Hej alla underbara. Jag har kommit hem från en underbar tur med Polenfärjan. Internet sög så jag kunde inte skriva inlägg därifrån tyvärr. Men nu är jag tillbaka och är så taggad. Jag somnade om ca 5 gånger idag och det slutade med att jag steg upp kl halv 1. Jag satte på youtube och kollade på några klipp. Sen steg jag upp och åt frukost och sen har jag bara tagit det lugnt. Jag tog ganska många bilder där faktiskt och tyckte dem blev fina. Men jag har inte så mycket att säga mer än att jag var med min familj och en annan familj på färjan. Det var mysigt och vi busade en hel del. Vi tog bland annat såhär vagnar och la dem i hissarna och sen gick därifrån och knackade på dörrar och lite sånnt. Jag ska gå ut med reklam i mitt område och kanske ta ett litet bad efter. En skön och vanlig söndag helt enkelt iallafall enligt mig. Ni får ha en mysig och gosig söndag hejdå:)

Likes

Comments

hej! Det är Filippa! Jag sitter just nu vid poolen i Dubai och har allmänt trevligt och härligt. Jag tänkte eftersom att Edvin igår berättade några saker om honom så kan jag berätta om mig!

1. Jag har 2 katter

2. Jag är väldigt barnslig och älskar allt med Disney!

3. Jag älskar Years & Years!!

4. Jag fryser lätt...

5. Jag hatar nattfjärilar och malar!

Det var lite random om mig! Nu ska jag hoppa i poolen igen men jag antar att vi ses igen!

Likes

Comments

Hej jag heter Edvin som skriver detta inlägget just nu. Jag ville starta en blogg med min kära vän eller bästis Filippa. Vi bor långt ifrån varandra jag bor i Karlskrona och Filippa i Stockholm. Just nu sitter hon förmodligen i en solstol i Dubai och har det varmt och skönt. Jag kommer faktiskt hem från en Spanien resa. Jag har haft det jätte mysigt. Jag tänkte dra upp några saker om mig så det blir lite mer personligt.

1. Jag älskar choklad

2. Jag hatar att ha redovisningar det är en av mina fobier.

3. Mitt favoritdjur är koalor

4. Jag har bytt från 2 skolor

5. Älskar att skriva om det är något jag brinner för att skriva om.

Ni kanske inte lär känna mig så bra men det kommer med tiden att ni får reda på mer och mer. Ni får ha de super bra hejdå.

Likes

Comments