Min väg till min miljon har fått andra positiva insikter.
Ju mer jag säljer av desto bättre mår jag. Visst återstår den totala kaosen bland alla mina prylar, har långt kvar att få iordning.
Min mamma gick bort i början i mars och oföljaktigt kom mer saker in i huset. Saker som ska jag inte räknat med men inte har hjärta att slänga. Måste ta mig en funderare på vad jag ska spara och inte.
Har ett litet mål fram till sommaren-att varje dag slänga eller sälja en sak och hittills går det bra. Jag har insett att mycket i mitt hem ger mig varken glädje eller nytta, snarare tvärtom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja detta kommer att ta tid, men jag ger inte upp!!

Jag har tyvärr varken haft orken eller tiden att sälja av saker då min mamma gick bort hastigt.
Försöker ta tag i det så smått igen. Jag och en kompis kommer att ha en stor pysselloppis i slutet av april så nu går mycket av min lediga tid till att prismärka och packa ner. Mellan varven kommer någon krona in på saker jag lagt upp till försäljning på Facebook.

Likes

Comments

Det har varit lite stiltje i mitt sparande.

Livet gör att man ibland varken har tiden, lusten eller orken att sälja av sina saker. Försöker att sälja av något varje vecka, varje liten krona är ju en krona mot mitt mål även om det kommer att ta tid.

Ge inte upp även om det kommer att ta tid !

Likes

Comments

Sakta men säkert går det framåt.
Rensat bland mina pysselsaker och sålt av och fått ihop 300:- i helgen. Inte mer tänker ni säkert! Jag ser det såhär, om jag så bara får 1:- för det jag säljer är jag ett steg närmre mitt mål. Det får ta den tid det tar.....

Likes

Comments

I går blev det tyvärr ett blankt blad.
Tog en paus från projektet men förberedde med att ta lite kort på sånt som ska säljas.

Eftersom jag har haft mycket tid över den senaste tiden har jag lyssnat mycket på ljudböcker med temat på att utveckla sig själv. Ett tips/råd är att spara 10% av sin lön som jag gjorde hela hösten. Vilket resulterade i att vi köpte ett spabad som vi längtat så efter att kunna köpa. Nu jobbar jag inte så tyvärr kan jag jag inte sätta undan 10%, men så fort jag får lön igen så fortsätter jag.

Idag har jag sålt en del, så i morgon hoppas jag kunna stryka många rader ❤️

Likes

Comments

Varför inte våga drömma?

Satt med min man en kväll och drömde oss bort till ett hus i Spanien. I dagsläget svårt att uppnå då jag bara är timanställd och vi har en stor renovering på huset.

Dagen efter satt jag och funderade på alla modiga människor som sålt att de äger och gör sin livs dröm. Okej dags att vakna!! Självklart skulle jag aldrig kunna göra det för jag trivs bra i Sverige i dagsläget men det hade varit skönt att delar av året bo i Spanien. Satt och tittade runt i vårt vardagsrum och insåg vilka materiella människor vår familj är, jag om någon är extrem med alla mina pysselsaker. Så sagt och gjort, jag har börjat att sälja av mina saker.

Likes

Comments