Flytt

Vi hade precis anlänt till SM helgen i Västerås där Rickard skulle tävla i Classic bodybuilding. Vi hade checkat in på hotellrummet och jag tog fram telefonen för att se dagens uppdateringar på hemnet. Och där på första sidan var det, huset som jag kände direkt japp, där skall vi bo!

Visade huset för Rickard som blev precis lika förälskad som mig. Mailade direkt till mäklaren och fick ett par dagar senare tid för förhandsvisning.

Det räckte med att vi kom utanför huset så kände jag att jag hade hittat hem. Det finns en hel del vi vill göra om i huset innan det kommer att vara 100 % vi men det var faktiskt exakt så ville ha det med. Något att bygga på tillsammans.

Vi bestämde oss för att lägga ett bud och två dagar senare ringde mäklaren upp och sa att säljaren hade accepterat det, huset var vårat!

Den känslan var helt magisk och det var med darrande röst jag ringde upp Rickard och berättade om att vi skulle inleda ett nytt äventyr i livet tillsammans, som husägare.

Hit kommer vi alltså att flytta den 3 januari, om endast sex veckor! Om vi längtar? Oh ja!!

Likes

Comments


Det här kan ju vara bland det svåraste som finns, att skriva ett första inlägg. Man vill berätta vem man är, vad man gör och varför läsaren skall komma tillbaka. Inlägget skall vara informerande men också fånga läsarens nyfikenhet så att denne återkommer för att läsa mer.

Det är inte första gången jag har skrivit ”ett första inlägg”, hoppat runt på bloggportaler genom åren, men inte har jag blivit ett dugg bättre på det ändå.

Men vi gör väl ett försök!

Hej,

Här har ni Carolina, 29 år som jobbar som kökssäljare samt avdelningsledare för vitvaror/hushåll på Elgiganten i Alingsås, där jag också bor. Sambo med Rickard som jobbar som PT och tävlar i Classic Bodybuilding, nybliven svensk och nordiskmästare i sin disciplin. Vi har en liten hund, Viggo, av rasen bichon frisé. Ett av mina stora intressen är träning och så tycker jag om att baka och laga mat, jag tycker det är jättekul att experimentera fram goda och hälsosamma alternativ till traditionella sötsaker och bakverk, så räkna med en del recept och tips om mat och annat smarrigt. Jag är även väldigt intresserad av inredning och speciellt nu då jag och Rickard har köpt ett litet radhus som vi kommer att flytta in i om endast sex veckor, längtar! Vi har en del renovering planerad och på denna blogg är det tänkt att ni skall få hänga med genom flyttkaos och renovering!

Jag hoppas att ni kommer tycka det är roligt att läsa om!

Likes

Comments