Header

En tjej kan inte ha för många väskor. Klickat hem dessa tre från Nelly. Kär i alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Det var längesen sist. Som de flesta vet har mitt mående inte varit helt stabilt dessa två veckor & det beror mycket på min sjukdom jag går och bär på. Ja exakt, jag har en sjukdom som jag inte har nämnt något om här. Just nu ligger jag i sjukhussängen nere i Malmö & mår fantastiskt, enda anledningen att jag är kvar här är för att jag måste göra min sista magnetröntgen imorgon innan dem kan skriva ut mig✌🏾️ Om ni bara visste vilken lycka det är att komma ifrån allt som har med sjukhuset att göra.

Har inte haft orken att svara alla så nu vet ni. Jag mår bra! Snart är jag hemma igen.

Tack för allt fint stöd av alla.

Likes

Comments

Behöver inte säga mer än WOW. Jag älskar mina nya naglar! Bästa Petra.

Likes

Comments

Det har varit tyst här i någon dag.. Men jag tänkte bara berätta för er att jag var på en liten utflykt i tisdags med jobbet & det blev KOLMÅRDEN. Där fick vi se läckra djur plus en fantastisk delfinshow. Dagen var verkligen perfekt och när jag väl kom hem fick jag besök av min underbara pojkvän, som ska vara hos mig i några dagar nu. Självklart blir det att jag spendera min midsommar med honom också!

Vad gör du nu? Befinner mig på jobbet som jag gjort sen tolv idag, medan min pojkvän är hemma hos mig & väntar på mig. Men nu är det bara tolv timmar tills jag får krypa ner i hans famn igen. Om han är jordens bästa? Men självklart!

Ha en fin midsommar alla.🌸

Likes

Comments

Vilken magisk tisdag jag hade. Att få se sin lillasyster ta studenten var inget annat än magiskt. Vad har tiden tagit vägen egentligen? Nyss var du så liten & nu är du redan vuxen. Jag är så jäkla stolt över dig fina lillasyster!! Du förtjänar verkligen himmel och jord.

& nu behöver jag inte hålla tyst om resan jag bokat. Det var en studentpresent till henne, därför kunde jag inte avslöja så mycket här.

Jag har bokat en vecka i Grekland till oss två! Detta blir vår första syskonresa ihop & jag längtar så himla mycket. 🌴 

Likes

Comments

Gårdagens planer var att ligga i trädgården i det fina vädret, fast det lyckades Susanna ändra på! Det blev istället en spontan shoppingrunda i Växjö. Kan aldrig tacka nej till shopping, det är min medicin för själen. Så nu är jag några plagg rikare,woo.

& just nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Alvesta sen tåg till Hässleholm och därefter tåg till Vinslöv, sen har jag äntligen nått kvällens destination där jag ska få spendera min natt hos min kärlek!

Likes

Comments

Together.

//Jag&Lillasyster

//Pappsen&Lillasyster

//Mammsen&Lillasyster

Åh så fin hon är min älskade lillasyster.


Har verkligen jordens finaste familj och jordens vackraste lillasyster. Är så stolta över er!!

Likes

Comments

Tre år har redan gått sen jag hade min underbara bal och nu var det fina lillasysters tur. Därför fick jag plocka fram mina Canon godingar för att agera fotograf. Så imorgon får ni se på underbara bal bilder. För just nu blev det en spontanare till Halmstad med storasyster✌🏾️Ha en fin helg.

Likes

Comments

Tog en pause från allt som har med färger att göra & gjorde helt enkla fadade franska naglar. HANDEN PÅ HJÄRTAT - Petra är grym. Att alltid vara så förbaskat nöjd när man går där ifrån!

// Ta en titt på hennes insta -@klor_med_bling

Likes

Comments

En resa är nu bokad och två baddräkter är beställda plus en bikini. Om jag är taggad på poolparty? JA

Ni hittar skönheterna på NELLY.

Likes

Comments