Header

Washington Square Park

Ice skating in Central Park with Egor (feb 18th)

Pommes Frites in the West Village (feb 22nd)

Comedy Club with Egor (feb 24th)

St. Patrick's Day

Max Brenner and Movie (March 17th)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags fick jag besök av Felicia, en au pair som bor ett par timmar här ifrån. Hon frågade för ett par veckor sedan om jag ville gå med henne på Axwell Ingrosso, vilket jag är glad att jag gjorde. Vi fixade oss, gick ut och åt middag och gick sedan dit runt 10-tiden. Sjukt roligt!

Likes

Comments

För ett par månader sedan taggade en kompis mig i en video från detta stället. Det är en liten shop som säljer raw cookie dough! Googlade vart det låg och såg att det bara var ca 5 blocks från huset. Jag var där 8 februari och då stod jag i kö i ca 30 minuter. Nu har det blivit sjukt populärt och det är en lång kö hela dagen som sträcker sig över hela blocket. Kommer definitivt gå tillbaka när köerna börjar bli lite mindre.

Likes

Comments

4-5 mars befann jag mig i Philadelphia för lite turistande med denna filuren. Vi körde dit på förmiddagen (lördag) och stannade till i New Jersey för att gratta hans mamma på födelsedagen. Väl framme i Philly checkade vi in på ett hotell och drog sedan iväg till en shooting range för lite pangpang med hans kompis. Att skjuta var betydligt mycket läskigare än jag trodde, men det var ändå roligt att ha gjort det. På kvällen åt vi Philly cheese steak, och gick sedan ut med ett par utav hans kompisar. Dagen efter åt vi brunch på Reading Terminal, och efter det tog vi bilen till University of Pennsylvania där han gick i skolan. Vi gick runt på campus och han visade runt i de olika byggnaderna. Den näst sista bilden är från utsikten i en utav klassrummen på Wharton. Bilden ovanför den är även en fraternity som Trump var med i då han gick på Wharton. Även om jag inte är ett fan av Trump så var det kul att se haha.


Jag har ca 6543 ytterligare inlägg från ett bra tag sedan som jag inte lagt upp än. Har inte tillräckligt med tid vilket är ett bra tecken! Jag har det riktigt kul och är upptagen 24/7!


Likes

Comments

I början av februari hade jag familj som hälsade på vilket var riktigt kul! Vi turistade en hel del, och så fick jag visat runt i området där jag bor också. På helgen innan de åkte hem så gick vi även och såg The Lion King på Broadway vilket var så sjukt bra!! Alla shower jag varit på har skiljt sig otroligt mycket från varandra men varit grymma på olika sätt. Det bästa med denna var helt klart kostymerna och hur pampig föreställningen var.

Likes

Comments

Igår var en ganska spännande dag! Jag jobbade ett par timmar på morgonen, släppte av tjejerna på skolan och åkte sedan hem. Strax efter lunch så såg jag från altanen att en kille lämnade en lapp på trappan. Det var en location scout från CBS som letade efter ett hus där de kan spela in deras nya serie Bull. Jag smsade värdmamman och hon ringde upp scouten på direkten eftersom hon har tänkt hyra ut huset till inspelningar tidigare. Jag hade sedan 30 minuter på mig att städa och fixa alla våningar då de ville komma dit och fotografera huset. Scouten var där i ungefär 20 minuter, så jag fick visa honom runt medan han tog kort och berättade vad serien handlade om osv. Riktigt kul!!

Likes

Comments

Här är ett gäng bilder på mitt rum och badrum. Älskar att det är så vitt! Det enda jag inte har bild på är min garderob (lite stökig atm). Garderoben är bakom dörren på den tredje sista bilden. Jag trivs rätt bra här kan man säga, speciellt eftersom vi bor grannar med Jennifer Aniston och Justin Theroux!!!!!!! Har dock än så länge bara sett Justin.

Likes

Comments

Ett par blocks away från huset så ligger det en butik som heter Sockerbit. Dom säljer bara svenska saker, mat och godis! Det finns allt från kaviar, till Fjällräven-väskor och Glögg. Svängde in där idag och köpte lite lösgodis. Det enda dåliga är att det är riktigt dyrt.

I början av Juni 2016 så var jag i New York med Jamie och det var hon som hittade stället. Lite kul är det att vi förmodligen gick förbi gatan jag bor på nu.

Likes

Comments

Day 1

Mellan den 27-29 Januari så åkte jag till Washington DC för att hälsa på ett gäng au pairs och turista lite. Jag jobbade fredag morgon, släppte av barnen på skolan och åkte sedan till Port Authority för att hoppa på bussen runt 10-tiden. Bussresan till Union Station var drygt 4 timmar vilket inte var så farligt då jag sov typ hela vägen. Väl framme runt kl 14:00 så gick jag till The National Mall och kollade på Vita Huset, World War 2 Memorial, Lincoln Memorial, Washington Monument osv. DC kändes så otroligt lugnt om man jämför med NYC, och då var det ändå en hel del protester som pågick när jag var där. Älskar hur alla städer och delstader skiljer sig så mycket åt. Senare på kvällen mötte jag upp Elrie (au pair i Virginia, från Sydafrika) och åkte hem till Hanna (från Tyskland).

Day 2

Efter att ha spenderat natten i Hannas lägenhet så gjorde vi oss redo för en liten roadtrip till Bryce Resort i Virginia. Vi tog tunnelbanan och mötte upp Ana (Brasilien) innan vi hoppade in i bilen och plockade upp ytterligare en tjej från Mexico. Vi skulle på ett Snow tubing event som egentligen var Elrie's cluster meeting, men hon lät oss hänga på och göra en liten kul resa av det hela. Cluster kallar man de au pairer som bor i området nära en. Alla i gruppen har samma counselor och man hittar även på lite aktiviteter då och då. Efter lite snow tubing (som var förvånansvärt kul) och marshmallows så började vi resan tillbaka till DC med ett stopp på vägen för mat. Den andra natten spenderade vi hemma hos Irene som bor i DC och kommer från Italien.

Day 3

Den sista dagen, Söndag, fick vi sett en hel del innan jag åkte hem. Vi började med att ta tunnelbanan in till city för frukost, och sen gick vi på The Holocaust museum. Det finns väldigt många bra och intressanta museum i DC, och detta var så otroligt sorgligt! Gick man där ifrån utan att gråta så vet jag inte riktigt vad man gjorde där inne. Efter det gick vi en sväng förbi vita huset mitt under protesten för Trump's sjuka muslim ban. Det var sååå mycket folk och skyltar av alla former och storlekar. Sist men inte minst åt vi lunch på Five Guys och gick till China Town för att kolla när de firade Chinese New Year. Min buss tillbaka till NYC gick kl 17:30 så alla följde med till stationen och sa hejdå. Vi stannade också vid The Capitol för att ta ett gäng bilder.

Detta var minst sagt en händelserik helg och jag kommer definitivt att göra sådana små-resor igen över en dag eller två!! Det var även kul att umgås med alla igen och att träffa lite nytt folk!.

Likes

Comments

Här är ett par bilder från min eftermiddag. På tisdagar är jag ledig mellan 8:30-16:00, så jag har massa tid på mig att turista loss. Förmiddagen spenderade jag hemma men efter det gick jag till ett kak-ställe som ligger ett par minuter från mitt hus. Beställde en cookie sandwich som var riktigt god (och betydligt större än vad jag trodde den skulle vara)!! Det finns så många små unika restauranger och dessert places runt om i stan vilket jag älskar. Efter det fortsatte jag ut mot hudson river vilket är ungefär 10 minuter hemifrån. Promenaden dit är så fin och består utav små gator med unika och äldre hus. Älskar verkligen området där jag bor!

Likes

Comments