Header

Idag är det onsdag och jag är nu halvvägs klar med jobbveckan. Idag gick jag upp kl 6:00 som vanligt då alla barnen har skola. Efter att killen blev upphämtad och jag släppte av tjejerna på deras skola så stack jag till Costco för att handla. Började Pick ups kl 15:00 och slutade sedan jobba kl 20:00. Den senaste månaden har varit ganska tuff. Var i tankar på rematch men som det ser ut nu så stannar med samma familj ett litet tag till. Som tur är så har jag ett gäng roliga saker att se fram emot. 1. Det är snart helg! 2. October 6th bad jag om extra ledigt då jag skall på bal med Egor. Balen är i Piermont, NY, på Hudson River. Det ska bli riktigt kul! I måndags hittade jag även en klänning som jag är väldigt nöjd med. 3. Det är dags att börja planera min andra lediga vecka, och förhoppningsvis blir det en resa hem med Egor. 4. Jag har börjat min andra kurs för i år. Den är totalt endast 3 söndagar i The Bronx med endast au pairer. Kursen handlar om New York City History och den sista helgen består utav roliga aktiviteter i city. Kursen var både billig och på passande datum, vilket var perfekt då jag måste vara klar med mina credits ganska snart. Nu ska jag skriva en inlämning inför söndag och även försöka få lite sömn!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter 5 tuffa veckor är jag äntligen tillbaka i New York. Augusti har varit den längsta och helt klart jobbigaste månaden hittills. Hela resan började med att Maraea bytte familj, vilket var riktigt tråkigt. Hon verkar dock trivas med sin nya familj, och dom bor också i city vilket var riktigt tur för henne (och mig då vi fortfarande kan ses ofta).

Alla bilderna ovan är från vår vecka i Cannon Beach, vilket ligger 1-2 timmar från familjens hus i Portland. Dom hyrde ett riktigt fint hus mitt på stranden som vi bodde i. Nu när jag är tillbaka uppskattar jag dock New York lite extra. Det finns inget ställe som denna stad och jag vill stanna här ett bra tag till. Cannon Beach var väldigt fin men eftersom jag jobbade när jag var där så var det fortfarande tufft.

När jag klev in i mitt rum i New York såg jag även ett brev från Au Pair in America som säger att jag måste bestämma när jag vill åka hem. Just nu planerar jag att stanna till Juni 2018 och sedan börja studera här. Det betyder att jag måste börja leta skolor och även söka in på en massa. Vi får se hur detta går, men det enda jag vet är att jag börjar bli trött på Au Pair life, att tjäna för lite pengar, men att jag vill stanna i NYC med Egor.

Likes

Comments

Är nu mer än halvvägs klar med de här 5 veckorna i Portland. Har 17 dagar kvar och längtar tillbaka till New York så otroligt mycket!

Likes

Comments

I tisdags förra veckan fick jag sluta lite tidigare eftersom jag skulle åka till Seattle. Jag hoppade på en buss runt 12 och var framme 3 timmar senare. Möttes sedan upp utav Sean, Egors college-kompis som vi var på Coachella och i Tahoe med. Jag var i Seattle i tre dagar och fick se en hel del tack vare Sean! Jag fick även bo hos Sean och Miller vilket var riktigt snällt. Gillade Seattle otroligt mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Kan definitivt tänka mig att bo där. Det kändes som en blandning mellan New York och San Francisco. Torsdag kväll hoppade jag på bussen tillbaka till Portland då jag skulle jobba dagen efter.

Likes

Comments

Efter 4 otroligt långa dagar är jag äntligen ledig. Mycket jobbiga saker har hänt vilket gjorde att Maraea åkte hem. Så nu är jag ensam igen vilket är riktigt tråkigt. Hoppas att hon hittar en ny familj i New York så att vi fortfarande kan ses ofta. Att resa med jobbet är alltid väldigt ansträngande, men det är lite kul att få se en ny delstat. Idag har jag vandrat runt i downtown Portland och utforskat en del. Det var 38 grader som varmast vilket gjorde att jag blev trött ganska fort. Imorgon är jag också ledig och det är även min födelsedag, så vi får se vad jag hittar på. Jag ska vara här i 5 veckor, och längtar redan tillbaka till New York och Egor. Får försöka planera in lite roliga saker så att tiden går fortare.

Likes

Comments

Sista dagen innan jag åkte till Oregon med värdfamiljen så åkte jag och Egor på en helikoptertur runt Manhattan. Det var min födelsedagspresent från honom vilket var otroligt snällt. Hade riktigt kul och kunde inte avslutat min sommar i New York på ett bättre sätt. 

Likes

Comments

Ett gäng bilder från Soho idag

Likes

Comments

Brighton Beach with Maraea

Lazy days at home

I don't know.

Washington Square park

Friday - Bowling with Egor

Likes

Comments

I lördags åkte jag och Egor till New Jersey för en tidig födelsedagspresent. Jättefint spa precis vid Hudson River. Vi var där hela dagen och hade det gött!

Likes

Comments