​ Hej på er! Nu har jag skapat en blogg till MoaMurderess på Tumblr <3 Älskar henne så sjukt mycket, och det här något som jag verkligen velat göra under en längre tid. Har även påpekat i beskrivningen att jag äger ingen av dessa bilder, utan dessa är hennes bilder <3 Antar jag bara vill göra lite reklam av henne, för hon är sån underbar människa och hon får mig att må så bra varje dag, och hon är så himla vacker också <3 Hon är värd sin egen sida på Tumblr :) <3 Om d ser det här, så vill jag att du ska veta att du är en jätte söt tjej ^-^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har varit mycket just nu.

Alltså jag har seriöst inte mått så bra den senaste tiden, men jag vill helst inte ta upp det här, om ni vill veta så kan jag skriva privat istället. 

Det här mumsade jag på till lunch idag, för att jag har ingen ork till att laga någon mat, älskar Latte så mycket <3 

Vilken är er favoritdryck?

Likes

Comments

Har inte målat på jätte länge eller ritat överhuvudtaget för jag har varit så himla deppig :/ <3 Men målade lite idag, det kändes väl sådär, blev inte superbra men det är Harley Quinn inspirerat, för övrigt så har vi haft besök idag av pojkvännens mamma, hon lagade mat åt oss - Francesinha, en portugisisk rätt, älskar den så mycket.

Likes

Comments

Testade ett nytt te för ett par dagar sen och det ska hjälpa till med sömnlöshet, och jag tycker faktiskt att det funkar, gott smakar det också, tycker verkligen ni borde testa det. Det finns även ett te som heter "Awake" - "Vaken" och den ska hjälpa till med om man känner sig trött hela tiden.

Likes

Comments

​Jag var inne på Lajkat här om dagen, och de fanns då en annons där om några piller som innehåller glitter, man ska då ta dom varje morgon för att sedan bajsa glitter?! Haha! Alltså vad folk kommer på underliga saker. Spelar det någon roll hur det ser ut när man går in på toa för att göra sina behov? Undrar om pillerna luktar rosor också?

Tycker bara det är konstigt. 

Man kan tydligen köpa dom på Ebay. .___.

​ 

Likes

Comments

​Life Is Strange är nog det bästa spelet hittills som skapats av DontNod, jag har seriöst spelat det här spelet säkert 100 gånger nu, och jag tröttnar aldrig på det. 

Kortfattat: Detta spel handlar om en tjej som heter Max Caulfield, hon går en fotografi kurs på Blackwells Akademiskola i Acardia Bay, i början av spelet upptäcker hon att hon kan spola tillbaka tiden, hon använder dessa krafter till att hjälpa sina vänner, sätta ditt skurkar & framför allt beskydda sin bästa vän Chloe Price. Tillsammans går dom igen ett livs äventyr på en vecka och försöker hitta spår efter en försvunnen flicka, Chloe's spårlöstförsvunna vän, Rachel Amber.

Vill ni veta mer, kolla in Trailern.

Likes

Comments

Varje dag, så mår jag dåligt över min kropp & jag tror att precis som många andra har ni varit mobbade precis som jag. Jag var mobbad från första klass tills jag gick skolan, jag bytte skolor flera gånger för att hitta en skola där tjejerna och killarna i klassen kunde acceptera mig som jag är - men det hände aldrig. Idag är jag 21 år gammal, och mår konstant dåligt över min kropp, och gråter när jag måste välja kläder, och att ingenting passar mig. Jag har så mycket ångest & stress inom mig och känner mig så himla utbränd och trött hela tiden, så motivationen till att göra något för att få en bättre kropp känns meningslöst. Ni får kalla mig lat, men jag mår så himla dåligt i psyket, att jag inte har någon ork till någonting..

Hatar att vårt samhälle är på det här viset, att man måste vara smal för att bli accepterad, och är man smal ska man ha kurvor, man blir inte accepterat oavsätt hur man ser ut, men i mitt fall, så skulle jag känna mig mycket snyggare om jag var smal, för det skulle göra så att mitt självförtroende växte.

Jag jobbar inte för tillfället, och det är pga min sociala ångest/fobi men också för att jag hatar min kropp så mycket att jag inte vill vistas i samhället, för jag tycker jag är så jävla ful och äcklig. 

Är det någon i den här världen som kan relatera till detta?

Likes

Comments

Många tror att när man inte pratar med människor, så är de för att man bara inte tycker om människor och vill undvika samtal till hundra procent, men så är de inte.

En person som har social ångest undviker socialt umgänge för att dom känner sig obekväma, inte passar in, eller bara känner sig konstiga i jämförelse med alla andra. Såklart vill vi ha vänner, de är nog de vi vill ha mest av allt, men vi är rädda för att bli sårade, så för att skydda oss själva så gömmer vi oss i ett hörn, eller inne på rummet, för där är de tryggt. de är inte enkelt för oss att bara ge sig ut i världen och prata med folk.

För dig kanske de är en självklarhet, men för oss är de jobbigt. Idag kontaktade en kvinna mig som sa att hon såg på min Facebook att jag verkar väldigt kreativ av mig, vi delade intressen och vi båda verkade vara väldigt konstnärliga, hon behövde hjälp för att fortsätta din roman, och jag gav henne råd.

Hon fick motivationen till att fortsätta skriva, och de är såna här saker som gör såna som mig och folk med samma problem väldigt lyckliga. För de känns liksom som att "Wow, jag har faktiskt åstadkommit något, helt otroligt" man känner sig värdig, jag hoppas att jag får hålla kontakten med henne i framtiden.

Likes

Comments

En genomsnittlig vardags äventyr med Samantha Brown

​Rekommenderar starkt det här spelet för er som lider av social ångest/fobi och som vill veta mer om det, den här spelet handlar om en tjej som heter Samantha, hon bor på en en skola och ditt uppdrag är att hjälpa henne igenom spelets gång att göra i ordning lite mat som hon sen ska ta med sig till sitt rum, men dina val i spelet, påverkar hur Samantha reagerar eller mår, Om hon inte gör rätt val i spelet, så får du börja om från början, för hennes panik ångest blev för hög. Igenom spelets gång lär du dig hur det kan vara att ha social ångest/fobi. Nu säger jag ju inte att alla reagerar på det här sättet, men många gör det. Spelet är dock på engelska, så ni måste kunna engelska för att kunna spela det.

Hur laddar man ner spelet? Man skapar ett konto på Steam, laddar ner programmet steam, och sedan söker i shoppen efter spelet, spelet kommer att laddas ner och sedan öppnas det i ett separat fönster.

Likes

Comments