Vad för något skulle ni vilja att vi i USs ska fixa för aktiviteter nästa år? Ni får gärna skicka ett mail till oss eller lämna ert förslag i våran svarta brevlåda inne i klubbstugan. Det kan vara vad som helst ni kan skriva. I år har vi haft äggjakt, långebergadagen, halloweenkväll och julshow även haft stalltjänst med er. Är det något som ni vill att vi ska göra? Tillexempel rykttävling, grillkväll, påskmys eller vad som helst som ni kan komma på så får ni gärna skriva ett förslag till oss så ska vi försöka fixa det nästa år. Inget förslag är dumt!

Vår USs mail är: langeberga.us@gmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Viktig information för dig som har låda/skåp på loftet!

Till alla er som har låda eller skåp på ridskolans loft (räknas ej där privatryttarna har sitt foder).

Kallelse till ett viktigt möte, vi samlas i klubbstugan den 15 januari kl:14.00. Mötet gäller ALLA som har låda/skåp på rs-loft, även om du delar med någon annan. Om du inte kan komma smsa oss (nummer finns längst ner) senast den 14 januari. På Smset vill vi ha en anledning + namn, riddag, ridtid och ridgrupp även ditt nummer på låda/skåp.

OBS! – om du ej kommer och ej meddelat någon av oss, kommer vi att tömma lådan/skåpet. Lådan kommer falla i ungdomssektionens ägo och innehåller kommer man kunna hämta ut från ungdomssektionens styrelse senast den 20 februari

Vid frågor och om du ej kan komma på mötet, kontakta: Elvira (0707558900) eller Madelene (0762701978)

//Ungdomssektionens styrelse J

Likes

Comments

Nu är det bara en vecka kvar till den årliga julshowen! Vi i styrelsen längtar så otroligt mycket och vi hoppas på att vi kan bjuda er på en grym show med en massa uppvisningar. Inte bara uppvisningar utan det kommer även vara prisutdelning utav lotthinkar och eldsjäl. Så hoppas att ni har röstat.

Vi hoppas att ni kan komma och att ni bjuder hela släkten och tar med vänner.

Likes

Comments

Idag firade några av oss från U Sarah en liten snabbis då hon fyller år idag. Blev kladdkaka och sång inne i manegen. Hoppas att du hade en bra födelsedag med snälla barn!

Likes

Comments

​Hej! Nu är det äntligen dags för USs att anordna en ny aktivitet😄😄 denna gången bjuder vi in till en kuslig kväll på ridskolan efter stängning👻 alla är väldigt välkomna att komma och delta under denna kväll✌🏻️all info hittar ni nedan eller kontakta Lisa: 0707629265


Spökliga hälsningar USs

Likes

Comments

Jag ville bara kika in här lite snabbt och önska alla er barn, ungdomar, föräldrar, privatryttare mm en riktigt, riktigt härlig sommar! Både jag och hela Uss önskar er en otrolig sommar som vi hoppas i alla fall kommer innehålla lite hästar annars får ni hålla ut tills ridskolan drar igång igen i augusti.

Jag vill även tacka er frö att ni kommer och är en del av alla våra aktiviteter som vi anordnar, utan er hade vi inte kunnat skapa dessa roliga grejer som jag hoppas för alla är roliga minen att titta tillbaka på senare. Här nedan tänkte jag sätta lite bilder från det som denna styrelsen har hunnit med :))


Vi är på ryttarungdomsgalan tillsammans och fick blandannat ta emot ett pris till våran älskade Gregor!

Påskens aktivitet äggjakt var en riktig uppskattad aktivitet!

​Lite bilder från km i hoppning!

Såklart har vi hunnit med massa andra grejer, såsom lårkdagen, julshow, halloweenkväll och massa mera, men som Madelene nämnde i tidigare inlägg så behöver vi också en paus en stund så vi tar lite semester här och nu och kommer tillbaka lagom till att ridskolan drar igång och då börjar den stora planeringen av årets Halloweenkväll, wohoo bästa aktiviteten tycker i alla fall en ordförande som älskar att vara i skogen och skrämma er alla ;)!

Med vänlig hälsning Caroline (Ordförande)

Likes

Comments

​I torsdags så tog ungdomsstyrelsen sommarlov, så nu blir det att vi får ta och vila upp oss infår höstens aktiviteter. Då fick även hästarna komma ut i sommarhagen och vila upp sig inför första ridlägret på måndag.

Hoppas att ni hade en bra midsommar igår med vänner och familj, med mycket skratt och dans. 

Ha en bra sommar så hörs vi igen till hösten med mer aktiviteter och skoj! Är det något ni undrar över så är det bara att maila oss eller skicka iväg ett meddelande på Facebook.

// Madelene Sekreterare

Likes

Comments

Om 5 dagar är det dags för Långebergadagen, vi hoppas att ni har bokat upp i era kalendrar mellan 14-16 på lördag. Agility, ponnyridning, clinic, och mindre aktiviteter under dagen. Ser ut som att det ska bli ett hyfsat väder på lördag, håller tummarna. Fika och mat går även att köpa.

Ta med släkten och vännerna för en bra start på sommaren.

Hoppas vi ses!

Hälsningar 

US

Likes

Comments

"Ridskolan har äntligen fått en ny ridskolehäst. Ett sto som är 6 år och kommer från Irland. Hon heter Cindy och har tidigare tävlat lite i hoppning i Irland.

Madde kommer att vidareutbilda Cindy under en period innan hon kommer gå med på ridlektionerna.

Vi hoppas Cindy ska trivas med sin nya uppgift som skolhäst hos oss på Långeberga." Långebergas hemsida

Bilden är även tagen från Långebergas hemsida

Likes

Comments

28 maj kl: 14.00-16.00 är det äntligen dags för långebergadagen!

Dagen bjuder på agility, tävlingar och massa mer, grillen kommer självklart vara igång. Ta med vänner och familj och bara ha en underbar dag i staller med oss från US.

Ni kan även rösta på årets eldsjäl som kommer delas ut under dagen. 

För att din röst räknas behöver du skriva med: ditt namn, datum och namn på personen du röstar på även en motivering. Rösten lägger ni sedan i våran brevlåda inne i klubbstugan.

OBS! Röstningen avslutas den 26 maj!

Likes

Comments