Förlåt så mycket för att jag inte hängt med och uppdatera på så länge . Har vart för mycket dom senaste månaderna . Det värsta av allt var det som hände i för en och halv vecka sen . Då mitt älskade kusin barn avled i cancer . Så fruktansvärt att man inte finner några ord . Finast tjejen som var i början av livet och hade så mycket kvar att uppleva . Fina lilla du vad jag sörjer och vad jag har svårt att förstår att du inte finns längre . Hur ska man nånsin förstå att det hemska skulle drabba just dig ?

Finaste du kommer sakna dig så mycket . ❤️ älskar dig lilla lintott .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vanliga katter brukar oftast äta kattmat , fisk , skaldjur mm . Min väljer att äta bondkakor 😂😂 pizza är också poppis hos honom. Förlåt för att det inte blev bättre ljus . Men kan se att katten körklar kaka. 

Likes

Comments

Tror faktiskt det i alla fall . Det känns lite så . Men självklart får julsakerna vara kvar ett tag till för det är mysigt . Men skönt att all julhysteri är över . Alltid kul innan att fixa klappar och baka men det är ganska stressigt också .

Saknar dock min dotter som vart hemma och hälsat på . Hon sov är till i dag . Vi hade jätte kul igår kväll och hennes kompis Emelie och var med .

Självklart så fick Emelie och sova över här då det blev lite roligare för min dotter att ha en kompis här också .

Passade på att ge henne lite julklappar och det mesta av det gick hem . Speciellt tre pack Eos . Och sen blev det ljusfat , ljuslyktor och Ljus mm . Men hennes bästa julklapp var ändå den fina moppen hon fick av dom hon bor hos . Tack fina ni för den fina moppen 💕

Ska bli skönt nu när det blir lite normal vardag igen . Så att man kommer in i rutinerna typ.

Ska försöka ta mig in på mellandagarna rean mån gång j veckan när vet jag inte.

Men vill gärna det .

Lite kläder och smink behövs .

Ja helgen har vart toppen och jag känner lycka . Finaste klappen var givetvis förutom mitt livs pärm som jag berättat om innan det var också att mi dotter kom hem till mig .

Fick också prata med min son lite och önskade honom god jul 😀.

Nu säger jag god natt 🤗

Likes

Comments

God Jul 🎄

Lite svårt att få in den rätta julkänslan då vintern inte vill infinna sig . Stor saknad av min älskade pappa . 

Då min pojkväns son insjuknat i leukemi och befinner sig på sjukhus så är det givetvis ett stort orosmoment för mig. Det har vart lite mycket för mig den senaste tiden så därför har det inte funnits varken tid eller ork att skriva här .


Men hoppas att ni haft en fin Jul. Själv firade jag med min mamma och lillebror . Vi hade det jätte trevligt .

Den finaste julklappen jag fick var en pärm med mitt livs historia kan man säga. Då jag är adopterad . I pärmen då finns alla adoptions papper och det som kanske ändå betydde mest av allt var den fina texten som min mamma skrivit . Tack finaste mamma❤️

En julklapp som kommer betyda oerhört mycket för mig ska du veta .

Dock blev man då lite sönderstressad då det var julklapps spels dags . Naglar flisades och ett mindre kaos startade / men oj vad kul det var .

I dag är lan bjuden på juldags middag vilket egentligen enl tradition ska vara lutfisk , men det blir enl min mamma lutfisk middag utan lutfisk . Ja herregud . Ska bli spännande .

Och i övermorgon kommer min finaste Amanda hem. Så det är en efterlängtad dag . ❤️

Nu ska jag avrunda här . Men innan så vill jag önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år .

Likes

Comments

Nu börjar detta blir tröttsamt. Förkylningen har släppt lite men har fortfarande snuvan kvar. Och i förgår fick jag ont i hela kroppen . Jag hatar alla dessa höst smittor som går. Har inte ro i kroppen att vara sjuk . Måste göra nått nu. Inte bara sitta still och glo på tv. Så i dag har jaghar jag träffat min fina granne och suttit och tjattrat lite . Den blev det en promenad med Ella . Benen vill dock inte vara med mig men trotsade det. Sen diskades det och plockades det lite . Så nu känns det lite bättre.

Hm undrar om jag skulle ta mina fönster också innan det blir för mörkt ute . Näää .... Kanske i morgon om vädret tillåter .

Får hitta på nått annat att göra istället . 🍁🍂🍁🍂

Likes

Comments

Måste erkänna att jag tycker att skor Bode räknas till ett intresse. Jag blir tokigt så mycket snygga skor det finns . Dock är jag en sneakers fantast. Kan knapp hålla mig borta från alla skor sidor på nätet. Jaja ögon shoppa är helt ok . Dock kom det hem ett par skor till mig idag. Lite leopard skor skadar ju aldrig tyckte Thomas. Tack snälla fina Thomas för dom super snygg skorna. Så lycklig❤️

Likes

Comments

Ja ni det som har hänt i Torsdags förra veckan var hemskt . Min älskade Ella blev jätte dålig. Hon skrek så fort jag tog i henne . Så till slut fick jag gå upp med henne till djurkliniken . Dom konstaterade att det var så pass akut så att jag var tvungen att bege mig med Ella till djursjukhuset i Kalmar. Det var Ellas Navelbråck som krånglade . Hennes tarm hade gått ner i bråcket och klämts . Så det blev akut operation. Jag fick lämna Ella där över natten . Och åkte hem full av oro. Ett stort tack till min fina mamma som fick hjälpa mig att lägga till pengar . Och ett stort tack till Kalmar djursjukhus både här i Torsås och Kalmar. Nu mår Ella bättre trots att hon bär krage och hon är lika lekfull och busig som innan. Hä

Hon kommer bli helt återställd om 9 dagar ca då stygnen och kragen försvinner .


Nu väntar lite Ella gos och katt gos sen är det säng dags för mig.

Likes

Comments

Hemma. Har vart i Väg i dag med sonen och myst lite . Ätit god mat och lekt lite på lekplatsen. Sonen drömmer sig bort och ser på den fina skate parken och önskar sig både en kickboard och pennyboard. 


Vi får se vad tomten kommer med sa jag då . Han tittar då på mig och ser lite skeptiskt ut mot mig. Så säger han mamma jag är inte så liten längre jag är tonåring . Tror liksom inte tomten bryr sig om mig längre 😂

Vad säger man då som mamma till sin nyblivna 13 åring?

Likes

Comments

Lite mycket i dag kanske. I kväll ska jag bara ta det lugnt slappa med Thomas . Möjligtvis ut och ta en kvällspromenad innan läggdags med Ella.

Imorgon vänta mitt kaos jobb. För mycket där just nu. Eller så är det bara vi som är för några i personalen. Skönt att dom snart öppnar en ny enhet i Kalmar så det blir flera.

Likes

Comments