​Ibland önskar jag att jag kunde vara lyckligt ovetande, istället för olyckligt vetande.

Jag önskar att jag kunde tvätta kläderna med sköljmedel, för att sedan torktumla dem. Och efter det mata mina barn med kött och låta dem äta massa goda sockriga halvfabrikat. Massvis med olika sorters konstiga kakor, flingor, konstigt godis. Köra massa bil och bränna bensin, flyga kors och tvärs över jorden på massor av resor.


Det är baksidan av att vara medveten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har några absoluta bästa vänner. Dessa människor vet allt om mig, på gott och ont.

Jag känner såhär; jag skiter i vilket om dessa utvalda personer i mitt liv vill veta viss information om mig eller inte. De får reda på saker jag tycker och tänker ändå.

Nathalie, Matilda och Fia är dessa utvalda personer.

Nu är det såhär att en av dessa bästisar, Marulda kan vi kalla henne, GÅR INTE ATT NÅ PÅ MOBILEN. Ska vi behöva skicka ett fucking brev till henne för att få tag i henne?

Detta är något som jag och fleche diskuterar MINST en gång i veckan. Fletche bror pratar jag med exakt varje dag. Det längsta vi inte har pratat på är två dagar. Vi skriver varenda dag från morgon till kväll, rings iallafall varannan dag om vi inte pratar i tele flera ggr per dag. Med marulda och nathalie blir det mindre, för dom är sånna jävla okontaktbara töntar.

Något som ni kommer märka om mig är att jag 1. svär mycket 2. säger exakt vad jag tycker 3. är väldigt sarkastisk 4. är en petty ass.


Tillbaka till mitt problem: människan tycks då SE att hon har missade samtal från båda sina bäsistar och antagligen fler personer som OTÅLIGT och UTAN RESULTAT försöker få tag i henne. jaha. vad gör hon då? ne hon skiter i. jag vet inte. denna människa är ett mysterium som mänskligheten aldrig kommer kunna få ett vettigt svar på.

hur som helst så är denna människa MIN människa och mina bästisar är allt. De är så karakteristiska. I gruppen är helt klart jag den bästa.

Här följer några bilder på mig och mina bff, de är dock gamla eftersom det är de  bilder som ligger högst upp i albumet eftersom dem bilderna är äldst. orkar fan inte scrolla. ha det.


Likes

Comments

En blogg helt i sin ordning. Det är ju dock lite tråkigt att nouw äger rättigheterna till bilderna, därför kommer jag bara kunna uppdatera bilder som inte har jättestor betydelse för mig.

Fast denna bilden har ju ändå detLikes

Comments

Nu sitter jag här för sista gången och tentapluggar. Det är en härlig omtenta jag har i mikroekonomi.

Sagt och gjort, så missade jag den första tentan med 2 poäng. Sedan när jag skulle skriva om anmälde jag mig för sent, vilket resulterade i att jag sitter här nu ett år senare och pluggar samma skit IGEN. Men det är ändå intressant ibland, när jag fattar, vilket jag knappt gör. Nåväl, om jag kunde klara första tentan så klarar jag väll denna också.

Nu när jag sitter och bloggar från datorn slog det mig att jag kanske borde börja blogga från mobilen istället, då är det enklare att lägga in lite spännande bilder!


Annars har helgen varit bra, i fredags var jag med några kursare i köpenhamn och chillade över dagen. Igår pluggade jag på morgon och sedan stack jag och fletche till malmö för vi skulle gå på turkisk festival i folkets park. Sedan var det meningen att jag skulle träffa min syster men hon kom aldrig hem (?) så jenny kom och hämtade mig.

Just nu är han och Inez och kollar fotbollsmatch för att jag skulle få plugga ifred. Sen ikväll ska vi grilla på balkongen, antagligen får vi inte det men idgaf.

Pratade även med min systerdotter på FaceTime innan, vilken jävla härlig människa hon är  <3


Likes

Comments