Header

I brist på annat tänkte jag berätta lite sanningar om mig själv faktiskt.. Får väl se om ni visste några av dessa redan innan!

1. Jag har tyvärr skällt ut ett barn - Sorgligt men sant

2. Jag är besatt av Jack Daniel's

3. Jag har varit en riktig shoppaholic - När jag mådde som sämst, alltså typ det första året shoppade jag extremt mycket för att jag trodde att jag skulle må bättre av det. Också sorgligt.

4. Halva min garderob består av svarta kläder

5. Jag har bestämt det mesta här hemma - Som färg och vilket golv, färg på väggar och möbler, hehe

6. Jag vaxar mina ben en gång i månaden

7. Nästa år får jag handla på systemet - Så taggad för det!

8. Jag är extremt spontan av mig - Som när jag tatuerade mig förra gången, jag hade inte planerat någonting utan jag åkte till studion på en drop-in tid och gjorde det. Jag tänkte inte alls.

9. Jag har haft tandställning - Sjukt irriterande. Dock hade jag det inte för att mina tänder var snea

10. Jag förlåter människor alldeles för lätt - Det finns människor som jag absolut inte skulle ha förlåtit så lätt

11. Jag kan inte simma - Jag skäms så mycket över det

12. Jag har haft två förhållanden och legat med lika många

13. Jag har en hel del minnesluckor

14. Jag skulle ALDRIG kunna dejta eller vara tillsammans med någon som är yngre än mig - Så är det! Personen ska vara äldre

15. Jag måste få min dagliga dos kaffe för att hjärnan ska fungera

16. Jag har blivit mobbad - Ja tråkigt men sant

17. Jag har ätit en fästing - Jag var ett år, okej?

18. Jag är väldigt bra på att störa mig på folk - Nästan för bra

19. Människor tolkar mig väldigt ofta fel

20. Jag har besökt Auschwitz och Birkenau - Jag är väldigt stolt över detta, hehe

21. Alla mina blommor dör, även kaktusar - När jag flyttar hemifrån kommer jag bara ha plastblommor

22. Jag har skrivit en bucket list

23. Jag vet redan vad mina barn kommer heta - Sånt mina vänner måste man planera i för väg

24. Jag är absolut inte snål tyvärr - Jag önskar att jag var snål och itne köpte en massa saker

25. Sist jag satt på en häst skrek jag av rädsla - Detta var väldigt pinsamt när det hände, men nu efteråt kan jag skratta åt det. Mamma gör också det fortfarande.

26. Jag blir oftast kär i de jag inte "får" bli kär i - Det kan vara tufft ibland, men sånt är livet

27. Jag har min egna klädstil - Vill jag gå i långbyxor mitt i sommaren så gör jag det så det så

28. Jag är extremt klumpig - Allt kan hända när man är mig

29. Jag skrev fyra gånger innan jag fick körkort - För mig var provet svårt, men jag gjorde mitt bästa varje gång och till sist klarade jag det.

30. Jag har aldrig haft sönder en mobil

31. Jag har blivit opererad och sövd ett x antal gånger

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är måndag igen, helgen är över tyvärr. Men snart är den här igen! Försökte bara var lite uppiggande.. okej? Iallafall började jag min måndag med extra sovmorgon och en träff hos psykläkaren och äntligen var han lite stolt tror jag, jag hoppas verkligen han är det med tanke på mina extrema framsteg. Tex kan jag ta mig överallt med bilen ensam typ till skolan osv, jag har faktiskt varit inne i affären själv några gånger när jag varit riktigt riktigt tvungen till det vilket har varit ett så stort hinder för mig innan (dock springer jag genom affären fortfarande). Så nu ska jag bara försöka vara ensam hemma och inte vara beroende av andra, sen kommer alla vara nöjda och glada.

Sen körde jag vidare till skolan och hade två lektioner på eftermiddagen. Jag var också inne hos syv på lunchen och sa att jag inte ska byta skola längre eftersom det har blivit bättre med allt och jag ska visa något för mig själv. Hon blev glad. Allt gick bra idag också.

Efter skolan körde jag hem, har snackat skit med Tilda två timmar ikväll. Saknar henne extremt mycket! Och nu ska jag bara njuta av kvällen, hehe lycka till. Måndagen är snart slut iallafall och alla har vi överlevt hoppas jag!

Likes

Comments

Hallå vänner och ovänner! Vet ni, jag har på senaste tiden blivit helt jävla besatt av Jack Daniel-saker. Loggan är så otroligt fin så det gör att jag vill har ALLT jag kan hitta! Min tanke är väl att jag senare i livet ska ha ett skåp eller liknande med bara såna saker, tex tavlor, whiskeyflaska och glas och annat smått o gott. Jag har aldrig smakat whiskeyn utan jag är enbart besatt i loggan, det vore ju så hemskt om jag var besatt av whiskeyn.. men jag tycker att spritflaskor är väldigt fina inredningsdetaljer och jag tror att även det kommer finnas många såna hos mig senare. Iallafall, hade jag haft pengar, några tusen bara, hade jag köpt allt jag sett, så turen är väl att jag är pank.. Vart finns dessa sakerna att köpa förutom partykungen?

Likes

Comments

Detta är en sak som bara jag och mina föräldrar vet om (tror jag), men jag tänkte skriva detta för att visa hur annorlunda hjärnan blir av psykisk ohälsa och precis i början av min depression. När jag började må dåligt var det många som inte förstod varför jag mådde dåligt, några trodde att jag ljög om att det inte hade hänt något, vissa för att skolan började i samma veva osv. Pappa var en av de som inte alls förstod sig på psykisk ohälsa och som trodde att jag ljög när jag sa att jag inte visste varför jag mådde dåligt. Och när folk inte tror på en om saker som är sanna blir det att man tänder till och blir förbannad (iallafall jag). Det var vid några tillfällen, speciellt det först halvåret, då jag grät ganska mycket som min pappa skällde på mig (för att han inte visste hur han skulle vara mot mig då) och tvingade mig att säga varför jag inte mådde bra. Jag blev såklart mer och mer ledsen och asförbannad alla dessa gångerna, så jag skällde på honom. Dock gick det så långt ibland att jag sa till både honom och mamma att jag ville att de skulle skiljas och att jag då bara skulle bo hos mamma för att jag inte orkade med honom. Detta sårade såklart pappa asmycket och jag ångrar verkligen allt detta idag.

Under denna perioden som jag höll på så visste jag inte vad jag gjorde, jag minns inte alls mycket om vad som hände med mig och jag förstår inte hur jag kunde säga så till honom. Börjar typ gråta varje gång jag tänker på vad jag har gjort mot honom. Det är så mycket. Under den perioden hade vi ingen bra relation, verkligen inte. Jag är så glad att den är mycket mycket bättre idag och även om jag kan bli asförbannad på honom fortfarande så hoppas jag att han vet att jag älskar honom ändå. Jag var verkligen en hemsk person och jag sårade många under den tiden tyvärr. Men idag är jag förhoppningsvis en mycket bättre person mot alla, jag hoppas att människor tycker det iallafall. Man får inte glömma att jag inte var mig själv vid dessa tillfällena! Men det får inte mig att ångra mig mindre. Förlåt pappa.

Likes

Comments

Godmorgon! Som jag skrivit innan har jag varit helt hundra på att jag byta skola till hösten för att saker och ting har blivit som det har blivit och för att jag ska kunna må bättre. Men jag har faktiskt blivit mer och mer osäker på om jag verkligen ska byta nu? Saker har ändrats och det är bara ett år kvar till studenten. Ska jag verkligen bara ge upp och flytta? Skillnad om jag verkligen varit tvungen till det, men det är jag inte. Det var faktiskt en lärare som fick mig att tänka om igår, och jag vet att jag skulle sakna några i klassen och framför allt lärarna. Det är ändå dem som gjort att jag är där jag är idag i skolan. Jag har bra betyg, bättre än jag någonsin haft och det är tack vare dem! Lärarna är fan helt underbara och jag skulle sakna dem extremt mycket. Syv kontaktade iallafall den skolan och det skulle funka att jag byter dit. Men som sagt är jag inte helt säker längre.

Jag ska fundera hela helgen, mamma är glad om jag inte byter och nu förstår jag henne. Jag förstår vad hon menar nu. Det är väl bäst att stanna kvar, jag känner mig inte tvingad till det, men jag tror ändå att det blir bäst!

Likes

Comments

Sjukhus & psykiatrin

Hallå på er! Igår kväll hände något som inte får hända någon. Och återigen blev jag skitskrämd. Min bror kom hit igår efter att han slutade jobba för att han hade fruktansvärt ont i bröstet och ville ha skjuts till sjukhuset. Så när han ringde hit innan han kom gjorde jag mig i ordning för att köra honom till akuten i Kristianstad. Men jag såg riktigt hur smärtpåverkad han var, och eftersom jag hade tänkt köra honom till CSK först, fick jag ändra mig. Inne på CSKs akut får man i regel sitta i väntrummet flera timmar, och eftersom han hade så fruktansvärt ont, var yr osv, var det absolut inte ett alternativ. Vi ringde istället ambulansen som kom på någon minut för att dem ändå var i stan. De tog några prover och inget ovanligt visades på EKG:t och andningen var inte påverkad. Men de bestämde för sig för att ta med honom till akuten ändå, vilket var så bra gjort!

När dem hade kört, gjorde vi oss klara för att också köra. Körde först hem till dem och lämnade deras bil, och sen vidare till sjukhuset. Vi var hos honom 2 timmar(?), nästan 3 har jag för mig. Under tiden vi var där fick vi iallafall reda på att alla prover såg bra ut, men att ett hjärtprov skulle tas om senare. Jag ringde hans sambo som kom när hon slutade, hon var ändå i byggnaden så hon kom snabbt och stannade en stund och sen åkte vi hem.

Positivt: snygg ambulansman och en skitsnygg sjuksköterska. Men framför allt, min älskade bror kom hem 2 inatt och om jag förstått det rätt så mår han bättre men har fortfarande ont(?).

Likes

Comments

Sjukhus & psykiatrin

Oj vad jag varit frånvarande, men varken ork eller tid har funnits för bloggen sista tiden. Iallafall har jag fått ännu en tid till sjukhuset nästa vecka faktiskt, en ny gastroskopi väntar och jag är lite nervös. Med tanke på vad de har hittat tidigare och kommer hitta, känner jag mig inte speciellt lugn. Jag har inte tänkt så mycket på det, alltså felet och sjukdomen jag har, men igår dök det liksom upp i huvudet igen, såklart! Och såklart känner jag av det varje måltid osv, men jag är ganska bra på att anpassa vad jag kan och ska äta, jag pillar bara bort de sakerna som jag inte kan äta helt enkelt. Jag är egentligen inte orolig över själva undersökning, jag har liksom inte problem med sövningen eller så, sövd har jag blivit många gånger. Utan det är bara resultatet som jag inte vill veta. Jag vill verkligen inte det. Så nästa vecka på onsdag ska jag få min dom, fortsätta med medicinen jag har eller byta, dö eller leva, har det blivit bättre, likadant eller sämre? Vi får väl helt enkelt se vad som visas och vad som kommer hända då.

Håll tummarna tillsammans med mig är ni snälla!

Likes

Comments

Igår hände något som jag aldrig varit med om förr, tack o lov! Jag och mamma sitter i soffan och kollar på tv, och helt plötsligt blir hela huset svart. Alla lampor, tv:n, verkligen allt lägger av. Vi gick för att se vad felet var, men eftersom all ström gått så var det kolsvart i källaren så vi kunde inte går ner så fick vänta på att pappa skulle komma hem. Efter en stund kom rökdoften, en sån rökdoft som sticker i näsan och halsen. I mitt fall satte det sig i halsen och påverkade min röst lite. (Dock gick det över ganska fort så inget farligt och jag känner inte av något). Iallafall, jag såg bara att det var rökigt i vardagsrummet, inte alls som brandrök, men man såg ändå att något hade hänt. Och jag kunde verkligen inte se vart det kom ifrån. Pappa kom hem och han gick ner i källaren, försökte med allt och det bara blixtrade och en smäll hördes i hela huset flera gånger. Vi drog ut alla sladdar som gick att dra ut. Men det hjälpte inte.

Till sist visade sig vara datorladdaren som det blivit kortslutning i. Den har varit lite krånglig på sistone, mest att den åkt ut ur datorn eftersom den inte är original och att den inte laddar som den ska. Den luktade som fan och åkte direkt ut ur huset. Sniffat på den en stund hade lett till allvarliga konsekvenser. Även datorn ska ut samma väg, vill bara slå sönder den. Det är verkligen tur att vi har säkra eluttag, hade det inte varit så, hade det börjat brinna.

Som sagt har jag aldrig varit med om det, och jag hoppas att jag slipper det hädanefter också. Det skapade en viss panik inombords såklart, allt kan verkligen hända. Allt kan hända vem som helst. Ta hand om er och säkra era hus så gott ni kan! <3

Likes

Comments

Det är lördag och vädret är verkligen på topp! Idag är det vår. Det är så fucking varmt att jag går utan jacka idag faktiskt. Iallafall har vi varit på Holje marknad i Olofström och träffade min syster och hennes familj där. M spelade fotboll, men vi kollade faktiskt inte på henne då hon typ slutade spela när vi kom dit. Istället satt vi i partytältet med ungarna och sjöng som aldrig förr, jag blev ett litet barn och sjöng mest av alla. Hehe. Vet inte om det var därför, men folk gick därifrån.. Jag är bara mig själv och om folk inte kan acceptera att man gör sånt för barnens skull så får de gärna gå för mig! Jag skäms inte över det. Iallafall har jag precis kommit hem och ska fira det fina vädret med grillning.

Hur är er lördag? Har ni lika fint väder?

Likes

Comments

Hej på er alla! Tro det eller ej, men min dag har varit såå bra. Till och med i skolan. Det är så längesen jag verkligen hade det så bra där och jag mådde inte ens dåligt imorse av att gå dit. Iallafall, ännu en vecka har gått och jag har varit där varje dag, måndag till fredag hela dagarna. När hände det? Körde till espresso house och satt där halva första lektionen och drack lite frappe med de andra samtidigt som vi sammanfattade lektionen från start i höstas tills nu. Jag har älskat den kursen från första stund och jag hatar att den snart är slut. Annars, fick sluta tidigare för att jag och Sandra var klara med vård/psykiatriuppgiften, körde Sandra till Österäng och sen hem. Det har inte hänt mer än så faktiskt. Så glad över att det är fredag och äntligen helg! Ha det så bra nu och ta hand om varandra ordentligt.

Likes

Comments

Kanske ska börja med ett godmorgon! Jag är lite ledsen idag, igår fick Vilgot feber när han var på dagiset och när min syster hämtade honom hade han även haft en liten kramp. Jag är livrädd att det ska hända honom något, eftersom han fick en stroke när han föddes kan han få det när som igen känns det som, allt kan hända tyvärr. Jag har aldrig och är aldrig orolig för någon av de andra barnen, men eftersom Vilgot haft det tufft sen starten på livet så hatar jag att allt ska hända honom, han är min ögonsten och jag kommer alltid älska honom (och dem andra såklart!). Att han ska behöva gå igenom all skit är fan inte rättvist! Han är två år, TVÅ ÅR! När man är två ska man springa runt och må jättebra, man ska vara glad, busig och jättehärlig! Inte vara på en massa sjukhusbesök med rehab och absolut inte få kramper. Han är jätteglad och busig. När han ser mig skiner han upp som en sol och han frågar efter mig när han är hemma. Han frågade efter mig igår också.

Börjar gråta, herregud! Och jag som vill jobba i ambulansen, hur ska det gå? Hehe. Men det är så, när det händer något inom familjen är man inte så stor och stark. Tvärtom är man liten och svag. Jag älskar honom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! Jag är lite halvt irriterad just nu faktiskt. Varje gång jag är ute o kör, antingen själv eller med någon annan, är det alltid någon som ska kika in i bilen för att antagligen se om jag verkligen har körkort. Ett exempel är när jag och Tilda var i Karlskrona första gången, jag hade precis parkerat och skulle betala en biljett. Vid automaten står det två tanter och pratar och jag ser att de står och glor och gapar samtidigt som jag kliver ut ur bilen. Under hela tiden jag går till och från automaten står dem där och glor, som om jag inte skulle märka det liksom. När Tilda sedan kliver ut ur bilen och de ser ännu en tonåring tappar dem nästan hakan. Varför? Har de aldrig sett en en ungdom köra bil förut? Jag kan inte hjälpa att jag ser ung ut, istället är jag jävligt glad för det!

Eller som för någon dag sedan när jag parkerade på Nettos parkering sidan om en man som då satt kvar i bilen. Han glodde också och blev irriterad för att jag hade ställt mig där när det fanns fler platser. Vad tror folk? Att jag är 14 och snott föräldrarnas bil? FYFAN! Egentligen bryr jag mig inte så värst mycket, men det klart att man reagerar när man blir uttittad för att man är ung.. Eller så glor de för att jag kör bättre än dem kanske!?

Likes

Comments

Lördag igen och dagarna bara flyger! Igår hände det inte så mycket, varken i skolan eller hemma. En helt vanlig och lugn fredag som vanligt. Jag hade iallafall återigen vårdprov igår om arbetsmiljö osv. Det kan ha varit det tråkigaste någonsin på vårdlektionerna, ett sånt ämne som man typ inte bryr sig om, men som ändå är så viktigt att veta om vart man än jobbar!.Jag vet inte om provet blev så bra, jag hoppas ju på det, men vad betyget blir är jag så nervös över, hehe. Det kändes någorlunda okej när jag lämnade in det, men jag var inte riktigt nöjd ändå tyvärr. Kanske har gått åt helvete..? Vem vet!? Ska iallafall få reda på resultatet nu i helgen, önska mig lycka till!

Idag tror jag inte heller att det kommer hända så mycket i mitt liv. Det är bara en helt vanlig lördag och jag saknar Tilda. Brukar annars ha henne här varje helg, och meningen var väl att hon skulle kommit även denna, men problemet var att hon inte visste hur hon skulle ta sig hem imorgon. Bara lite rastlös nu liksom. Men jag ska säkert komma på något.. Ge mig tips på vad jag kan hitta på! Vad gör ni? Vi hörs sen.


Likes

Comments

Igår kväll fick jag sån inre panik av att jag vill vara lika bra som alla andra. Andra i min ålder tar studenten nästa månad och jag vill också göra det. Men tyvärr går inte det. Jag hatar att jag blev sjuk när jag blev sjuk, alltså just den tidpunkten. Jag känner mig mindre och inte alls lika bra som de andra för att jag tar studenten nästa år istället, jag vet att det inte är så utan att det bara är "röster" i huvudet som säger det till mig. Jag har kommit väldigt långt med allt, min sjukdom, skolan som jag aldrig skulle klara för att det blev såhär, jag har tagit körkort. Alltså sånt som jag själv inte märker att jag gjort bra, men som de runt om mig gör. Jag har vuxit jättemycket och jag är lika bra som alla andra, men när jag ser andra lyckas med saker som jag själv aldrig skulle lyckas med blir jag väldigt nere och jag får panik för att jag också vill men inte kan. Jag kan inte ändra på något, utan jag ska vara glad att jag ens kan ta studenten och om det blir nästa år så vad gör det? Jag är inte mindre värd för det. Mina hjärnspöken dyker upp när man verkligen inte behöver det.

Men det var just igår när jag såg folk på facebook som gjorde både det ena och det andra och som lyckades med det osv. Då brast det för mig inuti och jag var inte alls lika bra då. Jag måste sluta trycka ner mig själv, det gör mig inte till en sämre person! Det är jobbigt, jättejobbigt.

Likes

Comments

Hallå där! Igår var jag hos tandläkaren i Ronneby, ja jag går där istället för här i stan då jag inte gillar dem på folktandvården. Iallafall var jag så jävla nervös när jag satt där så händerna bara skakade samtidigt som jag skrev till Tilda exakt hela tiden. Jag var där själv vilket jag aldrig varit innan och jag är dessutom livrädd för att ha hål. Inte för att gå till tandläkaren liksom, utan bara för hålen och därför blir jag skakig + ångesten som uppstår varje gång.. Allt gick bra tack o lov, jag hade inga hål, bara tandsten som jag ska fixa till i juni. Annars var allt perfekt! Det var verkligen något som jag behövde höra nu, att något var perfekt hos mig. Det hör jag knappt inte.

Efter tandläkaren körde jag och mamma till Karlskrona där jag var inne på partaj och köpte en väldigt försenad/förtidig födelsedagspresent till mig själv som jag velat ha sååå länge! Asså jag har kollat på dem varje gång jag och Tilda varit där. Dock var det asmycket folk där så jag fick panik och önskade att allt kunde gå snabbare. Stod där och svettades och hade bara panik.. Sen körde vi till rusta och köpte sista delen av golvet till hallen så det äntligen kan bli färdigt någon gång. Det fanns mycket att titta på där så tog lång tid. Jag och mamma avslutade våran lilla tur med en fika på espresso house. Vi hade såå mysigt trots att mamma var halvsjuk.

Likes

Comments

Hallå där! Idag är en sån där seg dag ni vet, typ att sängen skriker efter en redan nu. Jag är verkligen sååå trött! Iallafall, eftersom det är onsdag betyder det att jag slutade 10.45 då jag bara har matte, som för övrigt går ganska bra nu! Efter det tittade jag in hos syv angående skolbytet. Hon ringde direkt till den skolan som jag antagligen kommer byta till och frågade lite saker och skickade även dit min studieplan och så skulle de kontakta varandra typ. Det är verkligen nu jag förstår att det är nära sommaren, det är nära allt! Det är nära lovet, det är nära hösten, det är nära skolbytet (om det nu blir där eller någon annanstans). Jag är sjukt taggad på allt. Om ett år är det jag som tar studenten och om jag vet rätt kommer det gå extremt snabbt vilket är helt jävla underbart!

Men just nu funderar jag på om jag ska sova en stund!? Jobbat hårt idag vettu! Vi hörs!

Likes

Comments

Hallå vänner och ovänner. Tisdag och det är äntligen maj, asså MAJ!! Igår färgade jag utväxten eftersom den hade blivit ganska mörk och jag ville vara ljusare även där, det slutade med kycklinggult (vilket jag såklart också visste eftersom jag var så pass mörk). Så fick köra ner till Ica och köpa en till som jag la i idag. Jag är inte blond om jag säger så, halva håret är kycklinggult fortfarande och andra delen är lila.. LILA!!!! Hur fan kan jag bli lila av blond färg? Det har aldrig hänt innan och jag har blonderat det fleeeera gånger som ni säkert vet. Jag brukar använda moods blondering, men igår på Ica fanns det bara schwartskopf och jag gillar inte den egentligen, men vad skulle jag göra? Jag köpte den och blev lila. Slå vad om att någon som jobbar där ba "vi lägger i blå karamellfärg och skojar med en kund". Bra där! Tack så mycket schwartskopf! Så nu har jag faktiskt lite smått panik. Dels för att en ny färg kostar pengar, men också för att det sliter extremt mycket på håret. Asroligt verkligen..

Likes

Comments

Igår var jag återigen i Kristianstad, det är verkligen ett stamställe även utanför skolan. Var inne på rusta och köpte golv till hallen som jag hjälpte pappa att lägga igår. Dock blev vi inte klara så vi fick fortsätta idag, men självklart räckte inte det som vi köpte.. det fattas en del! Men efter en rad olika svordomar, suckar och aggressivitet har vi lagt så mycket som vi kan helt enkelt. Att lägga golv här i huset är absolut inte det lättaste, väggarna lutar och det är ojämnt nästintill överallt.. Det är iallafall asroligt att lägga golv och ännu roligare när allt stämmer och inte blir snett. Och när man slipper såga. Sån härlig känsla!

Så min kväll bestod av golvläggning, inget vidare valborgsfirande för min del. Men vad är det för speciellt med det egentligen!? Det är bara ännu ett skäl till människor att dricka skallen av sig (absolut inget emot de som dricker. Det är ens eget val!). Men jag förstår inte riktigt.. För mig var det en vanlig söndag. Hur var ert valborgsfirande?

Likes

Comments

HEJ PÅ ER! I lördags var jag med familjen i Kristianstad och käkade middag. Jag har sedan min systers födelsedag (som var i mars!!) lovat henne ett restaurangbesök och hon har tjatat hål i huvudet på mig hur jävla länge som helst.. Och eftersom jag fick mitt studiebidrag i fredags så blev det äntligen en middag för henne! Stackarn som var tvungen att vänta så länge. Vi käkade iallafall thai på restaurangen i gallerian, där vi äter ganska ofta men som hon aldrig ätit hos. Som vanligt levererar maten och även syster tyckte om det! Dock blir jag så jävla besviken på deras efterrätt, det är samma sak varje gång! Inte speciellt gott.. Iallafall, efter det körde vi hem syster och hon hade det jätteroligt med oss som alltid. Roligare familj får man leta efter. Det var typ "bara" det min lördag bestod av. Trevligt ju! Vad gjorde ni?

Likes

Comments

Godkväll allesammans! Denna veckan har gått väldigt väldigt fort och jag har faktiskt varit i skolan alla dagarna.. om man bortser från att jag var iväg igår. Men det var bara en lektion som jag missade. Måste bara säga WOW WOW WOW! Något som är en självklarhet för många har inte varit det för mig på jättelänge. Iallafall har även denna dagen varit väldigt trög och seg. Började morgonen med en engelskfilm på två timmar utan svensk text, det gjorde att jag tappade allt det roliga. Jag är absolut inte bra på engelska och att se en sån lång film på ett språk man inte är bra på eller tycker om speciellt mycket, blir till slut astråkigt! Dock har jag blivit mycket bättre sen jag började gymnasiet faktiskt!

Just nu vill jag bara sova ut och det ska jag verkligen göra imorgon! Det tuffaste är de sista veckorna innan sommarlovet..

Likes

Comments