Header

Hej! Nu är det dags för vår nog mest omtyckta och populära aktivitet! Spökkväll!

Lördagen den 12/11 (nu på lördag) klockan så är det spökkväll på Stockby. Ni kommer få höra spökhistorier, gå en spökrunda och få fika, godis och dricka. Alla barn/ungdomar inom föreningen är välkomna! Jättekul om barn även från elfvik kommer.

När: Lördagen 12/11 klockan 14.30
Var: Stockby, samling i klubbrummet/på läktaren i lilla ridhuset
Kostnad: 20 kr

Hoppas att ni vill komma! Vi kommer att få en jättemysig (och lite läskig) eftermiddag tillsammans!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu ska vi anorda den andra aktiviteten denna termin!

Nu på lördag (23/10) så är det Tårtbakstävling! Ni tar med er egna ingredienser och bakar er tårta. Var gärna i lag om ungefär 2-3 personer! Sen så bedömer vi smak och utseende och så har vi en vinnare! Vi bjuder på saft!

När?Lördagen 23/10 klockan 11.00
Var?
Stockbys klubbrum
Kostnad?
20kr

Tipsa alla era ridvänner om att komma så blir det riktigt många smarriga tårtor!
Hoppas att vi ses!

Likes

Comments

Skötartävlingen gick jättebra och alla barn var nöjda och glada!

Här kommer lite bilder!

Sedan så fikade vi!

Julie som vann efter att ha skött Betty så fint!

Alla var jätteduktiga men ett extra stort grattis till vinnaren:D

Likes

Comments

Hej! Jag heter Nadine och är född år 2003, alltså så är jag 13 år. Jag går i sjuan på en skola här på Lidingö och bor även här på Lidingö.

Jag har ridit i 9 år och började rida på lantstället. Sedan började jag på Stockby på riktigt. Jag har ridit på Stockby i Kombispecialen och i p6or, då red jag även min ponny Obama. Nu rider jag bara på min egen ponny som heter Obama.

Obama!

Obama är nu 8 år och är en svart/brun New Forest valack. Obama och jag har tävlat mest i hoppning och klubbtävlingar. Vi brukar vara med på alla små klubbtävlingar som anordnas på ridskolan. I somras var vi med i New Forest mästerskapen i dressyr.

I USS är jag aktivitetsansvarig. Jag tycker att det är kul att ordna så att alla kan gå på roliga aktiviteter i stallet.

Vi ses i stallet!

Jag och Obama från en hopptävling.

Kram Nadine

Likes

Comments

Hej! Jag heter Julia Lundgren och är född år 2002, alltså så är jag 14 år. Jag går i 8an på en skola på Lidingö och bor även här på Lidingö.

Jag har ridit sedan jag var 5 år och på Stockby i dessa 9 år. Jag rider i P6 för Martin på tisdagar, i P6 för Ann på torsdagar och även i kombin på fredagar. Jag tävlar på Stockbys klubbtävlingar och i ponnycupen hoppning, jag tar alla chanser jag får att tävla!

Jag rider mest Seabreeze i mina grupper just nu och hon är också min favorit häst. Seabreeze och jag har tävlat i hoppning tillsammans en gång, och då kom vi sexa! Jag hoppas på att få fortsätta utvecklas tillsammans med Seabreeze.

Jag och Seabreeze!

Jag och Seabreeze från vår första tävling!

Jag hjälper även till att rida Nadines ponny Obama en gång i veckan. Han är en mörkbrun D-ponny valack. Nadine får berätta mer om honom.

I Uss så är min uppgift Aktivitetsansvarig, tillsammans med Klara och Nadine. Det innebär att jag lägger lite extra vikt vid aktiviteterna, är ansvarig för planscherna och ser till att allt köps in. Det är kul tycker jag!

Jag tror att det kommer bli kul att träffa alla er barn på aktiviteter under året! Vi ses i stallet.

Kram från Julia Lundgren

Likes

Comments

Nu på lördag så är det äntligen dags för terminens första aktivitet, nämligen skötartävling!

Vi ses i klubbrummet på Stockby lördagen den 1/10 kl. 14.00 för lite genomgång samt att vi bestämmer tillsammans vem/vilka som ska sköta vilken ponny. Efter det så går vi ner till stallet för att sätta igång. Vi kommer att berätta vad och hur ni ska göra på plats, men den som lyckas få ponnyn finast och renast vinner.

Efter att vi är klara i stallet så går vi upp till klubbrummet och fikar. Vi bjuder på saft och kakor. Efter det så får ni reda på vem som vunnit. Vi beräknar att vara klara ca 16.00.

Dag: Lördagen 1/10
Tid:
14.00
Plats:
Klubbrummet på Stockby
Kostnad:
30kr

Hoppas att vi ses
😊

Likes

Comments

Hej! Jag heter Madde Sjöberg och är född år 2000, alltså så är jag 16 år. Jag går första året på gymnasiumet i Vasastan och bor på Östermalm.

Jag har ridit i ca 7,5år. Jag har ridit på Stockby ända sen jag började rida. Jag rider i P7 & hopp/dressyrspecialen.
Jag tävlar i hoppning och dressyr på klubbtävlingar och även i dressyr ponnycupen.

Jag rider ingen speciell ponny för tillfället men vill rida Bisa mer. De ponnysarna som jag gillar mest är Bisa, Etoile, Lucky.

Jag och Lucky på en hopptävling!

Jag och Bisa på en hopptävling!

Jag har ingen medryttarhäst. Ett story intresse utöver ridningen är fotografering. Jag brukar fota på alla Stockbys tävlingar, ridgrupper och även övriga ekipage.

Min uppgift i Uss är IT, specialiserat på instagram. Det är jag som uppdaterar vår Uss instagram. Det är väldigt roligt rycker jag och speciellt eftersom att jag får mycket användning av mina bilder då.

Hoppas att vi ses nån gång!

Jag och ponnyn Diana!

Kram från Madde Sjöberg

Likes

Comments

Hej! Jag heter Lisa Burman och är född år 2003, alltså så är jag 13 år gammal. Jag går i 7an på en skola på Lidingö och bor även här på Lidingö.

Jag är 100% hästgalen och har ridit i 8 år. Jag rider alltid minst 4 gånger i veckan, 2 av dessa på Stockby Ridskola och de andra 2 på min söta medryttarponny Jamil. Jag rider som sagt 2 gånger i veckan på Stockby, i P7an för Sandra och i hopp- och dressyrspecialen för Martin / Kia. Jag trivs bra i båda dessa grupper. Jag tävlar ponnycupen dressyr och hoppning samt klubbtävlingar varje gång det anordnas.

Jag tycker om hästar som är lätta (inte tunga i handen vill säga) och gärna pigga samt heta. Min favoritponny på Stockby heter Drummer Boy och vi har tävlat en hel del ihop, väldigt framgångsrikt inom dressyren. Han är otroligt snäll och ambitiös. Annars gillar jag Etoile, Fancy och Seabreeze.

Jag och Drummer på en hopptävling!

Jag och Drummer från en dressyrtävling!

Jag nämnde ju att jag har en medryttarponny vid namn Jamil. Många har säkert sett någon gång när jag har varit på Stockby med honom. Han är en underbar arab på 7 år, ett hjärta av guld och jättemysig att rida. Jag rider främst dressyr på honom men vi hoppar lite också, vilket har gått bra på sistone.

Jag är ordförande i USS. Det innebär att jag håller i alla möten och går på LRF möten, gör lite allt möjligt. Jag försöker vara väldigt rättvis och att inte vara "bossig" på något sätt. Jag har varit med i USS sedan våren 2014.

Hoppas att vi ses i stallet!

Jag och Jamil!

Kram från Lisa Burman

Likes

Comments

Hej! Jag heter Vendela Haag och är född år 2003, alltså så är jag 13 år. Jag går i 7an på en skola på Lidingö och bor även här på Lidingö.

Jag började rida på ridskolan stockby 2007 och har nu ridit i ca 9 år. I dag rider jag i Anns p6:a på torsdagar och i kombispecialen för Lotta. Där rider man varannan vecka hoppning och varannan vecka dressyr.

Just nu rider jag bara Anna-Bell och henne vill jag jätte gärna rida mer. Tävlar henne i både hoppning och dressyr samt ponnycuppen hoppning. Hoppningen har gått ganska bra där vi tagit hem några placeringar och en vinst i km. I dressyren har vi däremot mycket kvar att jobba på då båda har helt olika viljor.

Jag och Anna Bell från en hoppträning!

Jag och Anna Bell från en dressyrträning!

Utöver ridskolan har jag en medryttarhäst vid namn Hasta Luego. Han står på en lösdrift här på Lidingö och jag rider honom 2-3 gånger i veckan! Främst dressyr men även lite hoppning. Tycker att hoppningen är absolut roligast men gillar även dressyren när det går bra, hahah. Hasta är 21 år gammal.

I USS är jag kassör! Det är något jag tycker är otroligt roligt då jag älskar ordning och reda och att ha koll. Väldigt nöjd med min uppgift och jag ska göra mitt bästa!

Hoppas att ni vill komma på våra aktiviteter och bidra till att alla ska trivas i stallet!

Jag och Hasta!

Kram från Vendela Haag

Likes

Comments

Hej! Jag heter Ellie och är född år 2003, alltså så är jag 13 år. Jag går i 7an på en skola här på Lidingö och bor även här på Lidingö.

Jag har ridit på Stockby sedan jag var åtta år i P1 på Stockby och nu går jag i kombispecialen på fredagar och p7:an på onsdagar. Jag har varit med i varje klubbtävling som annordnats sedan jag fick börja tävla på stockby. Jag tävlar i både hoppning och dressyr, men det är dressyr som intresserar mig mest!
Sedan så är jag med i ponnycuppslaget i hoppning.

För tillfället så har jag ingen specifik häst som jag rider, men jag gillar att rida ponnysarna Fergy, Lucky, Prinsen och Drummer.

Jag och Lucky från en tävling!

Jag och Fergy från en hoppträning!

Jag och Lucky från en hopptävling!

Utanför stockby så har jag en medryttarhäst, som står på långängen. Hon heter Nikki och är 20 år gammal. Henne rider jag ungefär en gång i veckan!
Sedan så har jag en ponny som jag brukar roa ibland som står i Norrtälje. Han heter Silver och är en C-ponny.

Jag är sekreterare i USS. Jag gillar att skriva och att anteckna så att vara sekreterare passar mig väldigt bra! Utöver ridningen så gillar jag att teckna! Framförallt hästar då.

Jag hoppas vi ses i stallet någon dag!

Jag och Silver!

Kram från Ellie Boye

Likes

Comments