Har ni tänkt på en sak? Varför blir vi tjejer alltid stämplade som * för enkel, för svår, hora * och massa annat medan killar blir stämplade till * kung*. Vad är felet om en tjej vi åka hem och ligga med en kille? Varför är hon enkel då? det är kanske vad hon vill? Vi kallar inte killar '' enkla'' om de ligger på ex första dejten. Im sick and tired of this shit. Vi tjejer är lika sexuellt drivna som killar om inte mer. Tjejer vill bara leva livet och lite kul med kukar like bitches stop, ni har endå små kukar vad leker ni manshoror?


MEN HELST SERRI!! KAN KILLAR OCH ALLA ANDRA BARA SLUTA DÖMA OSS TJEJER! VI VILL OCKSÅ HA KUL I LIVET NJUTA SUCK DICK LIKE WHATS THE PROBLEM? '' Om en tjej har legat med mer än fyra killar så får hon inte träffa in mamma'' BITVH JAG VILL INTE ENS TRÄFFA DIN MAMMAAAA WTFFF ???


​*im more than a dick appointment

​sex dont mean shit nomore beacuse femlanes starting to act like us. i remember when we used to have to work for pussy, now they treat us like were the bitches ¨where you at?¨ ¨i want some dick¨*


JO DU ÖR BARA ETT DICK APPOINTMENT FÖR BIIIIIIIITCH DU BEHANDLAR MIG SOM A POSSY APPOINTMENT!!! killar blir nu arga för vi är som dem!!!!!


Likes

Comments

Hallå där!

Vi är två tjejer som bestämde oss för och starta en blogg där vi delar med oss av våra tankar. Alltså vad vi tycker och tänker kring olika saker ex jämställdhet mellan könen eller om något som vi kanske går igenom. Bloggen kommer alltså att vara som *vår egna dagbok* men den är offentlig haha. Syftet med denna blogg är att vi tycker att folk kan kanske relatera till det vi skriver om och att de inser att de inte är ensamma om det. Vi har mycket som vi skulle vilja skriva om och dela med oss av. Allt från killproblem till kroppskomplex. Så hoppas att de vi skriver om kan hjälpa dig. ❤

Likes

Comments