Header

Ovan är ett gäng bilder från helgen. Efter att jag släppte av tjejerna på skolan i fredags så drog jag upp till Central Park för att träffa Maraea vilket alltid är lika kul. Efter det var jag hemma hos Egor tills att jag behövde hämta barnen igen. Helgen bestod utav god mat, en heldag med shopping och middag hos Egors föräldrar i NJ, brunch med hans roommate + flickvän osv. Väldigt bra helg helt enkelt. Om en vecka kommer vi vara påväg till Sverige vilket ska bli så otroligt kul. Har en intensiv jobbvecka framöver samt att jag har en hel del saker att fixa innan vi åker. Vi flyger från Newark runt 6 pm på lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

10 Days until Sweden

40 Days until NJ

Ser fram emot detta så mycket! På lördag nästa vecka flyger jag och Egor till Sverige för att hälsa på familj och vänner. Den 12 dec har jag även varit i New York i ett år, och kommer då att flytta till New Jersey för att vara au pair hos en annan familj. Jag matchade med familjen för ett par veckor sedan. Hela processen var ganska stressig eftersom jag jobbade en massa, och behövde intervjua på samma gång. Som tur är hittade jag en jättego familj som bor 40 min utanför Manhattan! 

Likes

Comments

Igår var det Halloween vilket firas med en 1-2 timmars lång parad i The Village på 6th avenue. Jag fick sluta jobba lite tidigare och mötte sedan upp ett gäng kompisar. Det kryllade av folk i hela stan med så många fräcka utklädnader. Vicky och Jordan (tidigare au pair i min familj + pojkvän) gick med i paraden, och vi lyckades se dom också vilket var riktigt kul! Vid event som dessa så påminns jag om varför jag inte vill lämna New York. Stämningen var så go, trots det hemska terrordådet som hände några timmar tidigare. Tidigare på dagen gick jag trick or treating med barnen i ett utav the trump towers där deras mormor och morfar bor. Påväg dit såg vi jättemånga polisbilar och ambulanser på grund av vad som hände downtown. Riktigt hemskt och läskigt!

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte jag till Long Island City för att träffa Egor och en kompis. Vi fick se hans lägenhet, och satte och snackade i ett par timmar om lite allt möjligt. Trevligt trevligt! Vi promenerade även längst vattnet, under pepsiskylten som man ser från Manhattan. 

Tidigt på lördag morgon drog jag ner till midtown för ett TOEFL test som jag hade bokat mig in på. Provet tog 4 timmar och kommer förmodligen vara nödvändigt för att komma in på college här. Efter provet gick vi ut och åt brunch, och stannade sedan på väg hem för att köpa ett par pumpor. Vi gjorde en uggla som nu heter Betsy!

Likes

Comments

Förra helgen åkte Egor till Philly för att träffa kompisar, så jag spenderade hela helgen med kompisar vilket var riktigt kul! Vi gick ut på lördag och hade en chill söndag med brunch, promenad och prat vid Hudson river.

Likes

Comments

Förra helgen var jag och Egor på bal i New Jersey vilket var otroligt kul! Vi bodde på ett hotell i närheten, åt riktigt god mat och umgicks med hans kompisar. Kunde inte varit en bättre helg.

Likes

Comments

Denna veckan var varit förvånansvärt bra! Jobbet är som vanligt, men jag ställde några krav inför de kommande veckorna för att underlätta för mig. Kändes bra att stå upp för mig själv vilket har varit väldigt svårt i min situation.

Jag insåg idag att jag bara har ca 10 veckor kvar innan mitt första år är färdigt! Tiden börjar gå väldigt fort och jag måste börja söka in på skolor nu.

I tisdags träffade jag en svensk au pair som hette Matilda. Jättego och skön tjej. Vi satte i Washington square park och snackade i 3 timmar. Igår åkte jag ner till Maraea och umgicks lite med henne medan vi båda var lediga. Sedan efter jobbet träffade jag även Vicky och käkade lite glass. Det är skönt att ha kompisar såpass nära så man kan prata av sig en del. Ikväll ska jag träffa Egor och vår kompis Ben efter jobbet vilket alltid är kul!

Likes

Comments

Idag är det onsdag och jag är nu halvvägs klar med jobbveckan. Idag gick jag upp kl 6:00 som vanligt då alla barnen har skola. Efter att killen blev upphämtad och jag släppte av tjejerna på deras skola så stack jag till Costco för att handla. Började Pick ups kl 15:00 och slutade sedan jobba kl 20:00. Den senaste månaden har varit ganska tuff. Var i tankar på rematch men som det ser ut nu så stannar med samma familj ett litet tag till. Som tur är så har jag ett gäng roliga saker att se fram emot. 1. Det är snart helg! 2. October 6th bad jag om extra ledigt då jag skall på bal med Egor. Balen är i Piermont, NY, på Hudson River. Det ska bli riktigt kul! I måndags hittade jag även en klänning som jag är väldigt nöjd med. 3. Det är dags att börja planera min andra lediga vecka, och förhoppningsvis blir det en resa hem med Egor. 4. Jag har börjat min andra kurs för i år. Den är totalt endast 3 söndagar i The Bronx med endast au pairer. Kursen handlar om New York City History och den sista helgen består utav roliga aktiviteter i city. Kursen var både billig och på passande datum, vilket var perfekt då jag måste vara klar med mina credits ganska snart. Nu ska jag skriva en inlämning inför söndag och även försöka få lite sömn!

Likes

Comments