View tracker

Lite foton från i lördags ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Här sitter jag och lyssnar på julmusik, är i matkoma pga lussebullar och funderar över var den här veckan egentligen tog vägen. Är det bara jag eller känns det som att tiden alltid går fortare kring jul? Just nu känns allt väldigt väldgt bra här och jag har än så länge inte känt av den klassiska dippen som många ubytesstudenter har vid jul. Ännu är det ju i och för sig bara 3dje december (även om man i USA har peppat sedan cirka juli).

Ikväll är det AFS Christmas Party. Jag har bakat lite chokladbollar och har köpt en enorm burk med popcorn till julklappsleken, så är redo. Idag spelade min skolas football team i Cowboystadium inne i Dallas i semi för state champion, men typ inga jag känner tänkte gå hehe, så jag gick på ett amerikanskt luciafirande (anordnat av SWEA) istället. Det var mycket mysigt! Drack lite julmust (mmmmmums), åt mycket lussebulle (mmmums) och en liten kanelbulle (mmums). Skoj var att Alexis var lucia, vilket är en familjekompis. Hon var sååå fin och allt var så vackert fixat.

Tidigare i veckan har jag egentligen inte gjort så mycket. Den första december var jag och min värdpappa på bio. Vi såg Manchester by the sea, väldigt tragiskt men bra! Annars flyter det liksom på. Hoppas allt är bra hemma <3

Likes

Comments

Insåg att jag hade det här inlägget sparat från typ september haha. Så alla bilder är från när det var lite grönare, ljusare och framförallt varmare ... (För er som undrar så ligger temperaturen nu natttid mellan 5-10 celsius och dagtid allt mellan 15-25 celsius. Så det varierar en del) De två sista bilderna är från senaste veckan.

Likes

Comments

HEJ

Idag är en bra dag, eller kväll snarare. Imorgon är det första december, och ärligt talat vet jag inte var november tog vägen. Det gick liksom lite halvsegt där ett tag innan Halloween och sen bara WHOOP

Vad hände kan man fråga sig

Är i alla fall otroligt tagg på jul och allt som väntar nu framöver, men först lite om Thanksgiving. Vi firade nere i Houston hos min värdpappas biologiska pappa och hans fru. Dom är verkligen helt otroligt trevliga. Deras hus är sååå fint med. Det måste vara väldigt nytt, för hela området ser ut att vara byggt igår typ, men dom har det inrett jättegammaldags. Väldigt lantlig och skogig stil, antar att det kanske är för att båda är uppifrån Montana. Huuuur som helst så åkte vi upp dit på onsdagen. Första kvällen var mest chill. Dagen efter var själva Thanksgiving, men vi började även den dagen ganska lugnt. Jag introducerade alla till rugby (vilket är en årlig match på min skola hemma i Sverige), vilket intresserade de flesta faktiskt haha. Vi mixade det tillsammans med frukost och Macy grejen i New York på TV. Runt tolvtiden åkte vi iväg till min värdpappas syster där det var massa annat folk också. Vi spelade lite spel, åt massa mat, gick en promenad och kollade football. Det var en trevlig och mysig dag, dock fick det mig att sakna släktsamlingar hemma lite (hej fina släkten<3). Maten var en aning överhypad med.. MEN det var summa kardemumma ändå en fin dag och en välbehövlig liten minisemester!! ❤

Likes

Comments

För några dagar sedan var jag på bio med Tova. Man ser ju verkligen så sjukt mycket mer bio här än säkert på något annat ställe på jorden. Filmen vi såg var i alla fall jättebra. Satt och grät och skrattade tillsammans med mina pommes, Älskar filmer där man verkligen från första början kan känna hur man verkligen inte vill att den ska ta slut. Tyvärr tog även denna filmen slut. Bra var den i alla fall. Och resten av kvällen ❤

Likes

Comments

Förra helgen var det dags för att träffa de andra utbytisarna igen. Det är alltid lika kul. Helt galet kallt var det när vi träffades på morgonen, men det blev bättre och mot slutet av dagen var det istället jättevarmt. Vi turistade runt lite på landet och avslutade med att besöka en gård. Mys dag (och ja som rubriken tyder på red vi faktiskt med, lyckades bara att missa ta kort på det momentet dock. hoppas ni överlever ändå)

Likes

Comments

Förra veckan var tre månader i staterna. yey!! och buu!! Ibland känns det som att tiden går alldeles för snabbt och ibland som att den går alldeles för långsamt. Det har varit en bra vecka, och en dålig vecka, som de flesta veckor här går det ju alltid upp och ner (precis som hemma).

Något jag har märkt sedan jag kom hit är hur extremt lätt det är att försköna saker hemma i Sverige. Speciellt om jag bara sitter och tänker för mig själv, jag kan liksom börja sakna snö och kyla och mörker (och vem gillar ens egentligen det???(förutom Tova för du är lite konstig, men det är okej)) Måste sluta med det. Ska tänka på allt som är så mycket bättre här. Älskar hur fri jag känner mig, även om jag på ett sätt är så mycket mindre fri än i Sverige. Känner mig mer mentalt fri för ingenting spelar så stor roll. Jobbigaste är det när världarna liksom kollapsar, vilket det har känts som de gjort lite senaste veckan. Måste bli duktigare på att urskilja vad som är vad, vad som är nu och vad som spelar roll. Och vad som gör mig glad.

Starbuckshäng en tisdagskväll som det kommer skrivas om i historiaböckerna

Vi flydde rösträkningen på TV och levde under två timmar ovetande om resultatet tillsammans med varma drycker, Spotifylistor och läxor.

Onsdagar är bättre i mörket

Cyklade runt och sjöng högt tillsammans till Melissa Horn. Vi råka hamna i ett sprinklerregn, så svängde in på ett halvsunkig Tacobell vars enda gäster var vi och några cowboyhatbärande amerikaner. Där satt vi länge och pratade om kroppskomplex och andra saker som suger. Halvt torra cyklade vi hem och skrattandes åt att alla husen redan lyser i rött och grönt.

Sushi med min thaigirl gör torsdagar guld

Yumyum följde med mig hem efter skolan. Vi gick och köpte sushi och satte oss på en bänk. Resten av kvällen satt vi på golvet i mitt rum och lyssnade på thailändsk musik och snackade skit om amerikaner.

Helg hey yey

Tränade. Pannkaksfrukost. Shoppade. Hemmamys. Minigolf. Mysig helg. Hoppas ni hade en bra helg med alla fina där hemma. Älskar er. Ska bli bättre på att uppdatera, gör ju detta för mig själv med.


Nu sitter Tova och väntar på att jag ska bli klara. Vi ska antagligen traska bort till Sprouts och köpa sushi. Tydligen är det extrapris på sushi varje onsdag. Måste börja utnyttja det. Ha det bäst vänner!! ❤

Likes

Comments