En sådan man, vackra bruna ögon, men jag kan ana att den blicken även kan bli tuff och hård. Det jobbet han har, kräver sina utmaningar. Jag kommer lite av mig när han kommer till mitt jobb. I sällskap med en kollega, en lång man med snälla ögon och smilgropar i kinderna.
Min rapport som borde varit så proffsig blir lite haltande när hans blick möter min. Vi har setts en gång förut, det var spänning även då och en lite flirtig ton. Han ser lite busig ut, rufsig i håret och lite solbränd i ansiktet. Vi hälsar på varandra, han ger ett stabilt intryck och ger mig ett fast handslag. De måste invänta kolleger, för att lämna över då deras pass snart är slut. Han är väldigt charmig och uniformen är bara pricken över i:et.
Jag följer med ut och deras kolleger tar vid och lämnar platsen. Någon får hjälp och så får även hennes barn som lämnats ensamma i bostaden.
Jag säger hejdå och tackar för all hjälp. Går in och ska precis larma när det knackar på rutan. En vinkning, han vill att jag kommer. Jag öppnar dörren, -"var är din kollega?", undrar jag. "Han har åkt, hans fru hämtade honom", får jag till svar. Jag undrar om du kan prata någon minut med mig?, säger han. Vi går in och jag säger att det blir bättre om vi sätter oss på kontoret. Han är tyst, jag känner hans blick i min rygg när vi går. När jag öppnar dörren känner jag hur hans hand drar över min fläta. "Hm, jag tycker om att se dig i fläta, det hade du sist vi sågs med", säger han. Vi tittar på varandra och kommer plötsligt nära varandra. Han drar med ett finger längs min kind och ner över min käklinje.
Han böjer sig fram och nafsar mig lite lätt i halsen. "Åh, nu känner jag din doft, äntligen så nära", suckar han mot min hals. Jag glömmer bort att andas, känslan är så obeskrivlig och jag känner att jag blir knäsvag och darrig. Jag smeker hans överarm och sträcker mig upp för att känna hans doft. Han luktar gott och har en rivig skäggväxt. Han är lång och han lyfter upp mig, så jag grenslar honom mot väggen. Han kysser mig, hungrigt och bestämt. Jag hör mig själv snyfta till och för hans hand in under min vita jobbtunika.
Han tar ett tag om mitt vänstra bröst och jag känner hans stånd genom hans uniformsbyxor. Han släpper sitt bälte på golvet, med tjänstevapen och allt. Knäpper upp sitt skärp och säger med tjock röst: -"Det är visitation, klä av dig." Vi brister ut i skratt, ett förlösande och avslappnande sådant. Han känner på mig och kommer sedan in i mig. Han tar mig mot värdeskåpen och stöter in i mig om och om igen...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är kväll och jag ligger i soffan och smsar med honom. Barnen ser på film och äter chips. Maken ser på fotboll på sin mobil. Jag tittar mig omkring, undrar om det syns på mig, hur upphetsad jag är egentligen. Den här mannen, vi hetsar varandra och jag vill inget hellre än att träffa honom.
Han: -Jag slutar 23, kom till jobbet då.
Det går inte att låta bli, längtan är så sjukt stark. Jag kan riktigt känna hans händer på min kropp och hur hans blick genomborrar min.
Snabb nattning av barn. En lögn, som så lätt halkar ur min mun. -Måste iväg till ett boende, någon är akut sjuk och jag befinner mig närmast. Så lätt det är, får ett mumlande tillbaka: -det är klart du måste åka, kör försiktigt.
Jag lämnar mitt hem för att träffa mannen som får mig att göra vansinniga saker. Jag parkerar bilen, kliver ur och går runt på baksidan. Han öppnar dörren och ser lite nervös ut. Tar min hand och leder mig igenom en korridor. Omklädningsrum står det på dörren. Vi går in och han puttar mig mot väggen och kysser mig. -Ingen är här, var inte orolig, säger han. Jag är ivrig och vill känna hans hud. Några steg och in i duschen, jag sätter upp mitt hår och han släpper ut det. Jag vet att jag säger att det får inte bli blött. Vi går in i bastun och älskar på den hårda bänken. -Det är märkligt, när vi smsar fantiserar jag om att ta dig så hårt, nästan skada dig lite. Men när jag ser dig vill jag bara älska dig och älska med dig, säger han.

Likes

Comments

Hans hud, den är tillbaka igen. Doften och känslan av att röra vid honom är så brutalt upphetsande. Vi tittar på varandra men inte med det tidigare djup som när förälskelsen var som starkast. Då gjorde blickarna ont i oss båda, vetskapen om att det är möjligt att känna så mycket för någon annan, den ger en intensiv smärta.
Det är dämpat nu, fler känslor har blandats och lett till en känsla av att det var som en dröm och förälskelsen är sedan länge förbi.
Det finns en sorg, som är där för att stanna, jag kommer nog aldrig få uppleva dessa fantastiska stunder igen, inte med någon. Detta han och jag upplevde var så unikt och ändå släppte vi taget om detta fantastiska "vi". Det är över nu och ändå inte på något sätt. Vi ses igen, en tidig morgon nere vid en sjö. Det är disigt och kallt, solen är på väg att bryta igenom molnen. Månen syns fortfarande som en tunn strimma.
Han kliver ur bilen efter att ha gett mig ett leende genom bilrutan. Jag kliver ur min bil och vi möts mellan bilarna. Vi kysser varandra. Dessa fantastiska kyssar, vi passar så bra ihop. En påminnelse om saknaden av denna känsla i livet utan honom gör hastigt ont i mig. Vi tittar inte direkt på varandra, inte som innan djupt och innerligt. Det är flackande blickar, kyssar och vi knäpper upp varandras byxor. Hans hud får mig att vilja smaka på honom överallt. Han är så fin.
Han tar ett hårt tag om mitt hår och stoppar in sin andra hand innanför mina trosor. Känner och för in ett finger i mig, smeker mig och jag kommer så skönt. Han har en vacker penis och jag tar honom
i min mun. Reser mig upp och ber honom ta mig bakifrån mot hans kalla bil. Han tar ett hårt tag om min hals och kommer in in mig, trycker sin hand över min svank så jag kommer till att svanka ännu mer, stöter in i mig. Jag kommer på mig själv att tänka eller säga till mig själv, att detta är så fruktansvärt skönt....
Jag längtar efter honom varje dag, denna vackra man som funnits i mitt liv, tankar och drömmar i snart 2 år. Men.... vi ses igen.. ❤️

Likes

Comments

Mjuk hud, solbrända armar med en svag rand där pikéns ärm slutar. Tighta kalsonger, marinblå eller svarta med texten Björn Borg som syns trots mörkret. Jag drar med handen över hans midja, känner hur hans hud reagerar under min hand. Han kvider till när jag känner över tyget över hans stånd. Han har en vacker kuk, lång och precis lagom grov. Jag stoppar ner min hand och smeker försiktigt den lena huden. Lyfter försiktigt och ser hur en droppe rinner ner från ollonet.
"Så läcker du är", viskar jag och lägger mig ovanpå honom. Han suckar och tar tag i mitt huvud och visar att han vill bli smakad på. Han doftar citron och något som påminner om musk. Han avbryter mig plötsligt genom att lyfta mitt ansikte, han tittar på mig med glansiga ögon. "- Ingen har gjort så med mig förut, aldrig någonsin!" Det är så svårt att förstå, denna vackra man med så mycket i ditt bagage, så innerligt värd att få känna sig älskad. Jag vill smaka på hela hans kropp och pussa hans ärr som pryder hans kropp. Hans har en tatuering på sitt ena bröst, jag pussar den och biter lite lätt i hans bröstvårta. Han tar mig hårt i håret och kysser mig hårt på munnen som sedan övergår i en mjuk kyss. Jag glider ner under det tunna lakanet och tar tag i hans lem och med andra handen smeker jag hans pungkulor. Jag slickar mig om mina läppar och slickar lätt över hans ollon. Jag känner hur hans saft blandar sig med min saliv, lite salt och så lent. Jag tar honom djupt in i min mun. Han snyftar till och lindar in sina fingrar i mitt hår. Han kommer i min mun och han lägger sin hand över sin mun för att dämpa sig själv. Sedan drar han mig tätt intill mig, jag pussar honom under hans vänstra öga och känner tårarnas salta smak. "-Tack, för att du finns här hos mig precis just nu." Jag kryper närmre och somnar tätt intill honom. Där i ett jourrum precis just då stod tiden stilla.

Likes

Comments

En natt på ett jourrum. Fortfarande iklädd vit byxa och vit klänning. Det var länge sedan vi sågs jag och mannen med det vackra skägget och de fina fingrarna. Jag har lagt mig med larmdosan intill mig. Alltid lika orolig för att inte vakna av pipandet, vilket borde väcka någon som till och med var djupt sederad. Ett sms, han ligger vägg i vägg och borde även han sova nu. Det blir oftast inte många timmars sömn här. Ett sms till. Båda från honom.
"Får jag pussa dig godnatt?" nästa sms: "Jag vill komma nära dig och in i dig". Ja, kom hit, men smyg så inga kolleger ser dig, svarar jag......

Dörren öppnas sakta och stängs lika snabbt. Jag kan precis urskilja hans kropps konturer i det mörka rummet. Han sätter sig bredvid mig på sängkanten. Jag känner innanför hans tröja, på den mjuka huden på hans rygg. Han ryser till och blir alldeles piggig över huden. Han kryper ner bredvid mig och vi ligger ansikte mot ansikte. Han ler och säger: "-Detta är så sjukt, jag har ett sånt behov av dig."Likes

Comments

Jag kommer på mig själv att småfnittra. Tänker efter, när kysstes jag senast på detta sätt. Så tafatt, nyfiket, hungrigt med tänder som biter och tungor djupt slingrande i varandra. Dessutom så många gånger. Det är befriande, han kysser mig som den unga man han är.
Lyfter sin blick och tittar på mig, lägger sin hand hårt över min hals och ger mig plötsligt en örfil. En nätt örfil men inte utan en svag sveda. Han kysser mig igen, min hals, mina nyckelben, håller samman mina bröst och suger intensivt på båda mina bröstvårtor samtidigt. Det går en ilning genom min kropp, mitt underliv gör ont och det är samtidigt så njutbart. Jag ber honom: "ta mig, bakifrån riktigt hårt." "Nej," får jag till svar, av denna söta unga man som bryter än mer nu än innan på danska. Han vänder mig om och knyter fast mina handleder i sängen. Han drar med någon mjukt, lent och kittlande över min kropp. Han vänder mig om och särar på mina ben och tittar rakt in i mitt innersta. Han delar på mig, smakar på mig, säger att jag är så vacker även där, utbredd som en blomma. Slickar och suger på min klitoris och jag kommer så otroligt skönt.
Sen ställer han sig på knä och smeker sig själv, en lagom stor penis, lite solbränd precis som resten av kroppen. Lyfter upp mina höfter och stöter in i mig om och om igen. Jag kan inte hålla mig utan snyftar att han ska ta mig hårdare och hårdare, det är så skönt. Han stannar upp, drar sig ur. Knyter loss mina handleder. "Sätt dig på mig, rid mig tills jag kommer" Jag sätter mig och låter honom sakta glida in i mig, så sakta så att han plötsligt tar tag i mina höfter och pressar ner mig över hans stånd. Jag rider honom och han är djupt inne i mig gång på gång. Vi tittar på varandra, han håller ett hårt tag i mitt hår som ligger snurrat runt hans vänstra hand. Det andra handen håller om min höft. Hans blick förändras, ögonen blir glansiga. Nu är det nära... jag smeker mig själv samtidigt som han närmar sig och vi kommer samtidigt. Vi lägger och nära varandra och jag somnade med min näsa i hans halsgrop, den doften vill jag känna igen.

Likes

Comments

Vi går till hans hotell och jag konstaterar att han även här väljer med omsorg. En svit med stora fönster och balkong. Mjuka mattor, rosa väggar med medaljonger och tunga sammetsgardiner. En bred säng, med turkost överkast och många kuddar estetiskt placerade i matchande färger.
Ett glas bubbel och sätter mig försiktigt i fotänden av sängen. Han sitter i en fåtölj och tittar på mig.
"-klä av dig" säger han och hans blick är plötsligt bestämd och hans ögon ser mörkare ut.
Jag klär av mig plagg efter plagg. Står i bh och stringtrosor, svart med spets och små blommor över tyget. Jag ryser till. Han reser sig upp och går runt mig, drar med ett finger längsmin ryggrad. Tar in fingret innanför troslinningen och rör vid min bara hud. Han böjer sig fram och biter mig i nacken, skönt och samtidigt med en viss smärta. Han slår till min ena skinka lite lätt och tar ett hårdare tag. "-Vill du känna mer? " "-ja", viskar jag tyst fram. Jag får böja mig fram över sängkanten och ligger med min överkropp i madrassen, han lägger sina händer mot mina skuldror och pressar ner mig mot överkastet.
Han tar sin hand och känner innanför mina stringtrosor, drar med ett finger precis när det känns som mest och för sakta in ett finger i mig.

Likes

Comments

över livet och alla dessa möten, som i sin tur leder till situationer jag bara fantiserat om. Ett sms: "du behöver träffa mig". Behöver jag? Behöver jag verkligen träffa en ung man, strax under 30 år?
En fika, ett ofarligt samtal på ett café, är ju inte förbjudet. Vi bestämmer det och jag får en adress och en tid. Kullerstenar och smågator, kall vind som biter i mina kinder. Jag har mössa, vantar och kappa, fryser inte men är ändå lite frusen och varm på en gång.
Där står han och jag tänker att jag skulle kunna vända, han hade inte hunnit se mig. Men för sent, han vänder sig och tittar rakt in i mina ögon. Vackert ansikte med fina välformade läppar som ler ett busigt och en aning självsäkert leende. Han tycker om att vinna, det har han berättat flera gånger. Blicken han ger mig är avslöjande, jag är hans högsta pris idag.
En kram, alldeles för lång, en puss på kinden och en smekning över min rygg. "-kom, vi går in och värmer oss, dricker kaffe och äter något sött", säger han och blinkar med höger öga. Vi köper varsin latte och citroncheesecake och sätter oss en våning upp i en sammetsblå soffa. Sjunker långt ner och hamnar väldigt nära. Ben mot ben, axlar mot axlar, varje rörelse leder bara till mer kontakt. Han har en piké på sig och en stickad tröja, blått som kontrast mot hans blå ögon.
Långa ögonfransar, lite skäggstubb och rufsigt brunt hår. Hindrar mig från att dra mina fingrar igenom det. Han luktar gott, sportigt och ungdomligt. Han tar min hand med sin hand och lyfter mina fingrar mot hans läppar och pussar fingertopparna en efter en.
Tittar mig djupt in i ögonen och säger:"jag vill klä av dig, jag vill smeka din hud samtidigt som jag vill göra dig illa."
Jag slutar nog andas för några sekunder, tittar på honom och svarar:"det får du...."

Likes

Comments

En kväll med vänner och kolleger, planerad sedan länge. Jag visste om att den där killen skulle komma. Jag visste om att han dessutom skulle komma dit på grund av sin nyfikenhet på mig. Jag var medveten om hans blickar som talade sitt tydliga språk. Han hade ofta vägarna förbi där jag satt och pratade en stund om väder och vind. Oskyldiga frågor men med en farligt lockande och pockande blick. Så ung och såg så oskyldig ut, en ung kille som jagade i fel jaktmarker. Men smickrande, absolut. Vi hamnade bredvid varandra i barnen och han spelade lite tuff, tittade bort och "råkade" hamna väldigt nära. Kom nära för att säga något i det höga sorlet, men nuddade med sina läppar mot min kind. Lite vass skäggstubb, en vacker näsa och läppar som smålog.
Vi tog våra drinkar och började gå mot de andra.
Plötsligt öppnade han en toalettdörren och drog in mig med sin vänstra hand. Glasen satte han på vasken. Puttade mig försiktigt mot väggen och drog sina händer över mina lår och satte sedan en hand över min mun.
Säg ingenting, förstör inte detta, låt mig få röra vid dig.
Min kjol drogs upp, hans ena hand tog hårt i min ena skinka och han pussade mitt ena nyckelben.
Han kysste mig, en kyss som speglade hans ålder, krävande, snabb och lite kaxig. -"Avslutade med att säga, jag vill ha dig och det kommer att hända. Bestäm du ett datum, så bokar jag ett rum."
Vi gick åter till våra kolleger och vänner. Jag, lite skakig, mycket tänd, förvånad och längtansfull.

Likes

Comments

Ja, det är fullt möjligt för mig. Sex är sex och fullkomligt nödvändigt för att jag ska fungera, må bra och känna tillfredsställelse. Allt blir enklare, gräset grönare, himlen mer blå, barnen gladare, laga mat blir roligare och maken blir gladare. Jag älskar min kropps förmåga till att kunna njuta och min förmåga och mod att kunna ge mig hän och faktiskt kräva min rätt till tillfredsställelse, lust och orgasm. Det är en känsla av kontroll och ett visst maktspel. Den där jakten och leken som kan leda till oanade höjder.
Jag lever en gång och har bestämt mig för att ta för mig av livet. Jag är försiktig och vill inte riskera något i mitt liv, det liv och med den man jag lovat stå sida vid sida.
Jag träffar en man nu, vi äter lunch, pratar, ses på te och äter hans surdegsbakade bröd. Han vill ha mer av mig än vad jag kan ge honom. Häromdagen sa jag till honom när han frågade varför jag tvekade vid att träffa honom, att det är på grund av att du kommer att bli kär i mig. Då är det plötsligt inte okomplicerat, inte bara närhet, sex och njutningsbart naket lugn. Då vill du ha mer av mig,ställer krav på mig när det gäller ett liv för dig och mig tillsammans. Det kan inte jag. Jag har inte mer att ge av mig än detta: min kropp, mitt sinne, min själ,min totala avskalade nakenhet,min kåthetk och min enorma attraktion till dig. Både till ditt utseende, din långa smala kropp med seniga armar och ben. Dina grå hår i tinningarna, dina skrattrynkor vid ögonen, din kropp som är 20 år äldre än mig. Men så tilltalande på alla sätt. Och ditt sätt att prata, ditt intellekt, ditt sätt att svara i mobilen. Ditt sätt när du förförde mig hemma hos dig efter ett långt samtal i din soffa. Jag reste mig för att gå hem. Du kysste mig försiktigt och ledde mig in i ditt sovrum. Puttade mig försiktigt ner i sängen och tog av mina strumpor, sedan mina tighta jeans, stannade upp och tittade på mina svarta stringtrosor med en pärla hängandes från tyget. Min blå silkeblus knäppte du upp knapp efter knapp. Pussade min mage och navel. Knäppte upp min bh och kupade dina händer runt mina bröst och sög på mina bröstvårtor. Du var lite stressad, fumlade av dig tröja och jeans. Jag drog ner dina kalsonger och konstaterade att du nog var stolt över din resurs. Ståtlig och redo, mjuk och len. Du var bestämd, detta skulle hända nu så var det bara. Och det gjorde det.
Mjukt, försiktigt och hänsynsfullt kärleksfullt med fokus på min njutning.

Likes

Comments