Praktiken är över, och där med börjar det eviga vardagliga livet med allt vad det innebär- flera timmars pendling varje dag, plugg plugg och återigen plugg. Det är tur ibland när man slutar någon timma innan nästa buss går, så att man kan ta sig till en och annan inredningsbutik, och där med slår man ihjäl den timman ganska snabbt. Hösten är vacker och bra på många vis, men alla butiker fylls på med julsaker och adventsprydnader redan i början på oktober, detta gör att hösten kommer lite i skymundan. Men även jag köper julsaker i oktober, och ställer mig därför frågan: varför har vi så bråttom? Varför lever vi inte i nuet, utan alltid sträcker oss efter det som komma skall?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 23 readers

Likes

Comments

Att dricka glögg, äta pepparkakor och kolla på jul med Ernst gör man kanske inte i oktober. Men det är precis vad vi valde att göra idag, och det var väldigt mysigt! En liten uppladdning inför adventsshopping imorgon, då jag ska köpa adventspynt och julpynt till vårt hus i det gula stora varuhuset - varuhuset där allting är billigt, men ändå shoppar man för flera tusen mer än vad man hade tänkt sig. Och när man kommer Hem och packat upp kassarna så undrar man "var det bara det här?" Men i goda vänners lag, blir det en mysig utflykt!

  • 41 readers

Likes

Comments

  • 86 readers

Likes

Comments

Att vakna tidigt på morgonen även om det är helg, det är lite min melodi. Jag tycker att lugnet innan alla andra vaknar är helt fantastiskt, att få gå runt o fixa lite hemma, tända ljus och sen göra upp en riktigt god mysig frukost. Sen väcka A. Det är kvalitetstid för mig.

På bilden ovan ser ni mitt senaste köp. En otroligt vacker växt, jag gillar att den är så enkel och inte tar så mycket plats och fokus.

  • 93 readers

Likes

Comments

Jag verkligen älskar vårt nya porslin, vi funderade länge på om vi skulle ha vitt, grått eller ljusrosa. Det sistnämnda valdes ganska fort bort av min sambo, och det slutade med att det blev det gråa, och det känns otroligt bra! Lite skönt med kontrast till allt det vita i vårt hem. (Det kommer säkert bytas ut när det blir vår. Men just nu så känns det rätt)

  • 111 readers

Likes

Comments

Vaser och blommor är en het inredningsdetalj just nu! Det ger oss utrymme att experimentera och bara vår egen fantasi kan stoppa oss. Någonting som jag har fastnat för är det som visas på bilderna ovan, genomskinliga vaser och växter med rötter som därmed blir synliga.

  • 126 readers

Likes

Comments

Idag är det sista dagen i september månad, och vi har valt att höst-inreda lite. De ljusrosa kuddarna som förut hade sin plats i soffan, har nu blivit ersatta med mörkblå kuddar. Har även köpt lite annat nytt, donat lite och flyttat runt på grejer, en helt vanlig fredags-donar-kväll helt enkelt.

Det är omöjligt att inte vilja göra om lite när hösten tränger sig på, då man spenderar mer tid inomhus och vill ha många myskvällar hemma! Då behöver den ljusa inredningen bytas ut mot mörkare och mysigare färger, material och former.

  • 145 readers

Likes

Comments

Startar dagen på bäst sätt - med en god frukost och mysig läsning. På schemat idag står: sockerklaras, en jättemysig inredningsbutik, har ni inte varit där? Då är det värt ett besök!

  • 197 readers

Likes

Comments

En ny ljusstake får pryda vårt soffbord på nedervåningen. En riktig favorit som vi har spraymålat vit då den var svart vid inköp!

  • 210 readers

Likes

Comments