Header

​Andra veckan är klar och jag känner verkligen att jag hittat rätt! Jag har så kul och lär mig nya saker HELA tiden. Det vi har gått igenom än så länge är bas, ögonbryn, cream contouring, svart sotning och hudvård. Jag lovade ju ett inlägg om innehållet i min sminkbox men jag har tyvärr varken haft tid eller ork att sätta mig ner och skriva ett inlägg om det än så förlåt för det, men jag lovar att göra det så snart som möjligt!

Idag hade vi vårat första kundpass och min modell var Emilia, en god vän till mig. Jag gjorde en väldigt enkel och naturlig makeup på henne men det blev väldigt fint :)

Nu tar jag helg och vilar upp hjärnan efter all information som bara kastar sig över en. 
Vi hörs! Kram/Ulrika
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag överlevde första dagen på skolan och jag är sååå taggad på att få komma igång på riktigt!! Först så gick våran huvudlärare Marielle igenom kursupplägget och lite andra bra saker att veta. Sen fick vi presentera oss och alla tjejer verkar vara så himla fina! Tror verkligen att vi kommer få superroliga 4 månader:) Efter det var skoldagen slut, eller vi gick igenom våra sminkboxar lite snabbt och jäklar vad grejjer vi fick! Kan göra ett eget inlägg om innehållet senare ikväll eller imorgon. Efter skolan följdes jag och några från klassen och käkade och lärde känna varandra lite bättre:) Kul!

(Ny kategori: Gloss international academy)

Likes

Comments

Heeej alla hjärtevänner! Tänkte börja detta inlägg med att säga att jag är världssämst på att blogga. Förut var jag KNUG på're, men a det vet ni Ha Ha!
Okej, vad har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt.
*Jag jobbar inte kvar på bäststället längre pga en blev varslad. Men har fått ett annat as bra extra kneg på sjukhusbutiken -KOM OCH KÖP! Trivs som fisken:)
*Om exakt 18 dagar, 20 timmar och 59 minuter börjar jag min resa mot att bli makeupartist!!!! Hur ballt är inte de? Jävulst ballt!
*Nästa helg åker jag och gubben till Norge för att göra det jag älskar mest i hela världen! VANDRA! Längtar ihjäl mig.

Nu har jag inte tid att skriva mer pga mamma ville att jag skulle komma till henne och vara sjuk istället.(JA, jag har fått nån MEGAförkylning som inte ger sig) så vi höres. Kram, sked, pussY och allt därimellan. hejdå.

Likes

Comments

Gloss har som kanske några av er inte vet, även en egen butik här i Umeå där dom säljer massor av fina produkter bla deras egna märke som heter just Gloss cosmetics. Idag var jag in och köpte en contourpalett som jag länge velat ha. ca 600:- fick jag betala för den och den är värd varenda krona!

Likes

Comments

Efter en lång och intensiv dag så har jag äntligen landat här hemma. Dagen till ära har jag tillbringat på Gloss. Greenscreen plåtning stod på schemat vilket är helt nytt för mig. Då jag inte alls är van vid helkroppsbilder så kändes det väldigt ''stelt'', eller...armarna vevade på som bara den, men benen bara..va där..typ haha. Det är svårt att förklara men jag kände kort och gott att det inte alls gick som jag ville. Men jag kan ha fel. Det kanske gick skit bra. Det återstår att se då jag får bilderna.

Likes

Comments

Börjar detta inlägg med en kort presentation av mig själv.
Jag heter Ulrika och är 21 år ung. Jag bor tillsammans med min pojkvän Daniel i en stor 2:a belägen på bästa stället i Umeå! Nåväl, bästa stället enligt mig. Vi har skog och natur alldeles intill lägenheten, men samtidigt väldigt nära till centrum. Hösten 2013 gick flyttlasset ner till Åre för att säsonga (och eventuellt bosätta mig där 'för evigt') men någonting stämde inte riktigt. Mitt hjärta bultade fortfarande för Umeå så jag flyttade tillbaka.

Jag har ett brinnande intresse för natur och friluftsliv. Jag tycker mycket om att vandra i skogen och får jag tillfälle klättrar jag mer än gärna upp för fjäll och njuter av utsikten(och mjölksyran).
Djur är en annan sak som ligger nära hjärtat, och på senaste tiden har jag även fått upp ögonen för gamla folkvagnar. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en motorintresserad tjej men sen så träffade jag Daniel haha!

Mina framtidsplaner är för tillfället oklara. Jag tar dagen som den kommer även fast jag är strukturerad och vill ha allt planerat och under kontroll. Det enda jag har funderingar på just nu är att söka in till en Makeup artist utbildning. Jag har alltid varit intresserad av makeup och intresset blev bara större sen jag började stå modell för en makeupskola här i stan. Kika in på deras fina hemsida om ni har lust! http://www.glossacademy.se

Jag har försökt att vara kortfattad men har ni någon fråga om någonting jag inte nämnt så lämna en kommentar så ska jag besvara den så fort jag har tid.

Ha en underbar dag allihopa. Kramar/ Ulrika

Likes

Comments

Ny blogg, nya möjligheter.
Jag har efter många om och men bestämt mig för att börja med bloggandet igen! Jag funderade på att fortsätta skriva på min gamla blogg men det kändes mer lockande med en helt ny och inte minst en helt ny portal. Hittills är jag nöjd och har inte lagt märke till någonting dåligt med Nouw.

På denna blogg kommer ni att få se lite av allt. Min vardag, makeup, mode, tips och trix mm.
Hoppas att ni kommer finna min blogg intressant. I nästa inlägg kommer en presentation av mig och vad jag gör.

Ulrika

Likes

Comments