Akkurat nå har jeg det ikke så lett. Jeg lengter hjem. Jeg mistet min bestemor for noe dager siden og alt på timeplanene min er helt ​OPPTATT. Har ikke hatt tid til å blogge. Jeg beklager. Har gjort mye og mye å blogge om, men jeg er her nå. Det er det som jeg må prioritere først. Ikke min norske blogg. Jeg skal prøve å lage eit innlegg om hva jeg har gjort siden jeg har hatt så stor fravær fra bloggen.

Det å miste bestemoren min på dette tidspunkt er hardt. Familien min er langt unna og jeg føler rett og slett at jeg er helt alene. Det er trist og veldig veldig ensomt. Det er virkelig det verste som kunne skje akkurat nå. Og jeg hadde aldri forventet at det skulle skje nå heller. Verden er kjip og urettferdig akkurat nå! Har ikke vert lett for meg og innrømme dette, men jeg vil hjem! Jeg hadde gjort alt for å dra hjem nå. Men så skal jeg huske at jeg ventet på dette øyeblikk dessverre. Hjemlengsel kan jeg kalle det selvom jeg ikke vil innrømme det enda. Jeg har sakt til meg selv at jeg aldri kommer til å savne hjemme. Og ja jeg er en person som ikke er så veldig avhengig av folk og hjemme kjære, men uansett. Du KOMMER til å savne hjemme uansett. Uansett om du har det kjempebra i USA så kommer det EN dag der du bare brekke ut, tårene renner og det er umulig og stoppe det.

Ja jeg er en veldig vanskelig person det vet jeg. Og slik er det bare. Jeg er ikke følsom. Eller kan jeg si det? Nei eller jo(?) jeg har ikke eit fasit svar på dette. Jeg er følsom i noen tilfelle og noen ganger ikke. Jeg er ikke en person som sier ifra om jeg har det vanskelig, trist, lei meg osv. Jeg er en person som velger heller å glemme problemet isteden for å ta det fram og fikse det. Hodet mitt er innstilt på at problemene mine ordner seg om jeg glemmer det,bare drit i det eller det som skjer, skjer for en grunn. Det verste jeg vet er å snakke om hvordan jeg føler meg eller prøve å fikse eit problem mellom meg og en person. Jeg har hatt det litt kjipt idet siste. Og det er helt vanleg. Jeg skriver dette til DU som kanskje kommer til  å opplever dette om noen år og kanskje dette innlegget vil hjelpe deg. Jeg prøver og prøver, men det er ikke lett å bare opne seg om slike ting er ikke bare bare. Jeg trenger min tid. Det er mye ting som skjer i hjernen min. Alt er nytt. Og alt kan ikke kome på engang. Jeg må ta ting for ting og det kommer til å ta det. 

Og det er helt sykt hvor ærlig jeg er på bloggen. Føler bloggen er en slags medisin for meg som hjelper meg og si fra hvordan jeg har det. Jeg klare ikke å se noen i øyene og snakke om akkurat dette tema eller hvordan jeg har det. Noen ganger irriterer det meg ganske og noen gang er det helt greit. Jeg bryr meg lite om ting. Jeg håper utvekslingsåret mitt hjelper meg og åpne "skallet" mitt. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 358 Lesere

Likes

Comments

Ohh beklager for ingen blogging før nå.
Akkurat nå siter jeg og min Panpan(vsøster) og ser på Divergent. Og plutselig kom jeg på at jeg skulle blogg og da tar jeg eit kjapt innlegg. I dag har vert en veldig travel dag. Vi har vert og fikset oss uniformer til skolen som starter om akkurat en uke og nesten alt er i orden og det eneste som mangler er fagene. Har også vert på skolen og det ser ganske bra ut som typisk high School skoler som vi ser på tv eigentleg. Også har vi vert på Apple og jeg har fått meg ny telefon og jeg valgt iPhone 6. Har også fått meg amerikansk nummer og det gjore vi i går. Så eigentleg det meste er i orden.
Har tenkt å lage eit innlegg om TIPS. Dere kommer til å skjønne hva det handler om når dere leser innlegget

  • 483 Lesere

Likes

Comments

Akkurat nå siter jeg på rommet og er klar for å checkout som man sier på engelsk. Har vert her i 3 dager og kjenner jeg er klar for å reise til vertsfamilien. Skal innrømme at jeg har allerede kjent at jeg savner Norge og noen tårer har fallet, men det kommer seg tenker jeg. Noen gang må man bare få det ut for at det skal gå bedre.

Klokken er 04:41 am tror jeg(?) har ikke kommet meg helt inn med klokken så ja.. Jeg er supertrøtt og fekk bare 3 timers søvn... Flyet mitt går 10:00 am og Mellon lande I Atlanta tror jeg.. Haha bør kanskje finne det ut men det gjør jo jeg uansett.

Vi snakkes i Louisiana!

  • 514 Lesere

Likes

Comments

Akkurat nå befinner jeg meg i New York. Det er sååå pent her og alt er så stort i for alltid der jeg kommer fra. OG legger for merke til forskjellen. Vi er på en slags universitet og den er svær. Jeg sover på rom meg ei kjekk jente fra Tyskland. Har ikke snakket så mye med hun siden hun kom ganske seint på kvelden i går og jeg var så trøtt. Akkurat nå står jeg og venter på frokost og kjenne jeg er sulten. Håper på en bedre frokost. Middagen i går var ikke jeg så fan av, men det var spiselig så det funket. Og varmen er til å dø av. Og kan virkelig ikke huske sist jeg var i eit land som var så varmt. For å si det slik så er det bedre og leve inn her i USA enn å vere ute. Men kjenner jeg liker meg her og har enda ikke gått opp for meg at jeg skal vere bort i eit helt år. Og det er så varmt her at jeg kommer til å bli knall svart når jeg drar hjem igjen og ja believe it or not, men jeg har fått meg venner 

snakkes

  • 520 Lesere

Likes

Comments

Woooow så sykt at tiden er her allerede!!! Har ventet i mer enn 100 dager på dette øyeblikk og her er jeg. Siter på flyet nå og venter på å fly til London og New York. Helt ærlig så klarer ikke jeg å innse at jeg faktisk skal vere bort reist i 1 helt år.

Køyrte hjemme fra i går til Oslo. I 8/9 timer og det var en ganske så slitsom køyretur og overnattet hos en kompis til far. Heldigvis ble broren med og slapp og føle meg helt alene. Og forresten så klarte jeg og forsove meg faktisk.. Også glemte jeg tannbørsten min så ja. Tips til dere som skal reise er at dere må virkelig sette på meir en 1 alarm.

  • 531 Lesere

Likes

Comments

Hvor rart er ikke det når jeg fortsatt ikke klarer å kjenne på meg at jeg skal reise i eit heilt år. Nå har allerede det fleste startet sin utvekslingsåret og noen har kommet til vertsfamilien sin og snart er det min tur! Endelig er det min tur! Har ventet siden starten på 10ende klasse ca og plutselig er det min tur nå. Jeg grur og gler meg veldig masse. Jeg kjenner litt på meg at jeg skal reise men føler det er bare for noen dager.
Jeg beklager for fraværet mitt med bloggen, men dere skjønner ? Jeg har hatt utrolig mye ting å gjøre. Jeg har jobbet hver einaste dag i forge uke utenom tirsdag. Jeg har jobbet og tjent meg ganske med penger til USA! I går var det min siste dag på jobb, kjente de inni meg at jeg kommer til å savne det utrolig mye. Hadde det så kjekt der med fantastiske kolleger så eit savn der blir det.

Starter og køyrer fra Herøy i morgon tidlig til Oslo slik jeg er der i god tid og skal ta fly onsdagen kl 07:55. Og mellom lande i London også vidare til New York så spennende blir det!!!

Jeg har allerede tatt farvel med noen av mine venner. Vi hadde avskjedsfest for meg, Sandra og Viktoria. Det endte opp med at det fleste gråt, men en vellykket kveld var det. Viktoria reiste forge på onsdag og allerede kommet til vertsfamilien hennes! Utrolig spennende og jeg ønsker henne det beste året for det forkjenner hun! Og DERE KAN FØLGE OSS PÅ UTVEKSLING INSTAKONTOEN VÅRES SOM HETER berbuniusa. Der oppdatere vi ganske ofte!

Jeg satser på at jeg blir mer aktiv når ting har roet seg ned og det meste er i orden. Akkurat nå er alt travelt. Jeg har nødt til å se om at jeg ikke har glemt(glemmer alltid noe når jeg skal reise) noe og pakking er mye vanskeligere enn man tror. Har jo nødt til å pakke så lite så mulig, men så er det mye jeg vil ha med. Jeg tømmer hele klesskapet mitt og starter heilt på nytt. Nye kle, nye mennesker, nye plass og alt nytt. Så når jeg kommer tilbake til Norge er alt av mine ting nytt.

Nå må jeg eigentleg slutte å skrive så mye. Begynne å gå lei av skrivingen min nå.

Mest sannsynleg neste gang vi snakkes så er jeg enten i New York eller Kommet fram til Vertsfamilien.

Nei jeg feirer ikke fordi jeg er ferdig på jobb, men fordi jeg skal til USA!!!

Dette innlegget skulle egentlig postet mye mye tidligare i dag, men hadde problemer med bildene... Men bedre seint enn aldri

  • 537 Lesere

Likes

Comments

På tirsdag bestemme noen av oss jente at vi skulle henge å kose oss med reke. Jeg kaller det for reke kveld sjølv om det høyrest veldig teit ut, men jaja det funker. Hadde vertfall en utrolig koselig kveld og er alltid kjekt å samle oss og bare snakke om alt og ingenting

Nå nærmer tiden seg for å reise! Kjenner ingenting enda at jeg faktisk skal verre borte i eit helt året! Jeg gler meg utrolig masse og begynne å kjenne litt på at det kommer til å bli trist... Må allerede begynne å sei adjø til noen av vennene mine og det er noe jeg virkelig grur meg til.

Har forresten lagd en video fra Polen turen og gler meg til å vise den til dere!!

  • 654 Lesere

Likes

Comments

Ohhh i dag har jeg hatt eit veldig stort smil i hele dagen. Våknet med eit anrop med at EF hadde ringt meg. Og det første som traff meg var vertsfamilie. Fordi det bruker å ringe for å si fra at man har fått vertsfamilie. Jeg ringte jo med engang tilbake men ble bedt om at de skulle kontakte meg senere. Og plutselig får jeg en telefon og får vite at jeg skal til Louisiana!!! Å nei det blir ikke Indiana, men Louisana! Har hørt navnet før men aldri tenkt mer på det. Jeg ble vertfall utrolig fornøgd og venter på mer informasjoner i morgen! Jeg vet vertfall at familien innholder 1 vmor og 1 vfar og 3 hunder. Jeg har jo litt skrekk for hunder når jeg først møter det for første gong men tar det som en utfordring og jeg må blir vandt til det. Jeg liker jo hunder og hadde håpt på at jeg kom til en familie med en hund. Såå Wohoo lucky me!
Og LOUISIANA, BAKER!!! Jeg gler meg såå utrolig og begynne å kjenne på meg at det ikke er lenge igjen!

Fekk snakket med vmor og vitker som en utrolig kjekke og herlig dame og jeg gler meg utrolig mye. Ogog jeg har fått dobbelplassering (skal bo med ei anna utvekslingsstudent) hun er fra Thailand og er 2000! Har vert så misunnelig på det som har fått dobbelplassering og her får jeg muligheten til det og takker med engang ja!! Og nå er jeg stor fornøgd og er virkelig klar for eit år i USA!!

  • 691 Lesere

Likes

Comments

Polenpolenpolen!! Det er eit stort savn! For 10 dagar siden var jeg og jente gjengen på tur til Polen. Det koste vi oss og hadde det supergøy! Jeg som hadde skjerpet meg med blogging men så har den blitt glemt idet siste.. Skal bli flinkere heldigvis. Jeg savner Polen utrolig mye siden jeg gjør ingenting hjemme og skal ikke på ferie heller så Polen var min ferie og tiden gjekk altfor fort. I Polen fekk vi feiret finaste Sandra og det var såå utrolig kjekt å site i limoen og eit stort opplevelse. Nå skal jeg bare jobbe, trene og vere med venner og familie før jeg reiser for eit helt år. Klarer forsatt ikke å innse at jeg skal faktisk vere borte i eit helt år. Tror ikke jeg kommer til å innse det dagen før jeg reiser eller når jeg siter i flyet.

Det blir utrolig mange bilder, men dere få kose dere å se hvor kjekt jeg hadde det.

  • 687 Lesere

Likes

Comments