Header

Hösten är nog helt klart en av mina favoritårstider! Trots att det är kallt så är det så fint och man kan börja använda alla mysiga tröjor & halsdukar osv.
​Hösten och sista skolåret har börjat bra för mig, jag har kommit igång med livet här hemma efter Spanien. Skolan löper på, träningen går bättre än tidigare och har desutom fått plats på en modellbyrås listor!

Var igår och fotade efter att jag redan var i Helsingfors och fotades i studio. Kallt men värt det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

7 veckor gick underligt snabbt, ligger nu hemma i egen säng trött efter 2 dagars resa hem.
Har ännu inte insett att jag inte vaknar imorgon med 30 grader varmt och sol, aktiviteter och en massa männskor runt omkring mig.

Vi startade igår från Fuerteventura kl 20:00 (spansk tid) och pgr av förseningar, rusning osv så var vi på hotellet i London ca kl 2 på natten. Super lyxit hotellrum men mindre lyx med väckning före kl 8 för att ta nästa flyg till Helsingfors.


During my 7 weeks in Fuerteventura I learned a lot. The hard thing with animation is not the work, it's when you get to
know people and you need to say goodbye to them, knowing that you'll never see them again.
This practice gave me so much, I didn't only learn about working with people, I learned to take care of myself and because of the hard times I learned to be happy about the small things.
It feels good to be home again but I will still miss the place, the people and my life down there.
I want to say thanks to all the people who made my stay better, but also the people who made it worse, from you I learned how I don't want to be.


Likes

Comments

~ It's better to look back on life and say: "I can't believe I did that" than to look back and say: " I wish I did that" ~

Likes

Comments

Mycket har hänt under senaste veckan. Hamnade byta hotell så var på ett nytt ställe på onsdagen och på torsdagen behövdes jag på ett annat ställe. Mycket nytt när man byter hotell så hoppas jag nu får stanna där.
Vädret är varmt,saknar regnet i Finland (låter konstigt jag vet).
Har spenderar lediga dagarna med kompisar ute och på stranden.
Allt går okej för tillfället men jag saknar allt där hemma så tiden sku gärna få gå lite fortare.

  • Praktik

Likes

Comments

Rubriken beskriver ganska långt hur jag har det nu. Vädret är perfekt, älskar denhär kulturen, människorna är trevliga osv. Livsstilen är så annorlunda här, mycket lugnare och människorna är mer öppna, ibland kanske lite för öppna för en finländare.
Trivs jätte bra med mitt jobb, känns som att jag äntligen kommit på vad jag vill jobba med inom turism. Det finns såklart också negativa sidor, som också delvis beror på kulturskillnaden. I Finland skulle vi aldrig gå fram till människor bara för att tala medan dom sitter med familj och vänner men här är det en del av jobbet, den delen kommer jag aldrig att bli van med. Annars har jag fått dra aktiviteter,lekar och kvällsprogram, mest för barn.
För tillfället bor jag ensam i en lägenhet, det är också en stor förändring eftersom jag aldrig har bott ensam och nu desutom utomlands.
Har också fått en del nya vänner här, mest från jobbet såklart.
Hade nu fredag&lördag ledigt så imorgon är det jobb som gäller igen!

  • Praktik

Likes

Comments