Kläder, Vardag

Godkväll. Har precis städat upp på mitt rum, bytt lakan(DET BÄSTA SOM FINNS??), vikt (tryckt) in saker i garderoben och kollat på Netflix. Annars då? Jo idag har jag tränat med Linnea, mycket trevligt men också för jävla jobbigt. Har spenderat tid i skolan (måste rädda min frånvaroprocent) och faktiskt inte pluggat alls. Sist nämnda har resulterat i lite stress osv. Får se om jag får något gjort efter det här, min sömn går ju ändå käpp rätt åt skogen!

Ovan ser ni som sagt lite bilder på mig. Kan vara bland den stelaste människan på bild misstänker jag. Men ja hoppas ni uppskattar att ni får ta del av min överhuvudtaget inte alls genomtänkta outfit (var såååååhääääär nära på att missa bussen) och lite dagisbarn i bakgrunden. Även cred till @ebbareis som är bästa fotografen, trots min icke- fotogeniska sida.

Peace out - nu väntar ph-tittande! Mitt beroende kanske äntligen kan få ett avslut. (Tror även Evelina dött, liksom ha rni märkt bristen på inlägg?? Får ta och skicka iväg en snap och se. Kan dock ta några dagar innan man får återkoppling. Stay Tuned!)

- Saga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Funderingar

Tisdag. Lovet är slut. Verkligheten är tillbaka. Blandade känslor. Är generellt inne i en arg period. Känslosam skulle beskriva mig just. Problemet är att jag inte riktigt vet över vad. Allt och inget. Återkommande känslor. De passerar nog snart. Tröttsamt att reagera på allt, men samtidigt att känna den påtagliga meningslösheten i tillvaron. Vad gör jag med mitt liv?

- Saga

Likes

Comments

Godmorgon kära ni

I skrivande stund sitter jag inklämd i bilen. Lite skönt att bara lyssna på musik, se några avsnitt av Bones, kanske plugga...
Är inte hemma förrän söndag igen, så lite måste göras. Planering. Komma i fas för resterande del av höstlovet.

Likes

Comments

Contains affiliate links Funderingar, Kläder
- Vad ska man ha för jacka?

Varje år uppstår denna svårlösta fråga. Traditionsenligt vet jag därför inte heller detta år vad min höst/vinterjacka ska vara. Kappor har jag redan mycket av så hade egentligen velat ha någonting annat. Är lite sugen på jacka nr 3 (som jag insåg att man inte ser jättetydligt) från Zara. Fluffig och dessutom inte en kappa - winwin. Annars ser ni ju att hälften av dessa är kappor, eller liknande. Problemet med korta jackor för mig som är extremt frusen utav mig är att det inte fungerar i Göteborgs kyla. Kanske får bli kappa i alla fall alltså...hmmm... (Dock är inte det heller någon ultimat vinterjacka)

Största kruxet här är däremot snarare att jag inte får tummen ur. Jag går och velar och kikar och funderar men under tiden blir ingen jacka köpt - OCH JAG VILL VERKLIGEN HA NY JACKA. Nej nu får det vara nog, ska köpa en fluffig mysig VARM jacka och någon ny oversized kappa/snyggare pälskreation (som kan passa till utgång och fest mer än till vardags). Ja så får det bli.

-Saga

Likes

Comments

Kläder
Är oversized jeansskjortor typ det bästa som finns? Antagligen.

På dessa bilder har jag snott den av min käre far. I helgen ska jag dock till Stockholm, så funderar på att köpa med mig en egen där. F¨år försöka göra någon slags prioriteringslista med saker att införskaffa. Vill göra om hela garderoben - som alltid visserligen. Förutom jeansskorta vill jag få med mig nya byxor, jacka, eventuellt skor, tjocka mysiga tröjor och lite annat kul.

- Saga

Likes

Comments

Festligheter, Vardag
Halloween spenderades tillsammans med mina kära kompisar hemma hos Eve. Hon hade fixat jättegod mat, bål och massa annat fint. Bästa hon. Sminkade mig lite innan med Linnea och Ingrid, men det blev lite sisådär asså. Lite synd att varje år blir Halloween som en överaskning i stort sett, har aldrig någon bra outfit planerad (Och då äääälskar jag att klä ut mig egentligen.). JA JA, nästa år!Vad har hänt annars då?

Senaste tiden har jag bara pluggat. Verkligen bara det. Avslutade även en tuff jobb helg i söndags och som grädden på moset var släkten här. Har dock haft 2 dagar med sovmorgon nu, mer än väl behövligt.

Nu ska jag springa iväg och sminka mig. Hugo (bror) fyller år idag och vi ska in och käka i stan. Ingen ro här inte! Ha det gott.

-Saga

Likes

Comments

Supppp,

Onsdag idag igen och det har varit full fart bara. Känns som veckorna bara går och går, man hinner liksom inte stanna upp och andas eller ens uppskatta nuet. Antar att det är något som man behöver jobba på men det är ba svårt när livet drar i en.

Well, well dagen har rullat på och jag har hunnit med både skolan och en träff med Robert i stan. Han behövde hjälp md att hitta böcker till sitt gymnasiearbete så såklart följer jag med. Älskar bibliotek och böcker haha så tycker det är as mysigt. Dock så är det inte ofta jag läser ut en bok jag lånat så de lägger sig oftast på hög :P.

Efter några timmars gott snack med Robert plus fika så drog jag mig hemåt för att äta och bara chilla lite. ATM så ligger jag i min mjuka säng klar för natten och ska nog slagga snart, blir ju troligen skola imon så lika bra att slagga.

Fick även hem min almanacka idag som jag beställt från personligalmanacka.se och är hur nöjd som helst. Behöver lite struktur i mitt liv och det blir ju roligare när man kan designa den själv ;).


//Evelina <33

Likes

Comments

Vardag
Senaste tiden har jag mest pluggat. Skriver konfliktarbete, förbereder engelska seminarium, ja ni fattar - en massa roligt...


Kommande helg är fullspäckad med jobb och ska även fira min bror som fyller 17. Släkten kommer hit och lite så, länge sedan sist. Tror de stannar en bit in på lovet och tors-sön ska jag till huvudstaden. Lite miljöombyte. Inget speciellt planerat, men ska bli kul. Sätta sprätt på lönen (som kom idag wiihooo) = en väldigt trolig utgång.

Kram

- Saga

Likes

Comments

Min helg har varit 11/10!!

Mycket har hänt med många fina människor inblandade <3. En av de bästa typerna av helg. Älskar helger som är lugna med men det är kul när det är mycket fart och fläkt med. Lördagen började som sagt med högskoleprovet.. Det var ju en heldag och på vissa läsförståelser så höll jag på att somna, men ändå glad att jag gjorde det haha. Fick träffa mycket folk man inte brukar träffa på och gjorde provet mest för att känna hur det känns så jag är nöjd :).

Senare på kvällen blev det mer festligheter då jag och några andra bestämde oss för utgång. Tanken var egentligen att vi skulle gott på bio innan (längtat så mycket efter popcornen haha) men bestämde oss för att dra till en bar istället i sista sekund haha. Men kvällen blev riktigt lyckad och jag & Matilda kom inte hem förrän halv 8 på morgonen haha. Men värt va det ;).

Söndagen spenderades ungefär såhär och jag sov mest, men så får det vara när man mår som man mår haha. Idag (måndag) har det inte hänt så mycket. Jag var i skolan till lunch, yogat, pluggat, ätit och pluggat lite till. En måndag i vanlig ordning.


// Evelina <33

Likes

Comments