Två år har gått, sedan vi sågs första gången.

Ett meddelande om att han ska på herrmiddag på lördag. Att han inte ska hem på natten. Han ska sova på soffan där vi älskade allra första gången..
Jag tvekar först över om jag ska berätta att även jag ska ut, tjejträff med bubblor och fnitter.
Men jag skriver till honom och får till svar: ”på lördag är du min”.
Så blir det äntligen lördag. Med förväntan gör jag mig i ordning för att träffa mina väninnor. En lång dusch, skrubbar min hud tills den rodnar. Tar på mig själv och föreställer mig hans händer på min kropp. Hör mig själv sucka och dra ett djupt andetag. Torkar mig och smörjer in mig med min nya hudkräm. Nya underkläder, ljusrosa bh och stringtrosor med tunn skir spets. Ny blus, svarta byxor och svarta pumps.
En härlig kväll med fina vänner, bubblor och drinkar. Meddelanden som undrar var jag är och om jag är redo för honom. Jag är mer än redo, längtar efter att möta hans blick. Jag svarar att jag bokat hotellrum, helt galet men så nödvändigt.
”Jag står i kön, är inne om 2 min”. Mitt hjärta bultar och min blick letar efter honom. Mannen bredvid mig i baren verkar lägga märka till detta. Han frågar om jag väntar på någon. ”Ja, det har jag gjort länge nu”, svarar jag.
”Hej”, hör jag och vänder mig om. Hans blick och hans doft gör mig knäsvag. En kram och jag snusar på hans hals. ”Åh, så fin du är, eller du är så sexig”, viskar han i mitt öra. Vi går tillsammans igenom lokalen bort till en annan bar. Jag går framför honom och vänder mig då och då om. Hans blick, han är fokuserad på mig och hans hand tar om min höft. ”Fan, vad jag vill ha dig”, säger hand och tar hårt i min överarm. Vi tittar på varandra. Vi säger nästan samtidigt att vi går till hotellet. Vi går ut och han kysser mig, jag kysser honom, han tar tag i mitt hår och smeker mig över halsen. I hissen, jag vill bara klä av honom, känna på hans hud. När vi kommer in på rummet, klär han av mig, plagg efter plagg, smeker mina lår, puttar ner mig i sängen. Klär av sig själv och tittar mig djupt in i ögonen.
Han smakar på mig, tar hårt i min skinka och lyfter upp mitt vänstra fot över hans axel. Han kommer in i mig, fyller mig och stöter djupt i mig. Mina tårar rinner och han stryker bort dem med sin hand. Jag gråter tyst, av glädje och av njutning. Vi släpper inte varandra med blicken, älskar långsamt och länge. Vi ligger tätt intil varandra, jag lyssnar på hans andhämtning som blir djupare och tyngre. Han rycker till, öppnar sina ögon, tittar på mig och drar mig närmre honom.
Jag vill säga så mycket, att jag vill ha honom för alltid, att han ska vara bara min, att jag ska vara bara hans.
Men jag är tyst och vet att snart måste jag åka hem igen.

Vi tar en taxi ihop. Tystnaden lägger sig, vi tittar på varandra, ler, kysser varandra ett par gånger. Han tar min hand och håller den så hårt och smeker min tumme med sin tumme. Hanhoppar av några kvarter innan mig, ger mig en hastig puss... ”Vi hörs...”.

Jag smyger in via bakdörren, klockan är 05.30, tyst smyger jag över köksgolvet. Katterna jamar glatt godmorgon.

Går in i badrummet för en snabb dusch och borsta tänderna.. När jag klär av mig känner jag doften av dig, efter din parfym och din kropp på min hud. Mitt hår är ruffigt och ihoptvinnat. Jag är öm på flera ställen och när jag tar av mig bh-n syns det tydligt hur hårdhänt du var. Många små blåmärken och rodnader pryder mina bröst som är ömma och känsliga för beröring. På insidan av mitt högerlår har jag ett blåmärke efter dina tänder. På min hals skymtar dina kärleksbett och även märken på min hals när jag bad dig hålla hårdare. Jag trasslar ut mitt hår och tappar många strån, även då bad jag dig när du tog mig bakifrån att dra hårdare, dra hårdare. Jag har en rodnad skinka och även då i den hettan njöt jag.

Jag duschar och tar hand om min ömma hud och kropp. Torkar mig riktigt torr med en rivig handduk. Smyger upp för trappan och kryper ner försiktigt under täcket.

”-Äntligen är du hemma”, säger min man. ”Och nyduschad, vad mysigt, kom nära mig så jag får känna på din mjuka kropp.. Jag har väntat på dig, vill ha dig helt naken”, avslutar han med.

Detta liv.

Komplext. Förbjudet, Pockande. Lockande. Upphetsande. Skrämmande, känslosamt, sorgligt, glädje och samtidigt så underbart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi ska ha gäster och jag är stressad. I sista minuten handlas det till citronpaj och grillning.
En snabb dusch och tiden räcker inte till för att stryka blusen som jag hade tänkt ha på mig. Springer upp till sovrummet och bläddrar bland klänningar. Den randiga klänningen, tunn och sval med underklänning i silke. Inte använd sedan den dagen, en av de sista dagarna, då jag verkligen älskade dig.
Jag trär underklänningen över mitt huvud och känner hur den faller ner över min midja och lår. En förnimmelse av dina händer som smeker mig över plagget. Din röst som är hes när du känner innanför och upptäcker att jag är naken under.
Där i skogen, ännu ett hastigt möte, plågsamt men ändå så oundvikligt. Min klänning är lagad, så fina små stygn i det vackra tyget. Ett resultat av trädet som vi älskade mot. Ibland är längtan så svår, vill ha dig nära, se din blick och känna din kropp tätt intill min....

Likes

Comments

En sådan man, vackra bruna ögon, men jag kan ana att den blicken även kan bli tuff och hård. Det jobbet han har, kräver sina utmaningar. Jag kommer lite av mig när han kommer till mitt jobb. I sällskap med en kollega, en lång man med snälla ögon och smilgropar i kinderna.
Min rapport som borde varit så proffsig blir lite haltande när hans blick möter min. Vi har setts en gång förut, det var spänning även då och en lite flirtig ton. Han ser lite busig ut, rufsig i håret och lite solbränd i ansiktet. Vi hälsar på varandra, han ger ett stabilt intryck och ger mig ett fast handslag. De måste invänta kolleger, för att lämna över då deras pass snart är slut. Han är väldigt charmig och uniformen är bara pricken över i:et.
Jag följer med ut och deras kolleger tar vid och lämnar platsen. Någon får hjälp och så får även hennes barn som lämnats ensamma i bostaden.
Jag säger hejdå och tackar för all hjälp. Går in och ska precis larma när det knackar på rutan. En vinkning, han vill att jag kommer. Jag öppnar dörren, -"var är din kollega?", undrar jag. "Han har åkt, hans fru hämtade honom", får jag till svar. Jag undrar om du kan prata någon minut med mig?, säger han. Vi går in och jag säger att det blir bättre om vi sätter oss på kontoret. Han är tyst, jag känner hans blick i min rygg när vi går. När jag öppnar dörren känner jag hur hans hand drar över min fläta. "Hm, jag tycker om att se dig i fläta, det hade du sist vi sågs med", säger han. Vi tittar på varandra och kommer plötsligt nära varandra. Han drar med ett finger längs min kind och ner över min käklinje.
Han böjer sig fram och nafsar mig lite lätt i halsen. "Åh, nu känner jag din doft, äntligen så nära", suckar han mot min hals. Jag glömmer bort att andas, känslan är så obeskrivlig och jag känner att jag blir knäsvag och darrig. Jag smeker hans överarm och sträcker mig upp för att känna hans doft. Han luktar gott och har en rivig skäggväxt. Han är lång och han lyfter upp mig, så jag grenslar honom mot väggen. Han kysser mig, hungrigt och bestämt. Jag hör mig själv snyfta till och för hans hand in under min vita jobbtunika.
Han tar ett tag om mitt vänstra bröst och jag känner hans stånd genom hans uniformsbyxor. Han släpper sitt bälte på golvet, med tjänstevapen och allt. Knäpper upp sitt skärp och säger med tjock röst: -"Det är visitation, klä av dig." Vi brister ut i skratt, ett förlösande och avslappnande sådant. Han känner på mig och kommer sedan in i mig. Han tar mig mot värdeskåpen och stöter in i mig om och om igen...

Likes

Comments

Det är kväll och jag ligger i soffan och smsar med honom. Barnen ser på film och äter chips. Maken ser på fotboll på sin mobil. Jag tittar mig omkring, undrar om det syns på mig, hur upphetsad jag är egentligen. Den här mannen, vi hetsar varandra och jag vill inget hellre än att träffa honom.
Han: -Jag slutar 23, kom till jobbet då.
Det går inte att låta bli, längtan är så sjukt stark. Jag kan riktigt känna hans händer på min kropp och hur hans blick genomborrar min.
Snabb nattning av barn. En lögn, som så lätt halkar ur min mun. -Måste iväg till ett boende, någon är akut sjuk och jag befinner mig närmast. Så lätt det är, får ett mumlande tillbaka: -det är klart du måste åka, kör försiktigt.
Jag lämnar mitt hem för att träffa mannen som får mig att göra vansinniga saker. Jag parkerar bilen, kliver ur och går runt på baksidan. Han öppnar dörren och ser lite nervös ut. Tar min hand och leder mig igenom en korridor. Omklädningsrum står det på dörren. Vi går in och han puttar mig mot väggen och kysser mig. -Ingen är här, var inte orolig, säger han. Jag är ivrig och vill känna hans hud. Några steg och in i duschen, jag sätter upp mitt hår och han släpper ut det. Jag vet att jag säger att det får inte bli blött. Vi går in i bastun och älskar på den hårda bänken. -Det är märkligt, när vi smsar fantiserar jag om att ta dig så hårt, nästan skada dig lite. Men när jag ser dig vill jag bara älska dig och älska med dig, säger han.

Likes

Comments

Hans hud, den är tillbaka igen. Doften och känslan av att röra vid honom är så brutalt upphetsande. Vi tittar på varandra men inte med det tidigare djup som när förälskelsen var som starkast. Då gjorde blickarna ont i oss båda, vetskapen om att det är möjligt att känna så mycket för någon annan, den ger en intensiv smärta.
Det är dämpat nu, fler känslor har blandats och lett till en känsla av att det var som en dröm och förälskelsen är sedan länge förbi.
Det finns en sorg, som är där för att stanna, jag kommer nog aldrig få uppleva dessa fantastiska stunder igen, inte med någon. Detta han och jag upplevde var så unikt och ändå släppte vi taget om detta fantastiska "vi". Det är över nu och ändå inte på något sätt. Vi ses igen, en tidig morgon nere vid en sjö. Det är disigt och kallt, solen är på väg att bryta igenom molnen. Månen syns fortfarande som en tunn strimma.
Han kliver ur bilen efter att ha gett mig ett leende genom bilrutan. Jag kliver ur min bil och vi möts mellan bilarna. Vi kysser varandra. Dessa fantastiska kyssar, vi passar så bra ihop. En påminnelse om saknaden av denna känsla i livet utan honom gör hastigt ont i mig. Vi tittar inte direkt på varandra, inte som innan djupt och innerligt. Det är flackande blickar, kyssar och vi knäpper upp varandras byxor. Hans hud får mig att vilja smaka på honom överallt. Han är så fin.
Han tar ett hårt tag om mitt hår och stoppar in sin andra hand innanför mina trosor. Känner och för in ett finger i mig, smeker mig och jag kommer så skönt. Han har en vacker penis och jag tar honom
i min mun. Reser mig upp och ber honom ta mig bakifrån mot hans kalla bil. Han tar ett hårt tag om min hals och kommer in in mig, trycker sin hand över min svank så jag kommer till att svanka ännu mer, stöter in i mig. Jag kommer på mig själv att tänka eller säga till mig själv, att detta är så fruktansvärt skönt....
Jag längtar efter honom varje dag, denna vackra man som funnits i mitt liv, tankar och drömmar i snart 2 år. Men.... vi ses igen.. ❤️

Likes

Comments

Mjuk hud, solbrända armar med en svag rand där pikéns ärm slutar. Tighta kalsonger, marinblå eller svarta med texten Björn Borg som syns trots mörkret. Jag drar med handen över hans midja, känner hur hans hud reagerar under min hand. Han kvider till när jag känner över tyget över hans stånd. Han har en vacker kuk, lång och precis lagom grov. Jag stoppar ner min hand och smeker försiktigt den lena huden. Lyfter försiktigt och ser hur en droppe rinner ner från ollonet.
"Så läcker du är", viskar jag och lägger mig ovanpå honom. Han suckar och tar tag i mitt huvud och visar att han vill bli smakad på. Han doftar citron och något som påminner om musk. Han avbryter mig plötsligt genom att lyfta mitt ansikte, han tittar på mig med glansiga ögon. "- Ingen har gjort så med mig förut, aldrig någonsin!" Det är så svårt att förstå, denna vackra man med så mycket i ditt bagage, så innerligt värd att få känna sig älskad. Jag vill smaka på hela hans kropp och pussa hans ärr som pryder hans kropp. Hans har en tatuering på sitt ena bröst, jag pussar den och biter lite lätt i hans bröstvårta. Han tar mig hårt i håret och kysser mig hårt på munnen som sedan övergår i en mjuk kyss. Jag glider ner under det tunna lakanet och tar tag i hans lem och med andra handen smeker jag hans pungkulor. Jag slickar mig om mina läppar och slickar lätt över hans ollon. Jag känner hur hans saft blandar sig med min saliv, lite salt och så lent. Jag tar honom djupt in i min mun. Han snyftar till och lindar in sina fingrar i mitt hår. Han kommer i min mun och han lägger sin hand över sin mun för att dämpa sig själv. Sedan drar han mig tätt intill mig, jag pussar honom under hans vänstra öga och känner tårarnas salta smak. "-Tack, för att du finns här hos mig precis just nu." Jag kryper närmre och somnar tätt intill honom. Där i ett jourrum precis just då stod tiden stilla.

Likes

Comments

En natt på ett jourrum. Fortfarande iklädd vit byxa och vit klänning. Det var länge sedan vi sågs jag och mannen med det vackra skägget och de fina fingrarna. Jag har lagt mig med larmdosan intill mig. Alltid lika orolig för att inte vakna av pipandet, vilket borde väcka någon som till och med var djupt sederad. Ett sms, han ligger vägg i vägg och borde även han sova nu. Det blir oftast inte många timmars sömn här. Ett sms till. Båda från honom.
"Får jag pussa dig godnatt?" nästa sms: "Jag vill komma nära dig och in i dig". Ja, kom hit, men smyg så inga kolleger ser dig, svarar jag......

Dörren öppnas sakta och stängs lika snabbt. Jag kan precis urskilja hans kropps konturer i det mörka rummet. Han sätter sig bredvid mig på sängkanten. Jag känner innanför hans tröja, på den mjuka huden på hans rygg. Han ryser till och blir alldeles piggig över huden. Han kryper ner bredvid mig och vi ligger ansikte mot ansikte. Han ler och säger: "-Detta är så sjukt, jag har ett sånt behov av dig."Likes

Comments

Jag kommer på mig själv att småfnittra. Tänker efter, när kysstes jag senast på detta sätt. Så tafatt, nyfiket, hungrigt med tänder som biter och tungor djupt slingrande i varandra. Dessutom så många gånger. Det är befriande, han kysser mig som den unga man han är.
Lyfter sin blick och tittar på mig, lägger sin hand hårt över min hals och ger mig plötsligt en örfil. En nätt örfil men inte utan en svag sveda. Han kysser mig igen, min hals, mina nyckelben, håller samman mina bröst och suger intensivt på båda mina bröstvårtor samtidigt. Det går en ilning genom min kropp, mitt underliv gör ont och det är samtidigt så njutbart. Jag ber honom: "ta mig, bakifrån riktigt hårt." "Nej," får jag till svar, av denna söta unga man som bryter än mer nu än innan på danska. Han vänder mig om och knyter fast mina handleder i sängen. Han drar med någon mjukt, lent och kittlande över min kropp. Han vänder mig om och särar på mina ben och tittar rakt in i mitt innersta. Han delar på mig, smakar på mig, säger att jag är så vacker även där, utbredd som en blomma. Slickar och suger på min klitoris och jag kommer så otroligt skönt.
Sen ställer han sig på knä och smeker sig själv, en lagom stor penis, lite solbränd precis som resten av kroppen. Lyfter upp mina höfter och stöter in i mig om och om igen. Jag kan inte hålla mig utan snyftar att han ska ta mig hårdare och hårdare, det är så skönt. Han stannar upp, drar sig ur. Knyter loss mina handleder. "Sätt dig på mig, rid mig tills jag kommer" Jag sätter mig och låter honom sakta glida in i mig, så sakta så att han plötsligt tar tag i mina höfter och pressar ner mig över hans stånd. Jag rider honom och han är djupt inne i mig gång på gång. Vi tittar på varandra, han håller ett hårt tag i mitt hår som ligger snurrat runt hans vänstra hand. Det andra handen håller om min höft. Hans blick förändras, ögonen blir glansiga. Nu är det nära... jag smeker mig själv samtidigt som han närmar sig och vi kommer samtidigt. Vi lägger och nära varandra och jag somnade med min näsa i hans halsgrop, den doften vill jag känna igen.

Likes

Comments

Vi går till hans hotell och jag konstaterar att han även här väljer med omsorg. En svit med stora fönster och balkong. Mjuka mattor, rosa väggar med medaljonger och tunga sammetsgardiner. En bred säng, med turkost överkast och många kuddar estetiskt placerade i matchande färger.
Ett glas bubbel och sätter mig försiktigt i fotänden av sängen. Han sitter i en fåtölj och tittar på mig.
"-klä av dig" säger han och hans blick är plötsligt bestämd och hans ögon ser mörkare ut.
Jag klär av mig plagg efter plagg. Står i bh och stringtrosor, svart med spets och små blommor över tyget. Jag ryser till. Han reser sig upp och går runt mig, drar med ett finger längsmin ryggrad. Tar in fingret innanför troslinningen och rör vid min bara hud. Han böjer sig fram och biter mig i nacken, skönt och samtidigt med en viss smärta. Han slår till min ena skinka lite lätt och tar ett hårdare tag. "-Vill du känna mer? " "-ja", viskar jag tyst fram. Jag får böja mig fram över sängkanten och ligger med min överkropp i madrassen, han lägger sina händer mot mina skuldror och pressar ner mig mot överkastet.
Han tar sin hand och känner innanför mina stringtrosor, drar med ett finger precis när det känns som mest och för sakta in ett finger i mig.

Likes

Comments

över livet och alla dessa möten, som i sin tur leder till situationer jag bara fantiserat om. Ett sms: "du behöver träffa mig". Behöver jag? Behöver jag verkligen träffa en ung man, strax under 30 år?
En fika, ett ofarligt samtal på ett café, är ju inte förbjudet. Vi bestämmer det och jag får en adress och en tid. Kullerstenar och smågator, kall vind som biter i mina kinder. Jag har mössa, vantar och kappa, fryser inte men är ändå lite frusen och varm på en gång.
Där står han och jag tänker att jag skulle kunna vända, han hade inte hunnit se mig. Men för sent, han vänder sig och tittar rakt in i mina ögon. Vackert ansikte med fina välformade läppar som ler ett busigt och en aning självsäkert leende. Han tycker om att vinna, det har han berättat flera gånger. Blicken han ger mig är avslöjande, jag är hans högsta pris idag.
En kram, alldeles för lång, en puss på kinden och en smekning över min rygg. "-kom, vi går in och värmer oss, dricker kaffe och äter något sött", säger han och blinkar med höger öga. Vi köper varsin latte och citroncheesecake och sätter oss en våning upp i en sammetsblå soffa. Sjunker långt ner och hamnar väldigt nära. Ben mot ben, axlar mot axlar, varje rörelse leder bara till mer kontakt. Han har en piké på sig och en stickad tröja, blått som kontrast mot hans blå ögon.
Långa ögonfransar, lite skäggstubb och rufsigt brunt hår. Hindrar mig från att dra mina fingrar igenom det. Han luktar gott, sportigt och ungdomligt. Han tar min hand med sin hand och lyfter mina fingrar mot hans läppar och pussar fingertopparna en efter en.
Tittar mig djupt in i ögonen och säger:"jag vill klä av dig, jag vill smeka din hud samtidigt som jag vill göra dig illa."
Jag slutar nog andas för några sekunder, tittar på honom och svarar:"det får du...."

Likes

Comments