Header

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0474228702"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken dag!

Jag älskar att vara spontan och hitta på saker utan planering. Igår var en sådan dag. Jag lämnade lägenheten klockan sex och kom hem halv ett på natten.

Vaknade klockan sex, fick smyga runt i lägenheten för att inte väcka någon, gick lagom bra då jag helt missbedömde vart en hylla var och råkade riva ner olika hårprodukter.

Efter en timme kommer Soner (dagens chaufför) och lite senare sitter Erkan, jag och Samsom i bilen påväg till Katrineholm för att göra högskoleprovet. Det var en upplevelse i sig. Ska göra om provet en gång till nu i vår men kommer försöka fokusera på mina betyg istället.

Efter fem prov och några raster är det bio som gäller, paranormal activity 5.... Satt med handen framför ansiktet under större delen av filmen. Skräckfilm är inte min stora passion. Men det var kul att hitta på någonting men vänner.

Väl hemma och en mindre Samsom och Erkan i bilen åker Soner och jag mot en superhärlig person jag bara haft kemi med förut. Abdulla, Soner och jag umgicks och hade en bra stund, och det känns som jag fått en ny vän..... (det...lät ganska ensamt.... hahaha....) 


Idag beställde jag hem latex och lite teaterblod, så ska experimentera med det lite senare.

Likes

Comments

Världen är full av idioter.

Då menar jag inte vänner man kallar för idioter på skoj för dem är lite småkorkade, inte heller personer som man stör sig på för att dem irriterar en på håll..... Inte heller lärare som kanske ska tänka över att byta till ett karriärval som exkluderar undervisning av elever.

Nej, nu pratar jag om en person i tjugo års åldern som går in på en grundskola i Trollhättan med avsikt att döda personer. Dessa människor är ungdomar, barn och lärare... obeväpnade. Menar inte att Sverige ska göra som USA och tillåta vapen överallt, för det skulle vara mer idioti än händelsen i sig.

Tror dock att detta kan ses som ett uppvaknande för skolor i Sverige, kanske kolla vilka personer som går in i en skola. För som det är i dagsläget så kan vem som helst kliva in utan att folk märker det. Tycker man borde vara mer uppmärksam.

Fick ett SMS av mamma på förmiddagen då hon frågade om jag läst vad som hänt, jag kollade upp det senare under lunchen, sedan pratade vi kort om händelsen under Svenskalektionen och har nu suttit framför en livesändning på en presskonferens sedan jag kom hem klockan fyra.

Och jag håller med Stefan löven "Det är en svart dag för Sverige"

Just nu säger jag bara "fuck you" till världen som är helt upp och ner och snevriden.

//UTSUKUSHI

Likes

Comments

Igår satt jag och skickade iväg e-mail lite hit och dit, främst till olika skolor för svar på mina frågor.... Bland annat skickade jag iväg ett till Umeås tekniska universitet, vilket är den skolan som fångat mitt intresse mest. Dock vill jag gärna besöka skolan så skrev en intresseanmälan för detta.

Nu när jag tittade igenom min inkorg ser jag att en person från universitetet svarat och att dem kommer ringa mig inom kort för vidareinformation. Vad gör jag? hahaha... ska jag sitta på ett tåg i cirka 10 timmar för att besöka en skola en dag och därefter åka hem?

Yupp....

Men åter till verkligheten, Big bang theory innan skolan, sen är det bara att tagga upp sig för kemi. Känns som det blir en lång skoldag idag. 

Likes

Comments

Min dator är wackawacka off off.... X tangenten är lös, måste nog limma fast den men har inte haft tiden till det. Delete knappen fungerar inte och jag är ganska säker på att F10-F12 inte heller fungerar. Såfort jag öppnar upp datorn så känner jag lukten utav kaffe, tips.... spill inte kaffe över en dator. Dem tål inte kaffe, och dataskiten går knappast snabbare för den fått en dos koffein över sig.

Annat som händer... går ständigt trött, trots att jag går och lägger mig tidigare än vanligt, somnade nästan på matten idag (vilket inte är förvånande) Får nästan panik över hur våra mattelektioner ser ut. Ibland förstår man allting, då sitter jag där lutad bakåt och känner mig som en kung. Sen har man lektioner som idag... förstod absolut ingenting, asymptoter liksom, försök säga det flera gånger i rad. Tog hem matten i försök att ge det en schans men troligen kommer jag inte ens öppna upp boken idag.


​Hösten i sig är vacker, men just nu orkar jag bara inte. 

Tips på en bra serie? behöver hitta någonting att göra.... 

Höstlov snart <3 

//UTSUKUSHI

Likes

Comments