Mjuk hud, solbrända armar med en svag rand där pikéns ärm slutar. Tighta kalsonger, marinblå eller svarta med texten Björn Borg som syns trots mörkret. Jag drar med handen över hans midja, känner hur hans hud reagerar under min hand. Han kvider till när jag känner över tyget över hans stånd. Han har en vacker kuk, lång och precis lagom grov. Jag stoppar ner min hand och smeker försiktigt den lena huden. Lyfter försiktigt och ser hur en droppe rinner ner från ollonet.
"Så läcker du är", viskar jag och lägger mig ovanpå honom. Han suckar och tar tag i mitt huvud och visar att han vill bli smakad på. Han doftar citron och något som påminner om musk. Han avbryter mig plötsligt genom att lyfta mitt ansikte, han tittar på mig med glansiga ögon. "- Ingen har gjort så med mig förut, aldrig någonsin!" Det är så svårt att förstå, denna vackra man med så mycket i ditt bagage, så innerligt värd att få känna sig älskad. Jag vill smaka på hela hans kropp och pussa hans ärr som pryder hans kropp. Hans har en tatuering på sitt ena bröst, jag pussar den och biter lite lätt i hans bröstvårta. Han tar mig hårt i håret och kysser mig hårt på munnen som sedan övergår i en mjuk kyss. Jag glider ner under det tunna lakanet och tar tag i hans lem och med andra handen smeker jag hans pungkulor. Jag slickar mig om mina läppar och slickar lätt över hans ollon. Jag känner hur hans saft blandar sig med min saliv, lite salt och så lent. Jag tar honom djupt in i min mun. Han snyftar till och lindar in sina fingrar i mitt hår. Han kommer i min mun och han lägger sin hand över sin mun för att dämpa sig själv. Sedan drar han mig tätt intill mig, jag pussar honom under hans vänstra öga och känner tårarnas salta smak. "-Tack, för att du finns här hos mig precis just nu." Jag kryper närmre och somnar tätt intill honom. Där i ett jourrum precis just då stod tiden stilla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En natt på ett jourrum. Fortfarande iklädd vit byxa och vit klänning. Det var länge sedan vi sågs jag och mannen med det vackra skägget och de fina fingrarna. Jag har lagt mig med larmdosan intill mig. Alltid lika orolig för att inte vakna av pipandet, vilket borde väcka någon som till och med var djupt sederad. Ett sms, han ligger vägg i vägg och borde även han sova nu. Det blir oftast inte många timmars sömn här. Ett sms till. Båda från honom.
"Får jag pussa dig godnatt?" nästa sms: "Jag vill komma nära dig och in i dig". Ja, kom hit, men smyg så inga kolleger ser dig, svarar jag......

Dörren öppnas sakta och stängs lika snabbt. Jag kan precis urskilja hans kropps konturer i det mörka rummet. Han sätter sig bredvid mig på sängkanten. Jag känner innanför hans tröja, på den mjuka huden på hans rygg. Han ryser till och blir alldeles piggig över huden. Han kryper ner bredvid mig och vi ligger ansikte mot ansikte. Han ler och säger: "-Detta är så sjukt, jag har ett sånt behov av dig."Likes

Comments

Jag kommer på mig själv att småfnittra. Tänker efter, när kysstes jag senast på detta sätt. Så tafatt, nyfiket, hungrigt med tänder som biter och tungor djupt slingrande i varandra. Dessutom så många gånger. Det är befriande, han kysser mig som den unga man han är.
Lyfter sin blick och tittar på mig, lägger sin hand hårt över min hals och ger mig plötsligt en örfil. En nätt örfil men inte utan en svag sveda. Han kysser mig igen, min hals, mina nyckelben, håller samman mina bröst och suger intensivt på båda mina bröstvårtor samtidigt. Det går en ilning genom min kropp, mitt underliv gör ont och det är samtidigt så njutbart. Jag ber honom: "ta mig, bakifrån riktigt hårt." "Nej," får jag till svar, av denna söta unga man som bryter än mer nu än innan på danska. Han vänder mig om och knyter fast mina handleder i sängen. Han drar med någon mjukt, lent och kittlande över min kropp. Han vänder mig om och särar på mina ben och tittar rakt in i mitt innersta. Han delar på mig, smakar på mig, säger att jag är så vacker även där, utbredd som en blomma. Slickar och suger på min klitoris och jag kommer så otroligt skönt.
Sen ställer han sig på knä och smeker sig själv, en lagom stor penis, lite solbränd precis som resten av kroppen. Lyfter upp mina höfter och stöter in i mig om och om igen. Jag kan inte hålla mig utan snyftar att han ska ta mig hårdare och hårdare, det är så skönt. Han stannar upp, drar sig ur. Knyter loss mina handleder. "Sätt dig på mig, rid mig tills jag kommer" Jag sätter mig och låter honom sakta glida in i mig, så sakta så att han plötsligt tar tag i mina höfter och pressar ner mig över hans stånd. Jag rider honom och han är djupt inne i mig gång på gång. Vi tittar på varandra, han håller ett hårt tag i mitt hår som ligger snurrat runt hans vänstra hand. Det andra handen håller om min höft. Hans blick förändras, ögonen blir glansiga. Nu är det nära... jag smeker mig själv samtidigt som han närmar sig och vi kommer samtidigt. Vi lägger och nära varandra och jag somnade med min näsa i hans halsgrop, den doften vill jag känna igen.

Likes

Comments

Vi går till hans hotell och jag konstaterar att han även här väljer med omsorg. En svit med stora fönster och balkong. Mjuka mattor, rosa väggar med medaljonger och tunga sammetsgardiner. En bred säng, med turkost överkast och många kuddar estetiskt placerade i matchande färger.
Ett glas bubbel och sätter mig försiktigt i fotänden av sängen. Han sitter i en fåtölj och tittar på mig.
"-klä av dig" säger han och hans blick är plötsligt bestämd och hans ögon ser mörkare ut.
Jag klär av mig plagg efter plagg. Står i bh och stringtrosor, svart med spets och små blommor över tyget. Jag ryser till. Han reser sig upp och går runt mig, drar med ett finger längsmin ryggrad. Tar in fingret innanför troslinningen och rör vid min bara hud. Han böjer sig fram och biter mig i nacken, skönt och samtidigt med en viss smärta. Han slår till min ena skinka lite lätt och tar ett hårdare tag. "-Vill du känna mer? " "-ja", viskar jag tyst fram. Jag får böja mig fram över sängkanten och ligger med min överkropp i madrassen, han lägger sina händer mot mina skuldror och pressar ner mig mot överkastet.
Han tar sin hand och känner innanför mina stringtrosor, drar med ett finger precis när det känns som mest och för sakta in ett finger i mig.

Likes

Comments

över livet och alla dessa möten, som i sin tur leder till situationer jag bara fantiserat om. Ett sms: "du behöver träffa mig". Behöver jag? Behöver jag verkligen träffa en ung man, strax under 30 år?
En fika, ett ofarligt samtal på ett café, är ju inte förbjudet. Vi bestämmer det och jag får en adress och en tid. Kullerstenar och smågator, kall vind som biter i mina kinder. Jag har mössa, vantar och kappa, fryser inte men är ändå lite frusen och varm på en gång.
Där står han och jag tänker att jag skulle kunna vända, han hade inte hunnit se mig. Men för sent, han vänder sig och tittar rakt in i mina ögon. Vackert ansikte med fina välformade läppar som ler ett busigt och en aning självsäkert leende. Han tycker om att vinna, det har han berättat flera gånger. Blicken han ger mig är avslöjande, jag är hans högsta pris idag.
En kram, alldeles för lång, en puss på kinden och en smekning över min rygg. "-kom, vi går in och värmer oss, dricker kaffe och äter något sött", säger han och blinkar med höger öga. Vi köper varsin latte och citroncheesecake och sätter oss en våning upp i en sammetsblå soffa. Sjunker långt ner och hamnar väldigt nära. Ben mot ben, axlar mot axlar, varje rörelse leder bara till mer kontakt. Han har en piké på sig och en stickad tröja, blått som kontrast mot hans blå ögon.
Långa ögonfransar, lite skäggstubb och rufsigt brunt hår. Hindrar mig från att dra mina fingrar igenom det. Han luktar gott, sportigt och ungdomligt. Han tar min hand med sin hand och lyfter mina fingrar mot hans läppar och pussar fingertopparna en efter en.
Tittar mig djupt in i ögonen och säger:"jag vill klä av dig, jag vill smeka din hud samtidigt som jag vill göra dig illa."
Jag slutar nog andas för några sekunder, tittar på honom och svarar:"det får du...."

Likes

Comments

En kväll med vänner och kolleger, planerad sedan länge. Jag visste om att den där killen skulle komma. Jag visste om att han dessutom skulle komma dit på grund av sin nyfikenhet på mig. Jag var medveten om hans blickar som talade sitt tydliga språk. Han hade ofta vägarna förbi där jag satt och pratade en stund om väder och vind. Oskyldiga frågor men med en farligt lockande och pockande blick. Så ung och såg så oskyldig ut, en ung kille som jagade i fel jaktmarker. Men smickrande, absolut. Vi hamnade bredvid varandra i barnen och han spelade lite tuff, tittade bort och "råkade" hamna väldigt nära. Kom nära för att säga något i det höga sorlet, men nuddade med sina läppar mot min kind. Lite vass skäggstubb, en vacker näsa och läppar som smålog.
Vi tog våra drinkar och började gå mot de andra.
Plötsligt öppnade han en toalettdörren och drog in mig med sin vänstra hand. Glasen satte han på vasken. Puttade mig försiktigt mot väggen och drog sina händer över mina lår och satte sedan en hand över min mun.
Säg ingenting, förstör inte detta, låt mig få röra vid dig.
Min kjol drogs upp, hans ena hand tog hårt i min ena skinka och han pussade mitt ena nyckelben.
Han kysste mig, en kyss som speglade hans ålder, krävande, snabb och lite kaxig. -"Avslutade med att säga, jag vill ha dig och det kommer att hända. Bestäm du ett datum, så bokar jag ett rum."
Vi gick åter till våra kolleger och vänner. Jag, lite skakig, mycket tänd, förvånad och längtansfull.

Likes

Comments

Ja, det är fullt möjligt för mig. Sex är sex och fullkomligt nödvändigt för att jag ska fungera, må bra och känna tillfredsställelse. Allt blir enklare, gräset grönare, himlen mer blå, barnen gladare, laga mat blir roligare och maken blir gladare. Jag älskar min kropps förmåga till att kunna njuta och min förmåga och mod att kunna ge mig hän och faktiskt kräva min rätt till tillfredsställelse, lust och orgasm. Det är en känsla av kontroll och ett visst maktspel. Den där jakten och leken som kan leda till oanade höjder.
Jag lever en gång och har bestämt mig för att ta för mig av livet. Jag är försiktig och vill inte riskera något i mitt liv, det liv och med den man jag lovat stå sida vid sida.
Jag träffar en man nu, vi äter lunch, pratar, ses på te och äter hans surdegsbakade bröd. Han vill ha mer av mig än vad jag kan ge honom. Häromdagen sa jag till honom när han frågade varför jag tvekade vid att träffa honom, att det är på grund av att du kommer att bli kär i mig. Då är det plötsligt inte okomplicerat, inte bara närhet, sex och njutningsbart naket lugn. Då vill du ha mer av mig,ställer krav på mig när det gäller ett liv för dig och mig tillsammans. Det kan inte jag. Jag har inte mer att ge av mig än detta: min kropp, mitt sinne, min själ,min totala avskalade nakenhet,min kåthetk och min enorma attraktion till dig. Både till ditt utseende, din långa smala kropp med seniga armar och ben. Dina grå hår i tinningarna, dina skrattrynkor vid ögonen, din kropp som är 20 år äldre än mig. Men så tilltalande på alla sätt. Och ditt sätt att prata, ditt intellekt, ditt sätt att svara i mobilen. Ditt sätt när du förförde mig hemma hos dig efter ett långt samtal i din soffa. Jag reste mig för att gå hem. Du kysste mig försiktigt och ledde mig in i ditt sovrum. Puttade mig försiktigt ner i sängen och tog av mina strumpor, sedan mina tighta jeans, stannade upp och tittade på mina svarta stringtrosor med en pärla hängandes från tyget. Min blå silkeblus knäppte du upp knapp efter knapp. Pussade min mage och navel. Knäppte upp min bh och kupade dina händer runt mina bröst och sög på mina bröstvårtor. Du var lite stressad, fumlade av dig tröja och jeans. Jag drog ner dina kalsonger och konstaterade att du nog var stolt över din resurs. Ståtlig och redo, mjuk och len. Du var bestämd, detta skulle hända nu så var det bara. Och det gjorde det.
Mjukt, försiktigt och hänsynsfullt kärleksfullt med fokus på min njutning.

Likes

Comments

Ett samtal: "-De har åkt nu, vill du ses? Kom hem till mig. Jag vet att att det är så dumt. Men kom ändå."
Så löd hans ord. Det är sommar och jag minns känslan av solen på min kropp, där jag låg på trädäcket. Jag sa att jag skulle ut och ta en fika med kolleger. Duschade länge, smörjde in mig, tog på mig parfymen han sagt att han tyckte om på mig. "-du luktar så gott och är så behaglig att titta på."
Jag minns precis vad jag hade på mig. En benvit kort klänning med små svarta blommor och band i midjan, bruna sandaler med hög klack. Jag flätade mitt hår, precis som han ville ha det.
Jag körde inom en italiensk pastarestaurang och köpte med pasta, bröd och sallad.
Herregud, vad nervös jag var. Han smsade som adress men att jag skulle ställa mig vid skolan en bit ifrån.
Jag minns hur jag kände, där jag gick med härligt doftande mat i en papperspåse, i kvällssol med röda hettande kinder.
Där gick jag på hans gata, förbi hans grannars hus och en man som tvättade sin bil hälsade lite lätt med att nicka mot mig. Jag hejade lite tyst och log säkert.
Jag fortsatte in på en cykelväg och gick in genom en hög grind. En gång med singel, fina spaljéer med slingrande gröna växter med stora blad. Ett vackert vitt putsat hus med en gungställning på gräsmattan.
Där i köksdörren stod han lite nonchalant lutat mot dörrkarmen och med ett glas vin i handen. Vått hår och ett snyggt ansat skägg. Och en djup blick som vandrade över min kropp. -"fin du är", sa han och tog påsen ur min hand och gick in i köket. Jag minns inte riktigt hur det såg ut men där var en köksö som delade av köket mot matplatsen. Han lyfte upp mig på den och drog med sina händer över mina lår. Kysste mig försiktigt och drog med handen över min långa fläta. Jag strök honom över hans överarmar och smekte hans skäggiga kind. Han luktade speciellt, en doft som jag inte känt någon gång förut, manligt och lite citron.
"-Vi äter först, sa han och lyfte ner mig från köksön. Jag gick med min hand i hans till det dukade bordet. Han och jag, sittandes mitt emot varandra, vår andra måltid tillsammans. Maten var ljuvlig och han var ännu ljuvligare att titta på. Hans sätt att prata på, hur han delade sin mat med vackra solbrända händer och gestikulerade under tiden han pratade. Jag kom på mig själv att jag inte lyssnade och det gjorde även han och frågade vad jag tänkte på egentligen. Ja, vad tänkte jag på. Jo, jag tänkte på att jag ville att han skulle ta på mig, lyfta klänningen över mitt huvud och smeka min hud. Detta sa jag till honom. Han reste sig upp, tog min hand och ledde mig in i ett gästrum. Tog av mig min klänning, pressade mig mot väggen och kysste mig. Så intensivt att jag tappade andan. Jag fick stå stilla. Han klädde av sig själv och tittade på mig hela tiden. Solbränd vacker hud, vältränad och senig. Vi älskade flera gånger i sängen, på det kalla klinkergolvet och i duschen. Han tvättade mitt hår och jag tvättade hans. Med vattnet strilande kan jag se mig själv ta ett hårt tag om duschstången när han ännu en gång fick mig att komma. Hans ord: "Detta var något av det mest sensuella jag någonsin upplevt." Han torkade min kropp och gav mig en morgonrock. Vi gick upp på övervåningen och lade oss i dubbelsängen. Så nära och viskandes till varandra. Hur fint det kändes och hur något som egentligen är så fel kan kännas så otroligt bra. Vi somnade tätt intill en stund. Jag väckte honom, smög in min hand innanför täcket, smekte honom och satte mig på honom. Hans händer på min hud, mina bröst och hans intensiva blick. I det ögonblicket var han bara min och jag var bara hans.

Likes

Comments

Ett minne kommer till mig nu när det är dags att sova, egentligen för länge sedan, klockan är 00.57.
Han är inte den enda, det finns en man som för många år sedan berörde mig djupt. Det var en period i mitt äktenskap då inget kändes rätt. Barnen var små och ofta sjuka. För lite sömn och med det alldeles för lite egentid och självklart ingen vuxentid. Vilket självklart leder till onödiga gräl. Vilket i sin tur ger upphov till tankar: är det så här mitt liv ska vara.. lever jag det liv jag önskar.. lever jag med min man enbart för mina barn.. är jag lycklig..
Det är så lätt att plötsligt i ett ögonblick bli sedd, sedd för den man egentligen vill vara, en attraktiv kvinna. Och den känslan är så skön och allt blir plötsligt så enkelt. Det är inte svårt att bli förälskad, tänd och galet attraherad av någon annan. Det svåra är att låta bli.
Det gick inte....

Det var när jag läste min specialistutbildning. Jag behövde välja en handledare och det behövde vara någon som inte var på min arbetsplats. Jag visste att han handlett tidigare och att han var duktig, ambitiös och kunnig. Vi hade hälsat på varandra tidigare då vi sågs i vagnhallen. Snygg man, självsäker blick och med ett fast handslag.
Jag mailade honom och fick svar rätt så omgående att han självklart ställde upp som handledare. Han föreslog att vi kunde jobba ett pass ihop för att prata ihop oss.
Det gjorde vi och pratade massor. Det kändes bra, vi klickade på många sätt. Jag minns när vi stod nära varandra och han tittade mig djupt in i ögonen. Fina och snälla ögon men med ett bus och en längtan i.
Jag visste att jag ville ha honom och behövde känna honom nära. Det där begäret. Och att få ta för mig villkorslöst.
Dagen efter fick jag ett sms där det stod att han kunde, om det var ok för mig, jobba nattpasset med mig. Självklart, skrev jag tillbaka och att jag skulle bjuda på middag. Vi satt ute i en paus och åt pastan jag tagit med. Pratade om mat och vin. Ingenting om våra respektive liv. På natten när vi återigen var tillbaka och hade gjort oss i ordning för att gå och lägga oss, stod vi utanför rummet jag skulle sova i och bara tittade på varandra. En fumlig kram som egentligen bara var startskottet till en kyss, till flera kyssar och en het stund i jourrummets säng. Jag var så utsvulten då att jag tydligt minns känslan av hans kropp ovanpå mig. Minns hur jag fascinerades av hans sätt att ta i mig. Hur han pressade handen mot min svank och så skickligt tog mig om och om igen. Detta blev början på några månaders flykt in i erotikens värld.

Likes

Comments

Det är så kallt när jag går till parkeringshuset, men inom mig kokar mitt blod och jag halvspringer sista biten.
Jag ringer hem och säger att jag blir sen hem, att ett möte kommit emellan. Det dåliga samvetet kommer som ett brev på posten, men jag trycker undan det. Inte nu, jag får plåga mig sen, efteråt.
Ser hans bil, han vinkar lite lätt. Jag kör efter honom på en grusväg, lerigt och gropigt. Jag hinner tänka att bilen kommer att bli så skitig, min man som tvättade den igår.
Att det är det enda jag tänker på, när jag är på väg att träffa mannen jag lovat mig själv att aldrig vara nära igen, det är märkligt.
Jag stannar bilen bredvid hans, vi tittar på varandra och han ler mot mig. Han öppnar sin bildörr och kliver ur sin bil. En djup suck kommer över mig, precis när han öppnar min bildörr. Han sätter sig, vi kramar om varandra och jag luktar på hans hals. Den där doften.
Han säger: "du luktar som jag minns dig".
Jag lutar mig mot mitt säte och vi tittar på varandra. Djup och intensiv blick. Tysta och väntar. Ingen av oss säger något på en lång stund. Du kommer närmre och pussar mig på min kind. Vi kysser varandra, om och om igen. Jag säger: "detta har jag saknat, ingen har någonsin kysst mig som du gör..." du svarar: "samma här".
Din hand innanför min tröja, jag är varm och kallsvettig på samma gång. Min hand innanför din, smeker din rygg och din nacke, tar tag i dina lockar i nacken. Du svarar med ett hårt tag i mitt hår och nafsar mig precis under mitt öra. Jag stönar och säger: "jag vill ha dig"
"Kom, vi går ut", svarar du.
Jag går ut och runt bilen. Du puttar mig mot min bil och jag trycks mot bildörren. Det är kallt men det gör ingenting. Du tittar på mig och din händer knäpper upp mina jeans. Dina fingrar innanför mina trosor och du smeker mig. Det är inte svårt, min kropp har längtat så och det är så skönt. Det är mörkt och jag ser ut över en svart sjö. Du får mig att komma, så plågsamt skönt. Jag drar ner mina byxor och trosor. Jag känner på dig, vänder mig om mot den kalla lacken. Dina händer som tar hårt i mina handleder, placerar mina händer på bilens tak. Kommer in i mig, om och om igen...

Några kyssar och jag hör mig själv säga: "Vem vet, vi ses kanske igen..." Du nickar och kliver in i din bil.

Hem igen, du till din fru och dina barn, jag till min man och våra barn... Ännu en gång...

Likes

Comments