~ It's better to look back on life and say: "I can't believe I did that" than to look back and say: " I wish I did that" ~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 39 readers

Likes

Comments

Mycket har hänt under senaste veckan. Hamnade byta hotell så var på ett nytt ställe på onsdagen och på torsdagen behövdes jag på ett annat ställe. Mycket nytt när man byter hotell så hoppas jag nu får stanna där.
Vädret är varmt,saknar regnet i Finland (låter konstigt jag vet).
Har spenderar lediga dagarna med kompisar ute och på stranden.
Allt går okej för tillfället men jag saknar allt där hemma så tiden sku gärna få gå lite fortare.

  • Praktik
  • 76 readers

Likes

Comments

Rubriken beskriver ganska långt hur jag har det nu. Vädret är perfekt, älskar denhär kulturen, människorna är trevliga osv. Livsstilen är så annorlunda här, mycket lugnare och människorna är mer öppna, ibland kanske lite för öppna för en finländare.
Trivs jätte bra med mitt jobb, känns som att jag äntligen kommit på vad jag vill jobba med inom turism. Det finns såklart också negativa sidor, som också delvis beror på kulturskillnaden. I Finland skulle vi aldrig gå fram till människor bara för att tala medan dom sitter med familj och vänner men här är det en del av jobbet, den delen kommer jag aldrig att bli van med. Annars har jag fått dra aktiviteter,lekar och kvällsprogram, mest för barn.
För tillfället bor jag ensam i en lägenhet, det är också en stor förändring eftersom jag aldrig har bott ensam och nu desutom utomlands.
Har också fått en del nya vänner här, mest från jobbet såklart.
Hade nu fredag&lördag ledigt så imorgon är det jobb som gäller igen!

  • Praktik
  • 80 readers

Likes

Comments

Nu har jag då varit ca 3 dagar här på Fuerteventura. Har hittills haft ledigt så jag har bara gått omkring, solat osv. men idag var jag på besök på hotellet var jag ska jobba. Ska för det mesta jobba i miniclub med småbarn.
Vädret är jätte varmt, 25-30 grader på dagarna.
Uppdaterar mer när jag har mer att berätta!

  • Praktik
  • 133 readers

Likes

Comments

Gick igenom gamla bilder och hittade en massa bilder från Lappland. Såå härligt ställe, tur att man har släkt där så det finns större orsak att åka dit oftare!

  • 134 readers

Likes

Comments