Idag gick jag med min familj på en marknad. De sålde allt möjligt allt från väskor till frukt och grönsaker. Vi köpte en massa grönsaker för veckan då det är mycket billigare på marknaden än i affären. Vi köpte också mat på marknaden från ett matstånd. Maten var oerhört god och jag längtar till nästa söndag för att få gå och köpa mat där igen.

Efteråt gick vi en lång promenad vilket var oerhört mysigt.
Ha det bra nu så hörs vi! Här får ni några bilder från vad vi köpte på marknaden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Holaaaaa!
Idag har jag faktiskt inte hunnit göra så mycket. Pluggade mest för att komma ikapp med Sofia distans.
Lyckades iallafall få en fin bild på havet. Idag var det faktiskt några som vågat sig i och badade även om det enligt mig är väldigt kallt. Såg också några som surfade då det var otroligt bra surfing-vågor idag.
Saknar verkligen att bada i havet så hoppas verkligen att det blir badväder snart!🌊

Likes

Comments

Första inlägget idag då.

Eftersom jag går i åk 8 och får betyg pluggar jag på Sofia distans som är skolan man går i från årskurs 7-9 finns även för åk 6 men oftast gå man i vanlig skola och inte distans då. Jag låg lite efter i skolan och pluggade därför hemma idag för att komma ikapp.

Efter lunch gick jag en lång promenad längst stranden med mamma. Eftersom det var ganska varmt kunde man slippa ha på sig jacka.

Efter promenaden hade vi semlor som vi åt efter middagen. Vi hittade mandelmassan som behövdes till Semlorna på en Svensk butik typ 2 minuter ifrån där vi bor.

Imorgon ska jag nog iväg till skolan igen. Om man går på högstadiet kan man på nästan alla utlandsskolor få handledning för Sofia distans. Men det går lika bra att jobba hemma med en förälder som handledare.

Likes

Comments