• Jag har inget emot homosexuella men bespara mig gärna homopropagandan.
 • Jag har inget emot invandrare men bespara mig gärna flyktingströmmen bestående av unga och vuxna män som kommer hit och ställer massa krav.
 • Jag tycker inte om dagens regering och dess agenda. Att de kör över folket och jobbar emot folket och inte för folket.
 • Jag tycker inte om att vi har islamister i svensk politik.
 • Jag tycker inte om religion i någon form. Även om vi ser spår av kristna värderingar i Sverige. Jag firar jul, midsommar, påsk osv som ändå kan ses som tradition.
 • Jag tror på vetenskap. Det som går att bevisa. Jag tror inte vi är skapade av Gud.
 • Jag tycker inte om det som håller på att hända i detta land. Nedmonteringen av välfärden, all brottslighet som ökat (här kommer någon PK att hävda att den minskat och att Sverige aldrig varit tryggare) men varje, varje dag kan vi läsa om mord, våldtäkter, skadegörelse, misshandlar osv.
 • Jag tycker om den Svenska sommaren.
 • Jag tycker om Sverige, även om det nu inte är som det en gång var. Men Sverige är mitt land. Här är jag uppväxt. Här är mina föräldrar uppväxta och mina mor- och farföräldrar osv osv. Sverige var ett tryggt land och jag gör allt i min makt för att återfå tryggheten.
 • Jag värnar om mina Svenska medmänniskor. Jag hjälper även barn i Accra, så de får rent vatten, mat, kläder, mediciner och möjlighet att gå i skolan.
 • Jag tycker vi ska stänga gränsen helt till vårt land, Sverige, för att få kontroll. Kontroll över vem som kommer in i landet, flykting som turist. Utvisa de med icke godkända asylskäl. Alltså verkligen utvisa! De ska inte ha en chans att gömma sig i detta land.
 • Jag tycker vi ska gå ur EU, att vi inte ska gå med Nato. Jag önskar ett enat norden. (Observera att jag skrev önskar)
 • Jag tycker inte om PK-eliten, radikala menskonst feminister, islamister, regeringen och sinnesslöa "experter" a la Arnstad.
 • Jag vill att vi ska satsa mer på vårt försvar. Återinföra allmän värnplikt för Svenskar. (Alltså inga misstänkta terrorister och andra som gör mer skada än nytta)
 • Jag tycker att vi ska satsa mer på sjukvården/skola/omsorgen. Jag tycker vi ska ta bort pensionärsskatten helt!
 • Jag tycker att det borde satsas mer på landsbygden och våra bönder!
 • Yttrandefriheten är viktig för mig. Så bespara mig alla försök till att stoppa det fria ordet.

Jag är en helt vanlig människa, även om en del försöker måla upp mig som en rasist, nazist, fascist.

Det här är lite om vem jag är och mina åsikter. Vem är du?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nej, jag tänker inte döda någon, så var inte oroliga. Men jag är förbannad rent ut sagt! Det är tydligt att PK-eliten klappar sig själva på axeln då de lyckas få oss politiska inkorrekta att bli blockade på sociala medier. Det hände mig, jag skrev om en verklig händelse men bytte ut blatte mot babbe och vips blev jag blockad i 24 timmar. De får gärna se det som en vinst, men jag ser det som ett patetiskt försök till att tysta mig. Det är inte enkelt. Det finns andra sätt att få sina ord hörda på. 

Det är dock skrämmande att vi har så många psykopater omkring oss, som får vandra fria i landet. För att ni ska förstå så kommer här en förklaring på vad en psykopat är:

"När människor med psykossjukdomar ofta har bisarra beteenden och uppföranden, är psykopaten istället väl medveten om att föra sig rätt, vara trevlig och att ge ett gott intryck – det ingår i störningen. Uppförandet kan dock vara teatraliskt eller tillgjort, personen kan uttrycka uppfattningar om sin egen förträfflighet, simulera känslor som anses passande, allt i syfte att manipulera för att uppnå bestämda personliga målsättningar. En person med psykopatisk störning har som regel svårt att förstå nyansskillnader i känslor, till exempel skillnaden mellan sexuell attraktion och äkta kärlek. I kombination med detta har psykopater ofta drag av impulskontrollstörningar samt saknar tålamod; de söker sig till äventyr och beter sig ansvarslöst"

1% av Sveriges befolkning sägs vara psykopater. Oftast medel eller högintelligenta. Vet ni vad det betyder?! Att PK-eliten är full av psykopater. De påstår att SD:are är lågintelligenta och outbildade osv. Läskigt eller hur?! 

Det som är mest skrämmande är att dessa får fortsätta bete sig som ohyra hela högen! De tvingar på folk sina lögner och tycker att vi ska leva i en enda stor lögn. När vi visar sanningen med fakta och bevis blir vi tystade. Blockerade från att skriva. De, ja alltså, PK-eliten strävar efter ett DDR samhälle och vi, mina vänner, vi är på god väg dit! 

Jag säger såhär. Låt er inte tystas, vad ni än gör! Yttrandefriheten är en av våra grundlagar och den ska gälla för ALLA!!! 

Likes

Comments

​Det blir allt tydligare för varje dag som går, vart detta land är på väg någonstans. Löfven kallar sig demokrat, men han är en jäkla diktator. Han vill att vi ska dansa efter hans noter och gör vi inte det så ska vi minsann tystas ner på alla tänkbara vis. Detta har yttrat sig så tydligt vid flertal tillfällen så det blir skrattretande. 

Det förekommer också censur på sociala medier. Vi blir tystade, blockerade från att skriva eller bannade helt också hållet under några dagar. Fler och fler vänner råkar ut för detta varje dag och då enbart för att de skrivit ett enda ord som t.ex. Zigenare, Araber, Islamister, Muslimjävlar och annat. Förstår ni så sjukt detta har blivit? 

Det roliga, eller ja olustiga, är att vänstermupparna kan skriva precis vad de vill och komma undan med det. Kan det bli tydligare än såhär? Är det inte uppenbart vilken agenda som styr? DDR. 

Ska vi tillåta detta? Ska vi tillåta oss att bli censurerade bara för att vi väljer att se fakta och sanning? För att vi väljer att stå för våra ord, för att vi inte delar PK-maffians åsikter? 

Likes

Comments

​Sverige är egentligen ett fint land. Men nu blöder det. Det har ett sånt djupt sår, så frågan är om landet någonsin kommer kunna läka? Det gör ont i mig att se vad som skett med landet och det är skrämmande att tänka på hur det kommer se ut i framtiden. Jag vet att det redan är många som flyr från eländet. Som flyttar till andra länder där de inte har några fega mestrattar i sin regering, Där de inte tror att de kan agera hela världen socialtjänst. Jag klandrar dom inte! Jag blir bara ledsen att så få verkligen står upp för vårt kära fosterland. 

Sverige var en gång ett tryggt och fridfullt land. Där mord var ytterst ovanligt, där våldtäkter inte förekom på samma sätt som idag. Där barn kunde leka ute i trygghet. Där grannar umgicks och där man kunde vara ute närsomhelst på dygnet utan att behöva vara rädd för att bli påhoppad. Visst allt detta förekom, men inte alls i samma mängd som idag. Vi har områden där Sharialagar råder. Nu kommer ni tro att detta är taget ur luften, men nej, vi har faktiskt områden i Sverige där kvinnor som inte bär slöja eller burka eller liknande blir utfrysta och för skam över sina familjer, vi har områden där inte ens polisen vill ingripa och vi har områden där kvinnor måste åka in till stan för att kunna gå klädda som de vill. Vi har också områden där knark säljs helt öppet i centrum och områden där små barn och ungdomar bär vapen. Nej, det är inte någon dålig B-film eller något slumområde i Sydamerika. Detta är Sverige jag pratar om. SVERIGE! 

När ska ni inse vart det bär hän? 

Inte nog med detta. De styrande och PK-isterna försöker tysta oss som har vaknat och insett vad som håller på att hända. De försöker tysta oss på alla tänkbara sätt. T.ex. på sociala medier så blir de som kritiserar regeringen eller islam bannade, de kan inte skriva på några dagar. Varför ser ni inte att vi börjar likna DDR mer och mer? 

Vakna nu för i helvete!!! 

Rädda vårt fosterland medan det fortfarande finns en liten chans och vågar ni inte gå ut och göra något nu så se åtminstone till att rösta rätt 2018!!! Om det inte redan är för sent då... 

Likes

Comments

​Det är väldigt frustrerande att ha en sån sinnesslö statsminister som Löfven. Han lyser osäkerhet och med frånvaro i situationer där vi behöver en stark ledare. Ta till exempel detta med Kaplan. Hans agerande och hans uttalande gör mer skada än nytta för Sverige. En normal och stark ledare hade låtit Kaplan avgå direkt. Löfven väljer att vara tyst istället. Varför? 

Vågar han inte säga ifrån? vågar han inte göra det som vilken annan ledare som helst skulle ha gjort? Nej, detta blir bara pinsamt. Ni vet ju att redan innan har utländsk media skrivit om Sverige och undrar vad det är som händer här och hur vi kan tillåta det att bli så som det har blivit med denna flyktingkris. Vad kommer de inte tänka nu om vårt land?`

Sverige behöver en stark ledare som vågar och klarar av att hantera all skit som sker nu. Vi behöver ingen ledare som leder landet rakt ner i fördärvet. Stefan Löfven borde ha avgått redan innan han blev statsminister. 

Hur kommer det sig att det inte krävs någon utbildning för att få en hög position i det här landet? 

Löfven - klarade inte ens av att svetsa. Han är inget annat än en misslyckad svetsare.

Dan Eliasson - tidigare socialdemokratisk statssekreterare, generaldirektör för migrationsverket och försäkringskassan lyckades bli rikspolischef utan någon som helst polisiär utbildning! 

Mehmet Kaplan - Under 90-talet studerade han på Lantmäteriprogrammet vid KTH men har inte avlagt någon examen. Han var verksamhetschef på antidiskrimineringsbyrån Byrån för lika rättigheter när han ersatte Gustav Fridolin som riksdagsman inför riksdagsvalet 2006. Är nu bostadsminister?! 

Detta var tre exempel. Kan säkert fortsätta men ni förstår nog poängen. Det behövs alltså ingen vidare utbildning för dessa positioner. Kanske dags att byta yrke och bli politiker. Verkar ju väldigt simpelt. Dessutom behöver man ju inte kunna tänka heller. Dricka kaffe hela dagarna och göra ett och annat korkat uttalande så är biffen fixad! Man får ju dessutom en riktigt schysst lön! 

Likes

Comments

​Radikala feminister eller ja, extremfeminister är så sjukt vidriga! De förespråkar en kroppsbehåring värre än en apa och gör konst av mensblod. De hatar också allt som har med män att göra. Alltså det är ju så man vill kräkas. För att ge er en liten hint om vad jag menar så räcker det med att besöka denna blogg ÄCKLIG FEMINIST! för att det ska får en att vilja kräkas! En annan vidrig feminist är Malena Ernman som dessutom ser sig själv som en PK-elit tillsammans med Gardell och Schyffert. Jag undrar egentligen hur många i detta land som föddes med tomrum där hjärnan egentligen ska sitta?! 

Självklart ska vi sträva efter ett jämställt samhälle med lika lön för lika arbete oavsett om man är man eller kvinna. Men dessa radikala äckelfeminister är bara för mycket! De fyller liksom ingen funktion i samhället med sin äckliga menskonst! 

Likes

Comments

Folkkampanj för asylrätt. <--- tryck på länken för att läsa hela artikeln!

– Det finns många skäl att demonstrera mot lagförslaget som lagts. Det är kontraproduktivt och inskränker det lilla uns av asylrätt som vi har kvar, sade Mathias Lind, en av demonstranterna.

– Vi vill stoppa lagförslaget om att införa tillfälliga uppehållstillstånd och som drastiskt kommer att försvåra familjeåterförening, säger Jimmy Jonsson, en av arrangörerna.

Pia Ryberg, som också håller i demonstrationen, tycker att lagförslaget är egoistiskt.

– Jag har träffat flera personer som flytt från krigets Syrien, som inte vet vad som ska hända med deras familjer som är kvar där. Om lagförslaget går igenom kanske de inte får hit sina familjer, säger hon.

PK-isterna är i farten igen. Kommer med nån jävla demonstration om asyländringen. Det borde ha varit en självklarhet redan från början med tillfälliga uppehållstillstånd! Så fort det är lugnt där i Mellanöstern så dra in skiten och skicka hem dom igen! För helvete vakna nu!! VI KAN INTE HJÄLPA VARENDA JÄVEL SOM KOMMER HIT!!

Likes

Comments

Det är inte lätt att bli gammal i dag, speciellt inte om du är i behov av hjälp.

Tänk dig själv att behöva sitta som en fånge i ditt eget hem för att du av olika anledningar inte kan ta dig ut själv. Eller att du inte har några anhöriga kvar i livet och den enda du ser under hela dagen är en stressad personal från hemtjänsten. Tänk dig själv att bli serverad någon smörja som ska kallas mat, eller behöva hjälp med toalettbesök eller att duscha. Visst ska vi vara glada att hjälpen finns. Men vad är den värd om personen som kommer hem till dig är andfådd och går på som en duracellkanin bara för att personens schema är fullspäckad. Så pass att varje minut räknas. Är det värdigt? Är det värdigt för dig som är gammal och i behov av hjälp? Är det värdigt personalen?

Detta är såklart inget nytt problem. År efter år kan vi höra om stressen inom äldreomsorgen, om äldre som glöms bort i hanteringen och får ligga i flera dagar utan hjälp. Vi har också kunna läsa om äldre som inte får sin blöja bytt på hela dagen pga att personalen står med jobb högt över öronen.

Vems fel är detta? Jo, såklart det är politikernas fel. De lyssnar varken på er äldre eller på personalen. De lever sin egen bubbla och blir förmodligen aldrig gamla och i behov av hjälp själva. De har förmodligen inte heller några anhöriga som bor på ett äldreboende eller som har hemtjänst.

Det är rent ut sagt förjävligt!

Jag anser att det minsta vi kan göra är att ge våra äldre en värdig sista tid i livet. De har ju ändå byggt upp vårt land och faktiskt lämnat efter sig ett fint land och ett tryggt land.

Att det ser ut som det gör idag gör mig ledsen och upprörd. Jag skäms inför våra äldre att vi tillåtit dessa clowner rasera allt. Det är ofta jag hör från våra äldre att "det är inte klokt med allt elände och hur det har blivit" nej. Jag håller med dem! Det är inte klokt.

De flesta pensionärer idag har jobbat sedan 16-17-årsåldern, de har slitit och knappt varit lediga. (Utgår från de pensionärer jag pratat med) Nu sparkar vi på dem. Är det så vi ska tacka dem? Ska de inte få kunna unna sig lite trevliga saker som t.ex. resor nu när de har tid? (De som fortfarande är pigga och friska) Nej, då ska de minsann leva sämre än vad de gjorde som arbetare. De ska inte få en krona mer än att de precis klarar sig och knappt det. De har ju för fan bidragit till staten i 40-45 år om inte mer! Det är dags att ge tillbaka!!!

Jag har själv många år kvar till pension och jag lär få jobba tills jag är 70år och lär inte få en krona i pension om det får fortsätta såhär. Nej, vi lär få se framtida pensionärer slåss med romerna om tiggarplatserna.

Kan bara säga såhär. UPP TILL KAMP FÖR VÅRA PENSIONÄRER!

Tack för mig.

Likes

Comments

Vi har nog alla tänkt tanken. Vad skulle vi göra om vi hade makten?

OM jag vore statsminister, eller ja, kanske diktator haha. Nåja, då hade jag gjort följande:

* Slopat pensionärsskatten samt höjt pensionerna.

* Stängt gränserna helt och hållet samt utvisat ALLA kriminella invandrare samt de som inte har några asylskäl alls.

* Hårdare straff för alla brott.

* Satsat mycket, mycket mer på vården och skolan. Sett till att vårdköerna blev kortare, mer personal till både vården och skolorna, mindre klasser, bättre arbetsvillkor och arbetscheman. Högre lön till personal inom den offentliga sektorn.

* Satsat på försvaret.

* Gå ur EU och jobbat för ett enat norden.

* Satsat på en levande landsbygd med allt vad det innebär.

* Avsatt alla lögnaktiga politiker, samt åtalat Löfven för landsförräderi.

* Sänkt skatterna samt göra det lättare för företag att etablera sig och stanna kvar i Sverige. 

* Alla svenskar ska ha förtur till jobb och bostäder. 

* Inga bidrag till flyktingar. 

* Krav på att samtliga flyktingar ska ha gått SFI kursen inom 1 år och skaffat sig ett jobb, annars utvisning. (omöjligt då svenskarna har förtur på jobben) 

och såååååå mycket annat. Listan skulle säkert kunna bli några meter lång, men vill inte göra ett för långt inlägg så folk tröttnar halvvägs ;-)

Jag skulle i alla fall jobba FÖR folket och inte EMOT folket. 

Så, gott folk, rösta på mig! hahaha. 

Likes

Comments

Var är PK-isterna nu?! Var är alla dom som gav sig på Marcus Birro då han åt lunch med b.la. Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson? PK-isterna var väldigt snabba med att döma Birro och media skrev stora rubriker som “Birros hemliga möte med SD-toppen”. Nu när det kommit fram att vår bostadsminister Mehmet Kaplan ätit middag med Turkiska extremister då är det minsann ingen som protesterar, det är tyst som i graven!

DUBBELMORALEN FLÖDAR SOM ALDRIG FÖRR hos våra PK-ister. 

Varför gör NI skillnad på folk och folk?! 

Likes

Comments