Ja jag kan nog inte aäga mycket annat än just kaos.. Det är vad mitt liv består utav just nu.. Ett lugnt kaos.. Vilket i sig bara är så otroligt besynnerligt.. Men men..
Är i skrivande stund på väg till ännu ett läkar/kirurg/ortoped/kroppsgällande besök för en ytterligare bedömning om hur pass skadad min lilla (allt för stora) kropp är..
När ska jag verkligen orka bry mig?

Jag är totalt slutkörd! 😵 😭 😴

Jag är så less på omgivningen och så less på folk och allt som hör till. Får inse att jag är ensam och att det är så det ska vara helt enkelt!
Aja, nu blir det att besöka doktorn och se vad han vill säga. Vi hörs 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni två vackra, envisa, bestämda, omtänksamma, känsliga och otroligt fina små flickor är det som gör mig gråhårig i förtid men även det som fyller mitt sargade hjärta med så oerhört mycket kärlek och liv! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er?! Jag vill aldrig heller ta reda på det.. 😍 😘

Likes

Comments

ERGT är då själva behandlingen jag genomgår. - Vid självskadebeteende.
Och självskadebeteende finns det ju några stycken utav. Take your pick liksom 😂
Men för min del handlar det inte egentligen om att självskada, även fast det är det jag gör, utan det handlar mer om att lindra ångest & panik. Vilket handlingarna i sig hjälper till med att göra.
Tanken bakom denna behandlingen är då att vi ska byta ut våra skadliga beteenden mot hälsosamma alternativ.
Och det är väl där det svåra kommer in för hade inte det vi redan gör fungerat, så hade vi ju inte gjort det. Och som alla vet så är våra vanor och beroenden svinigt svåra att bryta.
Men.. Vi kämpar på.. Dock i jävligt branta uppförsbackar 😥 Nu är det dags för mig att fortsätta med denna veckans läxa som handlar om att röra sig i värderad riktning.. ↗ ↖
Vi hörs 😘

Likes

Comments

Postad i: Skola

Här startas varje onsdagsmorgon med en intressant historialektion som sen följs av samhällskunskap, som inte är lika underhållande. Dock inte lika illa som det var och kändes en gång i tiden. Tvivlar på att samhällskunskapskursen i sig har förändrats så det måste vara mitt tankesätt gällande ämnet som gjort det.
Det blev en heeel del antecknande idag. Fyra sidor text.. Och ändå hann jag inte riktigt med i allt. Men rätt stolt över mig själv ändå för trots uselt mående så kunde jag fokusera.

Likes

Comments

Oj vad jag saknar mig själv.
Den andra jag.. Det rätta jag?
För var dag som går så inser jag mer och mer om mig själv och hur illa det faktiskt är. Nej, det är inte synd om mig. Det kallas för självinsikt. Jag.. Vi.. Ja, vi.. Jag och mina personligheter är inte hälsosamma individer och det är väl lika bra att inse det.

Var på samtal igår gällande flickornas affektanfall och fick pratat med världens bästa läkare. Hon sa att jag ska se det som en bra sak att räknas som "högsensitiv" och jag gör vad jag kan för att ändra på tankarna men kan konstatera att det är bara en utomstående som kan säga något sådant. Nollkoll.se eller sådär.. Inte hennes fel!
Hon ansåg även att jag var en bra mamma så försöker ta till mig det i varje fall.

Men jag är helt slut. Hade en diskussion med M idag och det kom fram en hel del saker.. Om mig.. Jag är hemsk! Men jag gör ALLT jag kan för att överleva och för att mina flickor ska ha det så bra som möjligt! ❤ Det ska ingen komma och säga något annat om!

Ska ändra om lite saker i bloggen och komma igång med mitt skrivande igen. I need it to survive! Vi hörs 😘

Likes

Comments

Som jag älskar denna lilla stora tjej! Från topp till tå. Denna omtänksamma och uppmärksamma flicka. Hon bryr sig verkligen om allt och lägger märke till ännu mer. Allt från minsta lilla kryp vi går förbi på vägen till förskolan till en färgskiftning på ett löv. Och allt däremellan. Hon är så lyhörd för vad hennes lillasyster vill och är genast där, vid hennes sida, för att hjälpa och trösta henne. Samtidigt som hon i nästa stund kan knuffa till Eliinah för att hon inte gör som hon vill eller skälla på (tillrättavisa) henne för att hon gör något hon inte får.
Det är då jag känner att: "något rätt måste jag i varje fall ha gjort" :)

Jag gick inom Kappahl igår tillsammans med fina Amanda och strosade då mest runt och tittade på diverse saker när jag hittade ett par Elsaleggins i Hannahs storlek. Det var det sista paret där var och de var på rea (måste ha varit ödet) så de fick ju följa med hem till min älskade trollunge som en liten överraskning :) Och så glad hon blev! ♡

Innan jag och Amanda fönstershoppade så avnjöt vi en oerhört GOD lunch på YunLee tillsammans :)

Likes

Comments

Allting känns så himla konstigt men samtidigt inte. Jag är i ett lugn nu. Typ som i stormens öga lite.

Allt har varit så rörigt och kaotiskt ett tag nu så jag har inte hunnit känna efter riktigt om HUR jag faktiskt känner och tycker. Just nu är jag inte ett dugg klokare men jag känner mig lugn. Har inget att gömma, har inget som ligger och gror och har inget som maler. Samtidigt som jag har en hel del saker att bearbeta och ta itu med. Men allt i sinom tid. Det ​kommer​ bli bra och det kommer lösas denna gången. En gång för alla. Det måste det helt enkelt.

Är lite smått tom när jag sitter här men samtidigt så är det lugnt. Barnen är i sin egen värld, Hannah ritar och Eliinah kryper omkring och leker med sin snurra och pillar på allt och det mesta ^^ Hon upptäcker kan man väl kalla det för :) 

Kan ju garanterat säga att min värld hade sett HELT annorlunda ut om jag inte haft mina flickor i mitt liv.


Nu är det dags att fixa kvällsmat till trollen så att de kan bli mätta och glada, även idag :)

Likes

Comments

​Jag känner mig verkligen som världens mest hemska människa som förstör en familj på detta viset. Men jag är inte lycklig. Inte i detta förhållande. Men tydligen inte utanför heller.

Vart hör jag hemma och vart ska jag gå? Jag har ingen aning mer än att jag vill ha det som det varit tidigare. Jag orkar dock inte kämpa ensam längre. Det är omöjligt för mig att klara av.

Önskar så innerligt att du skulle sett mig tidigare, att du skulle tagit tag i det som var ditt ansvar. Att du inte skulle glömma bort mig. Jag trodde att jag var viktigare och att jag betydde mer för dig än så. Men tydligen inte. Jag är tydligen inte värd att kämpa för. 


Ni tre kommer ​alltid​ betyda ​mest​ för mig! Utan tvivel och tvekan! Ni är mitt liv.


Jag orkar bara inte mer nu.. 

Likes

Comments