Header

Igår, 12 juni, var det äntligen dags för ridskolans hästar och ponnyer att få komma ut på sommarbete! Alla hästarna var superlyckliga och vill även tacka för denna termin. Från USEK så var Zelma, Molly, Kakan och Lisa med och hjälpte till. Här kommer bilder från utsläppet.

OBS! Alla bilder är tagna av Christina Åslund som även äger stället där hästarna står, tack för otroligt fina bilder och att vi får använda dina hagar under denna sommar!

Se mer på Swartlings Ridskolas Facebooksida!


Valackerna (storhästar)

Epos / Owen och Santiago

Från vänster: Owen, Santiago, Epos, Felix

Rad 1: Owen / Felix

Rad 2: Santiago och Owen / Epos


Stona (storhästar)

Savanna och X-et

Svea / Savanna

Paulina, Molly, X-et, Zelma

X-et och Paulina / Paulina och X-et / Paulina


Ponnyerna

Buster / Vallmo / Nogger

Från vänster: Vallmo, Brownie, Sabina, Buster, Lucy, Nogger, Edda

Sabina och Buster / Benson, Vallmo, Buster (bakom), Brownie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags, den 3 juni, hade vi vår sommaravslutning! Det blev den sista aktiviteten för denna termin, och vi hoppas att ni alla tyckte den var rolig och att vi ses nästa termin (om vi inte ses i stallet innan dess)! Många glada barn kom och trots det tråkiga vädret tyckte vi i USEK att det blev en lyckad dag.

Vi samlades kl 15.00 för att samla in alla och att ha en namnlek, som vi har på de flesta av våra aktiviteter. Ofta är det personer som inte har träffat varandra och det är bra att hålla koll på allas namn! Efter det hade vi lekar som brännboll, catch the grimskaft, en slags kurragömma m.m. Till slut blev det grillning på stallplan till alla hungriga barn.

Tack till alla som kom! Hoppas vi ses nästa termin och glöm inte att följa vår Instagram, usekswartlings.


Likes

Comments

OM USEK

USEK står för Ungdomssektion och det är precis vad vi är. Vi är ett gäng ungdomar som tillsammans anordnar aktiviteter för barnen i stallet. Vi försöker variera så mycket som möjligt och har allt från övernattningar, rykttävlingar, lekdagar och mycket mer. Vi försöker också skapa en bra stämning i stallet mellan barnen i stallet och oss. Det är viktigt att ingen känner sig utanför och att alla kan ha kul tillsammans. Aktiviteterna gör att det blir bra gemenskap och man kan hitta nya vänner! Vi håller till på Swartlings Ridskola i centrala Stockholm.


VI I USEK

Zelma - Ordförande

Hej!

Jag heter Zelma och sitter som ordförande i USEK. Detta är mitt fjärde år som medlem i ungdomssektionen. Mig hittar du i stallet på onsdagar och söndagar. Jag älskar alla våra hästar men mina favoriter är Kisen, Brownie och Lucy.

Vi ses!

Olivia - Vice ordförande

Hejsan!

Olivia heter jag och jag är snart 16 år gammal. I USEK har jag posten som vice ordförande och detta är mitt tredje år som medlem. Ni hittar mig i stallet lite då och då har ingen bestämd dag jag är här då jag har slutat rida på Swartlings Ridskola.

Hoppas vi ses, kram!

Emma - Sekreterare

Hej, jag heter Emma och är 13 snart 14 år gammal. Jag har suttit med i USEK i 1 år och detta är mitt andra år jag sitter med. Jag sitter som sekreterare i USEK vilket betyder att jag antecknar under mötena. Min favorithäst här i stallet är Brownie!

Vi ses i stallet!


Elvira - Vice sekreterare

Hej! Mitt namn är Elvira och jag är 14 år. Jag sitter som vice sekreterare i USEK, vilket innebär att jag hoppar in när den officiella sekreteraren är borta. Jag rider på onsdagar och då kan ni vara säkra på att hitta mig i stallet! Annars är jag där under aktiviteter, möten och övernattningar. Min favorithäst är Pärlan men jag tycker om att rida Santiago och Brownie.

Hoppas vi ses i stallet :)

Anna - Ekonomiansvarig

Hej! Jag heter Anna och är 14 år (född år 2003). Jag sitter som ekonomiansvarig i USEK och tar hand om alla pengar. Jag är i stallet på onsdagar och på aktiviteter. Jag gillar i stort sätt alla hästar och har ingen riktig favorit. På fritiden är jag oftast bara med vänner och tränar ibland.

Hoppas vi ses i stallet!!

Molly - Ledamot

Tja! Jag heter Molly och jag är 15 år gammal, och jag sitter just nu med posten som ledamot i USEK. Detta är mitt fjärde år i USEK och jag tycker att det är jätteroligt! Mig kan ni träffa i stallet på söndagar, onsdagar och ibland på lördagar. När jag inte är i stallet så brukar jag hänga med kompisar, fota och sjunga! Älskar såklart alla hästarna i stallet, men mina favoriter är Epos och Santiago.

Hoppas vi ses <3


(Bild, Lisa)

Lisa - Ledamot
text kommer inom kort

Clara - Suppleant

Hej! Jag heter Clara, men brukar oftast kallas för Kakan. Jag är 14 år gammal och har ridit på Swartlings sen de flyttade till Ryttarstadion. Jag tycker såklart om alla hästar, men Buster är min favorit. Jag är i stallet på lördagar och ibland på vardagarna. Jag gick med i USEK 2017 och sitter som suppleant.

Jag hoppas vi ses i stallet!

Likes

Comments

I helgen så var det den årliga vårfesten, vilket såklart betyder vårshow!

Årets vårfest var helt fantastisk, den var full med härliga stunder och mycket skratt. Vi i USEK vill tacka alla som var med och gjorde denna vårfest och vårshow till den bästa!!

Här kommer några videos ifrån årets show ;)

Likes

Comments