Det er fredag. Å jeg beklager virkelig for at jeg ikke har fått skrevet noe her siden siste dagen i mai. Det har sine grunner. Vi har flyttet, noe vi gjorde i den perioden hvor det siste innlegget ble skrevet. Etter noen dager i den nye leiligheten ble det bare kaos mellom oss og de som bor over ( må bare få si at det er ordnet opp i nå ) så har vi vært på ett par ukers opphold i Drammen hvor vi bare har slappet av og kost oss.
Da vi kom hjem var det en del vi måtte ordne som gjorde at jeg ikke hadde tid til og sitte på pcen til og skrive noe som helst eller sjekke viktige ting. Alt annet som var viktig ble prioritert. Så det først nå at jeg faktisk har tid til og sette meg ned og slappe av så godt som det lar seg gjøre. Til tross for at angsten min nå er på plass igjen. Gjør jeg mitt beste for og skrive ned noen ord til dere.

Så Her sitter jeg. Alene hjemme, angsten har kommet en tur på besøk, det er noe jeg ikke liker. Ikke nå. Det passet så dårlig at den skulle komme akkurat nå i dag. Du kan spørre om hvorfor. Men jeg kan ikke gi deg det svaret du ønsker. Alene her sitter jeg med mange følelser og tanker blandet sammen som en bolledeig. Den minste lille lyd, som jeg ikke reagerte på tidligere, gjør meg nå redd for hva som skjer ute i den store lille verden utenfor disse fire veggene jeg nå sitter inne i.

Frykten for at det står noen utenfor disse fire veggene er der. Redd for at det skal skje noe. Redd for og lage en eneste lyd,som skal gjøre noe med en. Jeg aner ikke. Det er bare en følelse jeg sitter inne med. Å bare det og gå og se om det er "trygt" her, det vil jeg ikke. Tenk vis, hva vis osv. Jeg velger heller og sitte her. En smule stresset og mer gira på at det skal komme noen hjem hit og gjøre meg trygg igjen.

Før så var det ingen problem for meg og være alene hjemme, heller ei det og bo alene gjorde meg ingenting. Det syntes jeg bare var greit. Men hva skjedde? Hvorfor er jeg nå redd for og være alene hjemme i min egen leilighet? Hva er det jeg egentlig er redd for? Hva er det som kan skje? Ingenting vil jeg tro. Men allikevel sitter jeg her med angsten og er mildt sagt skikkelig redd. Hva skal jeg gjøre. Jeg har heller ingen jeg kan ringe. 1 fordi jeg ikke får ringt med telefonen, 2 fordi jeg ikke har så mange andre enn samboeren min og ringe.

Alt jeg vil nå er og reise en plass hvor det er trygt, hvor alt er så fint og så flott, ett sted hvor jeg kan slippe og engste meg for alt. En plass hvor jeg kan følge meg trygg og ikke være redd for og gå ut av døra. Bare være den jenta jeg er uten og måtte bli redd for at det skal skje meg noe. Er det bare jeg som begynner og bli syk? eller er det faktisk det jeg er ? syk ? Det er ikke godt og si. Alt jeg vet er at jeg ikke orker dette her stort lengre.

Ikke bare følger jeg meg redd, jeg følger meg også så stiv og så anspent. Kanskje det kommer av at jeg er redd? hvor er disse menneskene som kaller seg for venner? Hvor er disse menneskene som kaller seg for familie, men som heller velger og snu ryggen til deg og ødelegge deg som menneske?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Uken er godt i gang, og solen har virkelig vært på topp i dag. Varmen også. Sikker på at det var godt over 20 grader her i Oslo i dag.

I ti tiden reiste vi ut for og nyte dagen ute. Noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg kom hjem for en halv times tid siden, og har egentlig lyst til og reise ut igjen, men er alene hjemme, så hvor vidt jeg kommer til og reise ut igjen aner jeg ikke, Kanskje jeg bare setter meg på bussen ned til sentret her like i nærheten og setter meg ned der og venter på at min bedre halvdel kommer hjem. Regner med at han ikke kommer hjem så alt for sent i dag

I morgen er planen at jeg skal få bestilt meg en lege time til den nye fast legen min. Gjorde det for ikke så lenge siden, men måtte til en vikar siden det var så vanskelig få time hos den fastlegen jeg hadde, så da var det bare for meg og bytte fastlege. For det er jo ikke slik at man ikke skal få time hos legen sin når det er noe. Så da ente jeg opp med og få en haste time til en vikar, noe som var helt på tryne. Gjorde ikke jobben sin. Satt inne hos henne i fem minutter ikke det en gang, og jeg fikk jo ikke det jeg kom ditt for. Så jeg håper bare at denne legen her er noe bedre enn hva jeg har hatt på lenge

Senere i kveld tenkte jeg at jeg skulle få farget håret igjen. Er noen måneder siden det nå, så det og ta etterveksten er noe som virkelig trengs. Hårfargen jeg skal bruker er denne her.


Jeg håper denne gir ett bedre resultat enn hva jeg har fått tidligere. Har tidligere brukt en annen rød farge i samme serie, så det at jeg så denne her nå, gjorde meg glad. Så jeg krysser det jeg har for at denne fargen gir ett bedre resultat enn hva de andre har gjort.

Hvordan har dere det i dag ?

Likes

Comments

God mandag.

Solen skinner og varmen er på topp igjen. Noe som er veldig greit egentlig. Så nå har jeg akkurat vært en liten tur ute. Siden det ikke går noen busser her oppe på søndager var jeg fint nødt til og ta meg en tur i butikken nå for og få kjøpt inn noe mat. Så fikk jeg endelig tak i en postkasse som nå er satt opp. Pluss at jeg fikk kjøpt inn noe småtteri som vi trengte her. Så nå er ting mer eller mindre på plass. Så resten av denne dagen har jeg ingen planer, utenom og ta denne oppvasken. Men det går fort så da kan jeg sette meg ut etterpå, om jeg ikke bare tar bussen ned til sentret igjen og går litt der og titter frem til samboeren min kommer hjem. Han skulle til en kompis nå kl 4, så han reiste herfra i tretiden for og rekke og komme frem, med tanke på at måtte ta t banen en stund før han kom ditt han skulle. Regner med at han er tilbake i halv ni tiden, siden siste buss fra t-bane stasjonen går 2 minutter over ni hver kveld fra mandag til fredag er det ikke lenge han får vært ute.

Tenkte jeg skulle vente på at ei venninne skulle logge seg på facebook for og høre hva planen hennes for dagen er. Tenkte og høre om hun hadde lyst til og ta seg en tur opp og ta en kaffe eller noe her oppe. Noe som ville vært koselig med tanke på at jeg ikke har så mye annet og gjøre i dag. Om hun ikke har tid tar jeg meg nok en tur selv for og titte litt med tanke på at det er så fint vær så da er det jo greit og få noe ut av dagen. Iallefall nå som det er fint vær.
En ting som jeg har merket veldig godt her oppe vi bor nå, er at det skjer så mye rart, i forholdt til der vi bodde før. Det er greit at det skjedde en del der også. Men her ser man det mer åpent, om dere skjønner. Satt ute og spiste lunsj i sta, plutselig ser vi ei som går løs på en annen mann som ikke hadde gjort noen ting ovenfor henne. Så velkommen hit sa min samboer til meg ut av det blå. Skjer vist støtt og stadig noe her oppe. Men det tror jeg nok at jeg blir vant til etterhvert. Var bare litt overraskende syn egentlig.

Har dere noen planer for denne uken?
Ønsker dere en riktig fin dag :)

Likes

Comments

I over flere år har jeg hatt angsten ved min side. Det og leve ett liv med angst, er ikke alltid like enkelt. Det og aldri vite når den kommer, eller hvor lenge den blir værende er ganske slitsomt og ikke minst tøft. Jeg følger det når jeg er inne i den perioden hvor angsten er til stede at jeg virkelig ikke orker noen ting. Jeg er så sliten og så trøtt, det og da skulle ha kontakt med omverdenen er noe jeg da ikke ønsker. Å det og anskaffe seg hjelp, en person og snakke med er for meg veldig vanskelig. For det og ta det steget og komme seg til legen og sette seg ned der og fortelle at man sliter, at man trenger hjelp, er for meg ganske tøft. 

I mitt hode der og da følger jeg at jeg er den eneste som sliter med angst. Til tross for at en annen del av meg forteller meg at jeg ikke er alene. Å det er jeg fullstendig klar over også. Men det og ta dette steget, og følge det at jeg er til bry for alle og at jeg ikke ønsker og snakke med mine problemer med andre gjør ikke ting noe lettere. Dessverre. Etter at jeg ble sammen med min samboer, følger jeg at ting er noe lettere, jeg har han jeg kan sette meg ned og snakke med, jeg følger at han er den eneste som forstår meg, når alle andre svikter. 

Det og vokse opp ( fra 13 års alderen ) og frem til nå og bare møte motstand det gjør ting vanskelig. Jeg følger at det ikke er noen som ønsker og høre på meg på det jeg har og komme med. Noe som gjør at selvtilliten synker ganske langt ned. For det og enten ikke bli trodd på eller at andre mennesker snur ryggen til en og ikke vil høre på, det gjør noe med en. 

I går kveld satt jeg og leste litt om angst og angstlidelser. Rett og slett for og finne ut hvilken type angst jeg kunne hatt og det var en som passet meg yppelig. Uten at det er noen lege eller psykolog som har fortalt det til meg og skrevet det i papirene. Det eneste de har skrevet er det at jeg har angst og deprisjoner. Å det er det hele. Så når jeg får kommet meg til fastlegen, blir det og ta opp dette her og undersøke om det stemmer at jeg kan ha panikklidelse.

Angsten kommer brått og uten forvarsel, gjerne sammen med fysiske reaksjoner som pustevansker og kvelningsfornemmelser, hjerteklapp, økt eller uregelmessig hjertefrekvens, svetting, skjelving, smerter i brystet, kvalme, svimmelhet, nummenhet, følelse av skulle besvime og dødsangst. Disse anfallene kan være svært skremmende.

Fordi de kroppslige symptomene er så sterke, kan du mistolke dette og tro at du har fått en alvorlig kroppslig sykdom som for eksempel hjerteinfarkt eller slag. Dette kan føre til at du blir var for endringer i kroppen, og opptatt av om du får raskere puls, sterkere hjertebank, rask pust eller liknende.

Det er det jeg følger passer best for meg og mitt liv akkurat nå. Dessverre. Hadde jeg bare kunne bestemme selv hvordan jeg selv skulle vært, hadde det vært ett liv uten angst og at jeg kunne ha det bra, ett liv som gjorde det vert og leve. 

Likes

Comments

God lørdag. 


Eller, god er den vel ikke akkurat. Her sitter jeg og klokken er snart 16:30. Å jeg har enda ikke sovet noen ting etter at jeg kom hjem i går. Det hele startet med at jeg fikk vite av samboeren min at han måtte sove over hos en kompis som har opplevd at dama har gjort det slutt, greit nok det. Men så satt man her da uten penger til mat for denne dagen, så jeg prøve gudene vet hvor lenge og få tak i han, noe som ikke nyttet. Så reiste jeg bort og ventet på han der han var uten at han dukket opp. Etter to timer der borte valgte jeg og reise hjem, med tanke på at det var den siste bussen som gikk denne natten her. Da jeg kom hjem var klokken litt over ett, og jeg viste at ei venninne av meg hadde nattvakt på jobben hennes, så jeg satt oppe og snakket med henne til klokken var rundt fem i natt. Da gjorde jeg ett tappert forsøk på og sove, noe som ikke fungerte som det skulle. Av den grunn at jeg ikke fikk tak i samboeren min, noe som gjorde at jeg satt der og var rimelig stresset og bekymret over han om han hadde det bra osv.

Da klokken var 12 i dag prøvde jeg og ringe han igjen men mobilen var slått av eller noe. Kom iallefall bare til telefon svareren.Ti over halv fire i dag ringer endelig telefonen og det var han som ringte. Ut i fra det jeg fikk en feeling på var at han ikke var i ett godt humør. Så jeg kan si med hånden på hjertet at jeg gruer meg til han kommer hjem i dag. Rett og slett fordi det ikke er noe koselig og sitte her når man har en dårlig stemning med seg.Det er ikke min feil at jeg er for glad i denne gutten her og at jeg ikke vil at det skal skje han noe. Da er det bedre og bry seg en gang for mye enn en gang for lite, syntes nå jeg. 

Så nå sitter jeg her og bare loker rundt egentlig. Følger at dagen ikke ble slik som jeg ønsket at den skulle bli. Å når jeg ikke aner når han kommer hjem i dag så er det ikke bare for meg og legge meg ned og sove heller akkurat. Håper bare jeg får sove igjen til natta. Krysser alt jeg har for det.

Likes

Comments

For ikke og glemme god helg.


En ny fredag er allerede godt i gang, og helgen er rett rundt hjørnet. Lang helg for og være mer presis. Denne helgen skal jeg virkelig slå på stor trommen. Å gjøre de tingene jeg faktisk skulle gjort de siste dagene, men som ikke har blitt noe av pga dette nydelige været som har vært den siste uken. Planen var at jeg skulle pakke videre og kaste alt som skulle kastet slik at vi er klare til og pakke inn i flytte bilen som kommer den 18 eller 19 mai. Så noen dager til i denne leiligheten så er vi inne i den nye. Noe jeg virkelig ser frem til. For nå er jeg rimelig lei alt som har med det og flytte og gjøre. Så det og komme seg inn i en ny leilighet, det er virkelig noe jeg trenger nå.

Nå sitter jeg og bare slapper av hjemme alene, samboeren er hos en kompis som akkurat har opplevd og bli dumpet av dama han var sammen med. Satt egentlig bare og ventet på det. Med tanke på hvor sjalu han faktisk er. Men men, sånn er livet. Man kan ikke alltid forutse ting som skal skje i fremtiden. Noe som i bunn og grunn er ganske greit.

I dag var jeg en liten tur ute sammen med min kjære og spiste en god lunsj ute. En god kylling bæggis på Peppes pizza. Omg, det er lenge siden jeg har spist noe så godt som det der. Er og anbefale på det sterkeste. Sammen med det drakk jeg en god jordbær smoodie. For en rett. Å for en drikke. NAM. Så om dere er ute og spiser på Peppes, prøv det. Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang med og kaste litt mer ting vi ikke trenger. Slik at man slipper og stresse med det de kommende dagene. Så håper jeg at vi får tak i noen flere esker i morgen. Som vi kan pakke ned ting i.

Ha en riktig god helg.

Likes

Comments


Det og våkne opp i dag og se det nydelige været ute gjorde meg glad. Det og endelig ha en tid hvor solen skinner og varmen er på topp, gjør noe med meg. Jeg følger meg mer glad, jeg orker mye mer, og alt går bra. I dag stod jeg opp i 9 tiden. Ordnet meg før jeg satte kursen ut for og gjøre dagens ting som stod på agendaen. Lite viste jeg at det ville ta seks timer. Først ble jeg med min bedre halvdel opp ditt han skulle. Satt litt med han der før jeg satte meg på bussen nedover mot sentrum. Planen min var egentlig at jeg kun skulle innom banken for og ordne meg en ny kodebrikke. Slik at jeg fikk ut de papirene jeg skulle. Men slik ble det ikke. Siden det står mitt gamle etternavn i passet mitt, så kunne de ikke hjelpe meg før jeg hadde fått skaffet meg ett nytt pass med det riktige etternavnet. Så da var det bare og gå bort til politiet for og prøve og få fikset dette. 

Vel fremme hos politiet hadde pass luken stengt for dagen, så jeg måtte inn og forklare situasjonen til en annen som jobber der som heller ikke kunne hjelpe meg men at jeg da kunne gå bort til skatt sør for og snakke med de der. Etter og ha stått der en times tid, og det fortsatt var lang tid før det var min tur igjen valgte jeg heller og reise hjemover. For og stå der i flere timer for og få en bekreftelse på at jeg har skiftet etternavn, var noe som ikke fristet så alt for mye i denne varmen her. Så da reiste jeg heller hjemover for heller og reise nedover ditt i igjen i morgen tidlig da det åpner. 

Nå har jeg nesten akkurat kommet inn døra her hjemme, etter og ha vært en liten tur innom butikken for og kjøpe meg noe og drikke på i denne varmen her. Så nå skal jeg straks lage meg noe mat før jeg setter i gang med og pakke videre. Noe jeg ikke orket i går da jeg var ute store deler av dagen og ikke orket så mye da jeg kom hjem. Så etter at jeg har fått i meg noe mat og slappet av litt tenker jeg at jeg starter med det som trengs og gjøre her hjemme.

Ønsker alle en riktig fin dag. 

Likes

Comments

Etter seks timer ute i solen var det jammen meg godt og komme seg hjem igjen i åtte tiden i kveld. I to tiden reiste jeg nedover til sentrum for og møte ei venninne. Noe som var kjempe koselig. Vi gikk for det meste og tittet litt rundt i solen, og bare koste oss. Da vi ankom Aker brygge fant vi ut at det var på tid og sette seg ned for og spise en god middag. Vi ente opp med og spise god mat på Fridays. Selv har jeg aldri vært der nede og spist før, så det og endelig få oppleve den utrolig gode maten de hadde der. Etter og ha sittet der en stund gikk vi videre og bare koste oss i solen. 


Etter en stund satt vi oss ned utenfor Egon med hver vår slush. Noe som virkelig smakte godt. Jeg skulle mer enn gjerne knipset noen bilder og få lagt de ut, men da jeg sitter med en så gammal mobil, så blir det til at man ikke får gode bilder eller lagt de inn på pcen. Men jeg lover at jeg skal få tatt det igjen når jeg får anskaffet meg en ny mobil om forhåpentligvis ikke om så lat for lenge.

Etter at jeg kom meg hjem satt jeg meg ned for og ta det med ro. Helt til at jeg fant ut at jeg ikke kom meg inn på nettbanken. Noe som er helt krise. Da jeg ikke får kontakt med de som jobber der. Så jeg må ta meg en tur ned ditt i morgen for og fise opp i problemet. Slik at det fungerer som normalt igjen. 
Jeg håper også at vi får startet og flytte denne uken her. Har jo alt fått nøklene, men så gjenstår det bare det og få flyttet opp alt vi eier og har. 
Har jo tross alt ikke så alt for mange dagene igjen før vi må være ute. Om 6 dager for og være mer nøyaktig. Så i morgen etter at jeg kommer hjem fra det jeg skal så skal jeg sette i gang med og pakke de siste tingene slik at det bare er og hente tingene og flytte de opp i den nye leiligheten.

Ha en fin kveld. 

Likes

Comments

20 Grader og sol. Det gjorde dagen min så utrolig mye bedre. Varmen var så på topp i dag at det minnet meg om en fin dag i juni. I litt over tolv tiden reiste jeg ut for og møte ei venninne jeg ikke hadde sett på lenge. For og hjelpe henne med noe, før vi gikk ut igjen og satt oss i en fin liten park ved Akers elven. 

Der ble vi sittende i ett par tre timer, og bare snakket om alt mulig. Etterfulgt av en tur bort på narvesen for og kjøpe seg en is. Trengte det i denne varmen her. Så satt vi oss ned på en benk på den andre siden av elven og satt der i en times tid før vi gikk mot trikken og jeg reiste hjemover. 

Nå har jeg akkurat spist, så nå skal jeg slappe av litt før jeg gjør noe som helst annet. Regner med at jeg bli sittende og slappe av en stund. For det er ikke så mye mer jeg trenger og pakke nå. Så da kan jeg bare ta en dag fri i fra pakkingen. Det er jo meldt pent vær frem til neste søndag, så da ser jeg virkelig ikke frem til og pakke siste rest eller flytte opp alle tingene for så og pakke det ut igjen. Men det går bra, er bare og pakke ut litt og litt. Kombinere utpakkingen med det og sitte ute i solen.  Det burde gå fint :) 

Så for første gang på veldig lenge har jeg hatt det fint, satt ute blant en del andre mennesker som også tilbrakte sin tid ute. Noe jeg faktisk var fornøyd over. Jeg som egentlig ikke er så glad i og sitte blant så alt for mange andre, så syntes jeg at det gikk veldig bra. For en gangs skyld. Så det og komme hjem igjen var faktisk noe godt da det var såpass varmt ute at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg til slutt. Hehe. men det går fint. Satser på at det ikke blit så alt for lenge før jeg møter henne igjen.

Ønsker dere en riktig god lørdag videre :)​

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg har blogget sist. Av den grunn at jeg har hatt for mye og tenke på. De siste dagene har vi vært på visning på visning, uten og få noen leiligheter. Må være ute her innen to uker. Innen søndag 15 mai, så det og finne seg en ny leilighet er ikke det letteste. Så går jeg dag ut og dag inn og tenker på prinsessen min. Det og gå rundt og aldri vite hva hun gjør osv gjør vondt i mammahjertet. Det og gå rundt og vite at vi aldri får vite hvordan det går med henne gjør vondt, til tross for at vi gang på gang sier at vi ønsker og få vite hvordan det går med henne. 

Sitter her og kjenner at jeg har lyst til og la tårene bare renne. Jeg hadde virkelig trengt det nå merker jeg.For det er så mye som skjer oppe i hodet på meg om dagen som gjør at jeg bare har lyst til og legge meg under dyna og bli liggende der. For ett vært det er ute nå. Det er skikkelig ustabilt. Noe som ikke er ok. Det ser ut til at det kan starte og regne snart, og det er så kaldt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg hen. Men så fryser jeg for ingenting også da så. Har plantet meg godt under dyna og her blir jeg nok sittende til jeg får i meg varmen igjen.

Det andre som ikke er greit er at det forsatt skjer ting her i leiligheten. Nå skjer det ting mens jeg er alene hjemme, og jeg blir like stresset hver eneste gang det skjer noe. Hater det. Kan ærlig innrømmet at jeg blir små redd når det skjer ett eller annet som ikke skal skje. 

Vi har stue og kjøkken i ett, og det og sitte i sofaen og høre at det ofte skjer ting på kjøkkenet er guffent. Spesielt når man ikke kan se noe, annet enn at ting blir kastet på gulvet og sånn. Å når man sitter alene og følger at det er noe eller noen som står og ser på deg fra kjøkkenet eller fra gangen Men det verste er de gangene man sitter for seg selv og driver på med noe og man ser en skygge går forbi deg , å du er alene hjemme. det er da jeg har lyst til og bare ta på seg skoene og gå ut bli sittende der til samboeren min kommer hjem. For det og sitte her alene og oppleve alt dette her er ikke spesielt kult.

Så nå sitter jeg her og bare venter på at det skal komme noen hjem. Lettere sagt at samboeren min skal komme hjem. Han er borte hos en kamerat av han nå, men siden de skal på tur i dag, så regner jeg med at han er på vei hjem snart. Noe jeg for all del håper at han er, med tanke på alt som skjer her. Får heller ta og logge meg inn på youtube og på noen av de nyeste filmene som er blitt lagt ut der, så jeg får noe annet og tenke på

Likes

Comments