Ja, det är fullt möjligt för mig. Sex är sex och fullkomligt nödvändigt för att jag ska fungera, må bra och känna tillfredsställelse. Allt blir enklare, gräset grönare, himlen mer blå, barnen gladare, laga mat blir roligare och maken blir gladare. Jag älskar min kropps förmåga till att kunna njuta och min förmåga och mod att kunna ge mig hän och faktiskt kräva min rätt till tillfredsställelse, lust och orgasm. Det är en känsla av kontroll och ett visst maktspel. Den där jakten och leken som kan leda till oanade höjder.
Jag lever en gång och har bestämt mig för att ta för mig av livet. Jag är försiktig och vill inte riskera något i mitt liv, det liv och med den man jag lovat stå sida vid sida.
Jag träffar en man nu, vi äter lunch, pratar, ses på te och äter hans surdegsbakade bröd. Han vill ha mer av mig än vad jag kan ge honom. Häromdagen sa jag till honom när han frågade varför jag tvekade vid att träffa honom, att det är på grund av att du kommer att bli kär i mig. Då är det plötsligt inte okomplicerat, inte bara närhet, sex och njutningsbart naket lugn. Då vill du ha mer av mig,ställer krav på mig när det gäller ett liv för dig och mig tillsammans. Det kan inte jag. Jag har inte mer att ge av mig än detta: min kropp, mitt sinne, min själ,min totala avskalade nakenhet,min kåthetk och min enorma attraktion till dig. Både till ditt utseende, din långa smala kropp med seniga armar och ben. Dina grå hår i tinningarna, dina skrattrynkor vid ögonen, din kropp som är 20 år äldre än mig. Men så tilltalande på alla sätt. Och ditt sätt att prata, ditt intellekt, ditt sätt att svara i mobilen. Ditt sätt när du förförde mig hemma hos dig efter ett långt samtal i din soffa. Jag reste mig för att gå hem. Du kysste mig försiktigt och ledde mig in i ditt sovrum. Puttade mig försiktigt ner i sängen och tog av mina strumpor, sedan mina tighta jeans, stannade upp och tittade på mina svarta stringtrosor med en pärla hängandes från tyget. Min blå silkeblus knäppte du upp knapp efter knapp. Pussade min mage och navel. Knäppte upp min bh och kupade dina händer runt mina bröst och sög på mina bröstvårtor. Du var lite stressad, fumlade av dig tröja och jeans. Jag drog ner dina kalsonger och konstaterade att du nog var stolt över din resurs. Ståtlig och redo, mjuk och len. Du var bestämd, detta skulle hända nu så var det bara. Och det gjorde det.
Mjukt, försiktigt och hänsynsfullt kärleksfullt med fokus på min njutning.

Likes

Comments

Ett samtal: "-De har åkt nu, vill du ses? Kom hem till mig. Jag vet att att det är så dumt. Men kom ändå."
Så löd hans ord. Det är sommar och jag minns känslan av solen på min kropp, där jag låg på trädäcket. Jag sa att jag skulle ut och ta en fika med kolleger. Duschade länge, smörjde in mig, tog på mig parfymen han sagt att han tyckte om på mig. "-du luktar så gott och är så behaglig att titta på."
Jag minns precis vad jag hade på mig. En benvit kort klänning med små svarta blommor och band i midjan, bruna sandaler med hög klack. Jag flätade mitt hår, precis som han ville ha det.
Jag körde inom en italiensk pastarestaurang och köpte med pasta, bröd och sallad.
Herregud, vad nervös jag var. Han smsade som adress men att jag skulle ställa mig vid skolan en bit ifrån.
Jag minns hur jag kände, där jag gick med härligt doftande mat i en papperspåse, i kvällssol med röda hettande kinder.
Där gick jag på hans gata, förbi hans grannars hus och en man som tvättade sin bil hälsade lite lätt med att nicka mot mig. Jag hejade lite tyst och log säkert.
Jag fortsatte in på en cykelväg och gick in genom en hög grind. En gång med singel, fina spaljéer med slingrande gröna växter med stora blad. Ett vackert vitt putsat hus med en gungställning på gräsmattan.
Där i köksdörren stod han lite nonchalant lutat mot dörrkarmen och med ett glas vin i handen. Vått hår och ett snyggt ansat skägg. Och en djup blick som vandrade över min kropp. -"fin du är", sa han och tog påsen ur min hand och gick in i köket. Jag minns inte riktigt hur det såg ut men där var en köksö som delade av köket mot matplatsen. Han lyfte upp mig på den och drog med sina händer över mina lår. Kysste mig försiktigt och drog med handen över min långa fläta. Jag strök honom över hans överarmar och smekte hans skäggiga kind. Han luktade speciellt, en doft som jag inte känt någon gång förut, manligt och lite citron.
"-Vi äter först, sa han och lyfte ner mig från köksön. Jag gick med min hand i hans till det dukade bordet. Han och jag, sittandes mitt emot varandra, vår andra måltid tillsammans. Maten var ljuvlig och han var ännu ljuvligare att titta på. Hans sätt att prata på, hur han delade sin mat med vackra solbrända händer och gestikulerade under tiden han pratade. Jag kom på mig själv att jag inte lyssnade och det gjorde även han och frågade vad jag tänkte på egentligen. Ja, vad tänkte jag på. Jo, jag tänkte på att jag ville att han skulle ta på mig, lyfta klänningen över mitt huvud och smeka min hud. Detta sa jag till honom. Han reste sig upp, tog min hand och ledde mig in i ett gästrum. Tog av mig min klänning, pressade mig mot väggen och kysste mig. Så intensivt att jag tappade andan. Jag fick stå stilla. Han klädde av sig själv och tittade på mig hela tiden. Solbränd vacker hud, vältränad och senig. Vi älskade flera gånger i sängen, på det kalla klinkergolvet och i duschen. Han tvättade mitt hår och jag tvättade hans. Med vattnet strilande kan jag se mig själv ta ett hårt tag om duschstången när han ännu en gång fick mig att komma. Hans ord: "Detta var något av det mest sensuella jag någonsin upplevt." Han torkade min kropp och gav mig en morgonrock. Vi gick upp på övervåningen och lade oss i dubbelsängen. Så nära och viskandes till varandra. Hur fint det kändes och hur något som egentligen är så fel kan kännas så otroligt bra. Vi somnade tätt intill en stund. Jag väckte honom, smög in min hand innanför täcket, smekte honom och satte mig på honom. Hans händer på min hud, mina bröst och hans intensiva blick. I det ögonblicket var han bara min och jag var bara hans.

Likes

Comments

Ett minne kommer till mig nu när det är dags att sova, egentligen för länge sedan, klockan är 00.57.
Han är inte den enda, det finns en man som för många år sedan berörde mig djupt. Det var en period i mitt äktenskap då inget kändes rätt. Barnen var små och ofta sjuka. För lite sömn och med det alldeles för lite egentid och självklart ingen vuxentid. Vilket självklart leder till onödiga gräl. Vilket i sin tur ger upphov till tankar: är det så här mitt liv ska vara.. lever jag det liv jag önskar.. lever jag med min man enbart för mina barn.. är jag lycklig..
Det är så lätt att plötsligt i ett ögonblick bli sedd, sedd för den man egentligen vill vara, en attraktiv kvinna. Och den känslan är så skön och allt blir plötsligt så enkelt. Det är inte svårt att bli förälskad, tänd och galet attraherad av någon annan. Det svåra är att låta bli.
Det gick inte....

Det var när jag läste min specialistutbildning. Jag behövde välja en handledare och det behövde vara någon som inte var på min arbetsplats. Jag visste att han handlett tidigare och att han var duktig, ambitiös och kunnig. Vi hade hälsat på varandra tidigare då vi sågs i vagnhallen. Snygg man, självsäker blick och med ett fast handslag.
Jag mailade honom och fick svar rätt så omgående att han självklart ställde upp som handledare. Han föreslog att vi kunde jobba ett pass ihop för att prata ihop oss.
Det gjorde vi och pratade massor. Det kändes bra, vi klickade på många sätt. Jag minns när vi stod nära varandra och han tittade mig djupt in i ögonen. Fina och snälla ögon men med ett bus och en längtan i.
Jag visste att jag ville ha honom och behövde känna honom nära. Det där begäret. Och att få ta för mig villkorslöst.
Dagen efter fick jag ett sms där det stod att han kunde, om det var ok för mig, jobba nattpasset med mig. Självklart, skrev jag tillbaka och att jag skulle bjuda på middag. Vi satt ute i en paus och åt pastan jag tagit med. Pratade om mat och vin. Ingenting om våra respektive liv. På natten när vi återigen var tillbaka och hade gjort oss i ordning för att gå och lägga oss, stod vi utanför rummet jag skulle sova i och bara tittade på varandra. En fumlig kram som egentligen bara var startskottet till en kyss, till flera kyssar och en het stund i jourrummets säng. Jag var så utsvulten då att jag tydligt minns känslan av hans kropp ovanpå mig. Minns hur jag fascinerades av hans sätt att ta i mig. Hur han pressade handen mot min svank och så skickligt tog mig om och om igen. Detta blev början på några månaders flykt in i erotikens värld.

Likes

Comments

Det är så kallt när jag går till parkeringshuset, men inom mig kokar mitt blod och jag halvspringer sista biten.
Jag ringer hem och säger att jag blir sen hem, att ett möte kommit emellan. Det dåliga samvetet kommer som ett brev på posten, men jag trycker undan det. Inte nu, jag får plåga mig sen, efteråt.
Ser hans bil, han vinkar lite lätt. Jag kör efter honom på en grusväg, lerigt och gropigt. Jag hinner tänka att bilen kommer att bli så skitig, min man som tvättade den igår.
Att det är det enda jag tänker på, när jag är på väg att träffa mannen jag lovat mig själv att aldrig vara nära igen, det är märkligt.
Jag stannar bilen bredvid hans, vi tittar på varandra och han ler mot mig. Han öppnar sin bildörr och kliver ur sin bil. En djup suck kommer över mig, precis när han öppnar min bildörr. Han sätter sig, vi kramar om varandra och jag luktar på hans hals. Den där doften.
Han säger: "du luktar som jag minns dig".
Jag lutar mig mot mitt säte och vi tittar på varandra. Djup och intensiv blick. Tysta och väntar. Ingen av oss säger något på en lång stund. Du kommer närmre och pussar mig på min kind. Vi kysser varandra, om och om igen. Jag säger: "detta har jag saknat, ingen har någonsin kysst mig som du gör..." du svarar: "samma här".
Din hand innanför min tröja, jag är varm och kallsvettig på samma gång. Min hand innanför din, smeker din rygg och din nacke, tar tag i dina lockar i nacken. Du svarar med ett hårt tag i mitt hår och nafsar mig precis under mitt öra. Jag stönar och säger: "jag vill ha dig"
"Kom, vi går ut", svarar du.
Jag går ut och runt bilen. Du puttar mig mot min bil och jag trycks mot bildörren. Det är kallt men det gör ingenting. Du tittar på mig och din händer knäpper upp mina jeans. Dina fingrar innanför mina trosor och du smeker mig. Det är inte svårt, min kropp har längtat så och det är så skönt. Det är mörkt och jag ser ut över en svart sjö. Du får mig att komma, så plågsamt skönt. Jag drar ner mina byxor och trosor. Jag känner på dig, vänder mig om mot den kalla lacken. Dina händer som tar hårt i mina handleder, placerar mina händer på bilens tak. Kommer in i mig, om och om igen...

Några kyssar och jag hör mig själv säga: "Vem vet, vi ses kanske igen..." Du nickar och kliver in i din bil.

Hem igen, du till din fru och dina barn, jag till min man och våra barn... Ännu en gång...

Likes

Comments

Ja, längtan gör ont..
En vecka har passerat och du finns i mina drömmar, tankar och i mina fantasier.. Jag vaknar plågsamt medveten om att det bara är i mina drömmar som jag får känna din närhet.. Jag hoppas att jag inte avslöjar mig nattetid, då du i min dröm drar mig nära din nakna kropp. Häromdagen är jag säker på att det var mitt eget stön som väckte mig. Jag kunde känna dig i mig, din andedräkt mot min hals och din hand hårt om min ena skinka.
Jag var så frånvarande den morgonen, tyst och påtagligt irriterad. Lämnade barnen för sent på deras respektive skolor. Åkte hem och gick in i duschen. Hett vatten och vass scrub, arg på min kropp som hungrar så efter dina händer och nakna kropp. Avslutar med iskallt vatten och säger högt till mig själv, att ge dig, han är ute ur ditt liv.

Jag kör till jobbet, lyssnar på Anouk på högsta volym och kör alldeles för fort. Exakt tre timmar och 43 minuter efter att jag satt mig på mitt kontor, plingar det till i min mobil.
"Jobbar du?"
Fan, mitt hjärta rusar och jag borde inte svara, men..
"Ja.. Du då? "
"Är ledig, är hos min mor, hjälper henne med lite småfix. När slutar du?"

Lägger mobilen ifrån mig, tittar mig omkring. Ser min kollega hur påverkad jag blir, andas jag fortare? Mina kinder glöder och mina händer skakar.

"Jag kan nog sluta vid 16..."

Svaret kommer snabbt:"möt mig vid 16.30, kör efter mig...."

"Vi ses då", svarar jag och vet att inget förnuft i världen kan hindra mig.


Likes

Comments

Ett meddelande från dig:

Jobbar du? Är i närheten, vill du träffa mig? Kaffe eller lunch? 😳

Mitt svar: Ja, fast jag egentligen inte vågar..

Ditt svar: Jag väntar på dig..

Jag sitter i bilen, skakig och tänker att jag borde avboka. Ta ansvar för oss båda genom en mening över Instagram: Vill inte träffa dig. Men jag kan inte, har inget förnuft alls utan bara en brutal längtan efter dig. Det gör ont i mig, en smärta som samtidigt är så skön. Vill ha dig.

Jag parkerar i parkeringshuset och småspringer till vår mötesplats. Jag ser dig innan du ser mig. Jag stannar upp och bara tar in dig i min blick. En sådan man du är. Jag ser hur du påverkar kvinnor enbart genom ditt utseende och beslutsamma blick. Men när våra ögon möts, ser jag hur nervös du är. Mina händer skakar och jag går närmre. En snabb kram och du frågar om jag vill ha lunch. Jag avstår och säger att jag precis ätit, vilket är en lögn. Jag hade inte kunnat hålla i besticken med tanke på hur mina händer skakar.

Så fin du är, säger du när du kommer och sätter dig mitt emot mig. Du med, kommer det tyst från mig.
Du äter och vi säger ingenting, bara tittar på varandra.
Jag undrar hur jag hade tänkt om jag varit åskådare till vårt möte. Om det går att undgå vilken effekt vi har på varandra. Andningen som blir så svår, det går inte att djupandas, blickarna som måste avslöja hur mycket känslor det finns mellan oss.

Vi pratar om jobb, julen och berättar för varandra att livet trots allt är rätt bra. Tiden går fort och jag måste rusa vidare till ett möte. En snabb kram igen.

Ett nytt meddelande från dig: Det har inte gått över.. dina ögon och din blick. Vill träffa dig igen.

Mitt svar: Det går nog aldrig över. Tänker ofta på dig.
Vi ses kanske igen... 💕

Likes

Comments

Jag kan inte sluta att tänka på dig. Det finns så mycket som påminner om dig.. Alla de ställen där vi träffats för snabba kärleksstunder, de gånger vi bara kört runt i din bil för att leta upp en plats bara för oss. Jag har ett ärr på min ena skuldra, ett litet tunt och knappt synligt ärr, från en vass trädstam. Jag kände det inte ens, det var du som upptäckte att det rann en strimma blod, det var när du vände på mig. Tryckte mig upp mot trädet och smekte mig längs med min ryggrad. Kan känna hur du smekte mig och samtidigt lyfte upp min kjol...
Vad jag fortfarande vill ha dig... Jag undrar om det är såhär en missbrukare känner, begäret, beroendet och ljudet av min puls som ökar ju mer jag tänker på dig. Din nacke, att få känna dina ostyriga lockar mellan mina fingrar, din blick när jag tänder dig.

Du hörde av dig för ett tag sedan.. skrev hur du längtade efter mig.. Att du fått gå ifrån bordet när du åt med din familj, in på toaletten för att en doft plötsligt påminde dig om mig. Du skrev att jag doftar som äpple och att det gjorde ont i dig när du förstod att det var din fru som doftade som mig. Du gråter om nätterna, känner dig så ensam, där i er säng.

Jag gråter inte lika mycket mer och jag kan äntligen sova utan att vakna av att jag sträcker ut min arm och förväntar mig din hud emot min.

Jag saknar dig.

Likes

Comments

....känner jag dig fortfarande, din hud och doft.. känslan av att dra min hand över din underarm. Jag kan se dina händer, dessa grova händer som så många gånger smekt mig. Lätta smekningar över min kind, min rygg, mage och över brösten. Men även händer som när lusten föll på tog i mig hårdhänt och visade hur mycket du ville ha mig..

Du ville ha mig.. Det är längesedan nu, men det känns bra. Jag började älska dig precis som du började älska mig. Det blev skrämmande att plötsligt hungra efter mer, en vardag och lyxen av att få vakna bredvid varandra och somna tätt intill.
Hur skulle vi lösa det? Två familjer som skulle splittras.

Det är bättre såhär....

Likes

Comments

Mars, månaden som skiftar i väder, färger och tempo.
Likaså vi, pendlande känslor och skiftande humör. Stegrande sug i takt med det vackra vädret.

"Vi måste ses, nu. Jag har inte kunnat sova utan har legat vaken sedan 04 och tänkt på dig. Tänkt tankar på dig och mig, nästan kunnat känna din kropp här bredvid mig, din midja, mjuka hud, din långa hår med alla dessa lockar mot min kropp. Nära mig och naken. Jag har haft ångest och kunde inte hindra tårarna från att falla."

Han kommer hem till mig, det absolut förbjudna, en älskare i mitt hem. Jag ser honom komma gående, med luvan uppdragen över huvudet, det går knappt att urskilja hans ansiktsdrag. Han går spänt och jag tänker att han nog ser ut som en inbrottstjuv, misstänksam och nervös. Jag öppnar dörren och han smiter in snabbt. Vi småler mot varandra och säger samtidigt att detta är så dumt och vågar vi verkligen?
Jag smeker honom över kinden, han är orakad och ser trött ut, ögonen är glansiga och lite blodsprängda. Han har mössa på sig under luvan och jag drar ner luvan och tar av mössan. Rufsar om hans hår som fortfarande är vått efter duschen. Håret han kämpar med att tämja med vax som nu lockar sig i fina korkskruvar, jag säger att jag älskar hans hår. "Jag älskar dig." Säger han. "Jag älskar dig för allt du får mig att känna, för att du är du och för att du rör vid mig på det sättet ingen någonsin gjort innan, jag älskar dig för dina kyssar och för hur du doftar, för färgen på ditt hår, din rumpa och din sammetslena hud."
Denna man, magiska man. Jag tar hans hand och leder honom in till soffan. Nu är det jag som bestämmer och tar kommandot. Tar av honom hans luvtröja, lyfter hans t-shirt över hans huvud. Tittar på honom, känner på hans hud. Att det är möjligt att älska någons hud och doft så otroligt mycket, det visste jag inte. Hans tatueringar som är överallt. Stannar upp då jag läser namnen på de han lovat sin kärlek och trohet. Han tar min hand och tittar på mig. "Det är vad det är."
Och det är vad det är. Och det betyder inget just då när han älskar med mig i soffan i mitt hem.

Likes

Comments

Jag tar för mig av honom och njuter av hur han får mig att känna. Jag är en kvinna till 100% och njuter av min kropp. Jag kommer på mig själv att jag tittar på mig själv i spegeln och tycker om det jag ser, mina bröst, midja, min rumpa och mitt långa hår. Min blick är klar, lite busig och väldigt ofta kåt. Jag får kommentarer av mina vänner, kolleger och av mannen jag lovat att han är den enda för mig, att jag ser annorlunda ut, att jag upplevs glad och lycklig.
Annorlunda, jag är så mycket mer än annorlunda, mitt liv det är sprudlande och min kropp är nöjd och tillfredsställd.

Han är ensam hemma, "kom hit."

Det är morgon och även jag är ensam.

"Kom hit, jag längtar så. Vill duscha med dig, tvåla in din kropp, tvätta ditt långa hår, älska med dig. Jag vill göra det jag saknar i mitt liv. Jag saknar allt du och jag gör och känner för varandra. Jag vill älska med dig."

Ännu en gång, i hans hem... Jag går in, dörren är öppen och jag hör hur vattnet är igång i duschen.
Jag kliver över små skor, en jacka slängd på golvet och kliver över några småbilar. Det luktar som hans kläder doftar, en doft som sitter kvar i många timmar efter vi setts. En eggande och upphetsande doft.
Jag öppnar dörren till badrummet. Där i duschen står han, en sådan man. Vått lockigt hår som är lite grått i tinningarna, vackra armar och händer som fått mig att skälva av njutning.
"Klä av dig, kom in här till mig."
Denna man, som får mig att känna mig som världens vackraste och mest sensuella kvinna. Hans händer smeker mig och tvättar mig omsorgsfullt. Tittar på mig djupt in i ögonen. Lyfter upp mitt ena ben och när han kommer in i mig, det är så mycket mer än ord kan beskriva. Han snyftar till och tar ett hårt tag om mitt hår.
Hans blick, dessa ögon.Likes

Comments