara smör på min macka. Men? Ja, bara smör.

När jag ändå pratar om smör - vem bestämde att det fanns en rätt och fel sida på ett knäckebröd att smöra på? Det är klart att jag vill smöra den gropiga sidan. Eftersom jag blev utskrattad och retad i skolan för det, gjorde jag det bara hemma. Men nonsens!

Nu när jag kommit förbi påläggs-diskussionen kan jag erkänna det här: JAG GILLAR INTE SYLT!

Vad var det första du tänkte på? Pannkakor. Visst?

VAD kan jag i hela fridens namn ha på mina pannkakor? HUR kan jag ens få lov att äta pannkakor utan sylt?!

Jag har socker på dem Eller hör och häpna: ingenting alls!


Jag tror vi får avsluta det här blogginlägget nu. Det här blir för mycket.

Vi läses snart igen!

Likes

Comments

En o-bild för mig är en oredigerad, osminkad, oduschad och ofixad bild på mig själv. Det kan hända att jag skjuter fram hakan lite för att skapa en smalare ansiktseffekt, men det får jag leva med eftersom jag tränat på det sen jag fick min första webbkamera år 2002.

Jag heter Linda, men ingen kommer ihåg mitt namn så de brukar kalla mig "Du". Ett bra exempel på detta är när jag gick i gymnasiet och några tjejer undrade HÖGT "Vem är Linda?" efter att vi gått i samma parallellklass två år. Det här tycker jag fortfarande är väldigt roligt.

Jag är en (kan inte ens tänka att jag ska kalla mig själv det här men...) kvinna med väldigt god självdistans och jag är alltid den första som gör sig rolig över mig själv. Min röst är grötig och ingen förstår vad jag säger om jag pratar snabbt, om de inte känt mig länge. Jag får ofta förklara mina skämt och kommentarer vilket helt krossat mina drömmar om att någon gång bli ståuppkomiker. Hela min akt skulle gå ut på att förklara mina skämt.

Jag tycker om smink och att måla mig själv i ansiktet med det. Sen ta kort. Sen lägga upp på Instagram. Sen hoppas att någon ser dem och like'ar dem.

Jag kommer skriva om allt möjligt här, för jag är en ganska enkel (inte igen!) kvinna med många skills, dock är jag inte världsbäst på någon av dem.

Vi läses snart igen!

Likes

Comments