View tracker

Jag kan inte sluta att tänka på dig. Det finns så mycket som påminner om dig.. Alla de ställen där vi träffats för snabba kärleksstunder, de gånger vi bara kört runt i din bil för att leta upp en plats bara för oss. Jag har ett ärr på min ena skuldra, ett litet tunt och knappt synligt ärr, från en vass trädstam. Jag kände det inte ens, det var du som upptäckte att det rann en strimma blod, det var när du vände på mig. Tryckte mig upp mot trädet och smekte mig längs med min ryggrad. Kan känna hur du smekte mig och samtidigt lyfte upp min kjol...
Vad jag fortfarande vill ha dig... Jag undrar om det är såhär en missbrukare känner, begäret, beroendet och ljudet av min puls som ökar ju mer jag tänker på dig. Din nacke, att få känna dina ostyriga lockar mellan mina fingrar, din blick när jag tänder dig.

Du hörde av dig för ett tag sedan.. skrev hur du längtade efter mig.. Att du fått gå ifrån bordet när du åt med din familj, in på toaletten för att en doft plötsligt påminde dig om mig. Du skrev att jag doftar som äpple och att det gjorde ont i dig när du förstod att det var din fru som doftade som mig. Du gråter om nätterna, känner dig så ensam, där i er säng.

Jag gråter inte lika mycket mer och jag kan äntligen sova utan att vakna av att jag sträcker ut min arm och förväntar mig din hud emot min.

Jag saknar dig.

Likes

Comments

....känner jag dig fortfarande, din hud och doft.. känslan av att dra min hand över din underarm. Jag kan se dina händer, dessa grova händer som så många gånger smekt mig. Lätta smekningar över min kind, min rygg, mage och över brösten. Men även händer som när lusten föll på tog i mig hårdhänt och visade hur mycket du ville ha mig..

Du ville ha mig.. Det är längesedan nu, men det känns bra. Jag började älska dig precis som du började älska mig. Det blev skrämmande att plötsligt hungra efter mer, en vardag och lyxen av att få vakna bredvid varandra och somna tätt intill.
Hur skulle vi lösa det? Två familjer som skulle splittras.

Det är bättre såhär....

Likes

Comments

Mars, månaden som skiftar i väder, färger och tempo.
Likaså vi, pendlande känslor och skiftande humör. Stegrande sug i takt med det vackra vädret.

"Vi måste ses, nu. Jag har inte kunnat sova utan har legat vaken sedan 04 och tänkt på dig. Tänkt tankar på dig och mig, nästan kunnat känna din kropp här bredvid mig, din midja, mjuka hud, din långa hår med alla dessa lockar mot min kropp. Nära mig och naken. Jag har haft ångest och kunde inte hindra tårarna från att falla."

Han kommer hem till mig, det absolut förbjudna, en älskare i mitt hem. Jag ser honom komma gående, med luvan uppdragen över huvudet, det går knappt att urskilja hans ansiktsdrag. Han går spänt och jag tänker att han nog ser ut som en inbrottstjuv, misstänksam och nervös. Jag öppnar dörren och han smiter in snabbt. Vi småler mot varandra och säger samtidigt att detta är så dumt och vågar vi verkligen?
Jag smeker honom över kinden, han är orakad och ser trött ut, ögonen är glansiga och lite blodsprängda. Han har mössa på sig under luvan och jag drar ner luvan och tar av mössan. Rufsar om hans hår som fortfarande är vått efter duschen. Håret han kämpar med att tämja med vax som nu lockar sig i fina korkskruvar, jag säger att jag älskar hans hår. "Jag älskar dig." Säger han. "Jag älskar dig för allt du får mig att känna, för att du är du och för att du rör vid mig på det sättet ingen någonsin gjort innan, jag älskar dig för dina kyssar och för hur du doftar, för färgen på ditt hår, din rumpa och din sammetslena hud."
Denna man, magiska man. Jag tar hans hand och leder honom in till soffan. Nu är det jag som bestämmer och tar kommandot. Tar av honom hans luvtröja, lyfter hans t-shirt över hans huvud. Tittar på honom, känner på hans hud. Att det är möjligt att älska någons hud och doft så otroligt mycket, det visste jag inte. Hans tatueringar som är överallt. Stannar upp då jag läser namnen på de han lovat sin kärlek och trohet. Han tar min hand och tittar på mig. "Det är vad det är."
Och det är vad det är. Och det betyder inget just då när han älskar med mig i soffan i mitt hem.

Likes

Comments

Jag tar för mig av honom och njuter av hur han får mig att känna. Jag är en kvinna till 100% och njuter av min kropp. Jag kommer på mig själv att jag tittar på mig själv i spegeln och tycker om det jag ser, mina bröst, midja, min rumpa och mitt långa hår. Min blick är klar, lite busig och väldigt ofta kåt. Jag får kommentarer av mina vänner, kolleger och av mannen jag lovat att han är den enda för mig, att jag ser annorlunda ut, att jag upplevs glad och lycklig.
Annorlunda, jag är så mycket mer än annorlunda, mitt liv det är sprudlande och min kropp är nöjd och tillfredsställd.

Han är ensam hemma, "kom hit."

Det är morgon och även jag är ensam.

"Kom hit, jag längtar så. Vill duscha med dig, tvåla in din kropp, tvätta ditt långa hår, älska med dig. Jag vill göra det jag saknar i mitt liv. Jag saknar allt du och jag gör och känner för varandra. Jag vill älska med dig."

Ännu en gång, i hans hem... Jag går in, dörren är öppen och jag hör hur vattnet är igång i duschen.
Jag kliver över små skor, en jacka slängd på golvet och kliver över några småbilar. Det luktar som hans kläder doftar, en doft som sitter kvar i många timmar efter vi setts. En eggande och upphetsande doft.
Jag öppnar dörren till badrummet. Där i duschen står han, en sådan man. Vått lockigt hår som är lite grått i tinningarna, vackra armar och händer som fått mig att skälva av njutning.
"Klä av dig, kom in här till mig."
Denna man, som får mig att känna mig som världens vackraste och mest sensuella kvinna. Hans händer smeker mig och tvättar mig omsorgsfullt. Tittar på mig djupt in i ögonen. Lyfter upp mitt ena ben och när han kommer in i mig, det är så mycket mer än ord kan beskriva. Han snyftar till och tar ett hårt tag om mitt hår.
Hans blick, dessa ögon.Likes

Comments

"Kom hit, jag får ingenting gjort.. Jag bara vandrar omkring som ett hungrigt lejon.. Bara inväntar ett byte att sätta tänderna i..."

Gud... Min kropp skriker ja, det finns inget som kan hindra mig, jag ser honom framför mig, hans blick som lovar mig så mycket njutning.

"När du kommer hit så vill jag att du är tyst och gör precis som jag säger. Ha klänning på dig, inga trosor och fläta ditt hår. Jag kommer att vara bestämd mot dig. Du lockar fram känslor och tankar som jag aldrig känt förut. Du får mig att vilja göra saker med dig och mot dig som jag aldrig gjort förut. Jag har aldrig njutit så av sex med någon innan, som jag gör med dig. Jag blir nästan lite rädd för tankarna du lockar fram hos mig."

Mitt hjärta bultar, tar klänning på mig och svarta stövlar och min blå kappa. Det snöar ute och jag får borsta av rutorna på bilen. Jag fryser samtidigt som jag är varm. Min kropp reagerar direkt på hans ord och det hettar mellan mina ben. Bilresan tar inte lång tid men det känns som en evighet samtidigt som en känsla av skräckblandad förtjusning infinner sig. Jag borde inte.
Jag parkerar bilen två gator ifrån hans hus och går en omväg för att andas lite. Min puls är så hög.
När jag går upp på hans uppfart ser jag honom genom altandörren. Blicken jag får är jagad och håret är rufsigt, som det brukar bli när han drar fingrarna genom det. Han har en t-shirt med något urtvättat tryck och arbetsbyxor med målarfärg på. Han öppnar dörren och visar med pekfingret att jag ska vara tyst. Drar in mig hastigt och ser sig omkring innan han stänger altandörren. Det är dunkelt, bara två bygglampor som är tända. Han tar mig i handen och leder mig in i det blivande badrummet. Tar av mig kappan, ser mig in i ögonen, drar med handen över min fläta och vidare över min svank och greppar ett hårt tag om min ena skinka.
"Så vacker du är."
En hand under min haka och en kyss som får mig att tappa andan och jag hör mig själv gny. Den kyssen är en smärtsam påminnelse om hur mycket jag längtat efter honom.
"Vänd dig om."
Jag vänder mig om och lutar min kind mot gipset och ens handen får tag i en ännu inte färdigbyggd garderob.
Jag känner hans kropp emot min och hur hans ena hand letar sig upp under min klänning. Hans beröring på mitt lår gör att jag stönar. Han lyfter min klänning och han rör vid mig, jag hör hur min andhämtning blir häftigare. Hans fingrar letar sig fram och han suckar djupt..
"Det finns ingen som du, jag fungerar inte längre, du är i mina tankar alltid".

Likes

Comments

Denna lust, så underbar samtidigt så förtärande. Jag är närvarande men ändå inte, min kropp värker och gör ont av längtan. Jag kan inte äta och känner mig frånvarande, jag försöker lyssna och vara närvarande i mitt liv men tankarna är där de inte borde vara. Min kropp fullkomligt skriker efter hans händer och hans läppar över min hud.

Meddelande på mobilen: Jag behöver dig. Ses? En promenad och det är så lätt att kliva in i bilen. Hans blick, jag skakar och mitt hjärta rusar. Dessa kyssar och händer som känner på min hud och efterlämnar en hetta som jag aldrig tidigare upplevt. Han har tårar i sina ögon och drar mig tätt intill sig. -Du är så vacker och jag kan inte tänka på något annat än bara dig, ditt hår och dina vackra ögon. Dina kropp och hur du får mig att bara vilja ha mer och mer...

Alla dessa möten, korta snabba kärleksmöten i en skog, mot bilen i duggregn, i bilen till förföriska stunder och ibland timmar iväg tillsammans i en annan stad. Då vi gått hand i hand som om vi aldrig gjort något annat. För att sedan åka hem, till det liv vi båda gett löften om att stanna kvar i.


Likes

Comments

​Hem igen, med blossande hud och med tankar som virvlar runt i mitt huvud. Jag borde känna skam och uppleva en förtärande ångest. Men det känns så förlösande som om jag släppt ut något inom mig, en del av mig som behöver och mår bra av detta. Min kvinnlighet och sexualitet skriker efter mer, känslan av den totala njutningen utan krav eller tankar på framtiden eggar mig.

Hem... Smyger in genom dörren, jag är så sen, smyger fram på tå och klär av mig i badrummet, kissar utan att spola och sätter tandborsten under en svag stråle vatten. Min spegelblick visar mig hungrigt kyssta läppar, så ömma och en svag rodnad syns ovanför mitt ena nyckelben. Min blick borde vara ångestfylld, men det glittrar klarare än någonsin. Jag tittar fascinerat på mig själv, låter blicken vandra över min kropp, drar med händerna över mina bröst och min midja och känner tydligt hur hans händer kändes mot min hud.

Smyger ut från badrummet, stannar upp och lyssnar, klockan är fem och alla sover djupt. Kryper ner i sängen, drar täcken över mig och känner värmen från personen jag älskar och har lovat att alltid vara trogen. Lägger mig nära och som så många gånger förut drar en arm mig nära, så nära. Det är här mitt liv är.

Likes

Comments

​Hans blick, den äter upp mig... Och den får mig att vilja klä av mig och visa min kropp för honom.. Mina händer darrar, min puls den rusar och jag kan utan att han rört vid mig,  känna hans händer som stryker vid min bara hud.


En berättelse om hur allt började.


Den var en kväll, med fnittrande vänner och bubbel i kroppen. Inne i baren var det trångt och högljutt och vi gick längre in i lokalen. Det plingade till i min mobil och det var ett sms från okänt nummer: 

"Vad vacker du är.."

Jag svarade med ett frågetecken: "?"

"Kom hit, jag vill hälsa på dig", fick jag som svar.

Jag anade vem det var, fick en känsla av att det skulle vara mannen jag träffat genom jobbet ett par gånger. Den där mannen som jag redan vid första anblicken ute på en arbetsplats tänkt tanken. "att akta dig för honom, det blir farligt...."

Jag fick med mig mina vänner bort till den andra baren och vid ett barbord stod han. En blick och jag kände hur det gjorde ont i min bröstkorg och hur svårt det plötsligt blev att ta normala andetag. Glaset skakade i min hand och på något sätt lyckades jag uttrycka till mina vänner att jag bara skulle hälsa på någon.

Jag sträckte fram min hand, som han tog en hårt grepp om, men det blev plötsligt en hastig omfamning. Jag hälsade på hans två manliga vänner. Men jag kan knappt ännu idag riktigt urskilja hur de såg ut och inte heller minns jag deras namn. Mina vänner kom fram och vi pratade, allihop om något som jag inte heller minns.

Jag minns däremot hur han drog sin hand längs min ryggrad och även nu när jag skriver detta får jag hjärtklappning, fingrarna blir kalla och kinderna glöder. Vi pratade inte mycket utan stod där och låtsades nog båda två lyssna på samtalen som fördes runt omkring oss.  Jag kan ännu idag känna hur rädslan jag kände inom mig, det var som en orkan inom mig som ropade: "nej, nej, gå din väg nu, detta är för farligt".

Men det gjorde jag inte, den kvällen är som ett töcken och det behövdes inget bubbel eller annan dryck för att få mig berusad. Min blod kokade och jag visste vad som skulle hända om jag inte åkte hem.

Han viskade i mitt öra: "Sedan första gången jag såg dig, för två år sedan, har jag fantiserat om detta. Och det är precis så här jag tänkt mig att det skulle kännas".

Det var dags att gå vidare ropade mina tjejkompisar. Hans blick sa: "Snälla, gå inte..."  Jag sa till mina vänner att jag skulle bege mig hemåt, tror till och med att jag sa att jag hade en sprängande huvudvärk... Min tjejkompis vände sig mot honom och sa: "Du ser väl till så hon kommer hem ordentligt?" 

Jag och han, ensamma... Och frågan som kom: "vi kan väl ha sällskap hem och ta samma tåg?"

Nästa fråga: "Ett glas vin hemma hos min vän, jag har nyckel dit...."

Jag kommer inte ihåg resan med taxin, jag vet bara att jag gick bakom honom i trappan på väg upp till hans väns lägenhet och att inget hade kunnat hindra mig från det som skulle hända. Det var som om jag var någon annan person, i ett annat liv och samtidigt en känsla av att känna mig hemma.

Vi gick in och jag lutade mig mot hallväggen och han ställde sig framför mig och tog av sin kavaj. Det var så tyst och han tog sin hand och strök mig över kinden och ner över min hals. Vi kysstes och det är den vackraste kyssen jag upplevt. Det går inte med ord att beskriva hur det kändes de följande timmarna.

Hans händer som klädde av mig. Hur jag knäppte upp hans skjorta och känslan av att röra vid hans hud, känna hans doft, smeka hans höfter, hans tatueringar som berättade om ett långt tidigare liv.

Hur han smakade på min hud, hans blick som genomborrade min blick. Och att det kändes som om vi redan kände varandra, det behövdes inga ord. Och att vi efteråt sa att detta får inte hända igen.......


Likes

Comments