Vårt sista stopp i Argentina blev Mendoza, destination nåddes av en busstur på drygt 3 timmar från San Rafael. Då vi anlände på eftermiddagen passade vi på att vandra runt i staden första dagen. Vid 19-tiden infann vi oss dock på vårt hostel då detta var en viktig tid att passa, varför då detta? Jo, för då påbörjades den dagliga "happy hour" stunden fram till 21:00. Vad innebar då detta? Fritt vin, och gissa om det dracks vin i mängder...

Vår andra dag ägnades åt att cykla runt och besöka 3 olika vingårdar samt en vinbar. Totalt blev det 15 olika sorter/pers som testades, på ett av ställena var ett vin så gott så det köptes in en flaska efteråt och delades på. När vi var färdig var det i perfekt tid till att ansluta till vår "happy hour".

Tredje dagen tog vi lokalbussen ifrån Mendoza, efter cirka 1,5 timme bussfärd nådde vi vår destination. Dagen tillbringades vid en badanläggning med varma källor, som tur var fanns där även bassänger med kallt vatten så att man kunde svalka sig. När vi var färdig och tagit bussen hem var det i perfekt tid till att ansluta till vår "happy hour".

Fjärde dagen kom NITLOTTEN.... En dagstur som spenderades i stort sett hela dagen sittandes i en minibuss, guiden verkade totalt ointresserad, gångerna vi väl stannade kändes det som att vi mest stod och väntade på att kunna hoppa på bussen igen då stoppen var alldeles för långa. Det blev inte bättre när vi även insåg att den buss som vi hade bokat till Santiago samma kväll var exakt samma sträcka så hade vi vetat det innan hade vi bokat den bussen på dagen istället. Aconcagua som vi även hoppades på att få se var så långt ifrån så den lilla del av toppen som normalt skulle synts var täckt av moln. Men men, man kan inte alltid ha tur och ibland får man bara bita i det sura äpplet. Iallafall så när vi kom tillbaka till vårt hostel var det i perfekt tid till att ansluta till vår "happy hour" i väntan på att ta nattbussen till Santiago, Chile.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att vi var färdig med El Calafate och El Chalten stod det en nattbuss på schemat norrut till El Bolson, där spenderade vi sedan två nätter. Vad gjorde vi då i El Bolson? Inte särskilt mycket faktiskt, vi var ganska trötta i våra kroppar efter all vandring så någon vandring där var inte aktuell även fast det är en av dem populäraste aktiviteterna att göra där. Vi passade istället på att ta det ganska lugnt och traska runt i byn, båda kvällarna gick vi ut och åt å drack öl efter att under en veckas tid inte prioriterat att göra detta pga att det är ganska dyrt i södra Argentina. En av dagarna tog vi oss ut till en sjö och bara slappade, på hemvägen traskade vi in på en bar och jag passade på att testa den lokala ölen med hallonsmak, gott! Det visade sig sedan att vi var deras första gäster då stället först skulle öppna (invigas) dagen efter.

Efter El Bolson tog vi oss återigen vidare norrut (den riktning som gäller hädanefter) mot San Carlos de Bariloche.
Först checkade vi in på ett hostel med en förstklassig utsikt och med lite piggare ben tog vi sedan på eftermiddagen och vandrade upp till en utsiktsplats.

Vår andra dag tog vi bussen från centrum en bit ut från staden och hyrde cyklar, ett lyckat val skulle det visa sig. En helt fantastisk natur som inte går att beskriva med ord utan jag låter helt enkelt bilderna att få försöka tala för sig själva. 

Vår tredje dag gjorde vi inget särskilt, satt på hostlet och spelade kort, bakade brownies och slappade. Senare på kvällen träffade vi några andra personer på hostlet som vi gick ut och drack öl med, efter det gick vi tillbaka till hostlet och laga mat och hade spelkväll, många skratt blev det! När Bea somnat smög jag ut till Casinot :) en gång är ju ingen gång, tyvärr blev det två gånger på tre dagar, reskassan ej utökad....

Efter våra tre nätter i Bariloche tog vi sedan bussen mot Mendoza, dock blev det ett stopp i San Rafael först och två övernattningar där. Anledningen till stoppet var enbart för att testa på rafting, kul var det! :)

Likes

Comments

Här kommer några bilder från våra dagar i El Calafate och El Chalten, Patagonien. Vi hade verkligen tur med vädret och bjöds på några helt fantastiska dagar.

El Calafate - Perito Moreno (ons 25:e)

El Calafate - Lago Roca (ons 25:e)

El Calafate - heldagstur m. kayak/vandring (tors 26:e)

El Chalten - vandring till Chorrillo del Salto, 2 h och 8 km & till Las Águilas, 2 h och 4 km (fre 27:e)

El Chalten - vandring till Loma del Pliegue Tumbado, 8 h och 24 km (lör 28:e)

El Chalten - vandring till Laguna Torre, 6 h och 22 km (mån 30:e)

El Chalten - vandring till Laguna de los Tres, 8 h och 25 km (tis 1:e)

Likes

Comments

Då var det dags att ge er alla en liten kort uppdatering om vår avstickare till Uruguay.
Vi tog båten över till Colonia del Sacramento tisdagen den 10:e november. Vi hade sedan bestämt oss för att börja i byn längst bort längs kusten, Punta del diablo. Första dagen gick därmed åt till bussresor, först från Colonia till Montevideo och därefter vidare till just Punta del diablo.
I Pdd spenderade vi 4 nätter, en av dagarna hyrde vi en varsin cykel och cyklade runt i den närliggande nationalparken, santa theresa. Jag passade på att ta min första surflektion, förmodligen inte den sista. Utöver det gjorde vi faktiskt inte så mycket mer, det blev lite promenader och mycket slappande på hostlet, hängmattan på dagarna och framför brasan på kvällarna.

Efter Pdd tog vi oss vidare till Cabo Polonio för att spendera en natt. Det började med att vi tog bussen till en mindre ort vid namn Castillos, väl där bytte vi till en annan buss som skulle ta oss till entrén av nationalparken som Cabo Polonio ligger i. Vid entrén var det sedan dags att byta till ytterligare ett fordon, denna gången en specialbyggd jeep. Varför då detta? Jo för att byn ligger ute på spetsen av en halvö ca 20-30 min bilfärd iväg och omges av massor av sanddyner så det var i stort sett enda alternativet om du inte ville gå i ett par timmar.
Vi började med att checka in på vårt hostel som höll väldigt enkel standard (ingen el/rinnande vatten), därefter gjorde vi en liten rundvandring i byn. Det blev en sväng upp i fyrhuset och titta på utsikten, därefter fick vi kolla till sjölejonen som höll till på klipporna, till sist njöt vi av en fantastisk solnedgång. Efter vår rundvandring begav vi oss sedan tillbaka till vårt hostel och slog oss ner till bords med 4 andra gäster. Kvällen spenderades utomhus framför en brasa och under en stjärnklar himmel. En mysig kväll där hela 3 flaskor vin råkade slinka ner. 

Efter vårt korta besök i Cabo Polonio begav vi oss vidare till Punta del este, här gav vi oss själva tillåtelse att uppgradera boendet till ett hotell för två nätter. Vi kan väl säga som så att det var väldigt skönt med eget rum som omväxling, samt lite mer alternativ vid frukostbordet. Väl under våra två dagar i Pde gjorde vi inte så mycket pga lite sämre väder, vi hann dock med att ta ett dopp i havet och sola lite på stranden under vår första dag, annars blev det till att hänga på hotellet och utöver det besökte vi ett shoppingcenter.

Pigga och utvilade efter Pde var vi redo att ta oss an landets huvudstad, Montevideo. Från början var det planerat att vi skulle stanna 3 nätter men då landets busschaufförer bestämt sig för att gå ut i en endagsstrejk blev det ändrat till 4 nätter. Hade bussbiljetter bokade just den dagen och tänkte att det skulle bli jobbigt att försöka lösa det då vi inte kan språket, man ack så fel, vi traskade till bussbolagets försäljningsdisk på bussterminalen och dem tog bara emot biljetterna och gav oss två nya till dagen efter, hur snabbt och smidigt som helst. Nog om det, vad gjorde vi i Montevideo?
Första kvällen gick vi ut på en pub och kollade när Uruguay mötte Chile (fotboll), trevligt då Uruguay vann överlägset. Andra dagen promenerade vi runt lite överallt i staden, bäst besök var mercado del puerto där vi intog lunch, jag åt tre olika korvar och bea en sallad med musslor och det var mycket gott och mysigt. Tredje dagen var det dåligt väder så vi spenderade större delen av dagen på ett köpcentrum och avslutade med att titta på bio (The Hunger Games). Vår fjärde dag (extra dagen) var också ganska lugn, dock gick vi ut på kvällen till ett ställe som heter Bar fun fun. Ett mysigt ställe som bjöd en härlig kväll, vi åt och drack medans det bjöds på tangoshow och två andra liveuppträde.

På grund av bussstrejken blev det en tidig buss på morgonen (lördagen 21:e nov) från Montevideo till Colonia del Sacramento för att vi skulle hinna se något innan vår båt gick tillbaka till Buenos Aires. Vi hann strosa runt i stadens historiska delar, äta lite mat och glass samt sitta å njuta av solen på en brygga innan det var dags att bege sig till båten. Hade varit trevligt med lite mer tid i staden kom vi fram till men vi var nöjda med det vi fick.

Likes

Comments

Buenos Aires, ja det är ett tag sedan vi anlände till denna härligt livfulla stad. Det är faktiskt mer än 14 dagar sedan! Men BA har verkligen överträffat våra förväntningar, staden har bjudit på så mycket bl.a. i form av härliga kvarter (Recoleta, Palermo och San Telmo), sevärdheter, mat, föreställningar m.m, men är det inte lite väl många dagar att spendera i BA tänker säkert någon nu? Jo, visst är det de. Därför spenderade vi bara 7 dagar där innan vi åkte vidare över med båt till Uruguay, blir dock ett eget inlägg om det strax efter detta.

----------------------

Första bilderna är från vår andra dag i BA, när vi vandrade runt i områdena Recoleta/Palermo. Vi åt lunch i en park, tittade inom La Recoleta cemetery där gravarna är väldigt påkostade. Vi passade även på att titta på konst i form av Floralis Genérica, en jättestor blomma i metall som vid soluppgången vecklar ut sig och vid solnedgången sluter sig. Avslutningen på dagen skedde vid El Rosedal, en väldigt fin rosenträdgård.

Vår tredje dag började på vårt hostels takterass med frukost i solen, därefter begav vi oss ut på en promenad, en rejäl sådan skulle det visa sig. Först besökte vi Plaza de mayo och Casa Rosada, därefter tog vi en titt på Puente de la mujer som är en bro, varför då titta på en bro? Jo för att det var samma arkitekt (Santiago Calatrava) som senare senare ritade och konstruerade Turning Torso.

Efter att vi tittat klart på bron begav vi oss till Costanera sur en lång gata med massor av matvagnar, så vad kunde då passa bättre än att hugga in på en Choripan (chorizokorv i bröd m. chimichurri).

Mätta och glada begav vi oss sedan till en park i närheten, väl där hade man en härlig syn av alla skyskraporna.

Promenaden tog oss sedan vidare till området San Telmo, väl där snubbla vi in på ett mycket trevligt café/tapasbar (Yauss Cafe). Vi började med en varsin kaffe och vatten och sedan blev det ett glas vin innan vi blev bjudna på egentillverkad cider. Ett väldigt trevligt stopp, hade man bara vetat att man fick en gratis öl om man tog med sig en planta.....!? :(

Kvällen avslutades med att gå på en show som heter Fuerza Bruta, en mycket annorlunda men också häftig show som är svår att beskriva, är ni nyfikna testa googla. :)

Resterande dagar hände det lite smått varje dag, dag fyra och fredag begav vi oss till Caminito som tyvärr visade sig vara en ganska stor turistfälla så någon längre tid spenderades inte där, vi gick dock förbi Boca Juniors hemmaarena. På kvällen var vi bjudna på asado (grillkväll) som var väldigt trevligt, konstigt nog inga bilder från det... undra varför?

Lördag tog vi tåg ut från staden och hamnade till slut vid Peru Beach där vi åt och tog det lugnt, lite av en uppladdning inför vår planerade utgång på natten, ja det krävs planering här då man tydligen inte går ut förrän 03:00.. men vi klarade och hade en mycket trevlig kväll/natt!

Söndag var det till mesta del bakishäng på hostel, tog oss dock till ett ställe som heter Burger Joint och käkade, gott var det och på väggen var det inristat Zlatan om någon vill veta.

På måndagskvällen, vår sista kväll i BA innan det var dags att bege sig till Uruguay begav vi oss till vår andra show, La Bomba de Tiempo. Det var en rejäl trummande upplevelse med fart och fläkt, efter två timmars show dansades det sedan vidare längs gatorna till en nattklubb och efterfest.

Veckan spenderade vi inte för oss själva utan vi fortsatte hänga med våra vänner från amerikat och deras argentinska vän. :)

Förhoppningsvis inom kort kommer uppdatering om Uruguay.

Likes

Comments

Vi kan nog alla konstatera att det är tur att jag inte är en skribent för någon dagstidning, gårdagens nyheter hade inte varit särskilt intressanta 2 veckor senare...

MEN!

Jag kan garantera att det kommer en uppdatering inom 24 något..

Likes

Comments

Senast jag/vi skrev satt vi och väntade på nattbussen i Sao Paulo som skulle ta oss till Campo Grande, det var 10 dagar sedan, dock svårt att förstå för det känns så länge sedan och det har hänt så mycket sedan dess. Vi har avverkat 4 platser och precis kommit till den 5:e, vi har gjort 2 nattbussar och en dagsbuss, totalt har vi nog suttit i något fordon i över 55 timmar och avverkat närmre 3500 km.

Första platsen var ett besök ute någonstans i Patanal, vi spenderade 4 dagar och 3 nätter där. Vi var nöjda med vår tid där och allt vi fick se dock innebar besöket enkelt boende där vi blev besatta av vårt rum med air condition under kvällarna då det utanför rummet var en invasionen av grodor, kryp och flugor. Tidig väckning med frukost kl. 6. Efter besöket tål vi knappt böner, ris eller spagetti längre då det serverades vid varje måltid. Vi fick testa på livet utan mobiltelefoner vilket var både skönt och frustrerande. Men den huvudsakliga anledningen till vårt besök var för att få göra följande aktiviteter:

* båttur på flod
* pirayafiske
* jeeptur på natten
* vandring i djungeln
* fånga kajman på natten
* rida häst
* fågelskådning
* se soluppgången

tror det var allt...

Efter vårt besök i Patanal begav vi oss sedan vidare tillsammans med de andra till Bonito där vi spenderade 2 nätter och en heldag. Under vår dag där begav vi oss till Rio sucuri som är en kristallklar flod som man snorklar i samtidigt som man bara flyter med strömmarna i ca 50 min. Man var tvungen att ha våtdräkt, skor och flytväst på sig och det var väldigt organiserat för att inte riskera att förstöra området där. Tyvärr har vi inga bilder därifrån då vi inte kommer åt dem på vår gopro. Senare på eftermiddagen åkte vi till en lagun och badade.

Efter Bonito splittrades gruppen då paret från England skulle åka vidare mot Bolivia, dock åkte vi vidare med amerikanarna till Iguazufallen. Första dagen och natten spenderades på brasilianska sidan och andra dagen och natten spenderades på den argentinska sidan. Det var verkligen en riktig WOW-upplevelse att få se, otroligt vilken mängd med vatten som forsar ner där och med vilken kraft.. Det blev med andra ord en riktigt bra avslutning på vår tid i Brasilien och en bra början på vår tid i Argentina. :) Därifrån har vi sedan tagit oss vidare till Buenos Aires där vi nu ska vara till måndag nästa vecka, ska bli spännande!

Likes

Comments

Efter tre nätter i Sao Paulo har vi bestämt oss för att åka vidare.
Vi anlände sent i torsdags kväll runt 21-tiden, lite förvånade eftersom bussresan tog nästan 8 timmar och vi hade ställt in oss på att den skulle tagit 2, högst 3 timmar.
När vi kom fram till vårt hostel, Cafe Hostel i området Vila Madalena visade det sig att dem hade caipirinhakväll där man fick blanda sina egna drinkar helt gratis :) vi träffade en hel del nytt folk och även några bekanta ansikte som vi träffade på Ilha Grande. Det blev en trevlig kväll vid baren och sedan vidare ut till en bar i området.
Dagen efter tog jag och Bea metro in till centrum, vi anlände mitt i smeten på en galen shoppinggata med massor av människor/gatuförsäljare. Vi hittade en saluhall där det fick bli lite mat och fika dessutom testade vi en massa olika frukter. Vi strosade sedan vidare lite överallt och bara tittade på byggnader m.m men mest längs med gatan Rua Augustu. Vi halkade in på ett litet område med food trucks där vi testade lite mer mat, dessutom var där någon som sålde svensk mat (testade vi dock inte). Vi hittade en konstutställning där Bea fick köpa sig ett halsband. På kvällen blev det endast att spendera tid på vårt hostel som för övrigt var mycket bra med en väldigt härlig atmosfär.
Igår blev det en lugn dag, vi fixade lite småsaker samt var tvugna att byta hostel som tur var låg det andra bara 20 m bort. Dock hängde vi kvar på det andra hostel i under kvällen och drack öl med några andra, sedan blev det faktiskt ännu en utekväll.
Idag har vi kikat runt lite i området där vi bor, ett väldigt mysigt område med härliga restauranger, konstgallerier och graffiti lite överallt. Snart ska vi dock ta nattbussen till Campo Grande och bege oss ut i Patanal 4 dagar. Detta kom upp på tapeten i torsdags under utekvällen då det visade sig att 4 andra skulle åka dit så vi gjorde om reseplanen och följer med dem nu, ska bli trevligt och spännande. Dock känns det lite synd att lämna Sao Paulo efter så få dagar för det känns som en spännande stad att utforska helt annorlunda från Rio därför hoppas vi komma tillbaka hit igen någon gång för att kunna spendera lite mer tid här.

Likes

Comments

Jaha, just i skrivande stund sitter vi och väntar in bussen som ska ta oss till Sao Paulo.

Veckan började med att vi i måndags lämnade ett regnigt Ilha Grande med huvudfärjan tillbaka till Angra dos Reis, väl där hoppade vi på lokalbussen med destination Paraty. När vi kom fram letade vi upp vårt hostel Che Lagarto, eftersom det regnade blev det till att hänga där hela dagen/kvällen. Dåligt väder innebar mycket folk vilket gjorde det till en kväll med en och en annan öl och umgås med andra.

Tisdagen hade gett prognoser om bra väder vilket märktes vid frukosten då alla var uppe med tuppen och redo att bege sig ut på äventyr. Vi själva hade bestämt oss för att bege oss iväg på utflykt liknande dem turerna man kunde köpa runt om i staden. Vi tog oss till busstationen och letade rätt på lokalbussen till lilla byn, Trinidade. Väl där började vi vår vandring längs med stränder och genom djungel för att till slut hamna vid Piscina Natural Do Cachadaço, en naturlig pool helt enkelt som inte var helt dum. :) Vägen tillbaka stannade vi lite titt som tätt och njöt av stränderna (Praia do Cachadaça, Praia do Meio och Praia dos Ranchos).

På kvällen blev det till att strosa runt i Paraty och deras historiska centrum, väldigt lugnt och mysigt.

Gårdagen blev det också till att göra en av turerna man kan köpa överallt på egen hand, återigen begav vi oss till bussstationen och hoppade på en buss mot en ort som heter Penha. Jag följde en enkel karta som jag fått tag på med ett skarpt öga och tog beslut när vi skulle hoppa av, fungerade perfekt. Efter en kort vandring (blir mycket av det...) kom vi fram till vårt mål, två vattenfall (Cachoiera Tobogã och Poço do Tarzan) varav det ena var en naturlig rutschkana och man blev som 10 år på nytt. :) Efter ett par timmar spenderades där var det dags att bege sig hemåt.

Kvällen blev lugn med matlagning och planering inför dem kommande dagarna. Då vädret är lite ostadigt just nu har vi beslutat oss för att inte spendera mer tid längs kusten utan vi drar vidare till Sao Paulo en vecka tidigare vilket gör att vi får spendera den insparade tiden någon annanstans.

Likes

Comments

Ja nu börjar det verkligen hända grejor. Det har varit en händelserik vecka där vi har hunnit lämna Rio. Känns lite sorligt men ändå ganska skönt samtidigt att röra på sig och komma ifrån storstaden plus att få upptäcka nya härliga ställen.

Veckan började annars med att det var en brasiliansk helgdag, fråga mig inte vilken, dock passade vi på att strosa längs med copacabana på förmiddagen och även göra ett besök på forte de copacabana. På eftermiddagen blev det till att hänga på stranden och avnjuta en sacole da fruta, en form av isglass som vi har blivit helt besatta av.

Tisdagen begav vi oss till ipanema och njöt av strand/bad enda tills solnedgången fick avsluta dagen, en riktigt härlig dag.

Onsdag gick vi upp tidigt för att ta oss till stranden återigen, efter middag hade vi dock planerat in ett besök i Brasiliens största favela, Rochina. Vår guide Obi kom till vår lägenhet och hämta upp oss för att sedan ta lokalbussen dit. Vi började längst upp för att sedan vandra neråt genom favelan. Obi var en mycket trevlig kille som själv var uppvuxen där och fortfarande bodde kvar. Han visade oss sitt hem och det hostel han drev. Medans vi gick runt så berättade han om sina tankar och erfarenheter om att leva där, det var väldigt intressant och inte alls som man föreställt sig. Vi stannade till vid ett ställe där vi fick träffa några ungdomar som visade oss kampkonsten capoeira, efteråt fick vi en snabbkurs vilket var ganska roligt, dock såg vi nog ganska stela ut. :) Avslutningsvis fick vi träffa Zezinho, han driver Favela tour och vi satt i hans hem en bra stund och pratade vilket var väldigt trevligt och det märktes hur mycket han brann för Rochina och för att göra skillnad och få andra, som oss, att se att det faktiskt är ett trevligt ställe vilket man ändå får hålla med om efter vår vistelse där.

Efter vårt besök i favelan begav vi oss hemåt, dock stannade vi till på en restaurang innan för att dricka en caipirinha. Dock blev så inte fallet utan det blev två, nu tänker säkert många att det är väl inte så farligt men jo det är det med tanke på spritmängden dem har när dem blandar här.... Lite smått berusande traskar vi hemåt och med tiden känner vi oss allt mer berusande dock beslutar vi oss ändå för att gå ut och äta vår sista måltid i Rio. Lagom efter maten har berusningen börjat släppa och påväg hem stannar vi till och testar tapioca i dessertform vilket var väldigt gott.

Torsdag lämnade vi lägenheten. Vi började dagen med en frukost sedan fick det bli taxi till busstationen, väl där hittade vi efter en liten stund och lite hjälp på traven stället där vi kunde köpa biljetterna för bussresan till Angra dos Reis. Efter drygt en timmes väntan var det sedan dags att hoppa på bussen vilken var av god kvalité. Efter lite mer än 3 timmar var vi framme och allt gick smidigt, det enda som kunde ställt till det var när vi stannade på ett ställe längs med vägen och släppte av några passagerare. Vi hade börjat åka vidare när bussen plötsligt vänder tillbaka, ut hoppar busschauffören och plötsligt ser vi att han kommer gåendes med Bea's väska som han tydligen glömt kvar... Vill knappt tänka tanken på hur jobbigt det hade kunnat bli om vi kommit fram och upptäckt att väskan saknats, men men nog om det. Väl på busstationen i Angra dos Reis träffade vi några trevliga tyskar som vi sedan delade taxi med till hamnen. Vårt mål var för dem kommande dagarna Ilha Grande och staden Abraão. Båtresan tog drygt en timme och väl framme var det sedan dags att leta rätt på vårt hostel, blev därefter en lugn kväll.

Fredagen bjöd på riktigt härligt väder så det fick bli en båttur till 3 olika stränder där höjdpunkten var Lagoa Azul med massa snorkling. På kvällen umgicks vi med massa folk som också bodde på samma hostel, blev lite spel och därefter utgång.

Lördag gick vi till en strand i närheten och hängde där någon timme. När vi fått nog begav vi oss ut på vandring längs med en stig i skogen och med destination okänd, dock i hopp om ett vattenfall. Efter mer än en timmes brant vandring i uppförsbacke började man tvivla på om det var värt det, dock 20 min senare var den tanken borta när vi väl var framme, så härligt ställe. När vi kände oss klara gick vi vidare till en annan strand där det sedan fick bli taxibåt tillbaka. Dagen spenderades tillsammans med en tjej från Australien som vi träffade kvällen innan och som reste själv, en trevlig dag!

Söndag, ja denna söndag kan jag glädja er alla med att vi tyvärr har haft regn hela dagen. :( Dock har dagen ändå varit ganska skön och avkopplande. Imorgon lämnar vi ön och reser vidare mot Paraty.

Godnatt!

Likes

Comments